Botrány! Több tucat híresség meztelen képe került ki a netre
2014. szeptember 13. 23:22
|
|
Ariana Shiogaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 233304 offline
|
Sajnálo ma ilyen helyzeteket nagyon cikkisek de ezek csak arra vannak hogy nagatívabb hegyzetbe kerüljön más .
2014. szeptember 14. 11:23
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
egyébként sem értem h miért fotózgassák magukat ruha nélkül? Száninak tartom. Jenből nem is néztem volna ki.
De ez a magánélet megsértése. Remélem h mihamarabb elfogják
De ez a magánélet megsértése. Remélem h mihamarabb elfogják
2014. szeptember 15. 21:05
|
|
Wynonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 2 Azonosító: 232480 offline
|
Hogy képes valaki ilyet tenni??? Az meg a "hab a tortán", hogy még pénzt is kér érte.
Én eddig is imádtam Kate Upton-t, Ariana Grande-t, nem fognak csökkeni a szememben, SŐT! Aki egy ilyen helyzetet jól tud kezelni, azt nagyra értékelem. Rossz emberek meg mindig is lesznek. Nem is értem, alapból ha kitörölsz egy képet, annak ki kellene törlődni mindenhonnan. Eddig sem voltam iPhone rajongó, de szerintem ha az Apple egyik rendszerét így fel tudták törni, akkor az Androidos vagy PC-s telefonokat is fel lehet... vagy nem tudom, hogy ez hogy működik... Tanulság: Ne csinálj olyan fotót magadról, amit nem akarsz interneten látni.
Én eddig is imádtam Kate Upton-t, Ariana Grande-t, nem fognak csökkeni a szememben, SŐT! Aki egy ilyen helyzetet jól tud kezelni, azt nagyra értékelem. Rossz emberek meg mindig is lesznek. Nem is értem, alapból ha kitörölsz egy képet, annak ki kellene törlődni mindenhonnan. Eddig sem voltam iPhone rajongó, de szerintem ha az Apple egyik rendszerét így fel tudták törni, akkor az Androidos vagy PC-s telefonokat is fel lehet... vagy nem tudom, hogy ez hogy működik... Tanulság: Ne csinálj olyan fotót magadról, amit nem akarsz interneten látni.
2014. szeptember 28. 15:27
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nem értem,hogy ez mire jó nekik. mindenkinek van magánélete,nem kellene ebbe "kutakodni".
2014. október 14. 20:48
|
|
JohannaRoxellevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.05. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 234153 offline
|
Na, akkor ezt milyen húzásnak nevezzük?
2014. december 07. 01:58
|
nemerdekelszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 236211 offline
|
Úristen...annyira nem érdekelt eddig, de mikor megnéztem a listát, és láttam, hogy Selena is rajta van...Á, egyszerűen nem értem az embereket. Kinek képzeli magát, hogy pénzt is kér érte? Mert mégis ki ő? Mások magánéletében kutakodni igaz, hogy bűncselekmény, de nagyon szánalmas is....remélem őt is hagyják majd rohadni a sitten
2014. december 18. 15:14
ez annyira hülyeség!! Ha ők ezt akarják, akkor az ő bajuk, egyébként is mi közünk van hozzá??
2015. április 09. 16:11
|
|
Arianacicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 242069 offline
|
Istenem a hackerek is menjenek mind börtönbe a sztárok hülyék lennének a hackeroknak fizetni. EZ SZÁNALMAS AMIT CSINÁLNAK! mindenkinek legyen magánélete!
2015. december 16. 15:16
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
biztos vmi dagadt koca volt akinek nincs jobb dolga mint sztárok meztelen fotóit előkeríteni aztán meg pénzt kérni cserébe -.-"
2016. augusztus 24. 23:34
Minek fotózgassák magukat ruha nélkül? Nem értem....de mindegy is, ez már több a sokknál, a magélet megsértése.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: