Starity

Svédország nyerte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivált

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 24. 19:32 #141
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Szinte 100%-ra lehetett tudni, hogy ki kapja a 8-10-12 pontot. Az nem számított, hogy a dal milyen, a lényeg az volt, hogy az adott ország milyen kapcsolatokat ápol. Azon akadtam ki, mikor az egyik műsorvezető azt mondta, hogy ennek semmi köze a politikához. Aha, persze, én meg szombatonként unikornissal repülök Narniába. mellow.gif
Ami a győztest illeti, szerintem megérdemelte. Nem mondom, hogy az olasz dal nem tetszett jobban, szívem szerint én nekik adtam volna az első helyet, de ha már Ők nem kaphatták meg; inkább a svédek, mint az oroszok. rolleyes.gif
Azon, hogy a rendező (!) Ausztria és Németország nem kapott pontot rendesen meglepődtem. Ez van akkor, ha az ember egyből bekerül a döntőbe és nem méretteti meg a dalát a többi adásban. rolleyes.gif
2015. május 24. 19:40 #142
Yonsa
Yonsa
új tag

Státusz"Minél inkább képes vagy csendben maradni, annál többet hallasz."
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 199721
Gratulálok neki! smileeee.gif Nekem ennek a dalnak az előadása (háttér, amihez hozzá mozog az énekes) jobban tetszett, mint maga a dal. Ugyanakkor a dal is tetszett, csak az később kapott meg, mint az előadásmód.
Az én abszolút kedvencem a belga dal erről az Eurovízióról, amit így imádok a legjobban, ahogy a színpadon meg lett valósítva! Imádom. ♥
2015. május 24. 19:41 #143
Gaálbogi
Gaálbogi
visszatérő vendég

Státusz"Valójában,csak azt lehet leírni ami fáj."-Móricz Zsigmond
Hozzászólás: 467
Azonosító: 209583
Háát meg kell mondjam hogy mi nagyon szarok voltunk.A nyertes dal egész klasz volt de nekem az Auzstrál és a Belga dal nagyon-nagyon-nagyon tetszett.
Nem értem mit szeretek ennyire azon a szar Orosz dalon??,Szerintem kurvára nem volt nagy szám de sajna a miénk se sad.gif
2015. május 24. 19:49 #144
Szivárványlány99
Szivárványlány99
visszatérő vendég

StátuszKyddshow 4ever <3
Hozzászólás: 171
Azonosító: 230239
Őszintén szólva nekem a végére már rohadtul elegem volt a sok szerelmes számbol. Komolyan a dalok 80% a szerelemről szólt.... Szerintem Boggie dalának nagyon megindító üzenete volt, és a 20. helynél többet érdemelt volna.
2015. május 24. 19:53 #145
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
az tagadhatatlan, hogy a svéd színpadkép csodálatos és lenyűgöző, de szerintem nem ez volt a legjobb dal, az én listámon a 3. helyzett lett. Bár amikor már egyértelmű volt, hogy vagy ők vagy az oroszok nyerik meg, inkább a svédeknek szurkoltam. Nem értem, mi volt ez a nagy hűhó az orosz dal körül, nekem nem tetszett.
Szerintem a belgák sokkal jobban megérdemelték volna a győzelmet, a dal is iszonyú jó és a koreográfia hozzá valami eszméletlen! Az a srác még fekve is nagyon jól nyomta az éneklést! smileeee.gif
csodálkoztam, hogy az angolok ilyen hátra kerültek, nekem nagyon tetszett a daluk, lazán benne voltak az én TOP3-as listámban. Szegények mostanában nem valami jól szerepelnek az Euróvizión. Az észtek ugyanúgy jók voltak, én sokáig azt hittem még a szavazás előtt, hogy ők fognak nyerni, erre meg 7.-ek lettek... hát nem is értem.
olyan országok kerültek előre a lsitán, csak néztem, hogy kikre szavaznak az emberek. Lettország? Olaszország? Szerbia?? <na attól meg hányingerem volt biggrin.gif

Boggie-t előrébb vártam volna, olyan 15. hely körül, de sajnos ez van, Európa nem tűnik fogékonynak a hasonló dalokhoz. Jövőre remélem, hogy nem egy lassú számmal készülünk, mert ha igen, nem számíthatunk sok jóra.

Az, hogy Ausztria egyetlen pontot sem kapott, hihetetlen és ciki. Egészen jó volt a daluk, ráadásul ők rendezték idén az ESC-t... azt pedig sajnálom, hogy a macedónok be sem jutottak, nekem tetszett a daluk.
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2015. május 24. 20:43 #146
PeaceLoveEmpathy
PeaceLoveEmpathy
Hozzászólás: 656
Azonosító: 226425
SWEDEN :DDD
amugy azthiszem a magyaroknak idén sem jött össze a világuralmi tervük biggrin.gif
2015. május 24. 20:45 #147
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
Pár helyezetten (lásd: Lettország) eléggé meglepődtem, nekem egyáltalán nem tetszett a daluk. Az első három már a döntő előtt borítékolható volt, csak a sorrend volt a kérdés szerintem. biggrin.gif Rajtuk kívül Észtország, Grúzia, Albánia, Szerbia és természetesen Magyarország helyezése érdekelt, többé-kevésbé meg voltam velük elégedve, bár Albániának sokkal előrébb kellett volna lennie. Boggie-val nem volt semmi gond: szépen énekelt, jól nézett ki - de ennyi. Magyarországnak olyan dalt és előadót kéne küldenie, amiben van erő - emiatt végzett az első öt-tíz ország ott ahol. Polina Gagarina első ránézésre például olyan, mintha az első komolyabb széllökés elfújná, de olyan eszméletlen ereje van a hangjának (és persze a dalának...), hogy ha megnyerni nem is tudta, de a második helyet azért kiharcolta magának. Ha hasonló dallal mennénk jövőre az Eurovízióra, talán elérhetjük még egyszer azt, amit András elért.
2 felhasználónak tetszik: Lil98, CandUs
2015. május 24. 20:52 #148
itsTune
itsTune
új tag

StátuszElőször ismerj meg valakit , aztán ítéld el
Hozzászólás: 12
Azonosító: 244142
Szerintem megérdemelte Svédország a győzelmet , most nagyon rákattamtam erre a Heroes számra:D
2015. május 24. 21:10 #149
Dolice9522
Dolice9522
Hozzászólás: 810
Csatolások: 33
Azonosító: 125151
ezen az Ausztria 0 ponton jót nevettem biggrin.gif
2015. május 24. 21:12 #150
Cressida Rilnen
Cressida Rilnen

Státusz"A világot az álmodozók fogják megmenteni és újjáépíteni."
Hozzászólás: 544
Azonosító: 237827
Jó a szám,gratu neki.De azt hittem,h jobb eredménty érünk el...
2015. május 24. 21:23 #151
Valaki11
Valaki11
új tag
Hozzászólás: 10
Azonosító: 222768
Szerintem megérdemelten nyert bár nekem a bekgák, a grúzok és az angolok voltak a kedvenceim, no meg ő. A belgák jobbak voltak, de nem vagyok szomorú, hogy a svédek nyertek, mert a dal és a színpadi előadásmód is jó volt. (Egy valamit viszont nem értek. Az oroszokat... Hogy lettek másodikak amikor a dal sztem az egyik leguncsibb volt. Igaz a csaj annyira beleélte magát, hogy nem lepődtem volna meg, ha a végén sírva fakad. :/ Ez van.) Gratu a svédeknek.
2015. május 24. 21:31 #152
- törölt felhasználó -    
Én a lettek dalát imádtam. De örülök, hogy Svédország nyert. Nagyon meglepődtem, amikor Németország 0 pontot kapott, durva, bár a németek dala tényleg elég sz@r volt. Pedig németek azért minden országban akadnak (többnyire).
2015. május 24. 21:43 #153
Dóri1996
Dóri1996
visszatérő vendég

StátuszNegyed mérföldről negyed mérföldre élek ... ♥ F&F ♥
Hozzászólás: 475
Csatolások: 68
Azonosító: 189093
ÚÚÚÚÚ imádtam smileeee.gif mondtam is a szüleimnek. hogy 99,9% hogy a svéd lesz idén a befutó és igazam lett biggrin.gif sokáig úgy tűnt hogy az Oroszok viszik el a pálmát, de a végén a Swéd nyert ♥ imádom...
2015. május 24. 22:09 #154
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Lil98 @ 2015.05.24. 19:32)
Szinte 100%-ra lehetett tudni, hogy ki kapja a  8-10-12 pontot. Az nem számított, hogy a dal milyen, a lényeg az volt, hogy az adott ország milyen kapcsolatokat ápol. Azon akadtam ki, mikor az egyik műsorvezető azt mondta, hogy ennek semmi köze a politikához. Aha, persze, én meg szombatonként unikornissal repülök Narniába.  mellow.gif

Azért erre annyit reagálnék, hogy a műsorvezető kommentje első soron az oroszokat folyamatosan hurrogó közönségre irányult. Ezt pedig én igenis megtapsoltam, a politikai helyzettől függetlenül nem kellett volna szerencsétlen énekesekre irányítani az ellenszenvüket.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla
2015. május 24. 22:20 #155
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
már jósolgatták, h svédország ezzel a dallal nyerhet, tehát ez várható volt!de gratulálok, mert megérdemelte, egyedül egy színpadon egy egész világ előtt! jó volt a háttér is, ötletes volt, Mans pedig jó énekes!
Mo. nem is azért ment ki,h nyerjen, tehát nem kellett csalódni, de azért gratulálok Boginak!
2015. május 24. 22:59 #156
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Sokféle jelzőt mondhatnék erre a mostani mezőnyre, de talán a legmegfelelőbb az igazságtalanság. Kezdve ott, hogy olyan dalok nem jutottak be a döntőbe, amik simán jobban voltak, mint a győztes dal. A legmeglepőbb nekem még is a döntő volt. Mikor olvastam és hallottam, hogy Svédország fogja megnyerni, csak legyintettem egyet és nem hittem el. Nem gondoltam, hogy ennyire igazuk lesz és valóban ő nyeri meg. Ha már a győzelemnél tartunk Oroszország sokkal, de sokkal jobban megérdemelte volna a győzelmet, de még az olasz meg a belga dal is jobb volt mint a svéd. Meg az is érdekes volt, hogy az országok 90%-a erre a három országra adta a voksát. Ennyire egyforma ízlésű emberek élnének mindenhol??? Nem hiszem. Magyarországtól bevallom többet vártam, de hát mivel ez nem is a dalról, hanem arról szól, hogy ki kinek a haverja, nem kaptunk sok pontot, még a drága szomszédunktól Ausztriától sem. Szóval nekem ez most egy nagy csalódás volt, ugyan is SZERINTEM nem Svédország volt a legjobb. Jó persze tehetséges énekes, jó dal meg stb, de a legjobb biztosra nem ez volt.
2015. május 24. 23:10 #157
CoLayla
CoLayla
visszatérő vendég

StátuszTökéletes vagyok, mert vannak hibáim!!!
Hozzászólás: 323
Csatolások: 2
Azonosító: 228081
Azóta nem követem a versenyt, mióta az Euphoria lett a győztes dal, viszont tegnap belenéztem. Szerintem egyáltalán nem volt erős egyik dal sem ahhoz, hogy kiérdemelten ide jusson, de ezt lehet csak azért gondolom így, mert nem láttam a "gyengébbeket" . Amikor meglattam, hogy ki indul tőlünk, nem szamítottam top 10-es helyre, de azért 20. hely? És egyébként lehet igazság abban is, hogy ez az egész tényleg politikai alapon megy, hogy ki-kivel "cimborál" de akkor régen hogy volt magyar versenyző top 5-ben!?? Mind1. Nem vagyok szakértő, gratu a svéd nyertesnek sleep.gif
2015. május 24. 23:51 #158
- törölt felhasználó -    
Aranyos a srác, a dal is fülbemászó smileeee.gif bár őszintén, én nem őt tettem volna az első helyre. Az orosz is nagyon szép volt, az izraeliek nagyon megfogtak, de nálam az olaszok vitték a pálmát. Azok a hangok...!♥ csodaszép szám smileeee.gif
2015. május 25. 00:44 #159
- törölt felhasználó -    
Nemcsak magát a dalt, de a gyerek hangját sem fedi hitelesen a vérszegény kifejezés,sőt! Képben vagyok vele, miszerint már az Eurovíziós szavazgatások is bratyizás alapján mükszenek', ellenben képtelen vagyok kiigazodni a helyezések miértjein, illetve hogyanjain, mivel - szerény véleményem szerint - még a francia hölgyemény is toronymagasan verte a srác előadását. Boggie-t pedig sosem tartottam nagyra hangi adottságait, meg úgy szimpátiát tekintve sem, de egy kis keserédes büszkeséggel tölt el, mi módon Ő volt a szerencsés, aki ezen évben képviselhette kis hazánkat országos szinten a sok ByeAlex helyett, akikkel már jó pár éve szégyengetjük' magunkat.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. május 25. 01:14 #160
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Nem lepett meg. Orosz, olasz vagy svéd győzelemre számítottam. Be is jött. A svéd dalban minden megvolt, hogy nyerni tudjon, remek színpadkép, fülbemászó dal, az énekes sem egy világ rondája. Egy nagyon tudatosan felépített produkció volt, még ha nem is tetszik mindenkinek a dal (nekem se kifejezetten), azért az tény, hogy jól megcsinálták.
Bevallom, én kifejezetten ellenszurkoltam az orosz dalnak. Ilyen minden évben van, egy szép nő, köldökig kivágott ruha, kiabálós dal... szóval abszolúte nem is értem a második helyezést, volt ilyen dal a mezőnyben bőven.
Boggie helyezése sem lepett meg túlságosan, sőt, még hátrébb vártam. Szegény csaj elhitte, hogy nyerhet ezzel a vérszegény produkcióval. Hiába az erős téma, ha az emberben nem marad meg a dallama a számnak. Erre kéne már rájönni. Nemcsak az a lényeg, hogy a dalszöveg ütős legyen, az ilyen helyeken teljesen érdektelen. Sokan ott hallják először a dalokat élőben, én se szoktam előzetesen meghallgatni őket. És melyik dal marad meg az emberben? Nem a jó dalszövegű, arra nem is figyelnek, hanem az, aminek megjegyezhető dallama van, amit már első hallás után is dúdol az ember. A svédek ezért nyerték meg, mert egy eladható előadással készültek. Nem az fog megmaradni, aki faarccal áll a színpadon, kb meg se mozdul, semmilyen érzelem nem ül ki az arcára, a dala pedig olyan unalmas, hogy hússzor kell meghallgatni, hogy az ember emlékezzen rá. És Boggie hibázott, hogy ennyire a dalszövegre helyezte a hangsúlyt, ami SENKIT nem érdekel egy ilyen helyen, ezzel tudta kompenzálni, hogy rossz a dala, mert ha magyarul adja elő, még a dalszövegre se tudta fogni, hogy az a jó benne, hiszen nem érti senki.
A ki kinek a barátja kettős mérce meg engem személy szerint nagyon kiborít. Ha a külföldi országok szavazgatnak egymásra (például a balti államok egymásra, a déli államok egymásra), akkor az rögtön politika, meg jaj ez várható volt, de ha a mi szomszédaink nem szavaznak ránk, egyből megy a szövegelés, hogy mért nem.
Nyilván egy bizonyos szintig benne van a politika, de nem ennyire, mint ahogy egyesek belelátják. Tavaly mért volt jó helyezésünk? Mert egy jó dalt küldtünk. Most rosszabb lett, mert a dal is rosszabb volt. Egyébként meg öt éve folyamatosan döntőzünk, nem sok ország mondhatja még ezt el magáról, szerinte ez már önmagában dicséretes.
Azért remélem, hogy jövőre egy jobb dalt küldünk, valami olyasmit, amin nem alszik be az ember.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Boggie Boggie 2136.