Starity

Ariana Grandét nem engedik fellépni a Fehér Házban

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 01. 18:24 #121
Sz.Flóra
Sz.Flóra
új tag

StátuszA fagyi finom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 214226
sajnálom én őt nagyon szertem
2016. augusztus 01. 21:28 #122
- törölt felhasználó -    
Mindenki követ el hibákat! Szegény biztosan kellemetlenül érezte magát sad.gif
2016. augusztus 08. 16:55 #123
- törölt felhasználó -    
Pontosan tudta hogy mit tesz és mond, ezek után vállalja érte a felelősséget. wink.gif Megérdemelte, én egyáltalán nem sajnálom. Sőt, én valami nagyobb büntetést adnék neki.
2016. augusztus 08. 19:26 #124
vanika3
vanika3
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 208601
Fúúúúú. Látom mindenféle vélemény van. Őszintén szólva én nem vagyok oda érte, de megértem a fanokat is. Értem h védeni szeretnék meg minden. Én is "összetörnék" ha a kedvenc sztárjaim hasonlót csináltak volna.

Gureka10
Gureka10 - 2016.07.26. 18:06
Látom sokan még mindig nem értitek ezt az egészet, mert túlságosan elvakultak vagytok e ügy terén. Mi az hogy megbocsátható? Egy francokat bocsátható meg, hogy kijelentette a saját "fajtája" utálatát. Ez nem megbocsátható. Ez olyan, mintha Majka azt mondaná, utálja a magyarokat. Nem csodálkozom, hogy nem kérnek belőle. Ráadásul, már elnézést, de hogy volt képe engedélyt kérni arra, hogy felléphessen a Fehér Házban? Én ha ilyet tennék meg sem közelíteném azt a helyet, jóó pár évig, pláne, hogy híres vagyok. Az, hogy videóban és hogy milliószor bocsánatot kért..azok csak kimondott szavak, az, hogy valóban komolyan gondolja-e azt senki sem tudja, egyik Arianator sem. Egyet kell hogy értsék azokkal, akik nem kérnek belőle. A saját drága idejüket arra pocsékolják el, hogy lássanak egy lányt hiányos öltözetben, aki köztudottan kijelentette, hogy utálja a "fajtájukat"?
Persze, lehet aljazni, és tízezres regény oldalakon át ócsárolni, de abba azért gondoljatok bele, hogy ha mondjuk ezt Majka mondta volna Magyarországról ti mit szóltatok volna hozzá..

Szerintem igaza van. Én nem vagyok elítélő típus,de ez azért még is csak na. Nekem ez a véleményem tudom nem egyezik mindenkijével de ilyen a világ. Unalmas lenne ha nem lennének ilyen "összecsapások". Ennyi voltam.
2016. augusztus 13. 14:19 #125
Maszi
Maszi
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 255694
Én nagyon szeretem Ariánát,de ez most tényleg nagyon súlyos helyzet.De nem kell Őt sem megvédeni,sem szidni!A Fehérház jól tette,amit tett,Ők Amerikát képviselik,ha megengedik ,hogy fellépjem ,azzal az emberek felé már szinte egyetértést,árulást mutathatnak,hogy a lányra,akinek a Világon az egyik legnagyobb rajongó tábora,és akire ennyien felnéznek,Amerikát sértegeti és eladásra kerülő fánkokat nyal,,amiket más megeszi.Majd a botrány után, később biztos felléphet,szerintem.
Sajnálom szegényt,mert tényleg fiatal és követ el hibákat ,de ez sajnos nem olyan hiba,ami könnyen megbocsátható egy fiatal felnőtt lánynak,hisz neki most kell elkövetni azokat a hibákat,amikkel megzanul felnőni és kiéli a fiatalosságát,de ez pont nem olyan bulizás vagy mit tom mi,amit ilyenkor gondolni kéne egy ilyen fiatal lányról,hogy Amerikát szidta ,azzal a rajongóit is,,de ezt egy ember sem teheti,meg,hogy egy nemzeted szidjon,vele együtt az embereket ..És igen tírtam,hogy kell,hogy hibázzon ,mert fiatal ,de neki gondolnia jell arra,hogy Ő híresség és figyelemben kell lennie a rajongóira,mert Ők felnéznek rá.Ő választotta a sztárságot,tidta ,hogy ez mekkora felelőséggel jár.
A videójában nagyon aranyos volt,látszik ,hogy megbánta,és az is,hogy szereti a rajongóit.Kedves lány,lehet,hogy már nem bírta ezt a nehezet ami ráterhelődött,de szerintem többénem lesz ilyen tőle.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok