Botrány! Több tucat híresség meztelen képe került ki a netre
2014. szeptember 05. 15:26
nem tudom minek hackelnek.megérdemelnék a büntetést.de én nem fotóznám magam meztelenül.
2014. szeptember 05. 18:06
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Ők is emberek, és attól, hogy híresebbek, nem kellene ennyire megalázni és megsérteni a jogaikat!
2014. szeptember 06. 00:52
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Hát ez nem volt szép a hackertől megérdemelné ha elkapnák, nem értem egyesek miért azt szeretik ha valakinek felbolygatják a magánéletét. Bár mondjuk ez a sztárocskák hibája is, most miért kellett meztelen képeket csinálniuk, ha annyira látni akarják magukat ruha nélkül nézzék meg magukat pl. zuhanyzásnál vagy valamikor a tükör előtt.
2014. szeptember 06. 09:20
|
|
bvbfan2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 232755 offline
|
Nem hiszem hogy bárki is fizetni fog a hackernek...
De nem értem hogy minek fotózzák magukat meztelül.Én biztom nem tenném,de ő dolguk:*
De nem értem hogy minek fotózzák magukat meztelül.Én biztom nem tenném,de ő dolguk:*
2014. szeptember 06. 13:24
Nem értem miért jó az ilyen embereknek hogy feldúlják mások életét. És a sztárok, meg amúgy az emberek miért fotózzák magukat meztelenül? Az ő döntésük, de én biztosan nem tenném.
2014. szeptember 06. 17:48
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Esküszöm, hogy az ilyen embereket legszívesebben a szempillájuktól fogva lógatnám fel, de úgy, hogy nagyon fájjon!!! Mit képzelnek ezek magukról? Ráadásul pedig mit érnek vele, ha fizetnek nekik? Inkább tanultak volna gyermekkorukban rendesen. Most akkor nem kellene ilyen hülyeségekért pénzt kérni a hírességektől, hanem lenne egy normális állásuk!! A végén úgy is elkapják a mocskot! Akkor majd megkérdezheti magától? Megérte nekem másokat tönkretenni, ha közben magammal is ezt tettem?
Egyébként pedig nem tudom miért fotózzák magukat meztelenül, ezt még én sem értem, de ha nekik ez jó. Lehet, hogy ennyi idő alatt még nem, ismerték meg a saját testüket...
Egyébként már saját képeket sem készíthetünk anélkül, hogy ne lenne róla egy másolat máshol is?
Mi a francnak mentik le az Apple rendszerébe a képeket képeket a rendszerbe az iPhoneról valami izé????
Ez hihetetlen!! Mégis milyen világban élünk?
Egyébként pedig nem tudom miért fotózzák magukat meztelenül, ezt még én sem értem, de ha nekik ez jó. Lehet, hogy ennyi idő alatt még nem, ismerték meg a saját testüket...
Egyébként már saját képeket sem készíthetünk anélkül, hogy ne lenne róla egy másolat máshol is?
Mi a francnak mentik le az Apple rendszerébe a képeket képeket a rendszerbe az iPhoneról valami izé????
2014. szeptember 06. 18:41
|
|
bigtimerusherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 232767 offline
|
omg,és még tagadják -.-
2014. szeptember 06. 19:18
|
|
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline
|
az éremnek is két oldala van. gusztustlan hogy néhány ember milyen dologokra képes egy kis pénzért -.- és meg is érdemelné a bűntetést amiért így megfenyegeti és megalázza az embereket, DE ha ők nem fotózgatják meg videózzák magukat meztelenül akkor nincs mit ellopni és feltenni... erre gondolniuk kellene, hisz mivel híresek természetesen sokkal inkább nagyobb fenyegetésnek vannak kitéve, ezért különösen nem lenne szabad ilyen képeket készítsenek.
2014. szeptember 06. 23:10
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Remélem elfogják és lecsukják ezt a barmot..istenem hogy milyen emberek vannak manapság. Mindenkinek van magánélete, és attól még hogy valaki híresség ugyan olyan ember és megérdemlik hogy az ilyen dolgok az emberek előtt ne táruljanak ki. Aki meg ilyenre képes, szívemből kívánom, hogy élje át ugyan ezt amit másokkal megtesz. Viszont egyet értek Wiaa-val,
arra gondolniuk kellene nekik is. :/
arra gondolniuk kellene nekik is. :/
2014. szeptember 07. 10:25
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Hát ez baró. Ez mindenféle szempontból nagyon kellemetlen. Komolyan, én ezen már csak röhögök. Mi a jó abban bárkinek is, ha hírességek pucér fotóját vagy videóját nyilvánosságra hozza úgy, hogy nem kap érte egy vasat sem (mert nyilván senki nem fog neki fizetni), csak mondjuk kb. 10 évet a börtönben? Ez azért nem kis büntetés bármelyik bohóckirálynő fingójáért. A másik dolog pedig, hogy vicces, hogy amikor fizetnek érte, akkor senki nem szégyenlős. Elhiszem, hogy megsértették a privát szférájukat és erre természetesen nincs mentség, de azért elnézve a névsort, már a legtöbbjüknek láttuk mindenét. Persze ciki, amikor nincs photoshop, meg rendezői beállítás, csak a nagy csupasz semmi, mint bármelyik földhi halandónak. Egyébként csak halkan jegyzem meg, hogy ez a 10 év büntetés, enyhén szólva is durva. Lassan úgy fogják büntetni ezt a dolgot, mintha valaki pedofil lenne, vagy gyilkos.
2014. szeptember 07. 12:48
|
|
EleanorandLouisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 232217 offline
|
hát én nem fÓtoznám iggy magam és kiváncsi vagyok ki a hacker
2014. szeptember 10. 15:53
|
|
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline
|
Nem az a lényeg, hogy ők MAGUKAT fotózzák, és a SAJÁT telefonjukon tárolják, kedves BB20, henem hogy ezek PRIVÁT képek. Tudod a hírességeknek is van magán- és szexuális élete, majd ha megérik az agyad rá, meg érted, miért készítették a fotókat. Mindenkinek a saját dolga.
Egyébként szerintem többet fog kapni, mint 10 év, mert a Scarlett képeit kiszivárogtató hecker nem ilyen elképesztó mennyiségű anyagot szivárogtatott ki, így kapott 10 évet, ennek biztos több büntetése lesz. Remélem. Fuck these idiots.
Egyébként szerintem többet fog kapni, mint 10 év, mert a Scarlett képeit kiszivárogtató hecker nem ilyen elképesztó mennyiségű anyagot szivárogtatott ki, így kapott 10 évet, ennek biztos több büntetése lesz. Remélem. Fuck these idiots.
2014. szeptember 13. 22:01
|
|
Neesha5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 232575 offline
|
Kedves drága BB20!
Tudod, nagyon könnyű úgy véleményt nyilvánítani emberekről, hogy azt sem tudni, mi a valóság.
Szerintem majd akkor érdemes csipogni (nem csak neked, bárkinek), ha 100%- ig tudjuk az igazságot.
Mellesleg hozzáteszem: Jennifer Lawrence, akit milliók imádnak, nem hiszem, hogy pucér képeket készít magáról.
Habár ki tudja...?
Tudod, nagyon könnyű úgy véleményt nyilvánítani emberekről, hogy azt sem tudni, mi a valóság.
Szerintem majd akkor érdemes csipogni (nem csak neked, bárkinek), ha 100%- ig tudjuk az igazságot.
Mellesleg hozzáteszem: Jennifer Lawrence, akit milliók imádnak, nem hiszem, hogy pucér képeket készít magáról.
Habár ki tudja...?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: