Ez a nő egy elmebeteg..
Dani nem akarja lenyúlni a kicsit,csak egyszerűen elfogadja,hogy a barátjának van egy fia,aki nem az övé.Ez szerintem egy nagyon szép dolog tőle..
Nem akar a pótmamája lenni,csak szeretné megismerni.
Az jobb lenne,ha utálná a babát,mert nem ő az anyja?Ha "pikkelne" rá?
Én imádom Danit.Gyönyörű lány és nagyon kedves.
Briana Jungwirth hadat üzent Louis Tomlinson barátnőjének
2016. július 15. 16:25
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
2016. július 15. 16:31
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
Utálom ezt a nőt. Sajnálom Freddie-t, hogy egy ilyen nő az anyja. Dani csak elfogadta, hogy Louis-nak van egy fia. Dani (biztosan) imádja a kis Freddie-t, de attól még nem szeretne az anyukája lenni.
2016. július 15. 16:45
mindkettőt megtudom érteni egy kicsit...
mivel azért valljuk be, Briana egy borzalmas nőszemély,azon kívül,hogy a fél világ szerint nagyképű (és ha már ennyien mondják,akkor nem az emberek van a baj,hanem a csajjal). Viszont ezzel "poszttal" nem hiszem,hogy "hadat" (
) üzent volna inkább elmondta a véleményét. és miért baj ez?! még ha ezt bántó,és undorító módon fejezte ki, a Daniella iránt érzett gyűlöletét,akkor is megteheti,hisz se ti,se senki más nem tilthatja meg neki.
mivel azért valljuk be, Briana egy borzalmas nőszemély,azon kívül,hogy a fél világ szerint nagyképű (és ha már ennyien mondják,akkor nem az emberek van a baj,hanem a csajjal). Viszont ezzel "poszttal" nem hiszem,hogy "hadat" (
2016. július 15. 16:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ékes példája annak, hogy ez a lány még kicsit sem áll készen az anyaságra. Tény, valóban rengeteg támadást, negatív jellegű megjegyzést kapott ő is és a születendő gyermeke is, ám úgy érzem, hogy mindez már inkább kezd a ló túlsó oldala lenni. Egy értelmes, felnőtt édesanyának egy percre sem jutna az eszébe az, hogy gyermekének édesapja (akivel nincsen együtt) legújabb partnere az ő helyét óhajtaná átvenni. Gyermeteg és annál inkább buta hozzáállás, ami inkább az éretlenségről ad tanúbizonyságot. Nekem is az a véleményem, hogy Briana haszonleső és sokkal inkább az anyagiak izgatják, mintsem leendő gyermekének sorsa. Én speciel a gyereket sajnálom nagyon. A sajtóban, médiában, közösségi oldalakon marják folyton folyvást egymást, amit bárki bárhol el tud olvasni. Az a gyerek mindenféle ismeretség nélkül fogja kapni másoktól az ítélkezések, mert a születésekor a szülei nem voltak elég érettek. Ha valóban a gyermek sorsa érdekelné őket, akkor mindezt igyekeznének csöndben, fű alatt, az internet és a média bevonása nélkül elintézni úgy, hogy a lehető legkevesebben tudjanak róla. Mondhat akárki akármit sem Louisnak, sem Brianának nem való még gyerek.
2016. július 15. 17:30
Teljesen érthető dolog. Én már csak tudom, hisz rengeteg olyan ismerősöm van, akinek elváltak, nem élnek együtt a szülei, s nem túl régóta magam is ebben a cipőben járok.
Ha a gyereknek már nagyobb korában válnak el a szülei, mondjuk tinédzserként, akkor már könnyebben tudja kezelni a dolgot, de egy kisgyereket könnyű manipulálni, nem azért, mert nem jó a jelleme, simán azért, mert gyerek. Elmegy két hétben egyszer az apjához meg a nőjéhez, akik telebeszélik a fejét a hülyeséggel, és persze igyekszenek a gyereket minél jobban az anyja ellen fordítani, aki meg egyébként egyedül neveli, gondoskodik róla, és ezért hálából meg szenvedhet vele, hogy normális értékrendet alakítson ki benne.
Egyébiránt pedig nem értem, mit háborodnak fel ezen az egy mondaton, nem meríti ki a "hadat üzent" kifejezést. (szerintem
)
Ha a gyereknek már nagyobb korában válnak el a szülei, mondjuk tinédzserként, akkor már könnyebben tudja kezelni a dolgot, de egy kisgyereket könnyű manipulálni, nem azért, mert nem jó a jelleme, simán azért, mert gyerek. Elmegy két hétben egyszer az apjához meg a nőjéhez, akik telebeszélik a fejét a hülyeséggel, és persze igyekszenek a gyereket minél jobban az anyja ellen fordítani, aki meg egyébként egyedül neveli, gondoskodik róla, és ezért hálából meg szenvedhet vele, hogy normális értékrendet alakítson ki benne.
2016. július 15. 18:39
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szandi0820 | Ma, 12:22
Hajni és Gézacica írta:
Teljesen megértem Brianat,neki van igaza. Egy apa nem csajozgat,és osztja meg barátnőjéről a fotókat a világhálón. Ez borzalmas.
Szóval élete végéig maradjon egyedül csak azért, mert gyereke van egy olyan anyától, akivel nincsenek is együtt? Gratulálok! beer.gif
Azt hiszem,félreértettél. Nem is hiszem,tudom.
Nem az a baj,hogy ő jár valakivel,hanem az,hogy ezt nyilvánosan posztolja. Nem csak a barátainak, családtagjainak,ahogy egy normális apa,szokta,hanem ő mindenkinek,nyilvánosan. És ez gusztustalan. Más ilyen fajta pár próbál együtt élni,de nem! Ő nem beszéli meg Brianaval,hogy lehessen ő is a gyerekkel, nem,hanem perel. Máris perel! Ja,és ha a gyerekkel is van,rögtön hívja ezt a Daniella kicsodát,hogy legyen az anyja. Érted? Na,ez gusztustalan,és gyerekes,nem apához méltó dolog.
Wendy17:
Gondolj bele ha anya lennél neked hogy esne ha azt írnák több ezren neked hogy xy jobb lenne mint te ráadásul úgy hogy nem is tudnak rólad semmit. Hát neki sem esett jól.
Ott a pont!
Hajni és Gézacica írta:
Teljesen megértem Brianat,neki van igaza. Egy apa nem csajozgat,és osztja meg barátnőjéről a fotókat a világhálón. Ez borzalmas.
Szóval élete végéig maradjon egyedül csak azért, mert gyereke van egy olyan anyától, akivel nincsenek is együtt? Gratulálok! beer.gif
Azt hiszem,félreértettél. Nem is hiszem,tudom.
Nem az a baj,hogy ő jár valakivel,hanem az,hogy ezt nyilvánosan posztolja. Nem csak a barátainak, családtagjainak,ahogy egy normális apa,szokta,hanem ő mindenkinek,nyilvánosan. És ez gusztustalan. Más ilyen fajta pár próbál együtt élni,de nem! Ő nem beszéli meg Brianaval,hogy lehessen ő is a gyerekkel, nem,hanem perel. Máris perel! Ja,és ha a gyerekkel is van,rögtön hívja ezt a Daniella kicsodát,hogy legyen az anyja. Érted? Na,ez gusztustalan,és gyerekes,nem apához méltó dolog.
Wendy17:
Gondolj bele ha anya lennél neked hogy esne ha azt írnák több ezren neked hogy xy jobb lenne mint te ráadásul úgy hogy nem is tudnak rólad semmit. Hát neki sem esett jól.
Ott a pont!
2016. július 15. 18:41
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Elváltak útjaik, ennyi. Jó hogy nem már külön kivesz egy szobát Louis hogy találkozhasson a gyerekével. amúgy meg nem hinném hogy anyáskodni akarna Danielle.
2016. július 15. 19:17
|
|
Stellarevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 253414 offline
|
Nem mondom, hogy nem értem, de nem értem. Jó, oké, az ő gyermeke. Ez nem kétség, és nem is lehet változtatni rajta. DE...szerintem még igen is jól járt, hogy Danielle van Louis mellett. Mármint, szerintem nyugodt lehetne, mikor velük van a Kicsi. Jobban örülne annak, ha egy olyan nő lenne, aki gyűlöli a kicsi Freddiet? Mert, hogy akár Danielle is utálhatná, viszont a fotókat elnézve nem így van.
Egyébként meg az egész dolog úgy indult, hogy nincsenek együtt, várható volt, hogy Louis előbb-utóbb talál magának valakit, és mindegy kivel van, ő a gyerek apja, tehát találkozni fog vele, ahol a lány is feltűnik, akivel van,hiszen gondolom neki fontos, hogy a párja is szeresse a Kicsit.
Nekem néha úgy jön le a dolog (most már szinte biztos vagyok benne), hogy ő azért tartotta meg a babát, hogy Louist magához kösse. Bárhogy is hangoztatták, hogy csak barátok, ő reménykedett abban, hogy, ha nem is azonnal, de egy kis idő elteltével elveszi feleségül.
Az igaz, hogy rengeteg támadás és kritika éri Brianat, de kétlem, hogy ezeket Danielletől kapná... Másfelől meg, ez ezzel jár, és kétlem, hogy ezzel nem volt tisztában, amikor Louisval kezdett.
Félreértés ne essék, én sem értem, hogy miért bántják, hiszen semmi rosszat nem tett, csak életet adott egy gyönyörű Kisembernek, de amit mostanában csinál, az túlzás.
Egyébként meg az egész dolog úgy indult, hogy nincsenek együtt, várható volt, hogy Louis előbb-utóbb talál magának valakit, és mindegy kivel van, ő a gyerek apja, tehát találkozni fog vele, ahol a lány is feltűnik, akivel van,hiszen gondolom neki fontos, hogy a párja is szeresse a Kicsit.
Nekem néha úgy jön le a dolog (most már szinte biztos vagyok benne), hogy ő azért tartotta meg a babát, hogy Louist magához kösse. Bárhogy is hangoztatták, hogy csak barátok, ő reménykedett abban, hogy, ha nem is azonnal, de egy kis idő elteltével elveszi feleségül.
Az igaz, hogy rengeteg támadás és kritika éri Brianat, de kétlem, hogy ezeket Danielletől kapná... Másfelől meg, ez ezzel jár, és kétlem, hogy ezzel nem volt tisztában, amikor Louisval kezdett.
Félreértés ne essék, én sem értem, hogy miért bántják, hiszen semmi rosszat nem tett, csak életet adott egy gyönyörű Kisembernek, de amit mostanában csinál, az túlzás.
2016. július 15. 20:33
|
|
Justinmylifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 258033 offline
|
Nagyon el van keseredve ez a nő. Fogja föl, már NINCSENEK együtt Louissal. Előre látom azt az uszítást, amit Briana fog végezni Danielle ellen Freddie előtt, amikor már nagyobb lesz. Szánalmas. Fogadja el, hogy Louis mással van együtt, úgyhogy ne beszéljen bele mindent Danielle-be, ha el se követett ellene semmit. Ennyi
2016. július 15. 20:45
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Igen, Bri, igazad van. Freddie a te fiad. Louis Freddie apja. És Danielle meg Louis csaja. Köszönjük szépen, hogy tudattad velünk ezt a tényt.
Puszi!
Puszi!
2016. július 15. 21:33
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Mind a 2 csajt utálom. De Brianát sokkal jobban . Inkább Danielle ,mint ő. Louisnak meg nagyon szurkolok ,hogy megnyerje a pert !! <3
2016. július 15. 23:27
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (Timistad @ 2016.07.15. 15:41)
Szerintem sokan félreértették az egész gyerek dolgot.. Briana és Louis hivatalosan (és szerintem nem hivatalosan sem) SOHA nem jártak, csak félresikerült egy éjszaka.. Ezért nem gondolnám, hogy sajnálni kéne Brióst, hogy otthagyta mielőtt megszületett volna Freddie.. Briósnak az a baja, hogy nem jött be a terve. Annyira egyértelmű, hogy arra játszott, hogy elveteti magát Lou-val és akkor neki majd arany élete lesz, úszkálni fog a pénzben a média meg majd megveszik érte.. Hát nem igazán jött össze neki. Lou-nak volt annyi esze, hogy nem vette feleségül (ebből botrány is volt Briós családja részéről), sőt összejött valakivel akit tényleg szeret. Ez a nő meg nem képes elnézni azt, hogy Dani szereti a gyereket és jól elvan vele. Ha nem szeretné állítom az lenne a baja, hogy Dani megveti a gyerekét és milyen esetleges mostohaanya lenne. Briana csak szeret a figyelem középpontjában lenni, élvezi, hogy az emberek foglalkoznak vele. Egyáltalán nem kell sajnálni. Ha annyira zavarná a dolog, elköltözne valami eldugottabb helyre és egy évben egyszer mászna elő, hogy a lesifotósok meg ne lássák.. Szánalom ez a nő komolyan mondom.. -__-
2016. július 15. 23:42
|
|
sz.zsofyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.10. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 193713 offline
|
Briana egy nagyképű, önző ronda dög. Lou csak több időt szeretne tölteni a fiával és a szerelmével. Fáj neki,hogy nélküle boldog? Dani biztosan nem akarja elszakítani ettől a csajtól Freddiet,de az üldözési mániáját már kezeltetni kéne. Szegény kicsi fiú sokkal jobb anyát érdemelne
2016. július 16. 02:29
|
gyongyi.múj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.01. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 256769 offline
|
Uristen ez a nő ... Komolyan sose volt szipatikus de most? Egyszerűen gyerekes amit csinált most. Ha valami problémája van akkor lekéne ülni és megkéne beszélni. A sértett tinik csinálják ezt. -.- Nem egy felnőtt anya. Igazábol azt is olvastam hogy ezzel kapcsolatban hogy Briana anyja így reagált :" Louis nem elég jó az unokámnak" ... Árulja el valaki hogy lehet ilyen képmutato valaki?? Akkor jo Louis mikor minden hónapban fizeti azt a rengeteg pénzt és a többi?? Könyörgöm miért a frásznak kell Louist beállítani mintha ő tehetne mindenről??? Már bocsánat hogy így fogom kifejzeni magam de akkor Louis nem volt rossz mikor Briana bemászott az ágyába szétrakta neki a lábát és terhes lett??? Hmmm ??? neeem a szent Briana semmiről sem tehet ... -.- Egy ilyen dologhoz 2 ember kell ... Pláne hogy amikor felvállaták ezt a picit Briana nagyon jol tudta hogy mit vállal ezzel ... Tudta hogy Louis nem lesz vele ... Tudta hogy egyszer Louisnak lesz valakije. Jó lenne ha végre túl lépne ezen és a gyerekkel foglalkoznaez em Louissal ... Mert mást se csinálnak csak ocsárolják szerencsétlen embert de a markukat azt tartják minden hónapban... Képmutató banda komolyan ... Komolyan én is kezdem azt hinni hogy szegény kicsit azért tartotta meg Briana hogy magához láncolja Louis ... Am meg nem hogy örülne hogy egy normális nő van Lou mellett aki szereti és elfogadja a gyerekét. Már komolyan kurvára elegem van hogy az egész Jungwirth familia úgy probálja beállítani a dolgokat mintha Louis rossz ember és szörnyű apa lenne
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: