A Freddie Tomlinson édesanyjaként ismert Briana nem titkoltan utálja a The Originals sztárját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Briana Jungwirth hadat üzent Louis Tomlinson barátnőjének
2016. július 15. 11:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 15. 11:54
|
|
Mrs.Tomlinson01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257297 offline
|
Már a kezdetektől utáltam ezt a lányt...
Csak kihasználja Louist és el van szállva magától Freddie születése óta...
Undorító ez a nő.
Csak kihasználja Louist és el van szállva magától Freddie születése óta...
Undorító ez a nő.
2016. július 15. 12:01
én megértem mindkét fél helyzetét. természetes, hogy Louis több időt szeretne tölteni a kisfiával. az én szüleim is elváltak, apának barátnője van, és hiába hűlt ki a szerelem a szüleim között, anya eleinte nem szerette, hogy a barátnő mindig velünk van. azóta megbarátkozott a helyzettel, és megszokta. sőt, néha pozítívumként kezeli a jelenlétét. majd elcsendesednek a dolgok, legalábbis remélem.
2016. július 15. 12:02
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Teljesen megértem Brianat,neki van igaza. Egy apa nem csajozgat,és osztja meg barátnőjéről a fotókat a világhálón. Ez borzalmas.
Ami pedig a gyerek ügyet illeti,nos, ha annyira kéri a jogát,akkor addig jár Briana nyakára,ameddig meg nem kapja. Pereskedni szörnyű,és évekig is tarthat, addig simán megkaphatná a jogot Brianatól is.
Ami pedig a gyerek ügyet illeti,nos, ha annyira kéri a jogát,akkor addig jár Briana nyakára,ameddig meg nem kapja. Pereskedni szörnyű,és évekig is tarthat, addig simán megkaphatná a jogot Brianatól is.
2016. július 15. 12:08
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Megértem Briana-t, de most nagyon helytelenül járt el. Ezt a féltékenységet rendezze el magában, vagy beszélje meg Louisval négyszemközt. Egy ilyet posztolni nyilvános közösségi oldalra szánalmas, és nem vall felnőtt, felelősségteljes viselkedésre, még egy civil "család" esetében sem, nem hogy hírességeknél. Ebből csak megint a harc lesz majd. Nem hinném, hogy Danielle arra pályázna, hogy Freddie anyukája akarna lenni. Nagyon aranyosak, és jó látni, hog szeretettel fordul felé. De egyébként meg ha nem szeretné a kisfiút akkor az lenne a baj.
2016. július 15. 12:15
ugyan már Briana, éretlen vagy te ehhez a gyerekhez. Lehet inkább védekezni kellett volna, nem felelőtlenül gyereket nemzeni. Mert ezeknek a vitáknak mind a kis csöppség issza meg a levét...
2016. július 15. 12:18
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Nem szoktam belefolyni ebbe a Freddie balhéba, de most tényleg Brianának van igaza.
2016. július 15. 12:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.07.15. 12:02)
Teljesen megértem Brianat,neki van igaza. Egy apa nem csajozgat,és osztja meg barátnőjéről a fotókat a világhálón. Ez borzalmas.
Szóval élete végéig maradjon egyedül csak azért, mert gyereke van egy olyan anyától, akivel nincsenek is együtt? Gratulálok!
Jajj, de savanyú a szőlő valakinek. Senki nem állította, hogy Danielle a helyébe akar lépni. Attól ő marad ugyanúgy az anyja, akárkivel is jön össze éppen Louis.
2016. július 15. 12:38
|
|
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline
|
Louisnak van egy magánélete. És ebbe szerintem Brianna csak "Freddie anyja" opciót tölti be, semmi többet. Nem kéne ennyire kiakadnia Briosnak. És nem is láttam annyira, hogy Danielle elakarja kopni a gyerekét. Nem nézheti szegényt levegőnek, ha velük van. Brioskenyérnek most nagyon nincs igaza.
2016. július 15. 12:53
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
A Freddie nagyanyja is írt twitteren: "Louis nem elég jó az én unokámnak!"
Olvastam máshol is ezt a cikket (megbízható az az oldal, igazak azok, amik ott vannak, persze itt is) : http://onedweb.com/
Olvastam máshol is ezt a cikket (megbízható az az oldal, igazak azok, amik ott vannak, persze itt is) : http://onedweb.com/
2016. július 15. 12:59
Az tenyleg igaz, hogy Danielle sosem lesz Freddie anyja, de ennyire kiakadni... Szerintem csak feltekeny
2016. július 15. 13:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Szerintem ez a sztori már csak a haszonélvezetről szól, hisz a média imád ilyesmiken csámcsogni. Elég szomorú számomra, hogy ilyen nagy hülyeségek mennek, közben a gyereket senki sem veszi figyelembe. És most itt mindenkit beleértek, még a drága 1d tagot is.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: