Svédország nyerte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivált
2015. május 25. 07:26
Gratulálok Svédországnak! Szimpi a srác és a dal is nagyon tetszik ❤
2015. május 25. 11:06
|
|
Saturdayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 237022 offline
|
Nekem tetszett Boggie dala, de azzal egyetértek hogy nem az Eurovízióra való. Nem maradt meg az emberben első hallgatásra, pedig nagyon szépen énekelt. Feledhető volt, kicsit unalmas. Én sem szavaztam volna rá. A szövege különleges, de mint már említettem nem ez kellett volna.
A svédek dala nekem nem igazán tetszett, a dallama oké, de maga a dal nulla. Ha csak fapofával, mozgás nélkül énekli szerintem esélye sem lett volna, de persze tudom hogy ez csak az én véleményem.
Engem (igaz hogy nem láttam az összeset) a spanyolok dala fogott meg. Az az énekesnő szerintem nagyon jól és nagy átéléssel énekelt. Az orosz csaj nem volt szimpatikus, látszott rajta hogy adja a műkönnyeket. Az olaszok is jók voltak, de nekem abban sem volt semmi extra. Az osztárokat és a németeket sajnálom, azért voltak náluk gyengébb produkciók is.
A szavazás meg szerintem kész vicc volt, milyen érdekes hogy mindenki ugyanazoknak adta a 8/10/12 pontokat. Vagy csak mindenkinek egyforma ízlése van?
Engem (igaz hogy nem láttam az összeset) a spanyolok dala fogott meg. Az az énekesnő szerintem nagyon jól és nagy átéléssel énekelt. Az orosz csaj nem volt szimpatikus, látszott rajta hogy adja a műkönnyeket. Az olaszok is jók voltak, de nekem abban sem volt semmi extra. Az osztárokat és a németeket sajnálom, azért voltak náluk gyengébb produkciók is.
A szavazás meg szerintem kész vicc volt, milyen érdekes hogy mindenki ugyanazoknak adta a 8/10/12 pontokat. Vagy csak mindenkinek egyforma ízlése van?
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2015. május 25. 13:30
|
Liliumúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 232199 offline
|
A dal nem volt rossz, de szerintem ez is csak politika.. Az egész versenynek mára már nincs értelme. Kíváncsi lennék, hogy mi lenne akkor ha a képernyőre nem az országot, hanem csak a dalt írnák, és csak utána derülne ki maga az ország. Merőben más lenne ez a lista.. De meg tanultuk már, hogy a "ki jön ki a legtöbb országgal" versenyen esélyünk sincs..
2015. május 25. 14:19
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
nincs vele bajom. mindenesetre én Belgiumnak szurkoltam és végül el is értek egy 4. helyet.
Bogi dala meg eszméletlen rossz volt pedig van hangja a csajnak. most komolyan....ez "A Dal" televíziós műsor akkor már ilyen szempontból tök felesleges ha ennyire lebőgünk egész Európa szeme láttán. hiába tud Bogi szépen énekelni ha maga a szám retek szar volt. röhej
mellesleg már alig várom, hogy ezt a számot is orrba-szájba játsszák majd a rádión akár az euphoriát amitől már a falra mászom.
mellesleg már alig várom, hogy ezt a számot is orrba-szájba játsszák majd a rádión akár az euphoriát amitől már a falra mászom.
Bátor Ventillátor
2015. május 25. 14:37
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Idézet (ciel @ 2015.05.25. 01:14)
A ki kinek a barátja kettős mérce meg engem személy szerint nagyon kiborít. Ha a külföldi országok szavazgatnak egymásra (például a balti államok egymásra, a déli államok egymásra), akkor az rögtön politika, meg jaj ez várható volt, de ha a mi szomszédaink nem szavaznak ránk, egyből megy a szövegelés, hogy mért nem.
Ez az a része az Eurovíziós szereplésünknek, amitől már én is a falat kaparom. Sírnak azért, mert sógor/koma/jóbarát alapon megy néhány ország között a pontozás, de azért is sírnak, ha sem a finnektől, sem a határon túliaktól nem kapunk. Most akkor döntsük már el, hogy mit akarunk végre...
Bátor Ventillátor
2015. május 25. 15:05
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Szerintem a svéd srác túl volt hype-olva, de nem volt rossz, szerintem a különleges koreográfia maradt meg az embereknek leginkább, nekem a belga srác tetszett a legjobban, különleges volt még most is gyakran meghallgatom, nekem ő volt a nyertes. Nem csodálom, hogy a mi dalunk annyit kapott, amennyit, mert nem volt jó, de leginkább nem egy kapós dal volt... most nézzétek meg tavaly Kállay Saunders András milyen jól szerepelt, meg előtte ByeAlex, előbbi, mert sokkal populárisabb hangot ütött meg, utóbbi meg, mert különleges volt ( legalábbis a külföldieknek mindenképp ).
2015. május 25. 15:08
Gratulálok, Magyarország megint az utólsók között, miért nem Bogit küldték ki?
2015. május 25. 16:04
Ott ahol, országok mérettetik meg egymást a dalaik által, mindig is lesz politika összetevő, nem is értem miért kell ezen annyit nyivákolni. Vagyis, hogy pontosan értem, azért mert, Magyarország egyik szomszédjával sem ápol jó kapcslatot, így természetesen senkitől sem kap bíztosítva 12 pontot.
Most mondhatjátok, hogy "de ez így nem igazságos". És az igazságos, hogy Magyarország kifelyezetten, a külhoni magyarok szavazataira számít? Felháborító!
Most mondhatjátok, hogy "de ez így nem igazságos". És az igazságos, hogy Magyarország kifelyezetten, a külhoni magyarok szavazataira számít? Felháborító!
Bátor Ventillátor
2015. május 25. 16:08
Talán ha Bogi szakállat növeszt, megnyertük volna.
2015. május 25. 17:08
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Az idei verseny végkimenetele, zsűriszavazás nélkül...
2015. május 25. 17:17
Jaj Istenem hogy itt mindenki milyen fapofa... Rohadt jó szám, irtó helyes pasi, mi kell még?!
2015. május 25. 17:39
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Egyre gyengébb dalok indulnak szerintem. Most sem és tavaly sem volt olyan dal, amire egyből azt mondanám, hogy "igen, ez lesz a nyerő". Pl Alexander Rybak Fairytale című dala ilyen volt és meg is érdemelte a győzelmet. Jó, persze, most is akadt olyan ami többszöri hallgatás után már tetszett, de hiányolom az igazán jó dalokat.
2015. május 25. 18:16
Nálam az olaszok voltak az abszolút nyerők. Köszöntem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.