6 hihetetlen fóbia, ami tényleg létezik
2014. július 09. 22:50
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Félelem a leüléstől ez igen :v
2014. július 10. 07:55
Hát nem kéne kinevetni az ilyen embereket te neked milyen fóbiád lesz ha ezért Isten megbüntet?
2014. július 10. 11:39
Ezek nagyon durvák!
Nem hittem volna,hogy léteznek ilyen fóbiák..
2014. július 10. 15:15
|
|
danger2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 225527 offline
|
ez nagyon durva
2014. július 10. 16:27
Hát, a hányástól való félelmet abszolút megértem.
Oké, én nem félek tőle, de utálok hányni (ugyebár, ki szeret?). A térdes meg... Én sem szeretem mások térdeit nézegetni. De mindenféle fura alakú csontos izével így vagyok.
2014. július 10. 17:25
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Hát...én egyikben sem szenvedek, de azért durva, ha a saját térdünktől félünk o.O jó, hát nem egy szívmelengető látvány...főleg ha belegondolunk, hogy belülről, hogy nézhet ki...ott kapcsolódnak össze csontok, ott vannak az inak, stb...de az, hogy féljünk tőle pff xd
Na meg ott van az a jobb oldaltól való...nem félelem, hanem szorongás. Most ha én ebben szenvednék, vágjam le az egeret a földre? xD sajnálom azokat akik ilyenben szenvednek, de ez egy kicsit röhejes.
Na meg ott van az a jobb oldaltól való...nem félelem, hanem szorongás. Most ha én ebben szenvednék, vágjam le az egeret a földre? xD sajnálom azokat akik ilyenben szenvednek, de ez egy kicsit röhejes.
2014. július 11. 12:11
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Jesszus
ezzz hát kicsit nevetséges. A saját térdétől fél? O.o
2014. július 11. 17:40
|
|
Viviikee01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 227913 offline
|
Omg,sztem ezek hülyeségek!
2014. július 11. 20:04
Hát az a mobilos -.- Én is a technika gyereke vagyok, viszont nekem állandóan le van merülve a telefonom, mégsem kapok stroke-ot...
2014. július 12. 10:50
|
|
Cressivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 154454 offline
|
Különös, van amelyikről még életemben nem hallottam és a környezetemben sem él ilyen betegségben szenvedő alany tudtommal). Viszont ami az elsőt illeti - Emetofóbia. Egyik kedves barátnőm tényleg ebben a betegségben szenved. 4 éve ismerem, osztálytársam. Csak sulis bálokba jön el, sehova máshova nem megy el. Minden ami a hányásra emlékeztetheti kerüli. Elég vékony és magas lány, sokan mondják anorexiásnak. De nem az. Csak nem eszik túl sokat, csak épp annyit amitől pont jól érzi magát és nem kezd el émelyegni vagy hogy úgyérezze hánynia kelljen. Szegény az első gimis években nagyon megszenvedett. Mára mindenki elfogadta Őt.
2014. július 13. 00:58
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Úgy gondolom, a hányástól való félelem nem éppen nevetséges, míg térdektől tartani, már nem azért, de tényleg az.
Némileg én is tartok a hányástól, de nem fóbiásan. Viszont szörnyű lehet, ha tényleg annyira gátol ez a fóbia, mint ahogy leírták.
Némileg én is tartok a hányástól, de nem fóbiásan. Viszont szörnyű lehet, ha tényleg annyira gátol ez a fóbia, mint ahogy leírták.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett