Tragédia! Halára lőtték a fiatal énekesnőt, Christina Grimmie-t
2016. június 11. 20:57
Nem követtem a munkásságát, de igazságtalanul fiatalon kellett távoznia az élők sorából. Sok erőt a családjának a gyász idejére. Nyugodj békében Christina!
2016. június 11. 20:58
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nagyon meglepődtem a híren. Hihetetlen! Én imádtam az első albumát, már vártam ,hogy megjöjjön a következő.
Szerintem egyik olyan embert veszítettük ma el, aki előtt nagy karrier állt.
Nem tudom ,hogy milyen indítékai voltak a támadónak, de biztos nem ép elméjű volt és az volt a legkevesebb ,hogy ezek után magát is megölte.
Nyugodjon békében, szörnyű ,hogy ilyen fiatalon halt meg!
Szerintem egyik olyan embert veszítettük ma el, aki előtt nagy karrier állt.
Nem tudom ,hogy milyen indítékai voltak a támadónak, de biztos nem ép elméjű volt és az volt a legkevesebb ,hogy ezek után magát is megölte.
Nyugodjon békében, szörnyű ,hogy ilyen fiatalon halt meg!
2016. június 11. 21:10
Nem tudom elhinni, hogy ilyen megtörténhet a világban. Nem ismertem Christina munkásságát, de a rengeteg méltatásból látom, hogy sok embernek okozott örömet, így még megdöbbentőbb, hogy ilyen szörnyűség történhetett vele. Nyugodj békében!
2016. június 11. 21:12
A 'halálra lőtték' nem a legszebb megfogalmazás, de ettől eltekintve- nem ismertem Christina-t de sajnálom, hogy így kellett meghalnia, valószínűleg egy őrült miatt.
2016. június 11. 21:30
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Nyugodjon békében!
2016. június 11. 21:40
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Úristen..ez hihetetlen!! Nem fogom megérteni, hogy MIÉRT vannak olyan emberek, akik a legártatlanabbakat veszik célba, és ölik meg, legyen az állat, vagy ember, most épp egy fiatal, gyönyörű lány! MIÉRT leli örömét abban valaki, ha látja, hogy szenved a másik?!?! Erre nincsenek szavak..Iszonyat! A fegyvertartásról pedig..nos, én megértem amúgy azokat is, akik támogatják a fegyvertartást, mivel az emberek FÉLNEK, ahogy a példa is mutatja, jogosan, és emiatt ragaszkodnak sokan a fegyverükhöz, főleg gondolom a kisgyerekesek, ha valaki éjszaka betörne az alvó kisbabám szobájába, és bántaná, én tuti lelőném! A másik dolog az az, hogy valahogyan ki kéne szűrni a pszichopatákat, szerintem gyermekkorban kéne az iskolákba, óvodákban elkezdeni pszichológus foglalkozásokat, gyerekekkel, és akkor a szakemberek lehet hogy ki tudnák szűrni azt, akivel gond van. Valami ilyesfajta kezdeményezés nem jönne rosszul szerintem! Ó istenem, lányt pedig nagyon sajnálom, illetve a családját!! Nyugodjon békében!!
2016. június 11. 22:21
Istenem, ez szörnyű. Hihetetlen, mire képesek egyesek. Nyugodjon békében.
2016. június 11. 22:22
Édes Istenem! Még most sem hiszem el. Már 8 órája tudom, de nem tudom felfogni. Ez lehetetlen. Kegyetlenség, aki ezt tette az nem ember, ha nem egy vadállat. A szívem szakad megérte. Csak azt kívánom neki, hogy vigyázzanak rá a mennyországba és szeressék oda fennt nagyon. :cry:
2016. június 11. 22:27
|
|
KorinaHunterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 257002 offline
|
nyugodjon békében :'(
2016. június 11. 22:28
|
|
Eyodisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 256903 offline
|
Nagyon sajnálom a lányt igazán tehetséges volt, egy élet állt még előtte, de egyszerűen nem tudok amellett elmenni hogy "halálra lőtték". Hogy lehet ilyen igénytelen címet adni egy cikknek, ami ráadásul tragikus tartalommal bír?!
2016. június 11. 22:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Amikor ilyet olvasok, mindig azon gondolkozok, hogy hova gurult annak a gyógyszere, aki a másikat mindenféle indíték nélkül (rajongásból?) bántja. Több ilyen eset is volt, sőt, ha jól tudom John Lennont is az egyik rajongója lőtte le. Egyébiránt én abszolút fegyverpárti vagyok, és a későbbiekben szeretnék minimum beszerezni egy Remington vadászpuskát és egy pisztolyt is. Édesanyám fegyver ellenes, emiatt nem is engedte édesapámnak még a '90-es években, hogy fegyvert tartsunk a házban. Sajnos párom is hasonlóan gondolja, szerinte fegyvert tartani hülyeség, én viszont másképp gondolom. Viszont tény, ha az USA nem lenne ennyire laza a fegyvertartást illetően, akkor lehet ez a lány is élne. Talán a Gyilkos elmék egy epizódjában mondták, hogy nem a fegyver öl, hanem az ember, és ebben van valami.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. június 11. 22:59
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Ilyen megrázó hírt nem is tudom, mikor olvastam utoljára.
Álmomban sem jutott volna eszembe, hogy ilyen is megtörténhet.
Nagyon szerettem Christinát, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy válhatott gyilkosság áldozatává. RIP
2016. június 11. 23:12
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez elképesztő! Először amikor megláttam a cikket, nem is akartam hinni a szememnek! Bár nem voltam a rajongója, Voice-os karrierjét akarva akaratlanul is végigkövettem, és néhanapján egy-egy videóját is meghallgattam. Tragédia ami történt, hiszen egy fiatal és elképesztően tehetséges lányt vesztettünk el!
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.