Svédország nyerte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivált
2015. május 24. 08:28
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Én őszintén nem is csodálkozom Magyarország 19 pontján, egyetértek, hogy ez most nem a legjobb produkció volt. Viszont Svédország szerintem abszolút megérdemli a győzelmet, nagyon tetszett a daluk! Gratulálok!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. május 24. 08:36
Gratulálok Svédországnak, megérdemlik, nagyon jó volt a dal!
2015. május 24. 08:38
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Gratulálok! Boggie dala annyira nem is tetszett.
2015. május 24. 08:54
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Imádtam *.* *~* eleinte ugye úgy tűnt második helyen fog végezni, mert Oroszországnak nagy előnye volt vele szemben... Aztán végül át vette a vezetést :33 nagyon örültem /örülök neki, mert megerdemli, és a dal is zseniális ;-) bár oké, én inkább Belgiumnak drukkoltam :-P Loic <3, De Mans is nagyon nagyon tetszett :-) Észtország is nagyon jó volt, Ausztrália, Grúzia,.Szerbia, Szlovénia... Phuh...nekem az idén elég szoros versenynek bizonyult, bár sokan orosz, olasz és svéd győzelemre fogadtak
De nagyon örülök h Svédország nyert :-) :-P amúgy meg szerintem mindegyik előadó nagyon ügyes volt :33
2015. május 24. 08:57
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én szerintem Bogi minden tőle telhetőt megtett, én mondjuk azon se csodálkoztam volna, ha nem jut be. Kissé felejthető dal volt az idei, amit küldtünk.
Én ezt a három országot vártam ki győztesnek amúgy, amelyik az első 3 helyen végzett. Az olaszok jól oda tettek ezzel a dallal. A hét automatikusan bejutott dal közül, tényleg ez vitte hosszan a prímet. Habár nekem a spanyolok dala is tetszett.
Az észteket imádtam, nem is értem ,hogy miért nem jutottak előrébb. Nagyon jó kis dalt összehoztak.
Polinánál mikor néztem, hallgattam az előadását a döntőbe, akkor megfordult a fejembe, hogy egy Eurovíziós győztes dal pontosan így szól. Így vártam őt a legjobbak közt. A svédeknek meg gratulálok a győzelemhez! Én már megszokottságból nem szoktam meghallgatni a dalokat, hogy mik indulnak, hanem az elődöntőkbe, döntőbe meghallgatom. De a svédek dalát ennek ellenére is halhattam rövid ideig, mert nagyon népszerű lett a dal. Viszont az fordult meg a fejembe, hogy ez a dal úgy végzi, mint Eric Saade , akinek jó dala volt, mégsem nyert.(nem rosszból, de én örülök is neki, mert nekem alapjáraton nem volt szimpi a csávó és még a hangja se nyerte el a tetszésemet) Viszont örülök ,hogy végül sikerült nyernie. A tesóm (aki otthonosan mozog a zene világába) is neki szurkolt, már pedig neki tényleg van ízlése a zenéhez. Szimpatikus Zelmerlöw, mondjuk akkor is az volt nekem mielőtt még kiválaszthatták volna a Melodifestivalenról.
Én ezt a három országot vártam ki győztesnek amúgy, amelyik az első 3 helyen végzett. Az olaszok jól oda tettek ezzel a dallal. A hét automatikusan bejutott dal közül, tényleg ez vitte hosszan a prímet. Habár nekem a spanyolok dala is tetszett.
Az észteket imádtam, nem is értem ,hogy miért nem jutottak előrébb. Nagyon jó kis dalt összehoztak.
Polinánál mikor néztem, hallgattam az előadását a döntőbe, akkor megfordult a fejembe, hogy egy Eurovíziós győztes dal pontosan így szól. Így vártam őt a legjobbak közt. A svédeknek meg gratulálok a győzelemhez! Én már megszokottságból nem szoktam meghallgatni a dalokat, hogy mik indulnak, hanem az elődöntőkbe, döntőbe meghallgatom. De a svédek dalát ennek ellenére is halhattam rövid ideig, mert nagyon népszerű lett a dal. Viszont az fordult meg a fejembe, hogy ez a dal úgy végzi, mint Eric Saade , akinek jó dala volt, mégsem nyert.(nem rosszból, de én örülök is neki, mert nekem alapjáraton nem volt szimpi a csávó és még a hangja se nyerte el a tetszésemet) Viszont örülök ,hogy végül sikerült nyernie. A tesóm (aki otthonosan mozog a zene világába) is neki szurkolt, már pedig neki tényleg van ízlése a zenéhez. Szimpatikus Zelmerlöw, mondjuk akkor is az volt nekem mielőtt még kiválaszthatták volna a Melodifestivalenról.
2015. május 24. 09:12
Én Oroszországnak szurkoltam, de a második helyezés is elég jó.
Magyarországon nem lepődtem, akármennyire is szorítottam, hogy jobb helyet érjünk el, valljuk be, hogy ez nem épp a mezőny legjobb dala, elég felejthetős a dallama, a szövege nem lenne rossz, de már az is eléggé "sablonos".
2015. május 24. 09:16
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Gratulálok!!
És a pofájába röhögtem annak, aki azt mondta, hogy megnyerhetjük... Hát igazam volt..
Ha Kállay Saunders András nem nyerte meg, akkor senki...
És a pofájába röhögtem annak, aki azt mondta, hogy megnyerhetjük... Hát igazam volt..
Ha Kállay Saunders András nem nyerte meg, akkor senki...
2015. május 24. 09:21
Ausztrália mit keresett az Eurovízión?
Egyébként örülök, hogy ők nyerték meg, jó dalt készítettek a svédek
2015. május 24. 09:29
Mindenki fel van háborodva azon, hogy Ausztrália mit keres az Euróvízión. Hát én is fogtam a fejem elsőre, hogy mi van, de kiderült, hogy csak vendég volt, és nem állandó versenyző, ezt a megtiszteltetést is azért kapta, mert ugye imádják az Euróvíziót és minden évben megtekintik fáradtságot, vagy koránkelést nem kímélve. Egyébként a svédek szerintem teljesmértékben megérdemelték, bár nálam a lett szám vitte a pálmát...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2015. május 24. 09:31
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Én úgy tudom, és olvastam még hallottam is, hogy azért vehetett részt Ausztráli, mert.már egy.ideje lelkes nézője az Eurovíziós dalfesztiválnak, és most az egyszer megengedték, hogy részt vegyenek. :-) jövőre már nem így lesz, akkor lett vna így, ha Ausztrália most megnyeri, de akkor sem Ausztráliában, hanem valamelyik kijelölt európai országban :-)
2015. május 24. 09:32
|
|
SunnySolya |
|
*Ausztrália bocsánat xd
2015. május 24. 09:34
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Nagy sajnálattal néztem sok ország jobb volt,mint amilyen pontot kapott.Mert a németek se kaptak pontot és azért elég jó zenéjük volt.Meg a spanyolok is remek dallal indultak,azért sokkal jobb helyezésre számítottam.De az észtek legalább egy kicsit megkapták azt amit megérdemeltek,persze azért simán nekik adtam volna az első helyet vagy a spanyolnak vagy az orosznak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.