Svédország nyerte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivált
2015. május 24. 10:40
igazábol talán ha a Spoon ment volna több esélyünk lett volna.... ki tudja már lényegtelen.
2015. május 24. 10:44
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Én Oroszországra tippeltem, mivel ők is nagyszerűek voltak, de a svédek is kitettek magukért, és gratula a győztesnek! Boggie 20. helyén pedig egyáltalán nem lepődtem meg.
Unalmas, altató dalocska volt, a tavalyihoz képest egy semmi.
2015. május 24. 10:49
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Örülök, hogy a svédek nyertek, a kedetek óta nekik szurkoltam.
Valljuk be, hogy ha a Kanalakat (spoont) küldték volna ki, lebőgtek vola a színpadon. Boggie nyugodtan énekelte végig a dalt és jó. Akárki akármit mond, de megérdemeltük a 20. helyezést, más örszágoknak is voltak jó dalaik az elődöntőben (pl Csehország), de ők nem jutottak tovább. Azzal kell megelégedni ami van.
2015. május 24. 10:52
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Mi mégis honnan a viharból szedtünk össze 19 pontot?
Mondjuk ha Szlovéniának lett 39, már semmin nem csodálkozok.
Szerintem Svédország ismét nagyon jó dalt küldött, számomra ez volt, ami kiemelkedett a mezőnyből (meg mondjuk még az ír, de az hamar kiesett), a végén meg már jókat anyáztam az oroszoknak, nehogy ők nyerjék meg
Szerintem Svédország ismét nagyon jó dalt küldött, számomra ez volt, ami kiemelkedett a mezőnyből (meg mondjuk még az ír, de az hamar kiesett), a végén meg már jókat anyáztam az oroszoknak, nehogy ők nyerjék meg
2015. május 24. 10:58
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
En nagyon szeretem Boggie dalat, szerintem elutott a tobbitol nyugodtsagaval es kedvessegevel(nem unalmas, szepen felepitett szam), a tobbi pedig annyira egyforma volt(ijeszto es eroszakos vagy eppen tul nyalas), hogy talan a svedre meg a belgakra emlekszem, az olaszokat imadom, kar, hogy nem ok nyertek, az angolokat pedig sajnalom, nagyon jo szmot hoztak, amit meg sokaig hallgatni is kepes vagyok, ez pedig nagy szo, mert a Grande Amore-n es a Still in love with you-n kivul ezt egyikrol sem tudom elmondani.
2015. május 24. 11:13
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
A svédek megérdemelten győztek. Az északiak amúgy is erősek a ESC-ben, szóval ebben igazából semmi meglepő nincs. Örülök, hogy nem az oroszok nyertek. Én egyáltalán nem voltam elájulva sem a csajtól, sem a zenéjétől. Pluszban próbáltam elvonatkoztatni a politikától, de képtelen voltam: az oroszok nem érdemelték volna meg a versenyt. Egy olyan országban, ahol pl. igen erős meleg-ellenesség van, kifejezetten rossz lett volna betenni egy ESC-t, aminek a nézői között igen erősen ott található az LMBTQ-réteg. Pluszban még az ukrán helyzet is ott van, szóval szerintem érthető, hogy a nagy keleti blokk után a nyugat európaiak teljesen másoknak szórták a pontokat. Sajnálom, hogy nem Mo. nyert, de ezzel a számmal nem érdemeltük volna meg. Szép volt, jó az üzenete, de dögunalom volt -pedig én tudom értékelni a jó zenét. Ott van a tavalyi dalunk, a Running. Komoly tartalom, mégis modern, ESC kompatibilis zene. Mondjuk engem az lepett meg, hogy se Romániából (na jó, de, 1 pontot) se UK-ből, se németországból nem kaptunk egy pontot sem. Pedig a külhoni magyarok simán küldhettek volna egy-két sms-t. Viszont az eléggé gáz volt, hogy szerencsétlen Ausztria és Németország egy pontot sem kapott, pedig az osztrák induló kifejezetten jó volt. Kicsit olyan One Republic - Imagine Dragons szerelemházassága volt a szám.
2015. május 24. 11:14
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Miért jó, ha mindig a svédek nyernek? Ha épp nem ők, akkor is skandináv legtöbbször. Utoljára 3 éve nyertek, két éve a dánok. Miért jó ez??? Hiszen ez már előre le van zsírozva, ezt mindenki tudja. Ez nem a dalokról szól, bunda az egész. Ennek ellenére szeretem nézni, mert vannak jó dalok is. Inkább az olaszok nyertek volna, de még az oroszok dala is jobb volt, mint a svéd srácé. Nekem az nem jött be.
2015. május 24. 11:16
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Ausztrália azért vehetett most részt, mert ez volt a 60. évforduló, legalábbis ezt mondták, de az igazi okát nem tudom. Már régóta közvetítik ott is, tehát nem csak úgy a semmiből
2015. május 24. 11:17
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (LiveLoveLife @ 2015.05.24. 08:16)
OFF: Ezen gondolatmeneten haladva Japán akkor csak egy sziget, nem is egy ország? Ha ostobák vagytok, legalább maradjatok csendben.
Gondolatmenetet továbbviszem: Japán nem egy sziget, hanem szigetcsoport. Öt nagy szigetből áll, északról-délre haladva: Hokkaido, Honshu, Shikoku, Kyushu, Ryukyu. *sorry, a leendő földrajztanár kitört belőlem
2015. május 24. 11:17
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Évek óta mi már csak presztízsből indulunk, ezt ne feledjük el. Ha megnyernénk, fognánk a fejünket, hogy "Mit? Hogyan? Miből?".
Boggie dala csak azért nem volt felejthető számomra, mert annyira rettenetesen akcentussal énekeli az angolt, hogy sírni tudnék tőle. De komolyan, szörnyű.
Nem is értem az osztrákok és németek 0 pontját.
Ennyire nem voltak rosszak. Svédország megérdemelten nyert, jó dal, énekelhető.
Nekem másik kedvencem a belga volt, bár az meg kicsit Lorde-s beütésű
Az eredményhirdetésnél ez a sok hiba, valami katasztrófa volt
Nem emlékszek ilyenre, hogy ennyien eltűntek volna az éterben a pontok előtt
Az eredményhirdetésnél ez a sok hiba, valami katasztrófa volt
2015. május 24. 11:23
|
|
Tyriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 168017 offline
|
Én alig hittem el, h az izraeli srác 16 éves. Simán 20-nak néztem. A svéd dal jó volt, de sztem inkább a háttér miatt szavaztak rá. A spanyol dal volt a kedvencem, kár h ilyen hátul végzett.
2015. május 24. 11:24
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
50%-ban a színpadkép nyert. A dal maga közepes,mondanivalója nem sok.
Polina ha nem orosz lett volna a fejemet teszem rá hogy első lenne.
Mehetünk megint Svédországba, utána meg Dániába mert úgyis rég voltunk ott
Polina ha nem orosz lett volna a fejemet teszem rá hogy első lenne.
Mehetünk megint Svédországba, utána meg Dániába mert úgyis rég voltunk ott
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. május 24. 11:28
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Én úgy gondolom, hogy a svédek mindig esélyesek, és színvonalas produkciókkal rukkolnak elő évről-évre. Személyes kedvencem volt Polina Gagarina (orosz) A Million Voices-a és a spanyol Edurne Amanecer című dala volt.
A spanyolokat sajnáltam, de Polina szép helyezést ért el.
Egyébként meg gratulálok Måns Zelmerlöw-nek, az ő dala is tetszett, és a svédeknek nem csak a dalaik, de az általuk rendezett Dalfesztiválok is mindig színvonalasak.
Boggieról mg annyit, hogy a kezdetektől nem értettem, hogy lehetett őt megválasztani, de hát mindegy. Remélem, hogy jövőre fogják használni a Dal nézői a füleiket.
Boggieról mg annyit, hogy a kezdetektől nem értettem, hogy lehetett őt megválasztani, de hát mindegy. Remélem, hogy jövőre fogják használni a Dal nézői a füleiket.
2015. május 24. 11:29
|
|
Radonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.25. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 241776 offline
|
Hangulatos a svéd dal, és látványos volt az előadás, de szerintem nem érdemelte meg a győzelmet, voltak ennél sokkal jobbak is.
Belgáké jó volt, de valóban hozott magával egy "Lorde-Royals" érzést, szóval ennél jóval hátrébb kellett volna kerülnie a rangsorban.
Nekem a szerbek és a grúzok a kedvenceim, de az oroszok is elég jók voltak. Meg az angolok lepontozását sem értem: nekem kifejezetten üdítő élmény volt az hangulatos a dal a sok ugyanolyan hatásvadász ária között.
Boggie sajnos gyengécske volt, ehhez a dalhoz egy ütősebb, kemény alap jobb lett volna.
Belgáké jó volt, de valóban hozott magával egy "Lorde-Royals" érzést, szóval ennél jóval hátrébb kellett volna kerülnie a rangsorban.
Nekem a szerbek és a grúzok a kedvenceim, de az oroszok is elég jók voltak. Meg az angolok lepontozását sem értem: nekem kifejezetten üdítő élmény volt az hangulatos a dal a sok ugyanolyan hatásvadász ária között.
Boggie sajnos gyengécske volt, ehhez a dalhoz egy ütősebb, kemény alap jobb lett volna.
2015. május 24. 11:29
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Kedvencem a svéd kommentátor megjegyzése volt azért... "Amint tudjátok, Ukrajna idén nem vesz részt az Eurovízión... Mindenesetre, itt egy dal a békéről az Oroszoktól" shots were fired.
Örülök a svédeknek, bár az olaszoknak kicsit jobban örültem volna. Edurne szintén hihetetlenül jó volt, épp ésszel nem fogom fel, hogy végzett annyira hátul, ráadásul utánunk. Komolyan? Europe, u ok?
2015. május 24. 11:30
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Én jól beleválsztottam az orosz nótába nem sok hiányzott neki. Csak mire jó az hogy minden ország ugyanannak adja a 8, 10, 12 pontot.
Mi meg jól leszerepeltünk, ezt a Dal műsort is hagyni kéne a francba végre! 8-ból 4-re eleve nem lehetett szavazni ott sem mert a 4 okostobiás kiszavazta.
Mi meg jól leszerepeltünk, ezt a Dal műsort is hagyni kéne a francba végre! 8-ból 4-re eleve nem lehetett szavazni ott sem mert a 4 okostobiás kiszavazta.
2015. május 24. 11:31
Én az orosznak rukkoltam, és baromira megérdemelte volna! Egyszerűen annyira beletett mindent az a nő, tisztán énekelt, volt hangereje, a közönség már vele énekelt, egy olyan dal volt, ami tényleg nyerhetett volna, és akkor beugrik a képbe Svédország...hát én ezt nem tudom hova rakni. Tény, hogy a svéd is jó volt, de egyáltalán nem annyira mint az orosz. Amúgy nem tudom, milyen szoros mezőnyről beszéltek, a tavalyi meg a tavalyelőtti sokkal szorosabb volt, sokkal több jó dal volt, itt meg nem egy volt, amin elképedtem, h nem hogy a döntőben mit keresnek, hanem egyáltalán a fesztiválon?
Én nagyon sajnálom, h nem Oroszország győzött, de legalább nem is egy nagyon rossz lett első, hanem egy viszonylag jobb.
Én nagyon sajnálom, h nem Oroszország győzött, de legalább nem is egy nagyon rossz lett első, hanem egy viszonylag jobb.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.