Ariana Grandét nem engedik fellépni a Fehér Házban
2016. augusztus 01. 21:28
Mindenki követ el hibákat! Szegény biztosan kellemetlenül érezte magát
2016. augusztus 08. 16:55
Pontosan tudta hogy mit tesz és mond, ezek után vállalja érte a felelősséget.
Megérdemelte, én egyáltalán nem sajnálom. Sőt, én valami nagyobb büntetést adnék neki.
2016. augusztus 08. 19:26
|
|
vanika3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 208601 offline
|
Fúúúúú. Látom mindenféle vélemény van. Őszintén szólva én nem vagyok oda érte, de megértem a fanokat is. Értem h védeni szeretnék meg minden. Én is "összetörnék" ha a kedvenc sztárjaim hasonlót csináltak volna.
Gureka10
Gureka10 - 2016.07.26. 18:06
Látom sokan még mindig nem értitek ezt az egészet, mert túlságosan elvakultak vagytok e ügy terén. Mi az hogy megbocsátható? Egy francokat bocsátható meg, hogy kijelentette a saját "fajtája" utálatát. Ez nem megbocsátható. Ez olyan, mintha Majka azt mondaná, utálja a magyarokat. Nem csodálkozom, hogy nem kérnek belőle. Ráadásul, már elnézést, de hogy volt képe engedélyt kérni arra, hogy felléphessen a Fehér Házban? Én ha ilyet tennék meg sem közelíteném azt a helyet, jóó pár évig, pláne, hogy híres vagyok. Az, hogy videóban és hogy milliószor bocsánatot kért..azok csak kimondott szavak, az, hogy valóban komolyan gondolja-e azt senki sem tudja, egyik Arianator sem. Egyet kell hogy értsék azokkal, akik nem kérnek belőle. A saját drága idejüket arra pocsékolják el, hogy lássanak egy lányt hiányos öltözetben, aki köztudottan kijelentette, hogy utálja a "fajtájukat"?
Persze, lehet aljazni, és tízezres regény oldalakon át ócsárolni, de abba azért gondoljatok bele, hogy ha mondjuk ezt Majka mondta volna Magyarországról ti mit szóltatok volna hozzá..
Szerintem igaza van. Én nem vagyok elítélő típus,de ez azért még is csak na. Nekem ez a véleményem tudom nem egyezik mindenkijével de ilyen a világ. Unalmas lenne ha nem lennének ilyen "összecsapások". Ennyi voltam.
Gureka10
Gureka10 - 2016.07.26. 18:06
Látom sokan még mindig nem értitek ezt az egészet, mert túlságosan elvakultak vagytok e ügy terén. Mi az hogy megbocsátható? Egy francokat bocsátható meg, hogy kijelentette a saját "fajtája" utálatát. Ez nem megbocsátható. Ez olyan, mintha Majka azt mondaná, utálja a magyarokat. Nem csodálkozom, hogy nem kérnek belőle. Ráadásul, már elnézést, de hogy volt képe engedélyt kérni arra, hogy felléphessen a Fehér Házban? Én ha ilyet tennék meg sem közelíteném azt a helyet, jóó pár évig, pláne, hogy híres vagyok. Az, hogy videóban és hogy milliószor bocsánatot kért..azok csak kimondott szavak, az, hogy valóban komolyan gondolja-e azt senki sem tudja, egyik Arianator sem. Egyet kell hogy értsék azokkal, akik nem kérnek belőle. A saját drága idejüket arra pocsékolják el, hogy lássanak egy lányt hiányos öltözetben, aki köztudottan kijelentette, hogy utálja a "fajtájukat"?
Persze, lehet aljazni, és tízezres regény oldalakon át ócsárolni, de abba azért gondoljatok bele, hogy ha mondjuk ezt Majka mondta volna Magyarországról ti mit szóltatok volna hozzá..
Szerintem igaza van. Én nem vagyok elítélő típus,de ez azért még is csak na. Nekem ez a véleményem tudom nem egyezik mindenkijével de ilyen a világ. Unalmas lenne ha nem lennének ilyen "összecsapások". Ennyi voltam.
2016. augusztus 13. 14:19
|
Masziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 255694 offline
|
Én nagyon szeretem Ariánát,de ez most tényleg nagyon súlyos helyzet.De nem kell Őt sem megvédeni,sem szidni!A Fehérház jól tette,amit tett,Ők Amerikát képviselik,ha megengedik ,hogy fellépjem ,azzal az emberek felé már szinte egyetértést,árulást mutathatnak,hogy a lányra,akinek a Világon az egyik legnagyobb rajongó tábora,és akire ennyien felnéznek,Amerikát sértegeti és eladásra kerülő fánkokat nyal,,amiket más megeszi.Majd a botrány után, később biztos felléphet,szerintem.
Sajnálom szegényt,mert tényleg fiatal és követ el hibákat ,de ez sajnos nem olyan hiba,ami könnyen megbocsátható egy fiatal felnőtt lánynak,hisz neki most kell elkövetni azokat a hibákat,amikkel megzanul felnőni és kiéli a fiatalosságát,de ez pont nem olyan bulizás vagy mit tom mi,amit ilyenkor gondolni kéne egy ilyen fiatal lányról,hogy Amerikát szidta ,azzal a rajongóit is,,de ezt egy ember sem teheti,meg,hogy egy nemzeted szidjon,vele együtt az embereket ..És igen tírtam,hogy kell,hogy hibázzon ,mert fiatal ,de neki gondolnia jell arra,hogy Ő híresség és figyelemben kell lennie a rajongóira,mert Ők felnéznek rá.Ő választotta a sztárságot,tidta ,hogy ez mekkora felelőséggel jár.
A videójában nagyon aranyos volt,látszik ,hogy megbánta,és az is,hogy szereti a rajongóit.Kedves lány,lehet,hogy már nem bírta ezt a nehezet ami ráterhelődött,de szerintem többénem lesz ilyen tőle.
Sajnálom szegényt,mert tényleg fiatal és követ el hibákat ,de ez sajnos nem olyan hiba,ami könnyen megbocsátható egy fiatal felnőtt lánynak,hisz neki most kell elkövetni azokat a hibákat,amikkel megzanul felnőni és kiéli a fiatalosságát,de ez pont nem olyan bulizás vagy mit tom mi,amit ilyenkor gondolni kéne egy ilyen fiatal lányról,hogy Amerikát szidta ,azzal a rajongóit is,,de ezt egy ember sem teheti,meg,hogy egy nemzeted szidjon,vele együtt az embereket ..És igen tírtam,hogy kell,hogy hibázzon ,mert fiatal ,de neki gondolnia jell arra,hogy Ő híresség és figyelemben kell lennie a rajongóira,mert Ők felnéznek rá.Ő választotta a sztárságot,tidta ,hogy ez mekkora felelőséggel jár.
A videójában nagyon aranyos volt,látszik ,hogy megbánta,és az is,hogy szereti a rajongóit.Kedves lány,lehet,hogy már nem bírta ezt a nehezet ami ráterhelődött,de szerintem többénem lesz ilyen tőle.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: