Könnyes búcsú: véget ért az Így jártam anyátokkal
2014. április 02. 17:13
még nem láttam a befejezést, de majd mindenképp megnézem. Amúgy az volt a legjobb rész amiben Ashley (Benson) játszott, nem tudom az miért nem említették a vendék szereplőknél (szintén a pritty little liarsból)
2014. április 02. 17:32
Engem hidegen hagy,soha nem néztem ezt a sorozatot!!
2014. április 02. 18:33
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Ne legyen végeeeee!!!!!!I love Barney!
2014. április 02. 19:59
én esküszöm lemaradtam róla...most mivel is foglalkozik Barney??
2014. április 02. 22:31
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Legjobb sorozat volt!! <3
2014. április 02. 22:40
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
Rövid véleményem van a befejezésről... Csalódás volt. Amit az eddigi kilenc évadban fokozatosan felépítettek, öt perc alatt rombolták le. Ha a végén Tracy nem hal meg, Ted és Robin pedig nem jönnek össze, akkor egy viszonylag boldog véget ért volna a sorozat, bár az is elég kiábránsító volt, amikor Barney és Robin elváltak, holott az egész utolsó évad a szerelmükről és az esküvőjükről szólt. Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én a legnagyobbat Robinban csalódtam... Sajnálom, hogy kicsit szétesett a befejezésre a sorozat, bár akármi lett volna a vége, valamilyen szinten az is csalódás lett volna
2014. április 03. 07:40
|
|
Belle9169új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 218757 offline
|
Én is kicsit összecsapottnak éreztem a végét, Robin és Barney válása pedig különösen szomorú volt számomra. Arra, hogy Tracy meghalt, kicsit számítottam is, hiszen, amit Ted bácsi lánya is mondott: a történet nagy része arról szólt, hogyan hódítsa meg Robint újra, meg újra, és csak a végén szólt igazából az anyával való találkozásról. Ami az egész sorozatot illeti: imádtam. Szerintem rég nem készítettek ennyire szórakoztató sorozatot, főleg nem 9 évadot. Teljesen a helyén voltak a karakterek, a sztorik, minden! Bár az ananász sztori továbbra is furdallja az oldalamat..
Nem veszek könnyes búcsút, mert még sok-sok újranézésre kerül majd sor!
#lovehimym
2014. április 03. 08:34
|
|
szocs hannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 146 Azonosító: 176580 offline
|
Elkepeszto jo sorozat hianyozni fog:(<3
2014. április 03. 11:15
|
|
szandika93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 177269 offline
|
Nagyon jó sorozat volt, kár hogy a végét így elrontották
2014. április 03. 19:00
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Az a helyzet, hogy egy igen jól induló sorozatról beszélünk, aminek az utolsó 4 évada katasztrofális lett.
Az első négy-öt évad az, amiben tényleg a poén a lényeg, vagy a dráma, és ezt nem keverik össze. Az összes többiben egyik pillanatban sírnod kéne, a másikban szakadnod a röhögéstől.
Ted nyavalygása Robin után elég hamar unalmassá vált, Lily és Marshall a sorozat vége felé olyan szinten utálni való, hülye szülőkké növik ki magukat, hogy azon inkább felkapod a vizet, mint nevetsz rajta. Barney az egyedüli, aki talán végig elviselhető, bár ezek a kapcsolat-mizériák az ő karakterét is teljesen odavágták.Ja igen, Robin egy idő után számomra kifejezetten r*bissé válik.
A végkifejletet pedig amikor meghallottam, fogtam a fejem. Ilyen egy elcseszett, kretén finálét is csak ez a csapat tudott összehozni, aki egy tökjó alapsztorival 4 évadig tudott mit kezdeni.
Itt volt már ennek elég régóta az ideje, de azért sajnálom, indulni jónak indult.
Az első négy-öt évad az, amiben tényleg a poén a lényeg, vagy a dráma, és ezt nem keverik össze. Az összes többiben egyik pillanatban sírnod kéne, a másikban szakadnod a röhögéstől.
Ted nyavalygása Robin után elég hamar unalmassá vált, Lily és Marshall a sorozat vége felé olyan szinten utálni való, hülye szülőkké növik ki magukat, hogy azon inkább felkapod a vizet, mint nevetsz rajta. Barney az egyedüli, aki talán végig elviselhető, bár ezek a kapcsolat-mizériák az ő karakterét is teljesen odavágták.Ja igen, Robin egy idő után számomra kifejezetten r*bissé válik.
A végkifejletet pedig amikor meghallottam, fogtam a fejem. Ilyen egy elcseszett, kretén finálét is csak ez a csapat tudott összehozni, aki egy tökjó alapsztorival 4 évadig tudott mit kezdeni.
Itt volt már ennek elég régóta az ideje, de azért sajnálom, indulni jónak indult.
2014. április 03. 22:10
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
A legjobb sorozat,imadom. heart: Kar hogy vege es hogy a finalet kisse elcsesztek. Sajnalom hogy Robin es Barney elvaltak es hogy az anya meghalt.
Amugy grat a cikk irojanak,kiraly cikk lett.
2014. április 03. 22:21
|
|
Shueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 218167 offline
|
Kedvenc sorozatom volt, és az is marad, mert még biztos megfogom nézni párszor. Nagyon jól össze lett foglalva a cikk!
Kedvenc részem volt az utolsó epizódból, amikor Barney először látja a kislányát. Annyira aranyos volt, meg is könnyeztem :')
Sokan írták, hogy elrontották a végét, Robinénak nem kellett volna elválniuk, Tracynek pedig nem kellett volna meghalnia stb.
Először nekem sem tetszett, kellett egy óra, hogy leülepedjen, de szerintem ez volt a legjobb zárlat. Eleve ez a sorozat a való életről szól, még ha voltak benne valószerűtlen szituációk, folyton azt sugározta, hogy nem mindig jön össze minden, de ilyenkor fel kell állni, erősnek maradni és továbblépni.
Úgyhogy én csak gratulálni tudok a csapatnak, mert az elsőtől az utolsó részig fantasztikus és persze felejthetetlen sorozat volt, ami egy percig nem hagyott unatkozni, felvidított a legrosszabb napokon is, a sorok közé pedig mindvégig elvoltak rejtve az életről szóló apró tanulságok. <3
Kedvenc részem volt az utolsó epizódból, amikor Barney először látja a kislányát. Annyira aranyos volt, meg is könnyeztem :')
Sokan írták, hogy elrontották a végét, Robinénak nem kellett volna elválniuk, Tracynek pedig nem kellett volna meghalnia stb.
Először nekem sem tetszett, kellett egy óra, hogy leülepedjen, de szerintem ez volt a legjobb zárlat. Eleve ez a sorozat a való életről szól, még ha voltak benne valószerűtlen szituációk, folyton azt sugározta, hogy nem mindig jön össze minden, de ilyenkor fel kell állni, erősnek maradni és továbblépni.
Úgyhogy én csak gratulálni tudok a csapatnak, mert az elsőtől az utolsó részig fantasztikus és persze felejthetetlen sorozat volt, ami egy percig nem hagyott unatkozni, felvidított a legrosszabb napokon is, a sorok közé pedig mindvégig elvoltak rejtve az életről szóló apró tanulságok. <3
2014. április 04. 14:03
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Hiányozni fog, nagyon szeretem ❤
2014. április 04. 16:51
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Úgy gondolom maradandót alkottak. Nagyon nagy kedvencem volt a sorozat, rendkívül elszomorít hogy végleg vége. Biztosan belekezdek egyszer majd újra. Nagyon fog hiányozni a sorozat, a szereplőknek pedig sok sikert továbbra is!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: