Ukrajna nyerte az Eurovíziót – Freddie a 19. helyen végzett
2016. május 17. 02:00
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Lehethogy én vagyok az egyedüli ezen a világon ezzel ,Ukrajnán kívül
de én örülök,hogy ők nyertek! Igenis megérdemelték... és nem a politika miatt..mikor először hallottam a dalt nemis arra figyeltem mi a szövege...hanem arra mennyire szép hangja van az énekesnőnek és mennyire gyönyörű a zene ritmusa meg mindene
Amiótta meghallottam a tévében őt..azótta neki drukkoltam
és jupííí nyert! *-* ami meg a szövegét illeti
lehethogy 1944-ről szól...de az aktuális jelenhez is lehet értelmezni pár sort, csak oda kell figyelni!
Szóval! Én imádom ezt a zenét! És nagyon örülök,hogy ők nyertek!
:3
2016. május 17. 02:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagyjából Wolf Kati óta nem követem nyomon az Euróvíziót, ugyanis ez az egész nem a zenéről és a versenyszellemről szól, hanem sokkalta inkább a politikáról. Tavaly az oroszokat gyűlölték a homofób törvényeik miatt, idén pedig sajnálat díjat kaptak az ukránok az oroszoktól való elszakadás okán létrejött háború miatt. Magyarország még csak a TOP10-be sem férhetett bele, hiszen Orbán pellengérre lett állítva a migráns elleneni politikája miatt, hiszen az EU kötelezni akarta kis hazánkat az arabok befogadására. Teljesen egyértelmű, hogy ez a "verseny" is a sajnálatról és a smúzolásról szól. Pedig meghallgattam a srác számát, és nekem is az a véleményem, hogy nem volt rossz. Ezerszer jobb, mint amivel anno ByeAlex indult.
2016. május 17. 05:44
|
|
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline
|
Án is a Wolf Kati óta nem nézem,mert sajna tényleg csak a politikáról szól.Ha a zenét nézzük akkor sokkal de sokkal jobb volt Freddie mint az a Jamala vagy ki!Szánalmas az egész Euróvízió.
2016. május 17. 07:03
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Én komolyan elhittem, hogy most benne leszünk a top 3 vagy a top 5ben minimum, de amikor meghallottam , hogy csak 19.
és amikor megtudtam melyik szám nyert nem hittem el, az idei mezőnyben szerintem most Freddie volt a legjobb!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. május 17. 11:03
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Pedig nagyon ügyes volt és legalább top10-es helyezésre számítottam, de erről nem Freddie tehet ő csodálatosan szerepelt. Sajnos már ez sem a zenéről szól...
2016. május 17. 11:18
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idén sok jó dal volt, de tudjuk, hogy ez már nem arról szól.
A legjobb az orosz meg a belga volt, a legrosszabb meg az olasz meg a német. A németek évek óta nagyon ratyi dalt küldenek ki, ha nem lennének automatikusan a döntőben, be sem jutnának annyira szánalmasak.
Nekem az ukrán annyira nem jött be...
A legjobb az orosz meg a belga volt, a legrosszabb meg az olasz meg a német. A németek évek óta nagyon ratyi dalt küldenek ki, ha nem lennének automatikusan a döntőben, be sem jutnának annyira szánalmasak.
Nekem az ukrán annyira nem jött be...
2016. május 17. 11:30
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY GYŐRBEN SZÜLETETT ÉS NEM BUDAPESTEN. KI A FENE ÍRTA BE SZÜLETÉSI HELYÉNEK BUDAPESTET? MÁR ÍRTAM A SZERKESZTŐNEK DE SEMMI REAKCIÓ ÉS PERSZE NEM IS ÍRTA ÁT!!!
2016. május 17. 14:44
|
Jelenatorgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 253796 offline
|
BUNDA AZ EGESZ!!
2016. május 17. 15:03
Milyen kár, hogy Európa valamire való, zeneszakértői, és polilológusai nem szavazhattak az euróvízión. Mert az anyukájuk nem engedte meg, hogy olyan későig fennmaradjanak.
2016. május 17. 15:06
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Szerbia is hátul volt. Meg Csehország is. A legjobbak voltak hátul. A ***** **** ******** anyjukat nekik.
Ha ennyire nem akarják hogy egy Európán kívüli ország nyerjen, minek hívják meg őket? 10 év múlva már Mexikóból meg Nigériából is jönni fognak. Most nem azért mondom, mindegyik jó volt(legalább is a feljavított verzióban), de na... ellenzik az egészet, de azért még...
Azért lett euróvízió, hogy újra béke legyen az Európai országok között. Az lenne a lényeg hogy jól érezze magát mindenki, hogy másoknak is örömöt szerezzenek, de nem, azok a ****** beleviszik azt a ****** politikát.-.
Ha ennyire nem akarják hogy egy Európán kívüli ország nyerjen, minek hívják meg őket? 10 év múlva már Mexikóból meg Nigériából is jönni fognak. Most nem azért mondom, mindegyik jó volt(legalább is a feljavított verzióban), de na... ellenzik az egészet, de azért még...
Azért lett euróvízió, hogy újra béke legyen az Európai országok között. Az lenne a lényeg hogy jól érezze magát mindenki, hogy másoknak is örömöt szerezzenek, de nem, azok a ****** beleviszik azt a ****** politikát.-.
2016. május 17. 15:13
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Mondjuk az is poén, akinek full hamis és dobhártyaszaggató hangja volt, sokszor az is kapott jó pontot a szakmai zsűritől. Érdekes, az Euróvízió YouTube csatornáján fent volt mindegyik dal, a legtöbbnél tegyük fel 50 - 50 százalék a like - ok és a dislike - ok aránya, a miénknél kábé 95 - százalék a like és 5 - százalék a dislike, de azért nem adtak pontot...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. május 17. 15:39
Oroszország csak 11%-kal előzte meg Ukrajnát a közönség szavazatai alapján.
Ez nevetségesen kevés arány ahhoz, hogy itt Oroszországot hírdessétek meg, "igazi" győztesnek. Meg, hogy a politikára..stb. fogjátok Jamala győzelmét.
Ez nevetségesen kevés arány ahhoz, hogy itt Oroszországot hírdessétek meg, "igazi" győztesnek. Meg, hogy a politikára..stb. fogjátok Jamala győzelmét.
2016. május 17. 15:56
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
ez igazságtalan!
2016. május 17. 17:00
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Emberek, ez van. Ebben a mai világban meg kéne már szokni, hogy minden bunda
szerintem inkább ezért a 19. helyért is büszkének kéne lenni, de ti tudjátok
2016. május 17. 17:01
Nem tartom igazságosnak az eredményt. Az egész a politikáról szólt, amiért egyik ország sem kedvel minket. A legtöbb dal nem volt jó, csak a látványa. Őszintén megmondom, nekem az ukrán dal annyira semmilyen volt, hogy már nem is emlékszem rá. Részemről Ausztrália a győztes. Freddie viszont sokkal jobb volt, mint ahogyan végzett. A mezőny egyik legjobb dala volt a Pioneer. Ez az egész igazságtalan. Meggondolom, hogy jövőre egyáltalán nézzem-e. Úgysem az fog nyerni, aki megérdemli.
2016. május 17. 17:45
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Végig utolsók voltunk a fogadóirodáknál, amin csodálkoztam is, nem tudom mi történhetett, mert azért voltak rosszabb dalok is.. Ennek fényében engem ez a helyezés is meglepett, de tényleg több volt a dalban, bár szerintem küldtünk ki már jobb dalt. Egyébként az elődöntőben jobb volt Freddie.
Ausztráliát lehet szidni, nekem se tetszik az, hogy nem európai, viszont le a kalappal, mert ők tényleg komolyan vették és tényleg egy jó produkciót hoztak össze, jó dalt, látszott, hogy készültek, nem csak kiküldtek valakit...
Igazából idén egy dal sem tetszett igazán, az orosz túlértékelt volt, a győztes dalnak meg csak a mondanivalója tetszik.
Évek óta politikáról szól ez a műsor, én nem is húzom fel rajta magam, felesleges.
Ausztráliát lehet szidni, nekem se tetszik az, hogy nem európai, viszont le a kalappal, mert ők tényleg komolyan vették és tényleg egy jó produkciót hoztak össze, jó dalt, látszott, hogy készültek, nem csak kiküldtek valakit...
Igazából idén egy dal sem tetszett igazán, az orosz túlértékelt volt, a győztes dalnak meg csak a mondanivalója tetszik.
Évek óta politikáról szól ez a műsor, én nem is húzom fel rajta magam, felesleges.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.