Starity

Ariana Grandét nem engedik fellépni a Fehér Házban

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 27. 16:42 #81
Ritya
Ritya
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Szerintem abban a videóban látszott az igazi énje, nem tudta, hogy veszi a kamera... úgy kell neki smileeee.gif
2016. július 27. 16:49 #82
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
A kommentelők túlnyomó része már azt se tudja mit írjon, de sürgősen muszáj valahogy megsérteni azt a pár rajongót aki elolvasta a cikket, igaz?

Már megint nem értem, hogy hogyan keveredett ebbe az egészbe Ariana "kornyikálós" hangja. Kérlek, menj és hallgass Selena-t, vagy Britneyt, a playback nem fogja bántani a füledet.

Tudtommal ti sem ismeritek őt személyesen, nem voltatok ott és ti is csak azt a pár perces videót láttátok. Nem szeretitek Arianat, történt vele valami, ami megbotránkoztatta az embereket ez pedig lovat adott az utálók alá, és a gép előtt azt hiszitek, hogy a hosszú szöveg majd minket, rajongókat is meggyőz valamiről és várjátok, hogy a többi utáló összepacsizzon veletek.

Ariana a hangjával jutott el oda, ahol most van. Több millió rajongója van, díjai és slágerlistás dalai. Ha tényleg ekkora baklövést követett volna el, akkor a karrierje a béka segge alatt lenne. Taylort is megpróbálja mindenki lehúzni, de mint mindig, a rajongók erősebbek az utálóknál, még ha nem minden platformon vagyunk többen.

Ahelyett, hogy fikázol egy cikk alatt és megsérted mások kedvencét, kezdj valamit az életeddel. A gúnyolódásoddal csak magadat minősíted.
2016. július 27. 17:14 #83
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
justanarianafan Teljesen igazad van. Annyira a rosszindulatú ember itt..
2016. július 27. 17:15 #84
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
*annyira sok a
2016. július 27. 17:26 #85
Mr.Perfect
Mr.Perfect
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 257906
az az igazi Ariana aki szentelen
2016. július 27. 18:24 #86
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Amúgy most nem azért de mikor Selenáról,Justinról vagy Mileyről vannak cikkek minden kedves Ariana fan (tisztelet a kivételnek) elküldi őket a sunyiba, meg egyből jönnek hogy r*banc,b*zi..Stb De mikor Ariról ír valaki olyan cikket ami nem éppen jó fényben tünteti fel egyből jönnek a védések hogy Ő IS CSAK EMBER,NEM TÖKÉLETES meg ilyenek....Selenánál vagy akár Justinnál miért nem tudjátok ezeket is leírni?? Hisz ők is csak ember,nem??
Miért lenne rosszabb a tojás dobálás mint a haza leszólása??
Mert mikor Justinról megjelent az a bizonyos tojásos incidens mindenki írta KKhhmm nem akarom idézni hogy milyeneket...Lehet hogy Ariban volt annyi hogy bocsánatot kért (elismerem szép dolog volt tőle.) De egyikőtök sem tudja bizonyítani hogy miért is kért..Lehet hogy mondták neki hogy kérjen,hisz ez a minimum ) meg azt sem tudjátok bizonyítani hogy őszinte volt e vagy sem....
(Nem akarok senkit sem megbántani,főleg Arit nem hisz IMÁDOM <33 De ne legyünk már igazságtalanok,ha őt véditek és elnézitek neki akkor másnak is nézzétek el hisz így fer...

Amúgy meg nem tök mindegy hogy énekelhet ott vagy nem?? Ari nem lesz se több se kevesebb,ha nem ott akkor majd énekel a több milliós rajongó táborának) Ennyi,Ari nem az a sértődős típus,szerintem nem is érdekli..
Zárjuk már le ezt az ügyet..
2016. július 27. 18:35 #87
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet
Lydiah. 
Nibsjos betwk ari igen is felléphet ha akarják hanem oszt cső szeei van aeika

Tanulj meg írni mielőtt bárhová is leírnád a véleményed.
2016. július 27. 18:36 #88
- törölt felhasználó -    
Moonlight1

"Azzal szerintem Ariana is tisztában van hogy ezt csak úgy nem felejtik el az emberekek.Azért is csinálta azt a bocsánat kérő videót mert nagyon lelkiismeret fúrdalása volt ez az ügy miatt és valahogy elakarta mondani hogy tisztáza ezt az egészet hogy miért mondta/tette.
Ariana is emberből van hibákat kővet el és abból tanúl.
De te olyan "okos"vagy hogy mindent megmagyarázol mert te mindent tudsz."

