Briana Jungwirth hadat üzent Louis Tomlinson barátnőjének
2016. július 15. 13:04
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Sajnálom Louist és Daniellet, annyira aranyos párt alkotnak, de közben meg ez a féltékenység, amit Briana csinál, szánalmas. Ha azért csinálja, mert Louis nem vele van, annak ellenére, hogy van egy közös gyermekük, akkor nem kellett volna vele ágyba bújnia. Nagyon remélem, hogy Louis fogja megnyerni a pert!
2016. július 15. 13:24
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Idézet (Mrs.Tomlinson01 @ 2016.07.15. 11:54)
Már a kezdetektől utáltam ezt a lányt...
Csak kihasználja Louist és el van szállva magától Freddie születése óta...
Undorító ez a nő.
Csak kihasználja Louist és el van szállva magától Freddie születése óta...
Undorító ez a nő.
Te aztán egy igazán érett ember vagy, nem igaz? Áruld már el nekem, hogy melyik ujjadból szoptad ki ezt a gyönyörű gondolatot? Mondasz nekem mondjuk 3 dolgot, amiből azt lehet kiszűrni, hogy Dani nagyképű és kihasználja Louist? Elárulom, nem fog sikerülni.
Figyi, én megértem, hogy te akkora Louis fan vagy, hogy féltékeny vagy Danire, mert te magadnak akarod Louist, de emiatt nem Danit kéne bántani. Szóval ezen erősen el kellene gondolkozni cicavirág
2016. július 15. 13:33
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Amúgy pár kommentelő elárulhatná nekem, hogy miért Brianának van igaza. Nézzetek meg pár paparazzi fotót Daniről és a kicsiről, nekem nem úgy tűnik, mint aki molesztálja. Senki sem állította, Dani meg főleg nem, hogy Dani a gyerek anyja. Szóval emiatt Brianán is csak nevetni tudok. És attól még, hogy Briana és Louis nincsenek együtt, attól még miért Dani a hibás? Áruljátok már el, hogy miért Daniellet kell csesztetni azért, hogy Louis egyszerre tölt vele és a gyerekkel is időt! Szóval emberek el kéne gondolkozni ezen.
És félreértés ne essék, én most nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem lehet saját véleményetek az ügyről, mert én sem szeretem amikor belekötnek a véleményembe. De ha annyira Brianának adtok igazát, írjátok már le azt is, hogy miért! Ja és még azt hozzá tenném, hogyha Dani nem lenne a mindenem, akkor sem adnék Brianának igazat, ugyanis ez csak rohadtul féltékenykedés.
És félreértés ne essék, én most nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem lehet saját véleményetek az ügyről, mert én sem szeretem amikor belekötnek a véleményembe. De ha annyira Brianának adtok igazát, írjátok már le azt is, hogy miért! Ja és még azt hozzá tenném, hogyha Dani nem lenne a mindenem, akkor sem adnék Brianának igazat, ugyanis ez csak rohadtul féltékenykedés.
2016. július 15. 14:02
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Meg tudom érteni egy kicsit Brianát.
Twitteren a képeket nézegetve egy csomó olyan kommentbe és posztba futottam bele hogy Danielle jobb anyja lenne a gyereknek mint ő.
Anyaként ez nem kicsi idegesítheti fel. Gondolj bele ha anya lennél neked hogy esne ha azt írnák több ezren neked hogy xy jobb lenne mint te ráadásul úgy hogy nem is tudnak rólad semmit. Hát neki sem esett jól.
Ez az üzenet bár úgy látszik hogy Daniellenek szól de szerintem elsősorban a Louis és Danielle fanknak üzen.
A képeken meg annyira látszik hogy szándékosan készültek és nem csak lesi fotók... Louis nem rég azon volt kiakadva hogy a gyerekét ne fotozgasák erre most még is hagyja ha észre vette hogy fotózták mért nem szólt hogy álljanak le hmm talán mert ez így volt megszervezve.
Imádom Louist és Danielle is szimpatikus de most Brianának van igaza a képek akarva vagy akaratlanul is de úgy lettek beállítva mintha azt mutatnák hogy Danielle és Louis meg a kis gyerek egy idilli család.
Twitteren a képeket nézegetve egy csomó olyan kommentbe és posztba futottam bele hogy Danielle jobb anyja lenne a gyereknek mint ő.
Anyaként ez nem kicsi idegesítheti fel. Gondolj bele ha anya lennél neked hogy esne ha azt írnák több ezren neked hogy xy jobb lenne mint te ráadásul úgy hogy nem is tudnak rólad semmit. Hát neki sem esett jól.
Ez az üzenet bár úgy látszik hogy Daniellenek szól de szerintem elsősorban a Louis és Danielle fanknak üzen.
A képeken meg annyira látszik hogy szándékosan készültek és nem csak lesi fotók... Louis nem rég azon volt kiakadva hogy a gyerekét ne fotozgasák erre most még is hagyja ha észre vette hogy fotózták mért nem szólt hogy álljanak le hmm talán mert ez így volt megszervezve.
Imádom Louist és Danielle is szimpatikus de most Brianának van igaza a képek akarva vagy akaratlanul is de úgy lettek beállítva mintha azt mutatnák hogy Danielle és Louis meg a kis gyerek egy idilli család.
2016. július 15. 14:11
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Szerintem Brianának az a legnagyobb baja, hogy iszonyatosan féltékeny, amiért Louis mással boldog. Ez még érthető is lenne, de nem tudom, miért kell Danielle-t bántani. Nyilván nem fogja magát a kicsi anyukájának tekinteni, ennyire senki sem hülye.
Részben meg tudom érteni Brianát, mert mégis csak a saját kisfiáról van itt szó, de akkor is kezelhetné ezt felnőtt módjára. Egy felnőtt, felelősségteljes nő ne az interneten balhézzon, hanem beszélje meg a problémáit azokkal, akik érintettek az ügyben. Azzal, hogy kiírja twitterre az elvileg a magánügyeihez tartozó dolgait, csak annyit fog elérni, hogy a rajongók agyvizét is felcseszi a folyamatos drámázás.
Részben meg tudom érteni Brianát, mert mégis csak a saját kisfiáról van itt szó, de akkor is kezelhetné ezt felnőtt módjára. Egy felnőtt, felelősségteljes nő ne az interneten balhézzon, hanem beszélje meg a problémáit azokkal, akik érintettek az ügyben. Azzal, hogy kiírja twitterre az elvileg a magánügyeihez tartozó dolgait, csak annyit fog elérni, hogy a rajongók agyvizét is felcseszi a folyamatos drámázás.
2016. július 15. 14:20
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Mysticroden: Szerintem Mrs.Tomlinson01 Brianára célzott és nem Danira. Mellesleg szánalmas ez a hiszti, ami itt már folyik és nemcsak az érintettekről van szó, hanem a rajongókról is. Lehet csak én vagyok ennyire értetlen, hogy nem értem mi folyik itt?! Mindenki a másik torkának esik, ha a másik híresség pártját fogja? Téged zavarnak a Briana fanok, másokat meg a Louis vagy a Danielle rajongók; szóval ízlések és pofonok, mert mindenkinek más a véleménye. Ha Brianának adnak igazat az lehet szimpatizálás miatt is (vagy más végett), amit NEM kell megmagyarázniuk, mert senkinek semmi köze hozzá, hogy miért pont őt pártfogolják, de abban igazad van, hogyha Daniellét támadják, akkor érveljenek, de nem kötelező, mert az ő döntésük, nem tartoznak SENKINEK elszámolással (igen, egy antifanatikusnak sem!) és egyébiránt te sem indokoltál különösebben, csupán csak felháborodtál mások véleményén. Én a 3 közül egyiket sem védem, mert nem foglalkoztat a feltűnési viszketegségük és kisebbségi komplexusuk egyaránt. Mindenkének a maga részéről igaza van, de értelmetlen a másikat oktatni, ha más a véleménye, mint a többségnek vagy akár kisebbségnek.
2016. július 15. 14:23
|
Biacicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.14. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 254776 offline
|
Hát mondjuk én megértem brianát
Van az expasid akit nagyon szerettél, talán még most is szeretsz
Eljutnak hozzád a pletykákk hogy mással kavar és iszonyú boldog
Aztán szülsz neki egy gyereket és mondd hogy nem fordul meg a fejedben
Hogy talán elhagyja daniellet és visszateér hozzád
Hogy a kis freddie normális körülmények között nevelkedjen..
Aztán látod hogy milyen boldog az uj barátnőjével és hirtelen felindulásból megírod ezt az üzenetet...
Van az expasid akit nagyon szerettél, talán még most is szeretsz
Eljutnak hozzád a pletykákk hogy mással kavar és iszonyú boldog
Aztán szülsz neki egy gyereket és mondd hogy nem fordul meg a fejedben
Hogy talán elhagyja daniellet és visszateér hozzád
Hogy a kis freddie normális körülmények között nevelkedjen..
Aztán látod hogy milyen boldog az uj barátnőjével és hirtelen felindulásból megírod ezt az üzenetet...
2016. július 15. 14:26
Az az igazság, hogy Brianna szemszöge is megérthető..viszont nem tudom, hogy akkor mégis mit akar?!
Nem akaratán kívül esett teherbe és szerintem nem mondta Louisnak, hogy 'Házasodjunk össze, legyünk egy szép család'
Louisnak van barátnője, aki nem Biranna.
Louis szerelmes valakibe, aki nem.Brianna.
Danielle jól bánik Freddievel, de nem hinnèm,hogy olyan ambíciói lennének,hogy az anyukájának akar tűnni.
Értem én Briannát, hogy féltékeny ezek miatt, de könyörgöm, ha nem akarja, hogy a rajongók azt mondják, hogy nem jó anya, akkor ne gyerekeskedjen már és ne a twitteren intézze a magánügyeit...
Nem akaratán kívül esett teherbe és szerintem nem mondta Louisnak, hogy 'Házasodjunk össze, legyünk egy szép család'
Louisnak van barátnője, aki nem Biranna.
Louis szerelmes valakibe, aki nem.Brianna.
Danielle jól bánik Freddievel, de nem hinnèm,hogy olyan ambíciói lennének,hogy az anyukájának akar tűnni.
Értem én Briannát, hogy féltékeny ezek miatt, de könyörgöm, ha nem akarja, hogy a rajongók azt mondják, hogy nem jó anya, akkor ne gyerekeskedjen már és ne a twitteren intézze a magánügyeit...
2016. július 15. 14:42
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Én akármennyire is próbálom ahogyan mindig, így most is Louis oldaláról nézni, megérteni és elfogadni a dolgokat, de Brianat most rettenetesen meg tudom érteni! Mindig arra gondolok hogy én hogyan érezném magamat, ha a pasim még azelőtt szakítana velem hogy kiderülne hogy terhes vagyok, nem adathatott meg nekem egy szép családi élet, amilyenben egy gyereknek normál esetben jó lenne felnőnie, ráadásul a pasim, aki nem is a pasim igazából, "csak" a gyerekem apja valami más p*csával lófrál a média szeme láttára, nyaralni mennek meg buliznak... szóval igen, tényleg meg tudom érteni hogy zavarja, mikor ezek ketten Freddievel parádéznak. Még ha lehet hogy Danielle-nek nem is az a szándéka, hogy minél inkább a gyerek közelébe férkőzzön, ezáltal pedig Louhoz kerüljön közelebb - bár lehet hogy már tudat alatt is csinálja - Briana szemében valszeg ez úgy tűnik, mintha tényleg próbálná kiadni magát a gyerek anyjának. Bár az ilyen dolgokat meg is lehetne beszélni, ahelyett hogy a közösségi oldalakon parádézik az ember...
2016. július 15. 15:24
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
|
Mrs.LouisTomlinson (bocsi ha rosszul irtam a neved) elnézést, hogy az előbb úgy kiakadtam, eszembe se jutott, hogy te talán Brianára gondoltál:/
2016. július 15. 15:30
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nem értem, hogy most akik előttem hozzászóltak, azok tényleg ennyire buták, vagy csak még nem váltak szét a szüleik? Mi a gond abból, hogy egy férfi más nővel folytatja tovább az életét? Miért jelent ez nektek problémát? Az észjárásatok most nem helyes, Louis-nak is ugyanúgy kijár a boldogság, nem csak Briana-nak. Plusz, gondoljátok már kicsit végig: hogyan jobb élni? Külön válnak a szülők, de külön-külön boldogok, vagy együtt vannak, de nem is szeretik egymást, és igazából nem boldogok..na ezt kellene egy pár embernek végig gondolnia, mielőtt bármi butaságot ide kommentelnek.
Briana-nak meg a gyerekes féltékenysége helyett, a kisbabával kéne foglalkoznia.
És amúgy is Briana összetehetné a két kezét, hogy Louis nem egy hárpiával van, aki nem viseli el a kis Freddi-t.
Briana-nak meg a gyerekes féltékenysége helyett, a kisbabával kéne foglalkoznia.
És amúgy is Briana összetehetné a két kezét, hogy Louis nem egy hárpiával van, aki nem viseli el a kis Freddi-t.
2016. július 15. 15:41
|
|
Timistadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 235553 offline
|
Szerintem sokan félreértették az egész gyerek dolgot.. Briana és Louis hivatalosan (és szerintem nem hivatalosan sem) SOHA nem jártak, csak félresikerült egy éjszaka.. Ezért nem gondolnám, hogy sajnálni kéne Brióst, hogy otthagyta mielőtt megszületett volna Freddie.. Briósnak az a baja, hogy nem jött be a terve. Annyira egyértelmű, hogy arra játszott, hogy elveteti magát Lou-val és akkor neki majd arany élete lesz, úszkálni fog a pénzben a média meg majd megveszik érte.. Hát nem igazán jött össze neki. Lou-nak volt annyi esze, hogy nem vette feleségül (ebből botrány is volt Briós családja részéről), sőt összejött valakivel akit tényleg szeret. Ez a nő meg nem képes elnézni azt, hogy Dani szereti a gyereket és jól elvan vele. Ha nem szeretné állítom az lenne a baja, hogy Dani megveti a gyerekét és milyen esetleges mostohaanya lenne. Briana csak szeret a figyelem középpontjában lenni, élvezi, hogy az emberek foglalkoznak vele. Egyáltalán nem kell sajnálni. Ha annyira zavarná a dolog, elköltözne valami eldugottabb helyre és egy évben egyszer mászna elő, hogy a lesifotósok meg ne lássák.. Szánalom ez a nő komolyan mondom.. -__-
2016. július 15. 16:05
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Timistaddal egyet kell értenem.
Őszintén, nekem soha nem volt szimpatikus ez a nő. Látszik rajta, hogy a pénzért megy. És én szerintem Louis legalább megérdemelné azt, hogy gyakrabban láthassa a gyerekét. Azt, hogy együtt van ezzel a Danielle lánnyal és boldog, az nem azt jelenti, hogy D a kis Freddie anyja akar lenni. Ezt a logikát.
Őszintén, nekem soha nem volt szimpatikus ez a nő. Látszik rajta, hogy a pénzért megy. És én szerintem Louis legalább megérdemelné azt, hogy gyakrabban láthassa a gyerekét. Azt, hogy együtt van ezzel a Danielle lánnyal és boldog, az nem azt jelenti, hogy D a kis Freddie anyja akar lenni. Ezt a logikát.
2016. július 15. 16:12
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
ahj szegény kisbaba ha tudná hogy mik között nő fel:((
Amúgy én Dani mellett állok, mindig is egy szimpatikus lány volt számomra..Brianával meg nem értek egyet miért nem tudja vele lerendezni, minek kell egy közösségi oldalra kiírni? csak, hogy őt sajnálják?
Amúgy én Dani mellett állok, mindig is egy szimpatikus lány volt számomra..Brianával meg nem értek egyet miért nem tudja vele lerendezni, minek kell egy közösségi oldalra kiírni? csak, hogy őt sajnálják?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: