Ariana Grandét nem engedik fellépni a Fehér Házban
2016. július 29. 21:50
Hát ez most kicsit igazságtalanság... megbánta és bocsánatot kért érte nem értem miért kell ezt fölhozni... Ariana egyáltalán nem a botrányairól meg a feltűnősködésről híres, most egyszer csinált valamit, ráadásul már egy éve és ezzel kell jönni...
2016. július 30. 12:41
Idézet (arianator_R @ 2016.07.29. 21:50)
Hát ez most kicsit igazságtalanság... megbánta és bocsánatot kért érte nem értem miért kell ezt fölhozni... Ariana egyáltalán nem a botrányairól meg a feltűnősködésről híres, most egyszer csinált valamit, ráadásul már egy éve és ezzel kell jönni...
Á, tényleg nem arról híres. Csak azt mondja a rajongóinak, hogy dögöljenek meg, a paparazzi fotósoknak beszól és a fotókat kitörölteti, nem foglalkozik a rajongóival. Igazad van...ja nem, mégse. :'D
2016. július 30. 12:53
Idézet (Krinetta @ 2016.07.30. 12:41)
Á, tényleg nem arról híres. Csak azt mondja a rajongóinak, hogy dögöljenek meg, a paparazzi fotósoknak beszól és a fotókat kitörölteti, nem foglalkozik a rajongóival. Igazad van...ja nem, mégse. :'D
Hát képzeld nem arról híres... Nincs minden nap cikk arról hogy éppen mivel próbált feltűnést kelteni vagy épp milyen botránya van/ miért hisztizett... Fel tudnék sorolni jópár olyan sztárt aki állandóan csak ezt csinálja.. Ariana a zenéjéről híres meg a hangjáról és keményen dolgozik, turnézott most pedig itt az új albuma és még egy parfümöt is piacra dobott... ő megdolgozik a hírnévért nem úgy mint pl. Taylor Swift aki naponta hisztériázik valamiért vagy feltűnősködik ahelyett hogy dolgozna a karrierjén... Ariana csinál is valamit nem botrányokkal próbál a középpontba kerülni... És még hogy nem foglalkozik a rajongóival... Nézd már meg pl a Honeymoon Tour meet&greet- es fotóit amiken a rajongóival van... lehet én vagyok a hülye de nekem nem úgy tűnik hogy utálja őket...
2016. július 30. 13:15
Idézet (Krinetta @ 2016.07.30. 12:41)
Á, tényleg nem arról híres. Csak azt mondja a rajongóinak, hogy dögöljenek meg, a paparazziknak beszól és a fotókat kitörölteti, nem foglalkozik a rajongóival. Igazad van...ja nem, mégse. :'D
2016. július 30. 13:20
Idézet (arianator_R @ 2016.07.30. 12:53)
Hát képzeld nem arról híres... Nincs minden nap cikk arról hogy éppen mivel próbált feltűnést kelteni vagy épp milyen botránya van/ miért hisztizett... Fel tudnék sorolni jópár olyan sztárt aki állandóan csak ezt csinálja.. Ariana a zenéjéről híres meg a hangjáról és keményen dolgozik, turnézott most pedig itt az új albuma és még egy parfümöt is piacra dobott... ő megdolgozik a hírnévért nem úgy mint pl. Taylor Swift aki naponta hisztériázik valamiért vagy feltűnősködik ahelyett hogy dolgozna a karrierjén... Ariana csinál is valamit nem botrányokkal próbál a középpontba kerülni... És még hogy nem foglalkozik a rajongóival... Nézd már meg pl a Honeymoon Tour meet&greet- es fotóit amiken a rajongóival van... lehet én vagyok a hülye de nekem nem úgy tűnik hogy utálja őket...
Tényleg foglalkozik velük. :'D Idén egyik ismerősöm VIP jegyet vett és ez, arra se volt képes, hogy a nevét megkérdezze, még egy közös fotót is b*szot készíteni vele. Erre a szukára költötte az összes félretett pénzét és ő semmit se csinált. :'D Mikor ez a kötelessége lenne. Na mindegy, én itt befejeztem. Egy fannak hiába mondom az igazságot.
2016. július 30. 13:26
Idézet (Krinetta @ 2016.07.30. 13:15)
+ a boltban nemcsak annyi történt, hogy megnyalogatta a fánkokat. Az ő intelligencia hányadosát nézve ezt el lehet nézni. Ami durvább, hogy a saját hazáját mocskolta, mindezt azért hogy a pasi, aki tetszett neki megb*ssza.
2016. július 30. 13:29
Idézet (Krinetta @ 2016.07.30. 13:26)
Idézet (Krinetta @ 2016.07.30. 13:15)
+ a boltban nemcsak annyi történt, hogy megnyalogatta a fánkokat. Az ő intelligencia hányadosát nézve ezt el lehet nézni. Ami durvább, hogy a saját hazáját mocskolta, mindezt azért hogy a pasi, aki tetszett neki megb*ssza.
Jó hanja van, de irtózatosan buta és naív.
2016. július 30. 13:57
hát, mit is ne mondjak... Amerika tényleg nem egy nagy valami. Elég hülyék és együgyűek ott az emberek (tisztelet a kivételnek). Könyvesbolt, olvasás az nem divat arrafelé. A plastic cici, a plastic popsi, meg a plastic ajkak viszont annál inkább. Kultúra nuku, mert egy hatalmas olvasztótégely az egész ország... Demokrácia, liberalizmus meg a stb. elvileg van, de a gyakorlatban úgy néz ki, hogy lelövik a az afro-amerikaikat. Mondván minek vannak ott? A képlet egyszerű: mert ezek a igen okosak becipelték azt a sok szegény embert rabszolgának.
Azt, hogy Ariana azt tett, amit tett, azért tudni kell viselni a következményeket, legyen akármilyen súlyos is.
Azt, hogy Ariana azt tett, amit tett, azért tudni kell viselni a következményeket, legyen akármilyen súlyos is.
2016. július 30. 14:25
Idézet (Krinetta @ 2016.07.30. 13:20)
Tényleg foglalkozik velük. :'D Idén egyik ismerősöm VIP jegyet vett és ez, arra se volt képes, hogy a nevét megkérdezze, még egy közös fotót is b*szot készíteni vele. Erre a szukára költötte az összes félretett pénzét és ő semmit se csinált. :'D Mikor ez a kötelessége lenne. Na mindegy, én itt befejeztem. Egy fannak hiába mondom az igazságot.
Miért lenne kötelessége? szerintem egyáltalán nem kötelessége mindenivel képet csinálni vagy beszélgetni...
És itt én is befejeztem... nem fogok veled veszekedni tovább mert nem érsz annyit... ja és mondhatod az "igazságot" meg én is mondhatom neked az én igazságom de úgysem fogjuk megérteni egymást... szóval hagyjuk ezt... egyáltalán nem ismered őt (és én sem)ezért nem értem miért kell szidni mert nem tudhatod mit miért csinál, de biztos megvan rá az oka..
2016. július 30. 14:28
Ja és nem értem miért kell ezzel jönni hogy buta meg naiv... a hozzászólásaidból ítélve te sem tűnsz valami okosnak...
2016. július 30. 15:37
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
sajnálom szegényt :/
2016. július 31. 10:49
Idézet (arianator_R @ 2016.07.30. 14:28)
Ja és nem értem miért kell ezzel jönni hogy buta meg naiv... a hozzászólásaidból ítélve te sem tűnsz valami okosnak...
Ez a tipikus "Bagoly mondja verében, hogy nagy fejű." eset.
A te kedvenc "sztárod", se tükrözi az intelligenciát. :'D Igen buta, még régen néztem a V mint Viktóriát és ott voltak elrontott jelenetek, ahol ő egy mondatot nem tudott elmondani. Egyetlen egy mondatot nem tudott megtanulni. :'D Aki itt BUTA ÉS NAÍV az ő, nem pedig én. Idióta. :'D
Na, szia.
2016. július 31. 10:53
Idézet (arianator_R @ 2016.07.30. 14:25)
Miért lenne kötelessége? szerintem egyáltalán nem kötelessége mindenivel képet csinálni vagy beszélgetni...
És itt én is befejeztem... nem fogok veled veszekedni tovább mert nem érsz annyit... ja és mondhatod az "igazságot" meg én is mondhatom neked az én igazságom de úgysem fogjuk megérteni egymást... szóval hagyjuk ezt... egyáltalán nem ismered őt (és én sem)ezért nem értem miért kell szidni mert nem tudhatod mit miért csinál, de biztos megvan rá az oka..
De buta vagy istenem. :'D A VIP jegyet vásárló emberekkel, kötelessége beszélgetni + a közös kép is az. Azért veszik azt a jegyet. Te jó ég, ennyi szűklátókörű embert.
2016. július 31. 13:24
Idézet (Krinetta @ 2016.07.31. 10:49)
Ez a tipikus "Bagoly mondja verében, hogy nagy fejű." eset.
A te kedvenc "sztárod", se tükrözi az intelligenciát. :'D Igen buta, még régen néztem a V mint Viktóriát és ott voltak elrontott jelenetek, ahol ő egy mondatot nem tudott elmondani. Egyetlen egy mondatot nem tudott megtanulni. :'D Aki itt BUTA ÉS NAÍV az ő, nem pedig én. Idióta. :'D
Na, szia.
Na, szia.
"verébnek"
2016. július 31. 13:28
Én vagyok a buta? Egy értelmes kisgyerek nem nyalogatja meg a fánkokat. A vicces az, hogy még valaki védi is.
2016. július 31. 18:38
Nem ártana, ha megtanulni viselkedni. Még, ha intelligenciája nincs is.
2016. augusztus 01. 14:20
Idézet (khalifa @ 2016.07.31. 18:38)
Végre egy értelmes ember. 100%-osan igazad van.
2016. augusztus 01. 14:25
Idézet (khalifa @ 2016.07.31. 18:38)
És még valaki azzal védi, hogy biztos megvolt rá az oka. :'D Sírok a nevetéstől. :'D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: