Starity

Ukrajna nyerte az Eurovíziót – Freddie a 19. helyen végzett

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 16. 18:58 #61
Evelin1D
Evelin1D
ღ Forever Young ღ
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1424
Csatolások: 7
Azonosító: 211179
Sajnálom.. Nagyon nagy igazságtalanság volt.. Freddie volt az eddigi legjobb képviselőnk.. és szerintem senki sem fogja tudni felülmúlni.. Nem elfogultságból..de szerintem a magyar dal volt az egyik legjobb heart.gif És..nem Freddiet szavazták le, hanem Magyarországot..és ez nagyon igazságtalan. Kb senki nem énekelt olyan nagy átéléssel, még a végén látszott is, hogy megkönnyezett..és.. nagyon megható volt és büszkeséggel töltött el Freddie előadását nézni. Nem sokszor van ilyen velem, de most igenis úgy éreztem, hogy büszke vagyok arra, hogy Magyar vagyok heart.gif És arra is büszke vagyok, hogy Freddie képviselte hazánkat. Szerintem semmi oka nincs szégyenkezni, mert nagyon büszkék vagyunk rá.. és.. Nekünk ő egy győztes heart.gif A Pioneer pedig valami gyönyörű dal lett..és már csak ezért is érdemes volt jelentkeznie *-* Az előadása pedig majdnem tökéletes volt.. csak azért majdnem.. mert szerintem a vokalisták nem voltak a legjobbak.. de nem is ez a lényeg, mert Freddie előadása pedig PERFECT volt heart.gif
2016. május 16. 19:02 #62
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting!
Hozzászólás: 384
Csatolások: 0
Azonosító: 227703
Először néztem végig az Euróvizíót de valószínűleg utoljára is mert sajnos ez a műsór nem szól másról csak a politikáról meg az országok közötti barátságról. A magyarokat meg nem sokan szeretik szóval esélyünk sincs a győzelemre de azt hittem bogy Freddie ezzel a dallal legalább az első 10 ben bent lesz. Főleg azért bíztam a jó eredmenyben mert külföldön is sokan vártak minket az első 5-be. Azt sem igazan értem hogy Ausztrália mit keres az euróvízíón egy kóreaí lannyal de hogy még majdnem meg is nyeri egy tucatszámmal, na az már nevetséges volt. Ukrajna győzelméről meg azt gondolom hogy Freddie száma 3× olyan jó volt...
2016. május 16. 19:12 #63
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idén kivételesen nem néztem, és az itteni kommentek alapján talán jobb is. Mindig felhúzom magam évről évre hogy milyen vackokat neveznek ki győztesnek. Most ez szerencsére kimaradt. rohog.gif
2016. május 16. 19:13 #64
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
Valaki elmagyarazna nekem azt hogy egy EUROPAI VERSENYEN mit keres AUSZTRALIAI versenyzo????? biggrin.gif
2016. május 16. 19:14 #65
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Idézet (Evelin1D @ 2016.05.16. 18:58)
És..nem Freddiet szavazták le, hanem Magyarországot..és ez nagyon igazságtalan.

Igen, most divat arra fogni, hogy csak mert magyar, nem adtak neki egy pontot se...
Breaking news: Románia kizárásával esett el rengeteg szavazattól Freddie, ugyanis a kizárás értelmében onnan nem is szavazhattak a nézők, illetve Románia szakmai zsűrije se pontozhatott, pedig ők általában szoktak nekünk pár pontot adni.
Nem kell mindig a nemzetre fogni, ugyanis Kállayról és ByeAlexről is mindenki tudta, hogy magyar, mégis csak egynéhány olyan ország volt, amelyiktől ne kaptunk volna - minimum egy - pontot.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. május 16. 19:17 #66
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Csak a politika van ebben is.Ha nem a politika vezérelné a dalversenyt is akkor Freddie nyert volna.Meg egyébként is tavaly a magyarok egy ilyesmi témájú dalt küldtek ki mint ami modt nyert.Ja és még mindig nem értem hogy Ausztrália miért vesz részt a versenyen.
2016. május 16. 19:17 #67
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Hát hogy őszinte legyek, az idei évben nem voltak valami jók... csak Freddie meg az Orosz tetszett... de ez az Ukrán szám... hát én a legjobb 10-be nem tettem volna bele :/ Persze kinek a pap, kinek a paplan, de akkor is...
2016. május 16. 19:21 #68
- törölt felhasználó -    
Én nagyon kiakadtam, hogy Ukrajna nyert. Már az elődöntőnél is nagyot néztem, hogy ez a borzalom hogy juthatott be a döntőbe. Inkább győzött volna Ausztrália, bár akkor is nagy felháborodás lett volna, mert Ausztrália nem európai ország, de legalább a daluk jó volt, és Dami is szépen énekelt. Az ukrán dalhoz visszatérve szerintem szörnyen unalmas volt, a hangzása pedig idegesítő volt, akárcsak Jamala hangja.
Nekem Freddie-n kívül legjobban Ausztria, Hollandia, Ausztrália, Oroszország, Lengyelország és Ciprus tetszett.
Freddie pedig sokkal jobb volt annál, hogy a 19. legyen. A dal is és Freddie is csodálatos volt. Minimum a top 10-ben lett volna a helye.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Jolie_77, hana001
2016. május 16. 19:24 #69
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Örülök,hogy Ukrajna nyert,de borzalommal tölt el,hogy Ausztrália 2.lett. szerintem csak 8.-nak kellett volna lennie, oroszországnak 2.nak,és ausztriának 3.nak.
Freddie pedig 18. lett tudtommal
2016. május 16. 19:26 #70
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Diala | Ma, 19:14
Evelin1D írta:
És..nem Freddiet szavazták le, hanem Magyarországot..és ez nagyon igazságtalan.

Igen, most divat arra fogni, hogy csak mert magyar, nem adtak neki egy pontot se...
Breaking news: Románia kizárásával esett el rengeteg szavazattól Freddie, ugyanis a kizárás értelmében onnan nem is szavazhattak a nézők, illetve Románia szakmai zsűrije se pontozhatott, pedig ők általában szoktak nekünk pár pontot adni.
Nem kell mindig a nemzetre fogni, ugyanis Kállayról és ByeAlexről is mindenki tudta, hogy magyar, mégis csak egynéhány olyan ország volt, amelyiktől ne kaptunk volna - minimum egy - pontot.

Jaja,egyet értek. Freddie 100 valahány ponttal ennyi lett,míg Kállay 100 valamennyi ponttal 4.

Legalább a filmszakmát nem ez alapján ítélik meg.
2016. május 16. 19:29 #71
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

ibbi427 | Ma, 19:13
Valaki elmagyarazna nekem azt hogy egy EUROPAI VERSENYEN mit keres AUSZTRALIAI versenyzo?????

Ja,ezen én is kiakadtam. Ráadásul 2.lett. Én lassacskán azon se leszek meglepődve,ha Kína vagy Amerika is beakar szállni a buliba. Várjatok,tudok jobbat! Afrika
Mellesleg Ausztrália nem csak hogy nem Európához vagy az unióhoz tartozik,hanem még nem is oszrág,hanem egy kontinens. De amint sokan hozzá tették...politika kérdése,mint pld Svédország és az 5 nagy ország rendszer.
2016. május 16. 19:33 #72
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

Diala ezt írta:
Szerintem meg kéne reformálni ezt a versenyt, hogy tényleg a zene, a dal mondanivalója legyen az elsőszámú szempont

Igen,régen tényleg ez volt a lényege...álítólag ezért is alapították...régen):
2016. május 16. 19:34 #73
loket
loket

Státusz"I don't overdress. People underdress" - Marie Antoinette
Hozzászólás: 624
Csatolások: 40
Azonosító: 177392
A nyertes dal nem rossz, azt viszont hogy Magyarország ilyen hátul végez, sosem hittem volna. Politika politika politika- mi más. Ausztrália pedig egészen egyszerűen indokolatlan.
2016. május 16. 19:46 #74
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Egész Európa ezen van kiakadva, hozzáteszem; jogosan. Ha megnézitek az ukrán csaj videói alatt a like-dislike arány elég durva. Megszokhattuk már, hogy az ESC a politikát mindennél többre tartja, de a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy azt a löttyöt állítják a dobogó legfelső fokára. Tudtommal ez egy dalverseny, nem egy jótékonysági est. Elég sok keserűséget él(t)ünk át, nem kell, hogy még a zene is erről szóljon.
Freddie csórikám, nagyon lebőgött, pedig pénteken a nyakam is rátettem volna, hogy a top 5-ben benne lesz. Erősen indított, és szerencsére tudta tartani a szintet. Maga a dal, nagyon jó, ritmusos, az ember első hallásra beleszeret, és nem is megy ki a fejéből egy jó ideig. Freddie hangjától a hideg ráz. Férfias, rekedt, de mégis kellemes, ráadásul ő maga is elég full. Számomra érthetetlen, hogy kaphatott Bogival egyrangú helyezést, mikor a két dal és előadó között is fényévek vannak...
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. május 16. 19:55 #75
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

Erősen indított, és szerencsére tudta tartani a szintet. Maga a dal, nagyon jó, ritmusos, az ember első hallásra beleszeret, és nem is megy ki a fejéből egy jó ideig. Freddie hangjától a hideg ráz. Férfias, rekedt, de mégis kellemes, ráadásul ő maga is elég full. Számomra érthetetlen, hogy kaphatott

Teljes mértékben egyet értek. Min.top 5
2016. május 16. 19:55 #76
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

A németeknél a magyar dal volt a legnépszerűbb. Még az oroszt is lekörözte
2016. május 16. 19:58 #77
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

JadeB ezt írta:
Az orosz csávó arcán meg már az első döntőben látszott az önteltség, nagyon biztosra vette hogy sikere lesz a színpadi kép miatt (ami szerintem már túlzás volt) Nagyon örültem volna ha ennek ellenére valahol a végén végez és pofára esik

Anyám szerint az orosz volt a legjobb,és olyan...olyan kedvesnek látszott az arca,üdének,meg jóképűnek,meg mitttomén milyen hülyeségeket mondott még róla:D
2016. május 16. 20:13 #78
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.05.16. 19:29)
Mellesleg Ausztrália nem csak hogy nem Európához vagy az unióhoz tartozik,hanem még nem is oszrág,hanem egy kontinens.

Ausztrália egy ország, és egy kontinens is egyben. Az Uniót meg ne keverjük bele. Akkor Európa fele nem indulhatna /Ukrajna sem/, mert nem tagállam.
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. május 16. 20:18 #79
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Hihetetlen. Egyszerűen hihetetlen. mellow.gif Idén nagy reményekkel indultam neki az Eurovíziónak, valamiért én kis naiv azt hittem, 2016-ban sokkal igazságosabb lesz az egész. Hát tévedtem.

A kezdetektől fogva Magyarországnak szurkoltam, szerintem Freddie produkciója volt olyan jó, hogy megérdemelje az első helyet. Külföldi előadók közül nálam Sergey az abszolút favorit, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy őt már régóta ismerem, és emiatt talán egy kicsit elfogult is vagyok vele kapcsolatban. (Azt viszont aláírom, énektudás szempontjából nem ő volt a legerősebb a mezőnyben.) Nagyszerű előadó, és szerintem egyáltalán nem öntelt. Pont emiatt egy kicsit rosszul is érintett, amit vele leműveltek. Csak azért, mert orosz.

Az ukrán győzelem meg... Komolyan, nem találok rá szavakat. Jamala nem érdemelte meg a győzelmet. Nála szerintem az összes előadó 1000-szer jobb volt.

Az orosz és magyar dalon kívül még a francia volt nagy kedvencem. Ami számomra igencsak meglepő, ugyanis ki nem állhatom a francia nyelvet. De ez a dal olyan kis vidám, nem tudom kiverni a fejemből rohog.gif A ciprusi is nagyon tetszett. smileeee.gif A fehéroroszt is imádtam, a döntőben lett volna a helye. sad.gif

Mindent összevetve, az idei eredmény is egy hatalmas csalódás volt. De azért csak megérte megnézni idén is, mert így megismerhettem rengeteg tehetséges előadót smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, ilus1996
2016. május 16. 20:22 #80
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica

Gyerekek,szerintem az a legnevetségesebb az egészben az,hogy Georgia és Ciprus előttünk győzött.
Komolyan,még a látvány is vakító volt,én Georgia után kimentem a konyhába,hogy igyak egy pohár vizet,és szó szerint alig láttam,csak színes foltokat.
De legalább nem volt hamis a hangjuk
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok