Durva! Egy tizenéves lány egy negyvenes férfival akar házasodni
2014. október 08. 18:03
|
|
Becka73Queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 2898 Csatolások: 90 Azonosító: 229376 offline
|
de hát ennek még csak meg se jött az első b*z még és ilyen fiatalon
meg a pasi sem normál igy kell elcseszni egy 12 éves lányt csak tapsolni és garatulálni tudok egy ilyen hülye embernek
meg a pasi sem normál igy kell elcseszni egy 12 éves lányt csak tapsolni és garatulálni tudok egy ilyen hülye embernek
2014. október 08. 18:07
|
|
HolmesDanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 234259 offline
|
hát oké.... egyik se nornális
2014. október 08. 18:08
|
|
Noémi Kaulitzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 204915 offline
|
okey....
2014. október 08. 18:09
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
De a csaj szeretné? És szereti a pasit? Hát...nem tudom én 12 évesen még korainak gondolom ezt, de ő tudja. Vagy evvel csak magára akarta vonni a figyelmet? Mind egy. Engem lesokkolt.
2014. október 08. 18:11
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Első olvasásra azt mondanám, hogy tulajdonképpen ez egy nagyon nagy kamu, ami arra játszik, hogy a kislány blogja minél nézettebb legyen.
Mondjuk az is bent van a pakliban, hogy mégsem kamu, de akkor komolyan elgondolkodom azon, hogy ez a pasi konkrétan nem beteg-e? Mármint pedo vagy hasonló, mert azért az nem egészséges, hogy egy majdnem 40 éves férfi, egy alig 12 éves kislányba szeressen bele... ilyen nincs!!! Most nem mennék bele abba, hogy azért itt nemcsak erkölcsi dolgokról van szó, hanem azért alapjáraton párkapcsolatiról és testi kapcsolatról is.
A másik meg, törvényes ez? Mármint oké, hogy Afrika és Ázsia országaiban ez így megy, de hogy Norvégiában is, azt nem hiszem el. Nem mehet hozzá csak mert akar.
Oda kellenek a szülők beleegyezései is, ők meg talán nem ennyire hülyék... Reménykedem.
Szerintem itt nem lesz lagzi!!!
Mondjuk az is bent van a pakliban, hogy mégsem kamu, de akkor komolyan elgondolkodom azon, hogy ez a pasi konkrétan nem beteg-e? Mármint pedo vagy hasonló, mert azért az nem egészséges, hogy egy majdnem 40 éves férfi, egy alig 12 éves kislányba szeressen bele... ilyen nincs!!! Most nem mennék bele abba, hogy azért itt nemcsak erkölcsi dolgokról van szó, hanem azért alapjáraton párkapcsolatiról és testi kapcsolatról is.
A másik meg, törvényes ez? Mármint oké, hogy Afrika és Ázsia országaiban ez így megy, de hogy Norvégiában is, azt nem hiszem el. Nem mehet hozzá csak mert akar.
Szerintem itt nem lesz lagzi!!!
2014. október 08. 18:14
Idézet
Thea már iskolába se jár, esküvői a ruhákat próbálgat és tortákat tervez.
Na, ez az egyik felháborító dolog ebben az egészben. Ruhákat próbálgat és tortákat tervezget miközben neki az lenne ezek helyett a kötelessége hogy suliba járjon!? Elhiheti, én is ki nem állhatok tanulni és suliba járni de attól még csinálom mert muszáj a saját érdekemben. Ha ezt így folytatja tovább ennek lesz valami következménye, az biztos. Viszont az is gyanús nekem, hogy nem mosolyog a képeken, ha már ennyire akarta ezt. De gondolom valamennyire ő is érzi annak a súlyát, hogy véget ért a gyerekkora.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2014. október 08. 18:15
És ezt a szülei komolyan gondolják??
Azt se tudja szerencsétlen gyerek, hogy mi az a szerelem, nem hogy hozzá menjen ehhez az emberhez, aki szerintem csak egy tünde leheletnyit pedofil hajlamú vagy az is. Amúgy szép kislány, de ne ezzel akarjon hírnevet, ha erre megy ki az egész.
2014. október 08. 18:16
|
|
Supernatural19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 229869 offline
|
Nekem aztán teljesen mindegy.... igazából ha ezzel akarja lezárni a gyerekkorát, akkor egészségére, és legyenek boldogok
2014. október 08. 18:20
|
|
sorceryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 229361 offline
|
Csak annyit hagyott ki a cikk, hogy ez valójában egy kampányfogás és természetesen nem fog egy 12 éves kislány házasodni Norvégiában...
Attól függetlenül a világ számos pontján ez igen gyakori eset, ezért is akartak ezzel a kampánnyal reakciókat kiprovokálni az emberekből.
http://www.buzzfeed.com/alanwhite/norways-first-child-wedding-is-actually-a-viral-campaign-to#366zrji
Attól függetlenül a világ számos pontján ez igen gyakori eset, ezért is akartak ezzel a kampánnyal reakciókat kiprovokálni az emberekből.
http://www.buzzfeed.com/alanwhite/norways-first-child-wedding-is-actually-a-viral-campaign-to#366zrji
2014. október 08. 18:20
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ez elég bizarr.
2014. október 08. 18:23
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jesszus. 12 éves...Ki se hullottak a tejfogai.
2014. október 08. 18:24
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Ez a lány nagyon buta és tudatlan lehet, HA összefognak házasodni a pasival, akkor nem csak kézfogásból meg puszikákból fog állni a kapcsolatuk. Egy ilyen idős lány nem áll erre készen. Nem volt/lesz gyermekkora. Én ebben a korban nem habos-babos esküvői ruhákat nézegettem és az esküvőmet tervezgettem, hanem kint játszottam az udvaron. A lány számomra nem is néz ki tizenkettőnek, annyira ki van sminkelve. Kérdezem én: Hol vannak ebben az esetben a szülei!? (valaki írja már meg nekem!) Egyáltalán miért jó neki, hogy megházasodhat 12 évesen?
2014. október 08. 18:27
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
omg. háát... nem tudok mit mondani. elég durva
2014. október 08. 18:33
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Egy: hogy a francba került kapcsolatba egy majd' 40 éves palival 11 évesen? A szülei miért nem csinálnak semmit?
Kettő: a pasi tuti pedofil, vagy nem tudom, de ez nagyon fura, hogy nem talált korához illő párt?
Alapból egy 10-en néhány éves gyereket meg kell tanítani, hogy idegenekkel ne álljon szóba. Ha mégis, akkor le kell állítani. S mi az, hogy idegenek kezdik el a kampányt a kislány mellett, hogy ne házasodhasson meg? Komolyan mondom ez gusztustalan...
Fanny Holt: ilyen idős korban voltak azok, akik már az esküvőjüket tervezték, hogy milyent szeretnének, persze ezek csak álmok maradtak, amik sokkal később teljesülnek, és tényleg mi még kint játszottunk 12 évesen.
Nem értem....nem értem...7
Kettő: a pasi tuti pedofil, vagy nem tudom, de ez nagyon fura, hogy nem talált korához illő párt?
Alapból egy 10-en néhány éves gyereket meg kell tanítani, hogy idegenekkel ne álljon szóba. Ha mégis, akkor le kell állítani. S mi az, hogy idegenek kezdik el a kampányt a kislány mellett, hogy ne házasodhasson meg? Komolyan mondom ez gusztustalan...
Fanny Holt: ilyen idős korban voltak azok, akik már az esküvőjüket tervezték, hogy milyent szeretnének, persze ezek csak álmok maradtak, amik sokkal később teljesülnek, és tényleg mi még kint játszottunk 12 évesen.
Nem értem....nem értem...7
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.