6 hihetetlen fóbia, ami tényleg létezik
2014. július 06. 10:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
OMG
Ezek nagyon viccesen hangzanak nekem, mások meg ezektől vannak beparázva? Én azt mondom: örüljenek, hogy ez a legnagyobb bajuk és soha ne legyen részükk ennél nagyobb problémában...
2014. július 06. 10:59
Az emetofóbiáról hallottam, viszont a nomofóbia nem döbbentett meg - a technikafüggő emberiségnél nem csodálom, hogy elég gyakori. Persze, én sem lennék meg a mobilom nélkül, mert zenemániás vagyok, ha nem hallgathatom a saját ízlésem szerinti számaim, frusztrált és ideges leszek
Tehát a telefon nálam alapkellék egy fülhallgatóval és egy 100%-ra feltöltött akksival, azért szerintem az emberek nagy része nem kifejezetten ezért mobilozik folyton. De lehet, hogy furcsán hangzik, a telefon kinézete, tulajdonságai is befolyásolhatják ezt. Mert lehet, hogy egy iPhone jobban felkelti az emberek érdeklődését, mint mondjuk egy régi Nokia. Persze most ezt nem azért hoztam fel, hogy dicsérjek/szidjak néhány márkát, mert egyikkel sincs bajom, ráadásul más márkájú mobilom van
Amúgy nekem klausztrofóbiám és tériszonyom van, de a legjobban az orvosoktól félek
Amúgy nekem klausztrofóbiám és tériszonyom van, de a legjobban az orvosoktól félek
2014. július 06. 12:32
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Miért lenne nevetséges? Gondolj bele... például a leülés. Az már valamilyen szinten egy emberi ösztön. Ha nagyon el vagy fáradva és látsz egy ülőhelyet akkor gondolkodás nélkül leülsz. Vagy a mosdóba való kimenetel. És akinek ilyen fóbiája van, annak bizony megkeseríti az életét. Nem kellemes, hogy pl különböző terápiákra kell járnod (mert gondolom vannak olyan kezelések amik valamilyen szinte enyhítik a tüneteket) gyógyszereket szedned, hogy olyan legyél, mint mindenki más. Lehet, hogy ez így hihetetlen, de ha átélnéd ugyanazokat amiket a betegek már nem lenne annyira vicces...
2014. július 06. 12:34
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Szerintem ez mind olyan dolog,aminek semmi ertelme! Ugyertem gondoljunk csak bele! oke a hanyastol valo felelem logikus,mert ki szeret hanyni? De a tobbinek mi ertelme van? A sok buta ember kitalal sok buta dolgot amitol lehet felni. En akkor most kitalalom,hogy felek a t betutol es ezentul soha tobbe nem irok t betut sehova de meg csak hallani sem akarom? Ugyanmar -.-
2014. július 06. 12:39
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Jo oke,az is logikus,hogy fel attol,hogy pl lemerul a telefonja.De a legtobben nem kifejezetten attol felnek,hogy nem tudnak telefonalni bajban,hanem attol,hogy Uristen nem fogok tudni facebookozni vagy Pouval jatszani.
2014. július 06. 15:23
|
|
Petra483visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.26. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 215904 offline
|
Érdekes cikk lett, ezekről mind hallottam már. Rossz lehet ha valakinek ilyen gondja van. Egyébként én még olyanról hallottam, hogy vannak olyan emberek akik félnek az idősektől, ezért nem nagyon járnak ki az utcára. A lifenetwork-on láttam.
2014. július 06. 17:44
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Furcsa. Így elég viccesen hangzik, de mennyire rossz lehet azoknak, akik ilyen fóbiákban szenvednek. Sajnálom őket.
2014. július 06. 17:45
nekem van egy emetofóbiás ismerősöm. én meg nomofóbiás vagyok szerintem xD
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett