6 hihetetlen fóbia, ami tényleg létezik
2014. július 08. 20:37
|
|
cukorka2002visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 198 Csatolások: 60 Azonosító: 209173 offline
|
Nagyon durvák, sajnálom akiknek ilyen van :/
Ez nagyon durva, üléstől való félelem
2014. július 08. 21:11
Emetofóbiám már nagyon régóta tart utálok hányni mindig visszanyelem ,a szagát és ahogyan torkomon feljön...
2014. július 09. 00:21
|
|
rékuci6000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 277 Csatolások: 48 Azonosító: 197401 offline
|
Úristen, ez nagyon durva!!!
Először mikor megláttam ezt a cikket, arra gondoltam "Milyen lenne ha benne lenne a hányásfóbia?" Valahogy éreztem. Ugyanis gyerek korom óta BETEGESEN félek a hányástól, olyan szinten, hogy félek kórházba menni, és soha az életben nem fogok diszkóba járni. Ha valaki csak a hányés határán áll, kiver a víz, remegek és rámjön a pánik. Be kell fognom a fülem, az orrom, be kell csuknom a szemem. Akárhol vagyok, azonnal ki kell onnan mennem. Azt mondta egy pszihiáter, akitől csak úgy kíváncsiságból rákérdeztünk, hogy terápia kellene nekem, mert még komolyabb lehet. Azt mondta kiskoromban valami félelem párosult a hányással, ezért van ez. Vannak olyan helyek, ahol azért érzem rosszul magam, mert korábban ott láttam hányást. Félek filmet nézni, ha valaki ajánl egy filmet, első kérdésem "Van benne hányás?" Tudom, beteges.
És tudjátok mi a legfurább? Hogy nem is attól félek legjobban, hogy én hányok, hanem hogy mást látok hányni. Persze, tudom, mindenki undorodik a hányástól, de én félek, RETTEGEK.
Nem tudtam, hogy neve is van... és hogy milliók szenvednek vele
És tudjátok mi a legfurább? Hogy nem is attól félek legjobban, hogy én hányok, hanem hogy mást látok hányni. Persze, tudom, mindenki undorodik a hányástól, de én félek, RETTEGEK.
Nem tudtam, hogy neve is van... és hogy milliók szenvednek vele
2014. július 09. 12:05
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Ezek nagyon durvák
2014. július 09. 14:10
Ez nagyon érdekes cikk lett!
Nekem szerencsére nincsenek ilyen különleges fóbiáim, csak egyszerű klausztrofóbiám van.
2014. július 09. 18:48
Pfúú ezekről nem is tudtam :/ de legalább nincs semmilyen fóbiám..xd
2014. július 09. 20:14
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Ezekről én sem tudtam
2014. július 09. 20:29
|
|
Larika2005új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 226318 offline
|
fuuuuuuuuuuuuu ez a legfurcsabb Sesquipedalofóbia – Félelem a hosszú szavaktól
2014. július 09. 22:30
a hányásfóbiát nem nehéz elképzelni, én is FÉLEK amikor valaki mellettem, a közelemben hány
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett