Starity

Ukrajna nyerte az Eurovíziót – Freddie a 19. helyen végzett

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 16. 20:31 #81
Eroszi
Eroszi
visszatérő vendég

StátuszWhy so serious?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 241
Csatolások: 0
Azonosító: 232003
Szerintem ez a dal, és Freddie az elmúlt évek legjobbja, amit produkált Magyarország. És oké, tegyük fel, hogy lejjebb szavazták Kállaynál, de könyörgöm, a top 10-be akkor is hogy a fenébe nem került be ezzel a produkcióval?! Nekem ne mondja senki, hogy ebben a mezőnyben Freddie előadása csak a kicseszett 19.(!!!) helyre volt elég! Amikor megláttam a sorrendet azt hittem lefordulok a székemről. De azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így. (Főleg így, hogy külföldiek is csodálkoznak rajta.)
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. május 16. 20:36 #82
Hazel
Hazel
visszatérő vendég

StátuszSok a levél, de egy a fa. -A zöld urai-
Hozzászólás: 477
Csatolások: 32
Azonosító: 167208
Nem tudom mindenki mit van úgy oda Freddiért. Annyira rossz volt, hogy végig sem tudtam hallgatni. Szerintem inkább örülhetek, hogy legalább 19. lett, ezt a helyet sem nagyon érdemelte meg. dry.gif
2016. május 16. 20:51 #83
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Igazságtalanságnak tartom az egészet. Eleve hátránynak tartom, hogy Románia nem szavazhatott, mert nem indult(rengeteg román barátnőm szeretett volna szavazni, de emiatt nem tudott). Tavaly Boggie az ukrán háborúkról írt dalt és ő is hátul végzett. Erre jön egy dal, - ami még nem is nevezhető zenének, mert csak szimpla kornyikálás - és megnyeri. Csak arra leszek kíváncsi, hogy Ukrajna hogy fogja megtartani a versenyt, mikor folyamatosan robbantgatnak? Ennyit a politikáról...
Freedie dala pedig elképesztő volt és nem csak a zenéje, hanem az üzenete is. Nem politikai szemmel tekint a világra, hanem azt hangsúlyozza, hogy legyünk egyediek és utánozhatatlanok.
De semmi baj, a külföldi közönségnek Byealex, meg társai kellenek... Ennyi erővel küldjük Nótár Maryt legközelebb, hátha nyerünk, de a dalnak szigorúan a háborúkról és minden más politikai dologról kell szólnia.
(és még a magyaroknak van elcseszett ízlésük...)
2016. május 16. 20:52 #84
- törölt felhasználó -    
Úgysem fogja elolvasni senki, de...
Kezdjük azzal, hogy Magyarország egyáltalán nem érdemelt jobb helyezést, sőt szerintem örülhetünk, hogy egyáltalán a döntőbe jutottunk. A dal középszerű, a színpadkép pedig egy nagy nulla volt, felejthető...

Ukrajna megérdemelte a győzelmet, az egyik legegyedibb dal volt, egy érzelmes előadással és tökéletes színpadképpel. Ez a dal volt az egyetlen a mezőnyben amit az előadó maga szerzett és a dalszöveget is Jamala írta!

Éppen ideje lenne már leakadni Ausztráliáról. A versenyben azok az országok vehetnek részt akik az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének a tagjai, Ausztrália pedig tag, ezért minden joguk megvan a részvételre. A versenyt 20 éve közvetítik náluk, hatalmas népünnepélynek számít, amit nem sok európai ország mondhat el magáról, mivel a legtöbben csak kiküldenek valakit, de magasról tesznek az egészre. Az ausztrálok tavaly és idén is nagyszerű dalt küldtek, ráadásul a két legnagyobb sztár képviselte őket. Rengeteg pénzt fektettek az idei performanszba ami látszott is, azt pedig szerintem meg sem kell jegyeznem, hogy Dami az egész mezőnyt leénekelte! Ameddig ilyen mértékben emelik a verseny színvonalát addig szerintem egy rossz szavunk nem lehet az ausztrálokra.

Láttam, hogy egyesek a svédek eredményeit is kérdőre vonják... Az idei dalt személy szerint nem kedveltem, de már több országban a verseny előtt is a slágerlistákon szerepelt és nagy népszerűségnek örvendett. A svéd Eurovíziós válogatót pedig nem lehet A Dalhoz hasonlítani. Majd ha Magyarország is olyan komolyan veszi a versenyt mint a svédek akkor talán sikerül egyszer győznünk. Egyébként pedig az idei mezőny fele is svéd produktum volt, akár tetszik, akár nem!
2016. május 16. 20:53 #85
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Foglaljuk össze: Panem et circenses.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs
2016. május 16. 20:54 #86
- törölt felhasználó -    
Boggie dalát azért ne hasonlítsuk már a 1944-hez... Az előbbi klisés, unalmas utóbbi pedig egy megindító és modern dal. Nem egy kategória a kettő...
2016. május 16. 20:57 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lovatics04 @ 2016.05.16. 20:51)
Igazságtalanságnak tartom az egészet. Eleve hátránynak tartom, hogy Románia nem szavazhatott, mert nem indult(rengeteg román barátnőm szeretett volna szavazni, de emiatt nem tudott). Tavaly Boggie az ukrán háborúkról írt dalt és ő is hátul végzett. Erre jön egy dal, - ami még nem is nevezhető zenének, mert csak szimpla kornyikálás - és megnyeri. Csak arra leszek kíváncsi, hogy Ukrajna hogy fogja megtartani a versenyt, mikor folyamatosan robbantgatnak? Ennyit a politikáról...
Freedie dala pedig elképesztő volt és nem csak a zenéje, hanem az üzenete is. Nem politikai szemmel tekint a világra, hanem azt hangsúlyozza, hogy legyünk egyediek és utánozhatatlanok.
De semmi baj, a külföldi közönségnek Byealex, meg társai kellenek... Ennyi erővel küldjük Nótár Maryt legközelebb, hátha nyerünk, de a dalnak szigorúan a háborúkról és minden más politikai dologról kell szólnia.
(és még a magyaroknak van elcseszett ízlésük...)

az, hogy a románok nem szavazhattak csakis az ő hibájuk, fizetniük kellett volna a tartozásaikat. így nemcsak az Eurovízión nem indulhattak de több sporteseményt sem közvetíthetnek a jövőben. egyébként meg várhatjuk a pontokat "kedves" szomszédainktól, évről-évre alig kapunk tőlük valamit, ami nem meglepő, mivel mi sem adunk nekik sokat. a finnektől éveken keresztül igen magas pontot kaptunk, de Magyarországtól kb. semmit nem kaptak, így meg is szünt a jutalmazás. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Lovatics04
2016. május 16. 21:12 #88
Lovatics04
Lovatics04
jake edwards' buddy.

Státuszsick of losing soulmates
Hozzászólás: 2258
Csatolások: 56
Azonosító: 237163
Idézet (HausOfCannibal @ 2016.05.16. 20:57)
az, hogy a románok nem szavazhattak csakis az ő hibájuk, fizetniük kellett volna a tartozásaikat. így nemcsak az Eurovízión nem indulhattak de több sporteseményt sem közvetíthetnek a jövőben. egyébként meg várhatjuk a pontokat "kedves" szomszédainktól, évről-évre alig kapunk tőlük valamit, ami nem meglepő, mivel mi sem adunk nekik sokat. a finnektől éveken keresztül igen magas pontot kaptunk, de Magyarországtól kb. semmit nem kaptak, így meg is szünt a jutalmazás.  biggrin.gif

csak, hogy nem a nép hibája, hogy nem indultak és nem fizettek, hanem a kormányé, sajnos.. Az meg már más téma, hogy az elmúlt években nem kaptunk tőlük semmit, de ettől függetlenül nem egy embert láttam a közösségi portálokon, aki szeretett volna szavazni, mert eddig is támogatta az országot, sőt.
A finneknél már más a helyzet. Ebből is látszik, hogy ha ők nem kapnak semmit, akkor ők sem adnak, ennyi. Végül is így is fel lehet fogni a versenyt, csakhogy nem ez az üzenete c:
2016. május 16. 21:30 #89
- törölt felhasználó -    
Talán ez volt az első olyan Euróvíziós Dalfesztivál,amit végignéztem és, aminek a legjobban érdekelt az eredménye. Múlt héten sokat hallgattam a Pioneert és annyira büszke voltam Freddire, amikor olvastam a sok külföldi kommentet, hogy mennyire jó, hogy neki kell nyernie és, hogy rá fognak szavazni. Nagy reményekkel ültem le a tv elé. Szerintem is Freddie volt az eddigi egyik legjobb, akit kiküldünk (tavaly is tetszett Kállayé, de ez most szerintem még annál is jobb volt), ezért reméltem, hogy ha nem is nyerjük meg, legalább az top 10-ben benn leszünk. Freddie mindkét fellépését imádtam, mind látványilag, mind zeneileg. Látszott, hogy bizonyítani akar. Ezzel a számmal biztos jó helyezést fogunk elérni. Gondoltam én. Hát tévedtem.. Eleve az nekem még mindig nem világos, hogy Ausztrália mit keres ezen a versenyen. Szépen is nézett volna ki, ha jövőre ott rendezik az Euróvíziót...
Fennmaradtam a pontok miatt, de kár volt. Ültem a tv előtt és nem akartam elhinni, hogy csak ennyi pontot érdemelt a "szakmai zsűritől" a mi dalunk. Semmi közöm a politikához, nem is értek hozzá, de ez a "verseny" úgy bűzlött a politikától, hogy még én sem akartam elhinni. Így semmi értelme a zsűrinek, úgysem magát a dalt pontozzák.
És hogy a győztes dalról is mondjak valamit. Megmondom őszintén, a pontozáskor már nem emlékeztem a dalra, de ha elvileg a magyar közönség is neki adta a legtöbb szavazatot, akkor csak nem lehet olyan rossz. Tegnap meghallgattam és nem értem, hogy miért tartották ezt a legjobbnak. Vagyis hát igen... Na ja, a politika.
2016. május 16. 21:39 #90
Dorykaaa
Dorykaaa
Crystal Sky
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 53
Azonosító: 161375
És akinek csak úgy tetszik az ukrán dal? Semmi politikát és semmit nem lát benne? Na igen..Sajnálom nagyon Jamalat a sok negatív komment miatt,egyik legtisztább és legjobb hangú előadó volt, és mivel mindenkinek más az ízlése ezért csak annyit mondanék hogy nekem az egyik kedvencem volt. (Csehek után szigoruan biggrin.gif ) De hogy visszatérjek az ukrán dalra...Élőben amit nyujtott az hihetetlen volt! Pár év után végre a kedvenceim közül nyert egy smileeee.gif
2016. május 16. 21:45 #91
DorkaXoxo
DorkaXoxo
új tag

StátuszA mosoly egy olyan görbe dolog ami egyenesbe hozhat mindent...
Hozzászólás: 65
Azonosító: 224548
Tavaly nem kallay volt, es en az ukran dalnak drukkoltam. Elore ereztem, h nincs esely a magyar sikerre, es itt most nem azt mondom, h nem volt jo a dal, csak voltak jobbak. Mondjuk az oroszt nem értem miért dicsertek annyit. A belga csaj dala meg fullosan a Sax volt Fleur East-tol de mindegy
2016. május 16. 21:46 #92
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Nem szeretném szidni, az ukrán dalt, és a pioneert sem akarom az egekig magasztalni. (nekem személy szerint nagyon tetszett freddie előadása, a top 6ban biztos voltam) De az biztos, hogy jamala dala a legnagyobb jóindulattal is erős, középszerű dal. Mivel az időzítés jó, arra gondoltam, hogy talán olyan 7-8 lesz. Tényleg sok benne a politika, bár nem hiszem, hogy a magyaroknak kéne panaszkodni, mikor egész Székelyföld ránk szavaz (szerintem ez jelentette idén az érvágást számunkra) biggrin.gif
2016. május 16. 21:49 #93
Dorcii1215
Dorcii1215
új tag

StátuszHiába szereted azt aki rád sem néz...
Hozzászólás: 87
Azonosító: 188771
Bolhából elefántot csináltak
2016. május 16. 21:50 #94
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Hozzatéve még, hogy amikor magyarországot támadták az oroszok, mi nem üvegmikrofont kaptunk, hanem egy rakás maszlagot, hogy örüljünk, hogy felszabadítottak minket. Ha jamala tényleg jó lett volna se vette volna észre senki
2016. május 16. 21:55 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lovatics04 @ 2016.05.16. 21:12)
csak, hogy nem a nép hibája, hogy nem indultak és nem fizettek, hanem a kormányé, sajnos.. Az meg már más téma, hogy az elmúlt években nem kaptunk tőlük semmit, de ettől függetlenül nem egy embert láttam a közösségi portálokon, aki szeretett volna szavazni, mert eddig is támogatta az országot, sőt.
A finneknél már más a helyzet. Ebből is látszik, hogy ha ők nem kapnak semmit, akkor ők sem adnak, ennyi. Végül is így is fel lehet fogni a versenyt, csakhogy nem ez az üzenete c:

én tudom, hogy nem ez az üzenete, hidd el! csak bizonyos emberek tévedésben élnek és azt várják, hogy majd a szomszédoktól, meg a jó barátoktól kapjuk a pontokat a semmilyen produkcióinkra. nem is értem, ha mi baráti alapon kapnánk a pontokat az nem lenne politika, de mivel Magyarország nagyon ritkán végez jó helyen, így politika az egész...
1 felhasználónak tetszik: Lovatics04
2016. május 16. 22:10 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vivi255 @ 2016.05.16. 21:30)
Talán ez volt az első olyan Euróvíziós Dalfesztivál,amit végignéztem és, aminek a legjobban érdekelt az eredménye. Múlt héten sokat hallgattam a Pioneert és annyira büszke voltam Freddire, amikor olvastam a sok külföldi kommentet, hogy mennyire jó, hogy neki kell nyernie és, hogy rá fognak szavazni. Nagy reményekkel ültem le a tv elé. Szerintem is Freddie volt az eddigi egyik legjobb, akit kiküldünk (még anno Kállayé is tetszett, de ez most szerintem még annál is jobb volt), ezért reméltem, hogy ha nem is nyerjük meg, legalább az top 10-ben benn leszünk. Freddie mindkét fellépését imádtam, mind látványilag, mind zeneileg. Látszott, hogy bizonyítani akar. Ezzel a számmal biztos jó helyezést fogunk elérni. Gondoltam én. Hát tévedtem.. Eleve az nekem még mindig nem világos, hogy Ausztrália mit keres ezen a versenyen. Szépen is nézett volna ki, ha jövőre ott rendezik az Euróvíziót...
Fennmaradtam a pontok miatt, de kár volt. Ültem a tv előtt és nem akartam elhinni, hogy csak ennyi pontot érdemelt a "szakmai zsűritől" a mi dalunk. Semmi közöm a politikához, nem is értek hozzá, de ez a "verseny" úgy bűzlött a politikától, hogy még én sem akartam elhinni. Így semmi értelme a zsűrinek, úgysem magát a dalt pontozzák. 
És hogy a győztes dalról is mondjak valamit. Megmondom őszintén, a pontozáskor már nem emlékeztem a dalra, de ha elvileg a magyar közönség is neki adta a legtöbb szavazatot, akkor csak nem lehet olyan rossz. Tegnap meghallgattam és nem értem, hogy miért tartották ezt a legjobbnak. Vagyis hát igen... Na ja, a politika.

2016. május 16. 22:30 #97
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Már sok mindenhol leírtam az egészről a véleményem. Nem akarok megint regényeket írni. A lényeg,hogy amint bejött ez a zsűris szavazás,látszik mennyire nem a nézőkön múlik. Ukrajna koránt sem érdemelte meg a helyezést,Freddie 19. helyére való. Ha csak a szöveget kéne nézni akkor nagyon sokszor másnak kellett volna nyerni. Politika az egész..ennyi smileeee.gif Ez a műsor már nem az igazi.
2016. május 16. 22:43 #98
Niki0718
Niki0718
10 éve itt <3

Státusz12. évem az oldalon !!! ❤️
Hozzászólás: 3973
Csatolások: 63915
Azonosító: 236119
Hát elöször is az a dal amelyik nyert egyáltalán nem tetszett sőt...Talán ami tetszett az Norvégia és Ausztrália dala volt. Ami a magyarokat illeti szerintem eddig András dala volt a legjobb smileeee.gif na az egy szuper szám volt és nem hiába lett 5. smileeee.gif
2016. május 16. 23:08 #99
- törölt felhasználó -    
Hát ez az ukrán dal tényleg nagyon gáz :$ csak azért örülök, hogy õk nyertek, mert így legalább nem az ausztrálok vitték a pálmát. Mellesleg a daluk az egyik legkellemesebb volt, de ez már tényleg nevetséges. Vendégként oké, hogy itt vannak, megtiszteltetés hogy ennyire érdeklõdnek e rendezvény iránt, de ez akkor EUROVÍZIÓS verseny. Ennélfogva elegem van már Azerbajdzsán, Izrael, Grúzia és Örményország részvételébõl is. Attól még, hogy õk Európához akarnak tartozni, nem fognak és punktum. Egyszer megnézegethetnék már a földrajzi atlaszukat. Ausztrália meg pláne.
Freddie-ért nagyon kár, ez a dal messze a legjobb volt az elmúlt években általunk kiküldöttek közül, és a többi közt is megállta a helyét. Bár jelen politikai helyzetünket tekintve nem is számítottam sokkal jobbra. Csak azt nem értem, most mi a túrót akarnak? Mi nem fogadjuk be a migránsokat, hát lehúznak. A németek befogadják, mégis az alapjában egész jó kis zenéjüket az utolsó helyre teszik, holott sokkal rosszabbak is voltak náluk. Azt meg senki ne mondja, hogy a politika nem számít.
Szegényt Sergey-t nagyon sajnáltam sad.gif még el sem kezdte jóformán az éneklést, de már hallatszott a füttyögés meg a fújolás mintha legalábbis õ tehetne az egész háborúról. Nesze neked, nagy toleráns Európa! A produkciója a legjobb volt talán. Egyértelmûen csak azért nem nyerhetett, mert orosz, ezzel Putyinnak akartak odaszúrni. Az ukrán-ruszki majdnem holtverseny is csak a feszültségkeltést szolgálta. Emlékszem, 2-3 éve egy tinédzser ikerpár indult, rájuk is folyton fütyültek sad.gif
Idén amúgy kifejezetten sok dal tetszett, ráadásul kivételesen inkább énekesek, mint énekesnõk. A nagy kár, hogy szinte mindegyik vagy kiesett már korábban, vagy teljesen hátul végzett, ez alól csak Sergey kivétel. A személyes kedvencem a Slow down volt a hollandoktól, tiszta retró Beatles-korszak, de én imádtam, és a mögöttes tartalmával is egyetértek (a mai felgyorsult, kapkodó világot bírálja kissé). Aki még bejött, az ciprusi zenekar, a litván srác, az angol fiúk és a német animés kiscsaj, utóbbi kettõ lehúzásával aztán végképp nem értek egyet. De Svájc és Izland pl. be sem jutott, pedig fényévekkel jobbak voltak néhány finálés produkciónál.
Hogy Franciaország mi a rossebet keres elöl, az számomra rejtély, ahogy a svéd gyerek is. Persze nagy tisztelet, hogy ilyen fiatalon idáig jutott, de akkor sem volt az a dal egy akkora eresztés. Az örmény lovászhölgyike, aki még normálisan, felöltözni sem tudott, ugyancsak kritikán aluli volt. Az más kérdés már, hogy az örmények részvételét szintén nem tartom jogosnak.
2016. május 16. 23:52 #100
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Nekem nagyon nem jött be ukrajna. Dami im száma rendesen nagyon tetszett. Nekem.a favorite Bulgária volt, na meg persze Freddie. Sajnálom h csak a 19.helyen végeztünk, de azért jobb lehetett volna.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok