Botrány! Több tucat híresség meztelen képe került ki a netre
2014. szeptember 01. 15:41
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
manapsag egyre elterjedtebbek az ilyenek az osztalyunkbol is lattam mar tobb ismerosom meztelen fotojat mert veletlen benne hagyta a telojaban azt odaadta masnak mondjuk ez mas teszta mert itt feltoresrol van szo...nekem bevallom speciel nincsenek ilyen kepeim mert nem vagyok odaig a testemert de ezvan. de nekem itt starityn is mondtak mar egy s mast, ezzel csak azt akarom mondani, hogy (sajnos) ez nagyon egy gyakori dolog es nem meglepo, sokan a parjuknak csinaljak a kepeket vagy csak epp abban a par napban valahogy meg szeretik a testuket vagy lefogytak es meg akarjak orokiteni az akkori alakjukat es adottsagaikat hogy noveljek az onbizalnukat. szval ezen nem sok meglepo van a sztarok is emberek de eleg fura, hogy pont a leghiresebbekkel esett ez neg egyszerre meg victoria kepe is egy fejet pl nem egy nagy kunszt egy meztelen testre szerkeszteni, szoval ezekben a hirekben mar en nem tudom, hogy mit higgyek es oszinten? nem is erdekel, privat ugy, azt is el tudom kepzelni, hogy a kepek valodiak. a hacker biztosan tervezte mar ezt egy ideje. es hogyhogy emberek nem ertik ez neki miert jo? hirhedt lesz, talan fogadasokat is kotott es legfokepp sokakat lejarat, a hackereknek ezert meg egyeb dolgokert siman megeri a buntetes is es volt mar ra pelda, hogy nem egy ilyen illetot nem sikerult lenyomozni. nem vagom mire ez az ertetlenkedes meg miert kell egy ilyen cikkek alatt husszor leirni, hogy"jaj, ez neki most miert jo?" bar szerintemi s undorito hogy ha valaki igy akar megelni de neha csak a hirnev miatt van meg sokan mondjuk nem kedveli az adott sztart - vagy pont az ellenkezoje, mindent tudni akarnak roluk. szval itt nem a hackerek a lenyegek megis mindenki belevonja oket a leginkabb a dolgokba szval ezzel el is ertek amit aksrtak. en azert sajnalom azokat, akiknek az ilyen fotoi nyilvanosak lesznek. de a mai modern vilagban nehez ovatosnak lenni meg megfeleloen levedeni a kepeket.
2014. szeptember 01. 15:44
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
ettől még ugyanúgy fogom őket szeretni
viszont dögölj meg perverz hacker!!!
2014. szeptember 01. 15:46
Wow! Ez elég furcsa. Jenniferről nem gondoltam volna.
2014. szeptember 01. 15:47
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
ha tud valaki teljes listát az létszíves küldje el az oldal nevét/linkjét üziben.
2014. szeptember 01. 16:07
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Hát ahogyan már előttem is mondták,ezek a sztárok is eléggé felelőtlenek!
Minek,ismétlem MINEK készítenek magukról ilyen képeket ??? Ha csodálni szeretnék magukat akkor egyszerűen álljanak be a tükör elé és kész! És még ráadásul őrizgetik a telefonjukban,hát ennyire naivak nem lehetnek a mai világban!
Ezek ellenére sajnálom őket,de semmiképp sem ártatlanok!
Minek,ismétlem MINEK készítenek magukról ilyen képeket ??? Ha csodálni szeretnék magukat akkor egyszerűen álljanak be a tükör elé és kész! És még ráadásul őrizgetik a telefonjukban,hát ennyire naivak nem lehetnek a mai világban!
Ezek ellenére sajnálom őket,de semmiképp sem ártatlanok!
2014. szeptember 01. 16:23
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Először is: ha nem csináltak volna olyan képeket, akkor nem lehetne őket ezzel zsarolni. Másodszor viszont sajnálom is őket, mert egy ilyen nyilvánosságra hozva elég ciki...
2014. szeptember 01. 16:45
ki az az elmebeteg aki avval tölti az idejét,hogy feltöri más emberek fiókját,hogy a miután szemügyre vette a mesztelen fotóikat velteszi az internetre
2014. szeptember 01. 17:04
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Nem is az, hogy miért csinálta ezt a hekker, de én azt hittem ezek az emberek mind épp eszűek. Miért fotózza magát meztelenül, vagy egyáltalán miért készít szexvideót. Oké, az hogy ilyeneket csinál valaki nem illegális, hanem ciki. Nekik. Én meg egyben tartom nevetségesnek, kínosnak és röhejesnek.
2014. szeptember 01. 17:14
Hát,ez elég nagy szemétség volt...És...legalább bevallották,hogy ők voltak ott.Amúgy szerintem lehet,hogy valamelyik kép photoshop....
Remélem,hogy elkapják ezt a barmot...
Remélem,hogy elkapják ezt a barmot...
2014. szeptember 01. 17:19
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Gesztenye2, egyetértek. Értelmes ember nem azzal foglalkozik, hogy bejárhatóvá teszi, a magánéletét, aminek elvileg különbejáratúnak kéne lennie. Elég meglepő, hogy az eddig értelmes, felelősségteljes embernek hitt sztárokban ennyire él a feltűnési és a "menőzési" vágy...
2014. szeptember 01. 17:27
Gesztenye2 én is ezt akartam írni, de inkább teljes mértékben egyetértek, mint, hogy leírjam úygan azt amit te. Szerintem is ciki...
2014. szeptember 01. 17:36
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Azért a sztárok is tisztában lehetnének azzal, hogy vannak ilyen emberek. Nem kéne olyan felvételeket készíteni...
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. szeptember 01. 17:55
Milyen szánalmas már,hogy egyes emberek mások fiókját törik fel...
2014. szeptember 01. 18:02
Csak gratulálni tudok annak az embernek aki feltöri mások fiókját...szánalmas.-.-
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.