Tragédia! Halára lőtték a fiatal énekesnőt, Christina Grimmie-t
2016. június 12. 14:56
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Nyugodjon bekeben
:'(
2016. június 12. 15:04
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Tényleg gyönyörű hangja volt. Nyugodjon békében.
2016. június 12. 15:24
Azért ez nagyon szomorú, hogy egyik ember sincs biztonságban ebben a világban, mert akármikor lelőhetnek, megölhetnek téged, mindegy, hogy fiatal vagy vagy már idősebb, esetleg híresség vagy civil. Nagyon szomorú. (Bár a bátyjától ez egy nagyon kedves gesztus volt, hogy nem akarta, hogy más is meghaljon egy h_lye elmebeteg miatt.)
Nyugodjék békében Christina Grimmie! Isten odafentről vigyáz rád!
Nyugodjék békében Christina Grimmie! Isten odafentről vigyáz rád!
2016. június 12. 15:33
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ez borszaztó, mi játszódhatott le annak a férfinek az eszében? Egyszerűen felfoghatatlan. Nyugodjon Békében.
2016. június 12. 15:54
|
|
cat32»hunter« |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.24. Hozzászólás: 1727 Csatolások: 153 Azonosító: 240731 offline
|
Úristen!!!Nyugodj Békében!Emlékszek amikor még kicsi voltam mindig az ő dalfeldolgozásait hallgattam.Annyira imádtam.Ebben a világban szerintem nem is jó híresnek lenni.Azért legyél az, hogy majd téged is lelőjenek?!?!?Nem tudom hova süllyed még a világ.
2016. június 12. 16:22
Nem ismertem Christina Grimmie-t, de borzalmas ami vele történt. Nyugodjon békében!
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 12. 17:18
Gyönyörű hangja volt, igazán tehetséges lány. #RIPChristinaGrimmie
2016. június 12. 18:21
Szomorú dolgok ezek! Bolond ez a világ, hogy ez megtörténhetett...
2016. június 12. 18:44
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Még mindig lehetetlen felfogni. Közel 4 éve egyik legnagyobb rajongója voltam-vagyok-, és olyan hirtelen történt mindez. Annyi tehetség, lehetőség és szeretet rejtőzött ebben a lányban, de a mai világban mindent képesek elvenni és tönkre tenni. Még szomorúbb tény, hogy az albumát másnap kezdték volna el felvenni, amire mindig is vágyott. A légynek sem ártott volna soha, nem érdemelte ezt. Imádkozzunk a családjáért, és reménykedjünk, hogy jobb helyen van. ♥ Nyugodj békében!
2016. június 12. 18:55
Fel nem tudom fogni, hogy mégis milyen indítékai voltak a támadónak, de lefogadnám, hogy semmi értelmes. Ilyen értelmetlen halált halni 22 évesen. Christinából nézem ki utoljára, hogy ártott valamit az illetékesnek. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a támadó öngyilkos lett, és sanszos, hogy azért, hogy ne tudja vállalni a felelősséget tettéért. Mindenesetre magával kellett volna kezdenie. Remélem hamar megoldódik az ügy...
2016. június 12. 22:16
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nem tudom ki volt ez a pszichopata de az ilyeneket meg kéne kínozni komolyan. Azok a mocskok akik a legártatlanabb embereket szűrik ki és gyilkolják illetve erőszakolják meg nem érdemelnek kegyelmet!!
2016. június 12. 23:15
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Ezt nem akarom elhinni, nagyon tehetséges lány volt. Bár csak kevés videója volt amit láttam/hallottam, de nagyon jó hangja volt, imádtam a feldolgozásait. Nagyon sajnálom,ami történt,nyugodjon békében!
És akkor ilyenek miatt nem engednek majd több hírességet rajongók közelébe...
És akkor ilyenek miatt nem engednek majd több hírességet rajongók közelébe...
2016. június 13. 00:00
|
|
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline
|
Én azt nem értem hogy engedhették be ezt a férfit!!!
A kedvenc énekesnőm volt. Gyerekkori álmom volt hogy kijussak egy koncertjére de..ez már sose fog megvalósulni...
A kedvenc énekesnőm volt. Gyerekkori álmom volt hogy kijussak egy koncertjére de..ez már sose fog megvalósulni...
2016. június 14. 03:56
Egy barátnőm mondta a hírt, de előtte megkérdezte, hogy "hé, ismered őt?" Én nem ismertem, megnéztem egy-két videóját, de nem jött annyira be. Majd kérdeztem hogy mi van vele, miert kérdezte hogy ismerem e? Megkaptam a választ: "Lelőtték"
Utána néztem, és nem tudtam elhinni. Most komolyan, hogy lehetnek ilyen phschiopaták?! Ha kínja van, öngyilkos akar lenni, akkor inkább tegye meg, magán vezesse le a problémáját. (Jó tudom egy normális ember azt mondaná; menjen el phschiológushoz....stb) De persze nem, érdekeset is mondtam...csak a tinik bántják magukat, a felnőttek vagy azért nem, mert érettebbek, vagy mint a csaj gyilkosa, azért, mert ők felnőttek és "megtehetik"...
Elég szomorú, hova süllyedt a társadalom. Főleg külföld... #respect #RIP
Utána néztem, és nem tudtam elhinni. Most komolyan, hogy lehetnek ilyen phschiopaták?! Ha kínja van, öngyilkos akar lenni, akkor inkább tegye meg, magán vezesse le a problémáját. (Jó tudom egy normális ember azt mondaná; menjen el phschiológushoz....stb) De persze nem, érdekeset is mondtam...csak a tinik bántják magukat, a felnőttek vagy azért nem, mert érettebbek, vagy mint a csaj gyilkosa, azért, mert ők felnőttek és "megtehetik"...
Elég szomorú, hova süllyedt a társadalom. Főleg külföld... #respect #RIP
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.