10 dolog, amin a 90-es kölykök felnőttek
2014. július 05. 23:07
|
|
Gabicacska2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227418 offline
|
nekunk még mindig van sárgakazettás játékunk
2014. július 06. 00:43
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Nagyon durva, hogyha összehasonlítjuk a mai világgal. Amúgy biztosan tudja mindenki, hogy a Tamagochi a Pou elődje. Érdekes!
2014. július 06. 02:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Milyen sok kis nosztalgia dolog van itt, kérem szépen!
Párommal úgy fél éve rámoltuk ki az ágy alatti cuccait, és megtartotta a tazókat, amiből vagy ezerszer annyi volt neki, mint nekem. Én is gyűjtöttem, de az ő gyűjteménye nem piskóta. Valamint Nintendóm sem volt, ám ő már akkor is úgy döntött, hogy már pedig kis kocka informatikus lesz belőle.
Próbálta szegénykém magyarázni nekem azt, hogy hogyan működött a Nintendó, de sokat nem fogtam fel belőle.XD Viszont a tamagochikat imádtam - állandóan vettük a kínai vegyes áruházban, mert az Istenért is mindig megdöglött.XD Egyébként a Pou valóban ennek a modernebb változata immáron szoftveres formában.
Furbym is volt szerintem, és a walkmanemet a szép idők emlékére megtartottam. Hányszor és hányszor tekertem vissza kiskoromban a Britney Spears kazijaimat!
Az MSN az úgy tíz évvel ezelőtt lett igazán közkedvelt, később mindenki egymás MSN címét kérte el, hiszen ingyen, online tudott bárki bárkivel chatelni, mikrofonozni vagy éppen kamerázni. Én speciel sokkal jobban szerettem, mint a Skype-ot. Annyira f*s lett ez az egész felvásárlós mizéria, hogy párommal inkább szereztünk egy feltöltős kártyát és család-barát csomagban dumálunk, mintsem neten. A tetkónyakláncokat anyum meg nem győzte vásárolni, mert mindig darabokra szakadtak valahogy.XD
Kedves kis cikk lett, köszönjük Courtneyy!
Kedves kis cikk lett, köszönjük Courtneyy!
2014. július 06. 07:01
Nagyszerű cikk lett
Úristen, egésznap játszottam tesóimmal a sárga kazzis játékokat, és persze a Yu-Gi-Oh! kártyákat is gyűjtőttük (máig nézzem az animét is). A tetrisz és az MSN is jó volt
2014. július 06. 09:43
Sárga kazettás tévéjátékom sose volt, túlságosan is a 90-es évek végén születtem...
Tazó, istenem, menny volt belőle
Yu-Gi-Oh!-kártyákat sose kaptam, de ilyen kis kocsikra meg ilyenekre cseréltem alsóban a volt osztálytársaimmal :'D Még akkor is menő volt XD
Tetrisz, Tamagotchi :3
Furbyt sose kaptam
Tazó, istenem, menny volt belőle
Yu-Gi-Oh!-kártyákat sose kaptam, de ilyen kis kocsikra meg ilyenekre cseréltem alsóban a volt osztálytársaimmal :'D Még akkor is menő volt XD
Tetrisz, Tamagotchi :3
Furbyt sose kaptam
2014. július 06. 10:57
Én a 90-es évek végén születtem, de szinte az összes játék megvolt (főleg idősebb tesó révén) és nagyon imádtam őket
Főleg a Nintendot, a Tetrist és az Msnt is
)
2014. július 06. 11:02
Tamagotchi, tazók...szerintem még mindig van belőle...valahol.
2014. július 06. 12:23
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
nekem mindbol volt
Lehet,hogy akkoriban nem tudtál orakig chatelni a barataiddal (bar az msn-en volt ra lehetoseg) de en ugy erzem,hogy sokkal szebb gyerekkorom volt,mint a mostani kisgyerekeknek.Régen ha beszelgetni vagy jatszani akartal a barataiddal,akkor kimentel az utcara vagy lementetek a jatszoterre vagy csak fogocskaztatok nem pedig facebookon kuldtetek egymasnak jatekfelkereseket. Negyedennyire sem voltak modernek a dolgok mégis tudtunk eymassal jatszani,kommunikalni es baratkozni is tudtunk facebook nelkul is. Szoval mindent osszevetve,akkoriban sokkal jobb volt minden.
2014. július 06. 12:28
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
És nekem ilyen jatekok voltat meg az autos kartya es a cukorka karkotok es nyaklancok is
De szerettem igazi gyerek lenni
Sajnos akik a 2000-es evekben szulettek,mar nem tudjak annyira ertekelni ezeket a dolgokat
De szerettem igazi gyerek lenni
2014. július 06. 12:59
2000-es vagyok, de ebből csomó dologra emlékszem
a Yu-Gi-Oh! kártyákkal másodikos korunkban rengeteget játszottunk az osztállyal
2014. július 06. 13:09
Bár én is 2000-es gyerek vagyok, mégis mindegyikre emlékszem a Beyblade kivételével. Jó volt velük játszani.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: