Tragédia! Halára lőtték a fiatal énekesnőt, Christina Grimmie-t
2016. június 11. 17:06
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Annyira fiatal volt és annyira tehetséges..
Emlékszem régen még a Voice előtt youtube-n néztem a videóit és csodálkoztam milyen tehetséges. Imádtam ahogy énekelt.
Nem gondoltam volna, hogy erre kell feljönnöm..
Nyugodjon békében.
Emlékszem régen még a Voice előtt youtube-n néztem a videóit és csodálkoztam milyen tehetséges. Imádtam ahogy énekelt.
Nem gondoltam volna, hogy erre kell feljönnöm..
Nyugodjon békében.
2016. június 11. 17:17
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Annyira megdöbbentő, hogy mi zajlik a világban. A legdurvább pedig az, hogy a lánynak még testőre sem volt, hogy megelőzzék a bajt. Én ha a legkisebb celeb is lennék, biztos nem mennék ki sehova testőr nélkül, nem is emiatt, de egyes őrült rajongók miatt sem. Az meg, hogy neki egyáltalán nem volt, sajnálatos. Nem ismertem a munkásságát, de mélyen együtt érzek a családjával. Nyugodjon békében!
2016. június 11. 17:29
Hú, ez most engem is nagyon megdöbbentett. Régen szerettem őt, mostanában ugyan nem figyeltem munkásságát, a róla szóló cikkeket látva igen aktív személyiség volt. Te jó ég, ez nagyon borzasztó, hihetetlen... nyugodjék békében!
2016. június 11. 17:44
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Ez a világ ennél koszosabb, undorítóbb és sötétebb nem is lehetne.
2016. június 11. 17:48
|
|
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline
|
Nyugodjon békében. ♥
2016. június 11. 18:12
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Ezek után számomra hihetetlen, hogy az amerikaiak még mindig tolják a "Mindenkinek fegyvertartási engedélyt!" mottót. Szegény lány halála az 1001. példa, hogy szabályozni kéne a rendszert, de nem...
Egyébként ő volt az elsők között, akit követni kezdtem youtube-on és a karrierjének korai lépcsőfokait figyelmesen követtem. Megdöbbentett a halálhíre, szörnyű, hogy a 21. században egy elvileg civilizált országban megtörténhet ilyesmi. Részvétem a családjának és nyugodjon békében szegény lány.
Egyébként ő volt az elsők között, akit követni kezdtem youtube-on és a karrierjének korai lépcsőfokait figyelmesen követtem. Megdöbbentett a halálhíre, szörnyű, hogy a 21. században egy elvileg civilizált országban megtörténhet ilyesmi. Részvétem a családjának és nyugodjon békében szegény lány.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 11. 18:13
Amikor először megláttam, nem akartam elhinni. A sírás kerülget, hogy ráadásul ilyen borzasztó körülmények miatt veszítettük el őt. Gyönyörű volt mind a hangja, mind a lelke. Nyugodjon békében!
2016. június 11. 18:16
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Borzalmas,hogy milyen kegyetlen vilagban elunk.Christina olyan artatlan volt,csodalatos hanggal.Keptelen vagyok elhinni,egyaltalan nem erdemelte ezt.Nezzetek szivtelennek,de en orulok hogy a gyilkos ongyilkos lett,aki ilyet tesz az jot nem erdemel.
2016. június 11. 18:31
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Az egyik kedvenc énekesnőm volt. Nem tudom feldolgozni, hogy lelőtték. 22 évesen... Nyugodjon békében...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.