Inkább nem térek ki rá, hogy az a magyarázat mennyire nevetséges és, hogy a fánkosoknak mennyire nem hozza vissza a pénzt, amit elveszítettek miatta, mert ismét csak "nagyon okos lennék". Azt nem állítom, hogy "mindent tudok", de az biztos, hogy sokkal logikusabban gondolkozok, mint a csaj- abba szintén nem megyek bele részletesen, hogy egy ilyen nyalogatós incidenst egy értelmesebb kisgyerek se csinál- és felmérek egy adott helyzetet, mielőtt cselekszek. De Ariana-hoz képest csak egy szürke halandó vagyok, aki nem ért el semmit, így ez nagyon kis mellékes dolog.
És ezzel le is zárnám, ha az észérvek se hatnak, akkor tök felesleges fanatikusokkal vitázni.
2016. július 27. 19:05 #89
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 404
Azonosító: 252430
............................. biggrin.gif
2016. július 27. 19:09 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (Moonlight1 @ 2016.07.27. 19:05)
Jaj mintha annyi pénzt veszitettek volna el biggrin.gif 2-vagy 3 fánkot "nyalt" meg huu de sok veszteség biggrin.gif

Húha, ezt te tényleg így gondolod? rolleyes.gif
Nem is a pénz, inkább az, hogy mennyire visszataszító ilyet csinálni. A kutyám nem nyalná meg a kirakatban lévő fánkokat, mert van annyira jólnevelt. biggrin.gif
2016. július 27. 19:12 #91
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
"Werenger"
Tényleg nem volt szép dolog ez Ariana-tól de kébzeld egy nem ő az egyetlen sztár aki valami rosszat csinált. Az meg nem érdekel hogy a te kutyád mit nyal meg vagy nem biggrin.gif
2016. július 27. 19:13 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Moonlight1 @ 2016.07.27. 19:12)
"Werenger"
Tényleg nem volt szép dolog ez Ariana-tól de kébzeld egy nem ő az egyetlen sztár aki valami rosszat csinált. Az meg nem érdekel hogy a te kutyád mit nyal meg vagy nem biggrin.gif

Ki beszélt itt arról, hogy ő az egyetlen? Csak épp most róla szól a cikk... laugh.gif
2016. július 27. 19:19 #93
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

"Werenger"
Nem érdekel nekem továbbra is az a véleményem hogy Ariana nem veszít sokkat azzal hogy nem léphet fel a Fehér Házban úgy is már lépet fel ott és semmit nem változtana ez. Lesz neki még egy csomó fellépése és sokkal jobbak.
2016. július 27. 19:21 #94
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

A fánkos sztori meg még tudom hogy párszor elő fog kerülni de Ariana már elmondta hogy sajnálja aki meg nem tudja megérteni azt meg én sajnálom.. <333
2016. július 27. 19:45 #95
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Hát ha nem tett volna ilyet akkor nem lenne ez.
2016. július 27. 20:38 #96
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Attól hogy bocsánatot kért nincs megoldva és elfelejtve durva példa de ha megölsz egy embert és bocsánatot kérsz és megbántad attól az még megtörtént hiába teszel ellene bármit
2016. július 27. 20:52 #97
- törölt felhasználó -    
Ez igazságtalanság! Csak egy tavalyi hibája miatt nem léphet fel? Most komolyan?? Hiszen már hányszor bocsánatot kért miatta, sőt szerintem nem is gondolta komolyan, amit mondott.
2016. július 28. 12:15 #98
überA
überA

Státusz“Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.”
Hozzászólás: 1323
Csatolások: 404
Azonosító: 257618
Szerintem megérdemelne még egy esélyt!!
2016. július 28. 13:37 #99
Mysticroden
Mysticroden
Mrs. Wood

StátuszYou'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn
Hozzászólás: 1276
Csatolások: 131
Azonosító: 253224
Hát én most nem tudom, hogy sajnáljam, vagy mondjam azt hogy megérdemelte :/
2016. július 28. 16:37 #100
- törölt felhasználó -    
Attól hogy bocsánatot kért, még rohadtul megtörtént. Ráadásul az a "bocsánatkérés" minden volt csak nem őszinte. + azt a szöveget valaki megírta helyette. Ő egy értelmes mondatot nem tud megfogalmazni. :') Utálom ezt a Selena Gomezt másoló majmot. Láncra kéne kötni és bezárni egy ketrecbe, mint egy állatot, mert az állatok nyalogatják az ételt. Bár most szegény állatokat megbántottam, mert ők illedelmesebbek és okosabbak, mint ez a szuka. :') Megérdemelte, hogy nem léphet fel. Ezt sehova se kéne engedni. :'D
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok