Starity

Svédország nyerte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivált

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 24. 10:39 #61
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 557
Csatolások: 0
Azonosító: 233969
Magyarország jól lebőgött. biggrin.gif
2015. május 24. 10:40 #62
- törölt felhasználó -    
igazábol talán ha a Spoon ment volna több esélyünk lett volna.... ki tudja már lényegtelen.
2015. május 24. 10:44 #63
bitchina
bitchina
Hozzászólás: 2464
Csatolások: 13048
Azonosító: 210361
Én Oroszországra tippeltem, mivel ők is nagyszerűek voltak, de a svédek is kitettek magukért, és gratula a győztesnek! Boggie 20. helyén pedig egyáltalán nem lepődtem meg. pardon.gif Unalmas, altató dalocska volt, a tavalyihoz képest egy semmi.
2015. május 24. 10:49 #64
kovacsviki999
kovacsviki999
visszatérő vendég
Hozzászólás: 215
Azonosító: 184269
Örülök, hogy a svédek nyertek, a kedetek óta nekik szurkoltam. smileeee.gif Valljuk be, hogy ha a Kanalakat (spoont) küldték volna ki, lebőgtek vola a színpadon. Boggie nyugodtan énekelte végig a dalt és jó. Akárki akármit mond, de megérdemeltük a 20. helyezést, más örszágoknak is voltak jó dalaik az elődöntőben (pl Csehország), de ők nem jutottak tovább. Azzal kell megelégedni ami van.
2015. május 24. 10:52 #65
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Mi mégis honnan a viharból szedtünk össze 19 pontot? rohog.gif Mondjuk ha Szlovéniának lett 39, már semmin nem csodálkozok.
Szerintem Svédország ismét nagyon jó dalt küldött, számomra ez volt, ami kiemelkedett a mezőnyből (meg mondjuk még az ír, de az hamar kiesett), a végén meg már jókat anyáztam az oroszoknak, nehogy ők nyerjék meg smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Lil98
2015. május 24. 10:58 #66
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
En nagyon szeretem Boggie dalat, szerintem elutott a tobbitol nyugodtsagaval es kedvessegevel(nem unalmas, szepen felepitett szam), a tobbi pedig annyira egyforma volt(ijeszto es eroszakos vagy eppen tul nyalas), hogy talan a svedre meg a belgakra emlekszem, az olaszokat imadom, kar, hogy nem ok nyertek, az angolokat pedig sajnalom, nagyon jo szmot hoztak, amit meg sokaig hallgatni is kepes vagyok, ez pedig nagy szo, mert a Grande Amore-n es a Still in love with you-n kivul ezt egyikrol sem tudom elmondani.
2015. május 24. 11:13 #67
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A svédek megérdemelten győztek. Az északiak amúgy is erősek a ESC-ben, szóval ebben igazából semmi meglepő nincs. Örülök, hogy nem az oroszok nyertek. Én egyáltalán nem voltam elájulva sem a csajtól, sem a zenéjétől. Pluszban próbáltam elvonatkoztatni a politikától, de képtelen voltam: az oroszok nem érdemelték volna meg a versenyt. Egy olyan országban, ahol pl. igen erős meleg-ellenesség van, kifejezetten rossz lett volna betenni egy ESC-t, aminek a nézői között igen erősen ott található az LMBTQ-réteg. Pluszban még az ukrán helyzet is ott van, szóval szerintem érthető, hogy a nagy keleti blokk után a nyugat európaiak teljesen másoknak szórták a pontokat. Sajnálom, hogy nem Mo. nyert, de ezzel a számmal nem érdemeltük volna meg. Szép volt, jó az üzenete, de dögunalom volt -pedig én tudom értékelni a jó zenét. Ott van a tavalyi dalunk, a Running. Komoly tartalom, mégis modern, ESC kompatibilis zene. Mondjuk engem az lepett meg, hogy se Romániából (na jó, de, 1 pontot) se UK-ből, se németországból nem kaptunk egy pontot sem. Pedig a külhoni magyarok simán küldhettek volna egy-két sms-t. Viszont az eléggé gáz volt, hogy szerencsétlen Ausztria és Németország egy pontot sem kapott, pedig az osztrák induló kifejezetten jó volt. Kicsit olyan One Republic - Imagine Dragons szerelemházassága volt a szám.
3 felhasználónak tetszik: AFCfan, Törpemókus, Lil98
2015. május 24. 11:14 #68
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Miért jó, ha mindig a svédek nyernek? Ha épp nem ők, akkor is skandináv legtöbbször. Utoljára 3 éve nyertek, két éve a dánok. Miért jó ez??? Hiszen ez már előre le van zsírozva, ezt mindenki tudja. Ez nem a dalokról szól, bunda az egész. Ennek ellenére szeretem nézni, mert vannak jó dalok is. Inkább az olaszok nyertek volna, de még az oroszok dala is jobb volt, mint a svéd srácé. Nekem az nem jött be.
2015. május 24. 11:16 #69
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Ausztrália azért vehetett most részt, mert ez volt a 60. évforduló, legalábbis ezt mondták, de az igazi okát nem tudom. Már régóta közvetítik ott is, tehát nem csak úgy a semmiből
2015. május 24. 11:17 #70
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (LiveLoveLife @ 2015.05.24. 08:16)
OFF: Ezen gondolatmeneten haladva Japán akkor csak egy sziget, nem is egy ország? Ha ostobák vagytok, legalább maradjatok csendben.

Gondolatmenetet továbbviszem: Japán nem egy sziget, hanem szigetcsoport. Öt nagy szigetből áll, északról-délre haladva: Hokkaido, Honshu, Shikoku, Kyushu, Ryukyu. *sorry, a leendő földrajztanár kitört belőlem rohog.gif
2015. május 24. 11:17 #71
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Évek óta mi már csak presztízsből indulunk, ezt ne feledjük el. Ha megnyernénk, fognánk a fejünket, hogy "Mit? Hogyan? Miből?". laugh.gif Boggie dala csak azért nem volt felejthető számomra, mert annyira rettenetesen akcentussal énekeli az angolt, hogy sírni tudnék tőle. De komolyan, szörnyű. mellow.gif Nem is értem az osztrákok és németek 0 pontját. rolleyes.gif Ennyire nem voltak rosszak. Svédország megérdemelten nyert, jó dal, énekelhető. smileeee.gif Nekem másik kedvencem a belga volt, bár az meg kicsit Lorde-s beütésű laugh.gif
Az eredményhirdetésnél ez a sok hiba, valami katasztrófa volt rohog.gif Nem emlékszek ilyenre, hogy ennyien eltűntek volna az éterben a pontok előtt rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: CandUs, AFCfan, Lil98
2015. május 24. 11:20 #72
viki808
viki808
új tag

StátuszThere is nothing more contagious than laughter
Hozzászólás: 40
Azonosító: 200695
Gratulálok a Svédeknek!!Izraelnek szurkoltam de legalább ő is jó helyen végzett wink.gif
2015. május 24. 11:23 #73
Tyria
Tyria
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Azonosító: 168017
Én alig hittem el, h az izraeli srác 16 éves. Simán 20-nak néztem. A svéd dal jó volt, de sztem inkább a háttér miatt szavaztak rá. A spanyol dal volt a kedvencem, kár h ilyen hátul végzett.
2015. május 24. 11:24 #74
Dorykaaa
Dorykaaa
Crystal Sky
Hozzászólás: 1145
Csatolások: 53
Azonosító: 161375
50%-ban a színpadkép nyert. A dal maga közepes,mondanivalója nem sok.
Polina ha nem orosz lett volna a fejemet teszem rá hogy első lenne.
Mehetünk megint Svédországba, utána meg Dániába mert úgyis rég voltunk ott smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2015. május 24. 11:28 #75
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Én úgy gondolom, hogy a svédek mindig esélyesek, és színvonalas produkciókkal rukkolnak elő évről-évre. Személyes kedvencem volt Polina Gagarina (orosz) A Million Voices-a és a spanyol Edurne Amanecer című dala volt. heart.gif A spanyolokat sajnáltam, de Polina szép helyezést ért el. smileeee.gif Egyébként meg gratulálok Måns Zelmerlöw-nek, az ő dala is tetszett, és a svédeknek nem csak a dalaik, de az általuk rendezett Dalfesztiválok is mindig színvonalasak. smileeee.gif
Boggieról mg annyit, hogy a kezdetektől nem értettem, hogy lehetett őt megválasztani, de hát mindegy. Remélem, hogy jövőre fogják használni a Dal nézői a füleiket.
2015. május 24. 11:29 #76
Radon
Radon
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 241776
Hangulatos a svéd dal, és látványos volt az előadás, de szerintem nem érdemelte meg a győzelmet, voltak ennél sokkal jobbak is.
Belgáké jó volt, de valóban hozott magával egy "Lorde-Royals" érzést, szóval ennél jóval hátrébb kellett volna kerülnie a rangsorban.
Nekem a szerbek és a grúzok a kedvenceim, de az oroszok is elég jók voltak. Meg az angolok lepontozását sem értem: nekem kifejezetten üdítő élmény volt az hangulatos a dal a sok ugyanolyan hatásvadász ária között.
Boggie sajnos gyengécske volt, ehhez a dalhoz egy ütősebb, kemény alap jobb lett volna.
2015. május 24. 11:29 #77
Ramadaa
Ramadaa
láthatatlan †

Státusz'Ameddig van fény, addig van remény. ' - Poe Dameron
Hozzászólás: 2383
Csatolások: 307
Azonosító: 229455
Gratulálok!
2015. május 24. 11:29 #78
heyitsmemi
heyitsmemi
visszatérő vendég

StátuszOtwarty świat, rany zamknięte
Hozzászólás: 165
Azonosító: 208992
Kedvencem a svéd kommentátor megjegyzése volt azért... "Amint tudjátok, Ukrajna idén nem vesz részt az Eurovízión... Mindenesetre, itt egy dal a békéről az Oroszoktól" shots were fired. biggrin.gif Örülök a svédeknek, bár az olaszoknak kicsit jobban örültem volna. Edurne szintén hihetetlenül jó volt, épp ésszel nem fogom fel, hogy végzett annyira hátul, ráadásul utánunk. Komolyan? Europe, u ok?
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, Lil98
2015. május 24. 11:30 #79
rocknroller
rocknroller
Hozzászólás: 1803
Azonosító: 17168
Én jól beleválsztottam az orosz nótába nem sok hiányzott neki. Csak mire jó az hogy minden ország ugyanannak adja a 8, 10, 12 pontot.

Mi meg jól leszerepeltünk, ezt a Dal műsort is hagyni kéne a francba végre! 8-ból 4-re eleve nem lehetett szavazni ott sem mert a 4 okostobiás kiszavazta.
2015. május 24. 11:31 #80
- törölt felhasználó -    
Én az orosznak rukkoltam, és baromira megérdemelte volna! Egyszerűen annyira beletett mindent az a nő, tisztán énekelt, volt hangereje, a közönség már vele énekelt, egy olyan dal volt, ami tényleg nyerhetett volna, és akkor beugrik a képbe Svédország...hát én ezt nem tudom hova rakni. Tény, hogy a svéd is jó volt, de egyáltalán nem annyira mint az orosz. Amúgy nem tudom, milyen szoros mezőnyről beszéltek, a tavalyi meg a tavalyelőtti sokkal szorosabb volt, sokkal több jó dal volt, itt meg nem egy volt, amin elképedtem, h nem hogy a döntőben mit keresnek, hanem egyáltalán a fesztiválon?
Én nagyon sajnálom, h nem Oroszország győzött, de legalább nem is egy nagyon rossz lett első, hanem egy viszonylag jobb.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Boggie Boggie 2135.