Talán a világ egyik legnagyobb és legmegválaszolhatatlanabb kérdése az, hogy létezik-e igaz szerelem. Persze hogy létezik, de honnan tudod, hogy szerelmet érzel vagy csak fellángoltál?
A teljes cikkhez kattints ide!
Tényleg létezik igaz szerelem?
2015. január 21. 14:11
2015. január 21. 14:15
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Szerintem ez egy érdekes cikk lett!
Nekem tetszik ez a cikk, de ez tényleg egy furcsa érzés, azt, hogy létezik-e az igaz szerelem ezt mindenki saját magán kell, hogy tapasztalja. Azt gondolom, ha valakinek nem fordul meg a fejében, hogy megcsalja a másikat, hogy elhagyja, és akármit feladna érte, akár az életét is, akkor az nagyon is igazi szerelem.
Nekem tetszik ez a cikk, de ez tényleg egy furcsa érzés, azt, hogy létezik-e az igaz szerelem ezt mindenki saját magán kell, hogy tapasztalja. Azt gondolom, ha valakinek nem fordul meg a fejében, hogy megcsalja a másikat, hogy elhagyja, és akármit feladna érte, akár az életét is, akkor az nagyon is igazi szerelem.
2015. január 21. 14:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A cikk jelentős részével egyetértek, egy fontos mondattal azonban bármikor leállnék vitatkozni: "
Szerintem nem. Ez nem igaz. Szerintem az anyai érzés még ennél is sokkal, de sokkal erősebb. Meglátásom szerint az anyai szeretet a legerősebb érzés. Mondhat bárki bármit, én igenis elítélem azokat a nőket, akik az állítólagos nagy szerelem kedvéért képesek elhagyni/otthagyni a saját, tulajdon gyermeküket...
Ami a fellángolást illeti: nagyon igaz.
Most az oldalon járó és cikket elolvasó tinik talán egy picit elgondolkodnak...
Egyébként gratulálok, szép cikk!
Idézet
Egy azonban biztos: a szerelem a legerősebb érzés a világon"
Szerintem nem. Ez nem igaz. Szerintem az anyai érzés még ennél is sokkal, de sokkal erősebb. Meglátásom szerint az anyai szeretet a legerősebb érzés. Mondhat bárki bármit, én igenis elítélem azokat a nőket, akik az állítólagos nagy szerelem kedvéért képesek elhagyni/otthagyni a saját, tulajdon gyermeküket...
Egyébként gratulálok, szép cikk!
2015. január 21. 14:36
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
nagyon édes cikk lett
2015. január 21. 14:45
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Igazán szépen megírt cikk,köszönet érte
Mindig is szerettem erről a témáról olvasni,habár tapasztalattal sajnos vagy sem,kicsit kevesebbel rendelkezem.Hinni hiszek a szerelemben,annak ellenére,hogy úgy érzem,rettenetesen nehéz olyan embert találni,akivel teljesen kiegészítitek a másikat.De abban még így "látatlanban" is biztos vagyok,hogy megéri várni rá.
Most az oldalon járó és cikket elolvasó tinik talán egy picit elgondolkodnak...
Ezzel vitatkoznék.Lehet rosszul értelmeztem,de kicsit olyan benyomást ébresztett bennem a mondatod,mintha az ember nem lehetne szerelmes x idős kora előtt.Azt én is hasonlóképp gondolom,hogy egy 12-14 éves,még épp csak serdülő fiatal nem biztos,hogy azt hívja szerelemnek,ami valójában az is,de nem hiszem,hogy általánosítani kellene.A közvetlen környezetemben ismerek két olyan párt is,akik 15-16 éves koruk óta együtt vannak,boldog házasok,gyerekeik vannak és lassan már a negyvenedik évüket töltik.
Tény,hogy nem sok ilyen van,de attól szerintem még létezik.
Mindig is szerettem erről a témáról olvasni,habár tapasztalattal sajnos vagy sem,kicsit kevesebbel rendelkezem.Hinni hiszek a szerelemben,annak ellenére,hogy úgy érzem,rettenetesen nehéz olyan embert találni,akivel teljesen kiegészítitek a másikat.De abban még így "látatlanban" is biztos vagyok,hogy megéri várni rá.
Idézet (Sally Sparrow @ 2015.01.21. 14:23)
Ezzel vitatkoznék.Lehet rosszul értelmeztem,de kicsit olyan benyomást ébresztett bennem a mondatod,mintha az ember nem lehetne szerelmes x idős kora előtt.Azt én is hasonlóképp gondolom,hogy egy 12-14 éves,még épp csak serdülő fiatal nem biztos,hogy azt hívja szerelemnek,ami valójában az is,de nem hiszem,hogy általánosítani kellene.A közvetlen környezetemben ismerek két olyan párt is,akik 15-16 éves koruk óta együtt vannak,boldog házasok,gyerekeik vannak és lassan már a negyvenedik évüket töltik.
Tény,hogy nem sok ilyen van,de attól szerintem még létezik.
1 felhasználónak tetszik:
taylex
2015. január 21. 14:52
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Juj,a vége a legjobb. Nagyon jó cikk, gratulálok.
<3
2015. január 21. 14:57
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
An_d_a igazad van.
Gratulálok a cikk írójának szépen összeszedte a dolgokat.
Gratulálok a cikk írójának szépen összeszedte a dolgokat.
2015. január 21. 15:03
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nagyon jól megírt cikk, örülök, hogy elolvashattam! Mindenkinek kívánom, hogy élje meg ezt az érzést, egy olyan emberrel, aki tudja is vállalni ennek a súlyát.
2015. január 21. 15:09
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Lehet,hogy ez rólam árul el valamit,nem tudom,de szerintem általánosságban a félelem és a szégyen érzése erősebb,mint a szerelemé...meg a szeretet is erősebb,mint a szerelem.Az pedig a legnyagyobb hülyeség,hogy : "ha valaki hozzád tartozik, akkor a sors úgyis az utadba sodorja."
nem a mesékben élünk,és lehet,hogy valakihez senki nem tartozik...vagy túl sok mindenki tartozik...érted.meg ha egy zárdában élsz vagy valami,akkor eleve kevesebb esélyed van arra,hogy találkozz olyan emberrel,és minél kevesebb helyen jársz,annál valószínűbb,hogy nem találkozol olyan emberrel.A szexuális vonzódás pedig csak néhány évig tarthat ugye,a biológia,kémia megmagyarázza,de hogyha a szeretet meg van,akkor tovább is együtt lehetnek a szerelmes emberek,csak akkor már az a kérdés,hogy az akkor szerelemnek számít-e,nem pedig barátságnak,sima emberi kötődésnek?
2015. január 21. 15:16
Nagyon régen olvastam ilyen jó összeszedett cikket, ugyhogy gratulálok a cikk írójának. Emellett én is hiszek az igaz szerelemben, hisz láttam rá már példát. Remélem egyszer én is olyan szerencsés lehetek, hogy megtalálom az igazit. Szerintem a szerelem kifejezéséről és annak módjáról is lehetne írni, mert sajnos minden nap látok a suliban olyan párokat, akik csak a folyosón tudják egymást a szó szoros értelmében felfalni. Na de elkanyarodtam a témától. Még egyszer fantasztikus írás lett.
2015. január 21. 15:19
Nagyon tetszett a cikk,de attól tartok az igaz szerelem nem mindig teljesülhet ki úgy ahogy a mesékben. Viszont aranyos és biztató volt
2015. január 21. 15:38
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Fantasztikus cikk lett!
S igen Sally Sparrow-nak igaza van
A tinik annyira 'jaj ebbe vagyok szerelmes...' 2 hét múlva 'jaj abba...' talán most már felfogják a lényeget, a kettő közötti különbséget, persze ha elolvassák....
A szerelemre visszatérve: igen, van aki megtalálja, és van aki csak kutatja az egész élete során. Azonban biztos, hogy a sors egyszer az utunkba ejti az igazit.
Köszönjük Lizzy!
S igen Sally Sparrow-nak igaza van
A szerelemre visszatérve: igen, van aki megtalálja, és van aki csak kutatja az egész élete során. Azonban biztos, hogy a sors egyszer az utunkba ejti az igazit.
Köszönjük Lizzy!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.