Tényleg létezik igaz szerelem?
2015. január 25. 17:00
jó cikk lett..
többet is lehetne írni más más témában. tényleg nagyon jó
2015. január 25. 18:47
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Köszönöm szépen a cikket!
Én jelenleg most járok valakivel először, és ez segít tájékozódni mindkettőnk érzelmeiben! Nagyon szépen köszönöm, sok puszi a cikk írójának!!! :-*
Én jelenleg most járok valakivel először, és ez segít tájékozódni mindkettőnk érzelmeiben! Nagyon szépen köszönöm, sok puszi a cikk írójának!!! :-*
2015. január 25. 19:31
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
2015. január 25. 19:35
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nagyon jó cikk lett
2015. január 26. 08:23
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
A tudósokról még el is hiszem, hogy a spiritualitás minden szikráját igyekeznek kiölni a tudományból, ezért hívják a szerelmet csupán kémiai reakciók sorának, de hogy a cikkíró sem tesz említést a lelki, érzelmi, esetleg karmikus vonzatáról, nekem egy kicsit magas....
A szeretet a legerősebb érzés, szerintem. A szerelem azért tűnik erősebbnek, mert van egy behúzó ereje, ami összeköti (és ha kötésről beszélünk, szabadságról nem lehet!!!) a két embert, azért, hogy megoldják azokat a feladatokat közösen, amiért megszülettek. A baj ott van, hogy az emberek többségénél hamar elszáll ez a rózsaszín köd, és marad a realitás, hogy a másik mégsem olyan szép, mégsem olyan jó, és ahelyett, hogy megoldanák a problémát, inkább szétmennek. Hát, ezért van az, hogy az emberek többsége vagy soha többé nem tud szerelmes lenni (mert nem zárta le az előző kapcsolatot), vagy állandóan ugyanolyan típusú párt fog ki magának, mint az előző.
A szeretet a legerősebb érzés, szerintem. A szerelem azért tűnik erősebbnek, mert van egy behúzó ereje, ami összeköti (és ha kötésről beszélünk, szabadságról nem lehet!!!) a két embert, azért, hogy megoldják azokat a feladatokat közösen, amiért megszülettek. A baj ott van, hogy az emberek többségénél hamar elszáll ez a rózsaszín köd, és marad a realitás, hogy a másik mégsem olyan szép, mégsem olyan jó, és ahelyett, hogy megoldanák a problémát, inkább szétmennek. Hát, ezért van az, hogy az emberek többsége vagy soha többé nem tud szerelmes lenni (mert nem zárta le az előző kapcsolatot), vagy állandóan ugyanolyan típusú párt fog ki magának, mint az előző.
2015. január 27. 13:59
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
És most jöhetnek a 10 éves kislányok magyarázatai, hogy ők akkor ezek szerint cejelmesek. Ez aranyos.
Amúgy nagyon összeszedett cikk lett, gratulálok az írónak.
Amúgy nagyon összeszedett cikk lett, gratulálok az írónak.
2015. január 27. 19:05
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
rihanna200 ja egyik barátnőmnek ha lenne itt profilja most kb ez lenne a kommentje: akkor én is szerelmes vagyok
2015. január 27. 19:38
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Jó kis cikk lett,tetszett
2015. február 19. 18:01
Érdekes cikk volt, de még most se tudnám megkülönböztetni a kettőt!
2015. december 03. 17:03
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Nagyon tetszik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: