Starity

Könnyes búcsú: véget ért az Így jártam anyátokkal

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 01. 21:21 #61
Nksii
Nksii
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 217834
Nagyon szeretem ezt a sorozatot,és a cikk is tökéletes lett.smileeee.gif Én nem láttam az utolsó részét,de nekem már most nem tetszik..,de minden bizonnyal meg fogom nézni,de eléggé elrontották..nem értem akkor mi volt 9évadon keresztül ez a herce-hurca az anyával kapcsolatban amikor a végén úgyis Robinnal jön össze.(És véleményem szerint Robin és Ted egyáltalán nem íllik össze,Robin Barneyval a tökéletes páros!)
2014. április 01. 21:50 #62
- törölt felhasználó -    
Előre szólok: a hozzászólásomban sok lesz a SPOILER!

Szerettem ezt a sorozatot. Minden részt láttam... a finálét kivéve, de azt hiszem, inkább kihagyom. Elolvastam mindent, és eldöntöttem, hogy nem, nem így fogom magamban lezárni 9 évad után. Nekem valahol ott van vége, hogy Ted és Tracy találkoznak aztán happy end. Elég klisé, de az ilyeneket bírom, na. rohog.gif
Jó volt ez a sorozat, de szerintem jobb lett volna az eredeti tervek szerint Victoriával (bár nem várt volna más jövő szegényre). Már attól fogva, hogy kicsit jobban megismertük Tracy-t (akinek a nevét még mindig ízlelgetem, de tetszik), mikor Lilyvel utazott a vonaton... nos, onnantól fogva azt gondoltam, hogy ő valamiféle "Ted-klón", egy kissé töltelékkarakter-feelingje volt. Kedveltem, amiért ilyen bájos, vicces és segítőkész, de akkor is, nekem túlságosan hasonlított a jövendőbeli férjére. Azt, hogy mi lesz vele, már a Vesuvius-nál sejtettem. Fájt, de logikus volt.
A másik meg a Robin-Ted szál erőltetése. Lehet, hogy azért, mert én jobban bírtam Barney-t és Robin-t együtt. Viszont Ted már annyiszor "elengedte" Robin-t, hogy ettől már nagyon vártam az Anya érkezését, hátha ő véget tud vetni ennek.
És hát Barney... ő volt a kedvenc, annyira sajnálom, mi lett a vége. Rendben, lett egy kislánya, ez mind szép és jó. Viszont előzőleg feladta az addigi életmódját élete szerelméért, talán ő ment át a legnagyobb fejlődésen... azért, hogy aztán ezt a sorsot kapja. dry.gif
Az egész fináléban az tetszett a legkevésbé, hogy gyakorlatilag az egész Robin-ra volt kihegyezve, hogy ő Ted élete szerelme pedig nem egyszer hangoztatta, hogy az Anya volt az.
Itt vesztette el nálam a sorozat a varázsát (ami amúgy is apadóban volt az utolsó két évadnál).

A cikkhez viszont gratulálok, nagyon jó összefoglaló, az érdekes tények külön tetszettek.

Hú, vissza se merem olvasni a kisregényem. rohog.gif
2014. április 01. 23:17 #63
nora.hajdu
nora.hajdu
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 219171
Érdekes, én is úgy álltam fel a gép elöl, miután megnéztem, hogy ez szörnyű volt, és csalódott voltam, azóta eltelt 1-2 óra, és rájöttem, hogy ez így volt tökéletes. Teljesen mindegy milyen tökéletes Robin és Barney, vagy Ted és Tracy együtt, amit Ted érzett Robin iránt egész végig (és ez minden évadban ott van, kék kürt, nyaklánc, stb smileeee.gif azt így kellett lezárni. Valami ilyesmi az igaz szerelem, nagyon szépen lett végigvíve szerintem smileeee.gif
2014. április 01. 23:57 #64
Dicci
Dicci
visszatérő vendég

Státusz"Lehet, hogy a tetted tulajdonképpen késleltette a folyamatot"
Hozzászólás: 360
Azonosító: 169110
Nem értem teljes mértékben a felháborodást a rajongók részéről, SPOILER következik:
- Ted: egészen idáig szenvedett, hogy a tökéletes nőt találja meg magának, neki több is volt az életében pláne úgy, hogy mindig ott volt Robin! Most komolyan ki gondolja azt h exek között létezik barátság?! Erre rámutat a sorozat, illetve Victoria karaktere is talán a tavalyi évadban ezt mondta Tednek: Míg ott lesz Robin sosem tud tovább lépni. Aztán a narrátor hozzátette, hogy erre később még kitérünk.
-Barney: Nagyon bírom őt, de nem férjnek való, egyszerűen kretén biggrin.gif Sok ilyen pasi van és pont emiatt nem kell hozzámenni feleségül vagy ha igen akkor nagy eséllyel ilyen vége lesz mint itt. Szerintem ezt a részt tökéletesen bemutatták, így azt a nőt sem volt érdemes megmutatni akitől gyereke született.
-Marshall: Neki sem egyből sikerült minden az életben, 3 gyerekkel egy kis lakásban szenvednek. Persze arra utaltak, hogy elköltöznek máshova, de már nem "fiatalok" akik csak egy kocsmában lődörögnek, ezen előbb-utóbb mindenki átesik, hiába tűnik közhelyesnek.
-Lily: Sajnálom de egyszerűen nekem ő az utóbbi időben már egy végtelen erőszakos nőszemély. Világos, hogy egyben akarja tartani a csapatot, csak ezt realizálnia kellett volna, h lehetetlen már csak a nagycsalád miatt is.
-Robin: Kezdettől fogva karrierista, egyfajta feminista nőideált testesít meg. Én picit még boncolgattam volna, hogy mi lett vele külföldön stb...de talán ezzel is érzékeltetni próbálták távolmaradását. Valahol antiszociálisnak éreztem az ő személyét, valamint annyira megszokta, hogy a maga ura, hogy ezen a ponton már nehéz változtatni.
Ellenben nem véletlen hogy egymás mellett kötöttek ki Evelynnel, az egyiknek hiányzik egy társ a másiknak is valamennyire, talán az is benne van a pakliban, hogy nem tudtak/akartak úgy isten igazából új életet kezdeni egymás nélkül.
Végül a feleség, akire ennyi éven át várt mindenki...Tracy csak a 2. nagy szerelem volt, hiszen a gyerekek mondják is Tednek amit mondanak, majd nézze meg akit érdekel biggrin.gif
2014. április 02. 09:30 #65
silentgirl
silentgirl
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Csatolások: 302
Azonosító: 223329
Áhh, nekem jobban tetszett Barney és Robin páros, örültem is neki, hogy nem lesznek együtt Teddel! sad.gif
2014. április 02. 10:37 #66
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
Hozzászólás: 939
Azonosító: 210400
az életem volt a HIMYM, és most vége...sad.gif
DE, NEM ADOM FEL!! MIT KELL TENNI ILYENKOR?? biggrin.gif

ÚJRA NÉZNI AZ ÖSSZES ÉVADOOOOOOOOOOT!!!!!!
<3 <3 <3 <3 <3 <3
2014. április 02. 11:38 #67
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Dicci, tökéletesen összefoglaltad és igazad is van. Ez így egész. Nekem valahogy még is csalódás volt, és pont emiatt az utolsó rész miatt nem fog hiányozni a sorozat.
2014. április 02. 13:39 #68
yes-i-not
yes-i-not
új tag

Státuszmég nem állítottam be a státuszomat
Hozzászólás: 78
Azonosító: 220038
Dicci-vel sajnos egyet kell értenem, de engem azért zavart 1-2 dolog:

SPOILER! SPOILER!(én szóltam)

-1 teljes évadot rászántak arra a nyomi esküvőre, erre 3 perc múlva elválnak...ezzel azért még megbékéltem...félig
-Marshallék és Barney életével teljesen megvagyok elégedve, valahogy én is így képzeltem el babákkal, boldogan, bár mégsem teljesen, blablabla
-DE!
Komolyan megölték Tracyt??? Ezen kibuktam.
Megértem ő mindig 2. lesz meg ilyenek, de váltak volna el, vagy Ted hagyja el...mindegy
csak ennyi
2014. április 02. 14:27 #69
zrenaklaudia
zrenaklaudia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 315
Csatolások: 4
Azonosító: 220214
Akkor lehet elölről kezdeni az egészet biggrin.gif Imádtam heart.gif
2014. április 02. 15:02 #70
- törölt felhasználó -    
*Spoiler*
Tegnap néztem meg a részt és nem hiszem,hogy valaha is túljutok rajta.Nagyobb részt tetszett,imádtam Ted és Tracy történetét.Barney története végülis jól végződött,nekem tetszett bár hiába nagyon szurkoltam a Barney&Robin párosnak.Lilyvel nem nagyon lett semmi,kifejezetten nem tetszett,hogy szegénynek nem vált valóra egyetlen álma sem,csak ottmaradt 3 gyerekkel,holott amikor csak Marvin volt meg,már akkor is idegösszeroppanásai voltak.Marshall végre bíró lett,aminek nagyon örültem.Ted az Ted,őt nem lehet nem szeretni.Robin viszont számomra a rész végére egy teljesen hideg,kiüresedett nővé vált.Amikor az anya meghalt megszakadt a szívem érte,de így utólag belegondolva ez teszi széppé a történetüket Teddel.De az,hogy végül Ted megint összejött Robinnal,na az rendesen kiakasztott hiába nem hiszem,hogy annyira szerették egymást,vagy ilyesmi szerintem csak nem akartak magányosan meghalni,de akkor is együtt végezték és ez nagyon,de nagyon feldühített,ennyi erővel zárták volna le 4 évaddal és annyi főleg,hogy a 9.évad csak az esküvő előtti hétről szólt.Sajnáltam,hogy Tracyről nem tudtunk meg többet és még sok minden volt,ami nem tetszett,de a többire nem tértnék ki.Szóval nekem 60/40 arányban tetszett,de azért egy kissé csalódás volt.
1 felhasználónak tetszik: Macaroth
2014. április 02. 15:12 #71
luca28
luca28
Hozzászólás: 573
Csatolások: 415
Azonosító: 152353
nyári programom esténként király lehet elölről kezdeni.
nagyon durva, hogy az egészet így zárták le
2014. április 02. 15:22 #72
Nikiii2010
Nikiii2010
új tag

StátuszDirectioner voltam, vagyok, és az is maradok halálom napjáig! :) ♥♥♥♥♥
Hozzászólás: 5
Azonosító: 223420
Nee vége! sad.gif((( Kedvenc sorozatom marad örökre a HIMYM!! Imádom bár azt sajnálom hogy a Barney meg a Robin nem maradnak együtt én az 5. évadtól emiatt szurkoltam... Hiányozni fognak Barney hülyeségei és a ferge-most figyelj-teges fergeteges! ( Tudom hogy szar de nem hagyhattam ki! smileeee.gif ) Igazság szerint én arra számítottam hogy minden happy lesz és nem fog meghalni az anya és majd jönnek látogatóba a Lily&Marshall párossal a Robin&Barney páros is! Na mindegy ők akarták ezt így úgyhogy nincs mit tenni! De azért nagyon-nagyon- de nagyon sajnálom hogy végetért a sorozat!!! smileeee.gif:
2014. április 02. 15:55 #73
Rika2014
Rika2014
visszatérő vendég
Hozzászólás: 194
Azonosító: 220276
nagyon sajnálom hogy vége van !imádtam minden részt és minden karaktert !
2014. április 02. 16:20 #74
Rajongó1409
Rajongó1409
visszatérő vendég

Státusz"For the first time in my life, I'm deciding my own fate."
Hozzászólás: 410
Azonosító: 209297
Imãdom mindig mikor megnézek egy részt olyan érzésem van h én is a sorozat szereplöje vagyok
2014. április 02. 16:40 #75
vlili
vlili

StátuszLannister párti.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 5
Azonosító: 214072
Hosszú nyolc évad volt...
Az eddigi legjobb sorozat !!!A végét sejtettem,de a Robin és Ted páros meglepett...Amúgy Lillynek nem Brit,hanem tájszólása volt :)Az oldalak királyak xD
Swarley-n még mindig nevetek..Ferge-mostfigyelj-teges volt!Az egyik legjobb cikk amit olvastam...
2014. április 02. 16:46 #76
vlili
vlili

StátuszLannister párti.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 5
Azonosító: 214072
Hiába mondja mindenki,h milyen szörnyű vége lett,így a tökéletes..Nem várhatjátok el pont ettől a sorozattól,hogy hepiend legyen...Így a tökéletes biggrin.gif
2014. április 02. 16:52 #77
kis_zsú
kis_zsú

Státusz"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward
Hozzászólás: 845
Azonosító: 131186
Stellát Sarah Chalke alakította, nem Malin. De egyébként jó cikk lett.
2014. április 02. 16:55 #78
Pinkparadise
Pinkparadise
visszatérő vendég

Státusz~Baby we're the new romantics,the best people in life are free~ ♥
Hozzászólás: 108
Azonosító: 223242
Ez a sorozat egyszerűen..örök..felejthetetlen...♥♥♥ És totál egyetértek:így volt tökéletes a befejezés..♥
2014. április 02. 16:59 #79
Pinkparadise
Pinkparadise
visszatérő vendég

Státusz~Baby we're the new romantics,the best people in life are free~ ♥
Hozzászólás: 108
Azonosító: 223242
Nagyon fog hiányozni sad.gif A sok hülyeség...a sok tanulság..minden :"(
2014. április 02. 17:00 #80
kis_zsú
kis_zsú

Státusz"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward
Hozzászólás: 845
Azonosító: 131186
Amúgy tényleg kár, hogy nem maradt együtt végleg Barney és Robin, mert ők voltak a kedvenc párosom. Ez így kicsit lehangoló.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!