Botrány! Több tucat híresség meztelen képe került ki a netre
2014. szeptember 01. 18:13
|
tomikaszinosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.08. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 26884 offline
|
és hol vannak képek legalább nézünk már meg őket
2014. szeptember 01. 18:13
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
El tudom képzelni, hogy egyes internetgoblinok milyen lázban vannak, hogy láthatják Jennifer Lawrence-t meg Kaley Cuocót meztelenül... XDDD Viccet félretéve az ilyen hackereket 30 literes pacalpörköltes lábossal kéne tarkón teremteni.
2014. szeptember 01. 18:19
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hát végülis mindenki ért valamihez...a heckerek ehhez :DDDszóval szerintem eléggé szarul jártak ezek a hírességek :DDDD
2014. szeptember 01. 18:22
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Idézet (tomikaszinos @ 2014.09.01. 18:13)
és hol vannak képek legalább nézünk már meg őket

A leghíresebb nemzetközi torrent oldalon fent van. Ahogy megnéztem, szerintem nem túl sok értékelhető kép van közte.
2014. szeptember 01. 18:28
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Na tessék. Ezért kell hülyetelefont használni és fényképezésre egyszerű, sima fényképezőgépet alkalmazni.
Hackerek mindig voltak és lesznek is. Valahogy nem tudom sajnálni a hírességeket. Egyáltalán minek ilyen felvételeket csinálni meg őrizni olyan kütyün, ami hackelhető? (meg egyáltalán, minek kellenek az ilyen selfiek meg videók)
Aki hülye, az így járt.
Hackerek mindig voltak és lesznek is. Valahogy nem tudom sajnálni a hírességeket. Egyáltalán minek ilyen felvételeket csinálni meg őrizni olyan kütyün, ami hackelhető? (meg egyáltalán, minek kellenek az ilyen selfiek meg videók)
Aki hülye, az így járt.
2014. szeptember 01. 18:31
Máskor nem ártana elővigyázatosabbnak lenniük.
2014. szeptember 01. 18:45
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Nem értem...ilyen már történt! Mi a francért kell ilyen fotókat csinálni magukról? De most komolyan! Főleg a hírességek, akiket mindenki ismer, számíthatnak hackerekre, tehát nem értem, miért kell ilyen fotókat tárolniuk magukról. Amúgy meg a hacker tényleg nem normális, de a celebek is lehetnének okosabbak!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. szeptember 01. 18:46
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
Izgalmas élete lehet a hackernek
2014. szeptember 01. 18:56
|
|
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline
|
Ez a hírességek hibája. Tudják, hogy híresek és ezért a hackerek fő célpontjaivá válhatnak. Mégis miért csinálnak magukról pucér fotókat, illetve videókat, a legtöbb értelmes ember nem csinál ilyet. Ráadásul mindenki tudja, hogy sajnos hackerek vannak és sajna lesznek is, mert ma már a technika uralkodik. Arról meg már nem is beszélek, hogy Jennifer Lawrence-ből meg ki nem néztem volna ezt..
2014. szeptember 01. 18:58
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Biztos velem van a baj, de az én telefonomon ilyen tartalmak nem szerepelnek. Sosem értettem igazán miért kellenek ezek a képek, ha a testemet akarom mutogatni, akkor azt itthon megtehetem, mivel nyilván a párom számára teszem "közzé" úgymond magam. Már csak elég abba belegondolni, hogy bárkivel előfordulhat hogy elhagyja a telefonját, vagy esetleg ellopják..azért az átlag ember részére inkább ezek a nagyobb veszélyek és nem a hacker támadás. Egy szó mint száz, aki feltétlenül fotózgatni akarja magát meztelenül, az tegye inkább a fényképezőgépével és ne a hű de okos telefonjával, főleg azért is lehetne egy kis gógyijuk, mivel lassan már totál hétköznapi hogy valamelyik sztárnak hackelik a telefonját. Ebben az esetben aztán jöhetnek azok a kommentek hogy a "saját élete és a jogai blabla", a képek már kint vannak, a gyerek meg max böribe kerül, de attól még megtörtént az eset. Igazán tanulhatnának már ezekből..
2014. szeptember 01. 19:00
Nem értem, hogy miért csinál valaki ilyen képeket magáról. Nem tudom őket sajnálni. Mondjuk a hackertől is elég nagy szemétség volt.
2014. szeptember 01. 19:03
|
|
Éjla100visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 459 Csatolások: 0 Azonosító: 230669 offline
|
hát először is elkell ismerni hogy nagyon profi hacker lehet ha fel tudta törni az apple-t.
másodszor mennyire szánalmas már aki ilyet tesz.
harmadszor meg aki nem akarja hogy ilyen képek kerüljenek elő róla ,az egyszerűen ne készítsen ilyen képeket.
másodszor mennyire szánalmas már aki ilyet tesz.
harmadszor meg aki nem akarja hogy ilyen képek kerüljenek elő róla ,az egyszerűen ne készítsen ilyen képeket.
2014. szeptember 01. 19:10
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez felháborító! Nem szólhatok vele, hogy milyen tartalmakat tartanak a sztárok a telefonjukon, de tényleg vigyázhatnának jobban.. ez az iCloud..
Nem feltörhetetlen, és egy hacker simán feltöri?! Nem túl megbízható.
Nem feltörhetetlen, és egy hacker simán feltöri?! Nem túl megbízható.
2014. szeptember 01. 19:21
|
|
dorina0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 195285 offline
|
Ezen most nagyon meglepodtem.. miezmar... Akkora hulyek ilyenkor. Tenyleg tudhatnak, hogy fo celpontok a hackereknek, de azert kell hulye fotokat csinalniuk. Mi ebben a jo?! Vagy csak en vagyok a tul szent.? Szep kis peldakep Jennifer, mondhatom.
Ez nagy hulyeseg volt.
Azert.. de nagy elete lehet a hackernek.:'D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.