Ariana Grandét nem engedik fellépni a Fehér Házban
2016. július 27. 16:49
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
A kommentelők túlnyomó része már azt se tudja mit írjon, de sürgősen muszáj valahogy megsérteni azt a pár rajongót aki elolvasta a cikket, igaz?
Már megint nem értem, hogy hogyan keveredett ebbe az egészbe Ariana "kornyikálós" hangja. Kérlek, menj és hallgass Selena-t, vagy Britneyt, a playback nem fogja bántani a füledet.
Tudtommal ti sem ismeritek őt személyesen, nem voltatok ott és ti is csak azt a pár perces videót láttátok. Nem szeretitek Arianat, történt vele valami, ami megbotránkoztatta az embereket ez pedig lovat adott az utálók alá, és a gép előtt azt hiszitek, hogy a hosszú szöveg majd minket, rajongókat is meggyőz valamiről és várjátok, hogy a többi utáló összepacsizzon veletek.
Ariana a hangjával jutott el oda, ahol most van. Több millió rajongója van, díjai és slágerlistás dalai. Ha tényleg ekkora baklövést követett volna el, akkor a karrierje a béka segge alatt lenne. Taylort is megpróbálja mindenki lehúzni, de mint mindig, a rajongók erősebbek az utálóknál, még ha nem minden platformon vagyunk többen.
Ahelyett, hogy fikázol egy cikk alatt és megsérted mások kedvencét, kezdj valamit az életeddel. A gúnyolódásoddal csak magadat minősíted.
Már megint nem értem, hogy hogyan keveredett ebbe az egészbe Ariana "kornyikálós" hangja. Kérlek, menj és hallgass Selena-t, vagy Britneyt, a playback nem fogja bántani a füledet.
Tudtommal ti sem ismeritek őt személyesen, nem voltatok ott és ti is csak azt a pár perces videót láttátok. Nem szeretitek Arianat, történt vele valami, ami megbotránkoztatta az embereket ez pedig lovat adott az utálók alá, és a gép előtt azt hiszitek, hogy a hosszú szöveg majd minket, rajongókat is meggyőz valamiről és várjátok, hogy a többi utáló összepacsizzon veletek.
Ariana a hangjával jutott el oda, ahol most van. Több millió rajongója van, díjai és slágerlistás dalai. Ha tényleg ekkora baklövést követett volna el, akkor a karrierje a béka segge alatt lenne. Taylort is megpróbálja mindenki lehúzni, de mint mindig, a rajongók erősebbek az utálóknál, még ha nem minden platformon vagyunk többen.
Ahelyett, hogy fikázol egy cikk alatt és megsérted mások kedvencét, kezdj valamit az életeddel. A gúnyolódásoddal csak magadat minősíted.
2016. július 27. 17:14
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
justanarianafan Teljesen igazad van. Annyira a rosszindulatú ember itt..
2016. július 27. 17:15
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
*annyira sok a
2016. július 27. 17:26
|
Mr.Perfectúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 257906 offline
|
az az igazi Ariana aki szentelen
2016. július 27. 18:24
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Amúgy most nem azért de mikor Selenáról,Justinról vagy Mileyről vannak cikkek minden kedves Ariana fan (tisztelet a kivételnek) elküldi őket a sunyiba, meg egyből jönnek hogy r*banc,b*zi..Stb De mikor Ariról ír valaki olyan cikket ami nem éppen jó fényben tünteti fel egyből jönnek a védések hogy Ő IS CSAK EMBER,NEM TÖKÉLETES meg ilyenek....Selenánál vagy akár Justinnál miért nem tudjátok ezeket is leírni?? Hisz ők is csak ember,nem??
Miért lenne rosszabb a tojás dobálás mint a haza leszólása??
Mert mikor Justinról megjelent az a bizonyos tojásos incidens mindenki írta KKhhmm nem akarom idézni hogy milyeneket...Lehet hogy Ariban volt annyi hogy bocsánatot kért (elismerem szép dolog volt tőle.) De egyikőtök sem tudja bizonyítani hogy miért is kért..Lehet hogy mondták neki hogy kérjen,hisz ez a minimum ) meg azt sem tudjátok bizonyítani hogy őszinte volt e vagy sem....
(Nem akarok senkit sem megbántani,főleg Arit nem hisz IMÁDOM <33 De ne legyünk már igazságtalanok,ha őt véditek és elnézitek neki akkor másnak is nézzétek el hisz így fer...
Amúgy meg nem tök mindegy hogy énekelhet ott vagy nem?? Ari nem lesz se több se kevesebb,ha nem ott akkor majd énekel a több milliós rajongó táborának) Ennyi,Ari nem az a sértődős típus,szerintem nem is érdekli..
Zárjuk már le ezt az ügyet..
Miért lenne rosszabb a tojás dobálás mint a haza leszólása??
Mert mikor Justinról megjelent az a bizonyos tojásos incidens mindenki írta KKhhmm nem akarom idézni hogy milyeneket...Lehet hogy Ariban volt annyi hogy bocsánatot kért (elismerem szép dolog volt tőle.) De egyikőtök sem tudja bizonyítani hogy miért is kért..Lehet hogy mondták neki hogy kérjen,hisz ez a minimum ) meg azt sem tudjátok bizonyítani hogy őszinte volt e vagy sem....
(Nem akarok senkit sem megbántani,főleg Arit nem hisz IMÁDOM <33 De ne legyünk már igazságtalanok,ha őt véditek és elnézitek neki akkor másnak is nézzétek el hisz így fer...
Amúgy meg nem tök mindegy hogy énekelhet ott vagy nem?? Ari nem lesz se több se kevesebb,ha nem ott akkor majd énekel a több milliós rajongó táborának) Ennyi,Ari nem az a sértődős típus,szerintem nem is érdekli..
Zárjuk már le ezt az ügyet..
2016. július 27. 18:36
Moonlight1
"Azzal szerintem Ariana is tisztában van hogy ezt csak úgy nem felejtik el az emberekek.Azért is csinálta azt a bocsánat kérő videót mert nagyon lelkiismeret fúrdalása volt ez az ügy miatt és valahogy elakarta mondani hogy tisztáza ezt az egészet hogy miért mondta/tette.
Ariana is emberből van hibákat kővet el és abból tanúl.
De te olyan "okos"vagy hogy mindent megmagyarázol mert te mindent tudsz."
Inkább nem térek ki rá, hogy az a magyarázat mennyire nevetséges és, hogy a fánkosoknak mennyire nem hozza vissza a pénzt, amit elveszítettek miatta, mert ismét csak "nagyon okos lennék". Azt nem állítom, hogy "mindent tudok", de az biztos, hogy sokkal logikusabban gondolkozok, mint a csaj- abba szintén nem megyek bele részletesen, hogy egy ilyen nyalogatós incidenst egy értelmesebb kisgyerek se csinál- és felmérek egy adott helyzetet, mielőtt cselekszek. De Ariana-hoz képest csak egy szürke halandó vagyok, aki nem ért el semmit, így ez nagyon kis mellékes dolog.
És ezzel le is zárnám, ha az észérvek se hatnak, akkor tök felesleges fanatikusokkal vitázni.
"Azzal szerintem Ariana is tisztában van hogy ezt csak úgy nem felejtik el az emberekek.Azért is csinálta azt a bocsánat kérő videót mert nagyon lelkiismeret fúrdalása volt ez az ügy miatt és valahogy elakarta mondani hogy tisztáza ezt az egészet hogy miért mondta/tette.
Ariana is emberből van hibákat kővet el és abból tanúl.
De te olyan "okos"vagy hogy mindent megmagyarázol mert te mindent tudsz."
Inkább nem térek ki rá, hogy az a magyarázat mennyire nevetséges és, hogy a fánkosoknak mennyire nem hozza vissza a pénzt, amit elveszítettek miatta, mert ismét csak "nagyon okos lennék". Azt nem állítom, hogy "mindent tudok", de az biztos, hogy sokkal logikusabban gondolkozok, mint a csaj- abba szintén nem megyek bele részletesen, hogy egy ilyen nyalogatós incidenst egy értelmesebb kisgyerek se csinál- és felmérek egy adott helyzetet, mielőtt cselekszek. De Ariana-hoz képest csak egy szürke halandó vagyok, aki nem ért el semmit, így ez nagyon kis mellékes dolog.
És ezzel le is zárnám, ha az észérvek se hatnak, akkor tök felesleges fanatikusokkal vitázni.
2016. július 27. 19:05
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
.............................
2016. július 27. 19:09
Idézet (Moonlight1 @ 2016.07.27. 19:05)
Jaj mintha annyi pénzt veszitettek volna el
2-vagy 3 fánkot "nyalt" meg huu de sok veszteség 
Húha, ezt te tényleg így gondolod?
Nem is a pénz, inkább az, hogy mennyire visszataszító ilyet csinálni. A kutyám nem nyalná meg a kirakatban lévő fánkokat, mert van annyira jólnevelt.
2016. július 27. 19:12
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
"Werenger"
Tényleg nem volt szép dolog ez Ariana-tól de kébzeld egy nem ő az egyetlen sztár aki valami rosszat csinált. Az meg nem érdekel hogy a te kutyád mit nyal meg vagy nem
Tényleg nem volt szép dolog ez Ariana-tól de kébzeld egy nem ő az egyetlen sztár aki valami rosszat csinált. Az meg nem érdekel hogy a te kutyád mit nyal meg vagy nem
2016. július 27. 19:13
Idézet (Moonlight1 @ 2016.07.27. 19:12)
"Werenger"
Ki beszélt itt arról, hogy ő az egyetlen? Csak épp most róla szól a cikk...
2016. július 27. 19:19
|
|
|
"Werenger"
Nem érdekel nekem továbbra is az a véleményem hogy Ariana nem veszít sokkat azzal hogy nem léphet fel a Fehér Házban úgy is már lépet fel ott és semmit nem változtana ez. Lesz neki még egy csomó fellépése és sokkal jobbak.
Nem érdekel nekem továbbra is az a véleményem hogy Ariana nem veszít sokkat azzal hogy nem léphet fel a Fehér Házban úgy is már lépet fel ott és semmit nem változtana ez. Lesz neki még egy csomó fellépése és sokkal jobbak.
2016. július 27. 19:21
|
|
|
A fánkos sztori meg még tudom hogy párszor elő fog kerülni de Ariana már elmondta hogy sajnálja aki meg nem tudja megérteni azt meg én sajnálom.. <333
2016. július 27. 20:38
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Attól hogy bocsánatot kért nincs megoldva és elfelejtve durva példa de ha megölsz egy embert és bocsánatot kérsz és megbántad attól az még megtörtént hiába teszel ellene bármit
2016. július 27. 20:52
Ez igazságtalanság! Csak egy tavalyi hibája miatt nem léphet fel? Most komolyan?? Hiszen már hányszor bocsánatot kért miatta, sőt szerintem nem is gondolta komolyan, amit mondott.
2016. július 28. 13:37
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát én most nem tudom, hogy sajnáljam, vagy mondjam azt hogy megérdemelte :/
2016. július 28. 16:37
Attól hogy bocsánatot kért, még rohadtul megtörtént. Ráadásul az a "bocsánatkérés" minden volt csak nem őszinte. + azt a szöveget valaki megírta helyette. Ő egy értelmes mondatot nem tud megfogalmazni. :') Utálom ezt a Selena Gomezt másoló majmot. Láncra kéne kötni és bezárni egy ketrecbe, mint egy állatot, mert az állatok nyalogatják az ételt. Bár most szegény állatokat megbántottam, mert ők illedelmesebbek és okosabbak, mint ez a szuka. :') Megérdemelte, hogy nem léphet fel. Ezt sehova se kéne engedni. :'D
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: