10 dolog, amin a 90-es kölykök felnőttek
2014. július 05. 20:00
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Istenem jó vissza nézni ! Néha elgondolkodok hogy a mostani fiatalok mire fognak emlékezni ha idősebbek lesznek ... Mert már nekik csak a facebook a lényeg :/
2014. július 05. 20:03
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
A Pokémon tazóim, a Yu-Gi-Oh! kártyáim, a beyblade-eim meg a tetriszem most is itt van a szobámban egy dobozban...
Az msn meg... Annyira megszoktam rajta, hogy lehet rejtve is fent lenni, hogy rohadtul hiányolom ezt a funkciót Facebookról. x_x"
2014. július 05. 20:08
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Jaj, de imádtam a nintendo tévéjátékokat. A bátyámmal folyton azzal játszottunk. Imádtuk.
A Tazókat és a yugioh kártyákat is együtt gyűjtöttük, meg cserélgettük egymással meg másokkal. És sokat játszottunk velük.
A Tetrisz...az is nagyon klafa játék volt. Kár ,hogy nem emlékszem ,hogy már pontosan mit is lehetett játszani rajta, de arra emlékszem ,hogy az is megfordutl a kezem ügyébe.
Az MSN szerintem 2010-ig mnidenkinél előfordult, aztán mára teljesen eltűnt az internet világából. Mondjuk én nagyon ritkán használtam. Mikor már az utolsó évét rúgta, talán akkro kezdtem el használni.
A Beyblade is ismerős, azt is gyűjtöttem.
A tetkónyakláncot sose hordtam, de nem is akartam őszintén szólva.
Szóval a 10-ből 6 legalább szép emlékként pattan k ia fejemből. Hu, ha még előkerülnének ezek a játékok (pár még meg van), akkor a bátyámmal szerintem nem győznénk visszaemlékezni milyen jó volt rajta játszani. Régi szép idők!
A Tazókat és a yugioh kártyákat is együtt gyűjtöttük, meg cserélgettük egymással meg másokkal. És sokat játszottunk velük.
A Tetrisz...az is nagyon klafa játék volt. Kár ,hogy nem emlékszem ,hogy már pontosan mit is lehetett játszani rajta, de arra emlékszem ,hogy az is megfordutl a kezem ügyébe.
Az MSN szerintem 2010-ig mnidenkinél előfordult, aztán mára teljesen eltűnt az internet világából. Mondjuk én nagyon ritkán használtam. Mikor már az utolsó évét rúgta, talán akkro kezdtem el használni.
A Beyblade is ismerős, azt is gyűjtöttem.
A tetkónyakláncot sose hordtam, de nem is akartam őszintén szólva.
Szóval a 10-ből 6 legalább szép emlékként pattan k ia fejemből. Hu, ha még előkerülnének ezek a játékok (pár még meg van), akkor a bátyámmal szerintem nem győznénk visszaemlékezni milyen jó volt rajta játszani. Régi szép idők!
2014. július 05. 20:08
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
A walkmanem és a sárga kazettás játékaim még mindig megvannak
Az MSNt milyen sokáig használtam..
2014. július 05. 20:25
A sárga kazettás videójátékkal mindig rászedtek az unokatesóim...
2014. július 05. 20:39
Szinte mindegyikből van nálunk, csak nem tudom hol xd
2014. július 05. 20:41
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Jaj még mindig megvan a régi Yu-Gi-Oh! gyűjteményem
A sárga kazetták és a tazók is megvannak valahol,de a beybladek meg a nyaklánc már nem
2014. július 05. 20:43
Fú, nekem ezekből egy csomó megvan/volt. A nyakláncot még mindig hordom...
2014. július 05. 20:56
én 2000-es vagyok, mégis a többségre emlékszem..talán a bátyáim miatt.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: