Starity

Briana Jungwirth hadat üzent Louis Tomlinson barátnőjének

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 16. 02:57 #61
gyongyi.m
gyongyi.m
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 256769
Pedig szerintem Louis nem rossz apa ...Meg Briana mintha tökéletes anya lenne ... Mert ugyebár tök normális hogy egy párhonapos csecsemőt fesztiválra viszünk és ugrálunk vele jobbra balra??? -.- Szóval szerintem a Jungwirth familia kurvára nézzen mélyen magába. mielött ocsárolja a másikat és Briana előadja itt a hattyú halálát -.- Inkább az egész családnak az böki a csőrét hogy Louis nem a kicsi Brianaval van és ezért egyből pocsék apa és rossz ember ... De akkor persze jo amukor fizet. Komolyan én is kezdem azt hinni hogy Briana csak azért tartotta meg a kicsit hogy bebiztosítsa magát ... Képmutato. Louis meg jolteszi hogy persekedik mert ugy fizet hogy Briana bármikor mondhatja neki nem láthatja a gyereket. Pedig ugyananyi joga van ahoz a kicsihez . Undorito az egész Jungwirth család !!! Képmutatók egytől egyig ...
2016. július 16. 08:48 #62
- törölt felhasználó -    
Szerintem azért ebből nem kellene ekkora problémát csinálnia...
2016. július 16. 08:51 #63
DreamLady
DreamLady

StátuszHey how ya doin?
Hozzászólás: 771
Csatolások: 131
Azonosító: 251132
Briana-nak teljesen igaza van!
2016. július 16. 10:08 #64
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
oh god, nem ők az egyetlen ilyen helyzetben lévő szülők omg.gif Mások rendesen el tudják intézni, hogy mindenkivel lehessen a gyerek, és igen, létezik a "mostohaanya" fogalma, ami döbbenetes módon nem csak negatív lehet... Ami azt illeti, pont a csaj nem tűnik jó anyának.
Nagynénémék elváltak, mikor az unokatesóm 3-4 éves körül volt, az apukájának most új családja van, két gyerekkel, feleséggel, miegymás, amikor akarja, odamegy, ennyi. Nem egymást ócsárolják az interneten, basszus o.o Aztán csodálkoznak, hogy beleszólnak a magánéletükbe... dry.gif
2016. július 16. 10:31 #65
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Azt azért nagyon bírom, hogy igazából innen SENKI nem tudja, mi az igazság(bocsánat, ha valaki ismeri személyesen Louist vagy Briannát) és mégis úgy osztják itt egyesek az észt, mintha pontosan képben lennének a dologgal, közben erre az ügyre a média is rátesz eggyel. Nem a véleménnyel van a baj, hanem hogy mindenki annyira rohadtul tudja, mit tett, vagy nem tett Brianna/Louis.
2016. július 16. 10:52 #66
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Azt nem èrtem,hogy Briana mièrt akart úgy gyereket nemzeni,hogy tudta ,hogy mi lesz a következmènye ??!!! Most meg már olyan,mint ha meglenne lepve . Ès ,hogy mondhat ilyet Briana anyja ,hogy Louis nem elèg jó az unokájához . Persze a lánya egy " szent "
,mert bemászott egy híressèg ágyába ès terhes lett . Amúgy szerintem Louis nagyon jó apa . Azèrt nem keves fizet a Brianának,hogy eltartsa Freddiet. Ès Briana családja van kiakadva . Ès most azt mondja ,hogy Dani elakarja venni tőle a kicsit ,de ez nem igaz. Mit csináljon Danielle ha Louis megával hozza a kicsit ,nèzze levegőnek ??? Ja ès remèlem,hogy a pert Louis nyeri meg . Ès visszatèrve Louisra ès Briosra ! Louis az előtt hagyta el őt mèg mielőtt kiderült volna,hogy terhes!!!!! Amúgy meg Brios nem vèdi a kicsit egyáltálán a mèdiától ,hiszen mennyi kèpet osztott meg már róla ??!!
2016. július 16. 16:07 #67
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Hajni és Gézacica
Azért megbocsáss, de mégis honnan tudod,hogy Louis nem próbált meg először beszélni Brianával?? Szerinted annyira hülye, hogy meg sem próbálja normálisan és egyszerűen megoldani a problémákat,hanem egyből rohan a bíróságra? De még ha ilyen hülyének is gondolnád,honnan veszed??
Másrészt, Louis nem gyakran posztol Daniellel közös képet, ha jól tudom 1(!) van az Instagrammján, a többi képet lesifotósok csinálták, DE ha ezer képet is osztana meg,mi a baj azzal,ha megmutatja: egyszerre szerető és felelősségteljes apuka és szerelmes? Danielle szegény meg mit csináljon?? Nem nézheti levegőnek a szerencsétlen babát, nyilván ő is meg akarja ismerni, de nem kíván az anyja lenni,hiszen nem is tudna...Brianáról egyébként sincs jó véleményem, Timistad, teljesen egyetértek veled és ez az igazság, de úgy gondolom, ettől függetlenül Briana jó anya, és próbál mindent megadni a kicsinek. Ez viszont nem szentesíti az alól,ahogy másokkal bánik...egyre hisztisebb, a családja pedig, mit ne mondjak, undorító és képmutató. Louis milliókat fizet (forintba átszámolva) havonta (nem mintha nem lenne pénze, de azért egy 5 hónapos gyerekre mégis minek kell több millió?? El se lehetne rá költeni...) és még ők elégedetlenek!! Mit várnak,komolyan??? Gátlástalanok, egyszerűen undorítóan viselkednek, túlzás amit művelnek!
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. július 16. 20:03 #68
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Meg ne sajnáljam már ezt a pénzéhes libát meg a családját akik nem dolgoznak mivel eltartja őket Louis vígan élnek abban a házban amit ő fizet a rezsivel együtt plussz gyerektartás ráadásul a lábát se teheti be mert Brianna megtiltotta ezért adják át a gyereket egy parkolóba Danielle pedig a gyerek közelébe se mehet mert azt már korábban megtiltotta nekik a kedves anyuka a drága családja próbálkozott a szerelmi mesét beadni mindenkinek mert szerették volna ha a gyerek miatt elveszi a lányukat Louis, de tény csak egy egyéjszakás numera volt amit megszívott. Egy számító libának tartom Briannat mert pontosan tudta kivel fekszik össze és szándékosan nem védekezett ráadásul egy barátja szerint nem Louis volt az egyetlen pasi az életében abban az időben
1 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi
2016. július 16. 20:20 #69
- törölt felhasználó -    
Sose bántottam egy rossz szóval se Brianát,de mindig is azon a véleményen voltam,hogy az anyagi helyzet is közrejátszott abban,hogy megszülje Freddiet.Directionerként Louis mellett állok,mert véleményem szerint neki van igaza,de abban egyet kell értenem Brianával,hogy én sem örülnék ha egy új barátnő fogdosná a gyerekem,viszont ő(k) ezt vállalták azzal,hogy nem alkotnak egy párt.Vagyis ha Brianának lenne valakije Louis megtilthatná,hogy fogdossa.Ugyan ez a szitu most is.Ezt akkor sem közösségi oldalon kellene lejátszani,csak a gyereket teszik vele tönkre,egyre jobban.Már azzal a tudattal élni hogy véletlen baleset volt,szörnyű,nem kellene még ezzel is gyötörni...
1 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi
2016. július 16. 20:35 #70
YourPrincess
YourPrincess
új tag

Státusz"You'd lose your mind trying to understand mine."
Hozzászólás: 50
Azonosító: 256954
Istenem, nevetséges ez a világ. rohog.gif Ha valami problémánk van, Twitter-en közöljük, hogy mindenki lássa. rohog.gif Feltűnési viszketegsége van, mindent megtesz az 5 perces hírnévért. Ha igazán baja lenne, akkor megbeszélné szemtől szembe, nem a nagyvilággal közölné. think.gif Egyébként attól, hogy Danielle foglalkozik a barátja fiával, miért akarna az anyja helyébe lépni? think.gif
2016. július 16. 21:39 #71
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Valahol olvastam egy jó kommentet. A kommentelő azt kérdezte, hogy ha a vezetést jogosítványhoz kötik akkor a gyerekvállalást miért nem. Én is ezt szeretném tudni.
Sajnálom szegény gyereket, hogy ilyen gyerekes anyja van. Ennél már csak az lenne undorítóbb, ha később Danielle ellen nevelné a gyereket.
2016. július 16. 21:44 #72
kaliforhnia
kaliforhnia
=

Státuszpeople go but how they left always stays.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Már most sajnálom a kisgyereket... Milyen család ez, persze ha ezt annak lehet nevezni. Briana meg menjen kezeltetni magát ha ennyin kiakad..
2016. július 16. 22:05 #73
Lisaxx
Lisaxx
visszatérő vendég
Hozzászólás: 154
Azonosító: 250109
Brianának nem ártana szakemberhez fordulnia.
2016. július 16. 22:11 #74
- törölt felhasználó -    
hogy valaki ennyire unatkozzon,mint ezek biggrin.gif
nem értem,ezt most miért volt muszáj kiposztolni twitter-re. nem lehetne megbeszélni,á nem. járassa le magát nyilvánosan,a világ előtt. én Daniella oldalán állok,bár szerintem ez az egész egy hülyeség,és teljes mértékben feleslegesen csinálják a fesztivált wink.gif
2016. július 17. 09:30 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gillianne @ 2016.07.16. 22:11)
nem értem,ezt most miért volt muszáj kiposztolni twitter-re. nem lehetne megbeszélni,á nem. járassa le magát nyilvánosan,a világ előtt. én Daniella oldalán állok,bár szerintem ez az egész egy hülyeség,és teljes mértékben feleslegesen csinálják a fesztivált wink.gif

*Danielle.
2016. július 17. 17:13 #76
Esztii99E
Esztii99E
visszatérő vendég

StátuszIf a gentleman can't handle me, It's not my problem!
Hozzászólás: 264
Azonosító: 256689
Briana rohog.gif rohog.gif rohog.gif
2016. július 17. 18:43 #77
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Gillianne | Tegnap, 22:11

Én nagyon unatkozok! Máris csinálok egy twittert titokban,és kiírom,hogy a szomszéd felégette a lakásunkat, apa pedig vett egy zsiráfot, anya pedig egy oroszlánt,de a két állat nem fér meg,és én meg nyilvánosan mondom el erről a véleményem: elmegyek cukorországba,és tündérként élem tovább az életem. ENNYI!
2016. július 17. 22:23 #78
Bius2002
Bius2002
visszatérő vendég

Státusz"A világ öngyilkos hajlamú. Hiába mentjük meg, újra felköti magát."
Hozzászólás: 144
Azonosító: 238037
Egy, két, három...és harc...
2016. július 18. 00:19 #79
audreyzz
audreyzz
visszatérő vendég

StátuszREPUTATION IS MY DRUG
Hozzászólás: 123
Azonosító: 257475
Ez a csak nem normális, csak magát égeti és minősíti a tweetekkel.
2016. július 18. 01:46 #80
booklover
booklover
visszatérő vendég

StátuszLaters, baby!
Hozzászólás: 204
Azonosító: 240057
Jézusom. biggrin.gif Egyre jobban kezdem elhinni, hogy csak azért feküdt össze Louisszal, hogy legyen pénze meg hírneve. Nyilván nem akar Danielle Freddie anyja lenni..Nem hogy örülne annak, hogy a másik boldog, és a gyerekével is foglalkoznak, ha Louisnál van.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok