10 dolog, amin a 90-es kölykök felnőttek
2014. július 05. 21:28
óóó a tazók és a yu-gi-oh! kártyák,mennyit játszottunk velük
2014. július 05. 21:38
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
áá de jó most erre visszagondolni!
rájövök, hogy mi minden hülyeséget sikerült kiharcolnom a szüleimtől! xd az 1esen és a 6oson kívül mindegyik meg volt.
2014. július 05. 21:40
|
|
niiikiiilittle queen. :* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.04. Hozzászólás: 866 Csatolások: 540 Azonosító: 128790 offline
|
Óó azok a régi szép idők
Akkor még nem volt minden gyerek kezébe okostelefon, sőt, akkor még nem is volt okostelefon se tablet se ilyen elektronikai cuccok, csak a tv volt amit vagy nézhettünk vagy nem ès ki lettünk zavarva az udvarra játszani
Akkor még nem volt minden gyerek kezébe okostelefon, sőt, akkor még nem is volt okostelefon se tablet se ilyen elektronikai cuccok, csak a tv volt amit vagy nézhettünk vagy nem ès ki lettünk zavarva az udvarra játszani
2014. július 05. 21:40
|
|
Éberli Tamaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 3 Azonosító: 228724 offline
|
Nekem 2006-ban adta oda apa a régi tetriszét amit a 90-es években vett magának, hogy később nekem adja, amit meg is tett, a mai napig megvan
2014. július 05. 22:03
Áldom az eget, hogy nem most vagyok gyerek, hogy nekem megadatott egy csodálatos dolog: igazi gyerek lehettem! Még a mamámnál, dobozokba bepakolva meg is vannak ezek a dolgok: tetriszek, nyaklánc, beyblade, walkmanek sora, Yu-Gi-Oh!-kártyák, tazók, nintendo. Ezek voltak a nagy szók egy gyereknek akkor, most meg már az ovisok iPhone-nal feszítenek...
No az MSN-ről meg ne is beszéljünk, mennyit használtam, Jesus!
A másik, amit köszönök a 90s-nek, a jó mesék, melyeket néha még ma is szívesen megnézek.
No az MSN-ről meg ne is beszéljünk, mennyit használtam, Jesus!
A másik, amit köszönök a 90s-nek, a jó mesék, melyeket néha még ma is szívesen megnézek.
2014. július 05. 22:07
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Jajj de jó nosztalgiázni!!
Volt nekem ezek közül Tetrisz,Beyblade sőt még Tamagotchi is... Emlékszem,mindig azt etettem éjjel-nappal
Na meg a jó öreg Yu-Gi-Oh! kártyák...
Na meg a jó öreg Yu-Gi-Oh! kártyák...
2014. július 05. 22:12
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Ezek többsége nekem is megvolt gyerekkoromban,vagy az idősebb rokonaimnak,így nekem is.Tényleg régi szép idők!!A mostani tényleg nem olyan szép a gyerekek számára,és ez biztos.Nekem még a társasjátékok voltak ilyenek,a gazdálkodj okosan,sakk,puzzle stb.és a jó mesék ugyebár.Meg a szlinki és a bűvöskocka.*.*
2014. július 05. 22:28
Holnap előkeresem a tazóimat
egyébként az msn még a mai napig működőképes
2014. július 05. 22:29
|
|
sarah200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 221279 offline
|
jó kis nosztalgia
super mario megvolt :)Na meg persze a jó öreg Yu-Gi-Oh! kártyák
Na meg persze Furby, tetrisz és tamagotchi <3 Imádtam őket.Bátyámmal Yu-Gi-Oh! minden nap volt és Super mario
)
2014. július 05. 22:33
|
|
Lizzy9500visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 253 Csatolások: 400 Azonosító: 210585 offline
|
Jaaj alsóban mennyit játszottunk a yugioh kártyákkal. *0* napköziben direkt gyorsan megírtuk a házit, hogy még akkor is tudjunk yugioh-zni.
na meg tetris... *Q* sokszor gondolok rá, hogy most is milyen jó lenne egy.De sajnos az enyém már nincs meg.
na meg tetris... *Q* sokszor gondolok rá, hogy most is milyen jó lenne egy.De sajnos az enyém már nincs meg.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: