Könnyes búcsú: véget ért az Így jártam anyátokkal
2014. április 01. 18:52
Furcsa, hogy vége lett, miután addig húzták-halasztották. Én anno egy nyár alatt néztem meg öt évadot, aztán mivel nem nem volt több felirattal, vártam, vártam, aztán már nem érdekelt, és nem is folytattam tovább. Azóta láttam pár új részt a tévében véletlenül, de már nem idézte fel bennem azt a hangulatot, amit még nagyon régen éreztem a sorozattal kapcsolatban.
2014. április 01. 19:00
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Jó cikk lett, jó sorozat volt, de borzalmas befejezése lett. Több évadon àt láthattuk, hogy Robin és Barney kerülgetik egymást, mindenki arra vàrt, hogy összejöjjenek, mire elválnak. Ted 9 éven át (a nézőkkel együtt) várt az anyára, végre előkerül, boldog, majd meghal. Ted össze akar jönni Robinnal, pedig Robin többször világossá tette, hogy nem szereti, de azért később mégis. Marshallal és Lilyvel kapcsolatban erre számítottam, ez így tökéletes, ellentétben: a készítők meghagyhatták volna a nézőknek azt az illúziót , hogy a banda együttt iszogat a bárban életük végéig. Ettől még szeretni fogom a sorozatot és szívesen újranézem a régi részeket, de ez számomra csalódás volt
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2014. április 01. 19:20
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Az egyik legjobb sorozat , nagyon fognak hiányozni Ted sztorijai. Az előbb néztem meg a befejező részt és hazudnék ha azt mondanám hogy ilyen befejezésben reménykedtem. Az egész Ted-Robin végkifejlet elég nagy csalódás számomra, valahogy sosem szerettem őket együtt. Barney aranyos volt a kislányával,de neki sem ilyesmi jövőt képzeltem el, főleg a válás szomorított el. Lily és Marshall hozták a szokásos formájukat, legalább ők együtt maradtak. Az egész kilenc éves történetet nézve kicsit furcsa befejezés volt, mert tényleg nem láttam sok esélyt arra hogy Ted Robin mellett fog kikötni. Mindent összevetve imádom és imádni is fogom a sorozat összes részét, nagyon fura hogy az egész történet lezárult, szokatlan lesz hogy már nincs tovább.
2014. április 01. 19:21
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Hát ennél értelmetlenebb befejezést nem is csinálhattak volna. Robin minek ment Barneyhoz ha utána elváltak és az esküvő előőt pár perccel még azt mondta Tednek ,hogy őt kellett volna választania nem Barneyt. Összecsapták mint a Lost utolsó részét.
2014. április 01. 19:21
|
arianaleeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 223584 offline
|
Imádom ezt a sorozatot az összes részét láttam de az befejézés borzalmas volt így kell elbaszni 9évadot 40 perc alatt.4 évadon át azt nézhetük ahogy Barney felnő és beleszeret Robinba,aztán mind ezt 1 perc alatt lerombolák.
2014. április 01. 19:45
nekem óriási csalódás volt a vége. 9 évadon nyomták, hogy így anyuka úgy anyuka, ráadásul egy tök cuki csaj lett, és Teddel annyira édesek voltak, pár rész alatt tökre meglehetett szeretni, erre tessék az utolsó 5 perccel mindent elrontottak. miért kellett akkor ez az egész 9 évadon át? Ez az egész évad béna volt mert csak az esküvőről szólt, ami láthattuk hogy végződött... Pfff ennyit a sorozatról, nagyon nagyot csalódtam.
2014. április 01. 19:49
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Kilenc évad után így ér véget..hát, gratulálok.. Imádtam ezt a sorozatot, 7 éve folyamatosan néztem. Az utóbbi időbán már kicsit vontatott volt, de néztem, várva a végkifejletre, ami nem más, mint...ez komoly? Nem tetszett, ahogy elrontottak mindent, amit kilenc év alatt felépítettek...
2014. április 01. 19:57
Jó lett volna, ha belekerül az is, hogy Barney mikor kapta meg a pofonfait. Mondjuk igazából nem tudom hány volt, de azt igen, hogy mikor milyen körülmények között.
Nagyon jó cikk lett egyébként!
Nagyon jó cikk lett egyébként!
2014. április 01. 20:04
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Az egyetlen sorozat ami a kedvenc komédiám volt.Mivel horroros vagyok és nem szeretem a kategóriát,ezért a sorozatnak nagy plusz,hogy sikerült beszippantania a kezdetektől
Hiányozni fog nekem.Mégis csak 2005 óra boldogítanak/boldogítottak minket.
Hiányozni fog nekem.Mégis csak 2005 óra boldogítanak/boldogítottak minket.
2014. április 01. 20:09
|
|
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1424 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline
|
nagyon jó cikk lett, sajnos vége lesz ilyen hosszú idő után... nagyon fognak hiányozni ,leginkább Barney fog hiányozni... :'(((((( :'(((((((( :'((((((
2014. április 01. 20:19
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
NAGYON REMÉLEM,HOGY EZ A BEFEJEZÉS VALAMI ÁPRILISI TRÉFA VOLT!!
2014. április 01. 20:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Courtneyy, le kalappal előtted, mert nagyon igényes cikk lett! Gratulálok, biztos, hogy nagyon sokat dolgoztál vele, de meg is érte. Briliáns és nagyon színvonalas!
Viszont nekem mindig voltak kételyeim ezzel a sorozattal kapcsolatban. Szeretem a szitkomokat, de valahogy az első évad ötödik része után teljesen meguntam az egészet. Nem volt unalmas az, hogy minden rész pancser Tedről szólt? Aztán minap gondoltam, hogy talán mégis csak el kéne kezdeni nézni, de mindezt végig olvasva... egy f*s volt az egész. Igazából Barney volt a sorozat húzókaraktere, ha ő nem lett volna benne, akkor a második szezon után lehúzhatták volna a rolót. Egy-két részt mondjuk a Comedy centrálon nem volt rossz belőle megnézni, de úgy nem tudom darálni, mint például az Agymenőket, ami szintén ugyanebbe a műfajba tartozik. Alapjáraton is kezdett ellaposodni és totál uncsi volt az, hogy állandóan jött ez a Ted-Robin páros, holott már az első részekben tisztázva volt, hogy Robin nem lehet a gyermekek édesanyja. De a történet lezárása maga a vicc egyébként. Ötletes volt, de a kivitelezést szerintem nagyon elcseszték. Engem nem szögezett a képernyő elé és nem tudtam röhögni - az olykor szánalmas - poénokon. Én örülök, hogy vége van, mert már nyújtották, mint a rétestésztát és az embernek olyan érzete támadt vele kapcsolatban, hogy se füle se farka. Próbálták csavarni, húzni, vonni a szálakat, de végül olyan monotonitásba ment át, hogy simán versenyezhetne egy mexikói szappanoperával. A Jóbarátokat annyira nem szerettem sosem, de körökkel veri ezt az egészet, pláne, hogy az egész tulajdonképpen az imént említett szitkom remake-je.
Viszont nekem mindig voltak kételyeim ezzel a sorozattal kapcsolatban. Szeretem a szitkomokat, de valahogy az első évad ötödik része után teljesen meguntam az egészet. Nem volt unalmas az, hogy minden rész pancser Tedről szólt? Aztán minap gondoltam, hogy talán mégis csak el kéne kezdeni nézni, de mindezt végig olvasva... egy f*s volt az egész. Igazából Barney volt a sorozat húzókaraktere, ha ő nem lett volna benne, akkor a második szezon után lehúzhatták volna a rolót. Egy-két részt mondjuk a Comedy centrálon nem volt rossz belőle megnézni, de úgy nem tudom darálni, mint például az Agymenőket, ami szintén ugyanebbe a műfajba tartozik. Alapjáraton is kezdett ellaposodni és totál uncsi volt az, hogy állandóan jött ez a Ted-Robin páros, holott már az első részekben tisztázva volt, hogy Robin nem lehet a gyermekek édesanyja. De a történet lezárása maga a vicc egyébként. Ötletes volt, de a kivitelezést szerintem nagyon elcseszték. Engem nem szögezett a képernyő elé és nem tudtam röhögni - az olykor szánalmas - poénokon. Én örülök, hogy vége van, mert már nyújtották, mint a rétestésztát és az embernek olyan érzete támadt vele kapcsolatban, hogy se füle se farka. Próbálták csavarni, húzni, vonni a szálakat, de végül olyan monotonitásba ment át, hogy simán versenyezhetne egy mexikói szappanoperával. A Jóbarátokat annyira nem szerettem sosem, de körökkel veri ezt az egészet, pláne, hogy az egész tulajdonképpen az imént említett szitkom remake-je.
2014. április 01. 20:29
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Imádom ezt a sorozatot, de az utolsó részét szerintem többet nem fogom megnézni. Barney és Robin volt a kedvenc párosom, és csak néztem mi lett velük..rossz volt nézni, komolyan. Meg úgy az egészet. Nagyon, de nagyon nem tetszett az utolsó rész..
2014. április 01. 21:06
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Istenem de imádtam <3 Még én is könnyeztem amikor vége lett. Magamat ismerve még 3473283654238654szer végignézem az összes részt. A HIMYM mindig felvidított, az egyik legkirályabb sorozat a világon. És én is ilyen barátokat akarok majd, mint ők! HIMYM mindörökké!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.