Starity

Lustábbak a rendszeres dohányosok

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 16. 09:58 #61
- törölt felhasználó -    
A néptáncosok háromnegyede kemény láncdohányos, és akkora kondival rendelkeznek, hogy a legtöbb nem dohányos megirigyelné. Ezeknek a kutatásoknak semmi értelmük. Biztos van olyan nem dohányos, aki többet bír, mint egy dohányos. Viszont az ellenkezőjére is van nem egy példa, ennél fogva a kutatás maga értelmét vesztette.
2014. február 16. 15:36 #62
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 0
Azonosító: 208604
De nem birom a cigit. Egyre több ember dohányzik sajnos. sad.gif Nem baj csak kipusztul majd a Földünk is. Ami rettentően idegesit, hogy vannak olyan dohányosok, akik jönnek veled szembe az utcán és amikor már elszivták a cigit, akkor ledobják a földre és eltapossák. -.-
2014. február 17. 16:46 #63
sz.fannie
sz.fannie

StátuszSzabadság, egyenlőség, testvériség, jelszó.....
Hozzászólás: 607
Csatolások: 242
Azonosító: 121776
Mint dohányos, aki egyébként sportol,(Balett) kifejezetten nem értek egyet ezzel a cikkel! Rengetek tánctársam bagózik, és a baletton kívüli ismerőseim közül is sok a dohányos, aki amúgy rendszeresen sportol a szabadidejében.
JA és amúgy ezt a mondatfoszlányt kifejezetten sértőnek érzem:
"Büdöseknek, ápolatlanoknak...,"
A büdös még érhető...nade ápolatlan?!?! Ezt honnan? unsure.gif
2014. február 17. 16:59 #64
- törölt felhasználó -    
én is cigizek, még se vagyok lusta, heti 2x megyek kondiba a barátommal (na jó, van amikor csak egyszer). és ő amúgy is focizik renszeresen. és szinte mindig csinálok valamit, szóval mi ránk is lehet mindent mondani, csak azt nem, h lusták vagyunk xD
2014. február 21. 17:06 #65
Melle Ketrin
Melle Ketrin
visszatérő vendég

Státuszhttp://facebook.com/AlizeeHungary
Hozzászólás: 335
Csatolások: 1789
Azonosító: 194943
A Föld nem a dohányosok miatt fog kipusztulni biggrin.gif
Egyébként mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mit csinál, vagy mit nem. De azt abszolút felháborítónak tartom, amikor csak amiatt, hogy vki dohányzik, elítélék az egész embert, a személyiségét, és szarba se nézik onnantól kezdve. Aztán jönnek ezek a hülye jelzők amelyek egyáltalán nem törvényszerűek. Számtalan olyan embert lehetne mutatni, aki nem dohányzik, mégis lusta, akkora mint egy ház és rém büdös. Egyszóval... én sem értek egyet ezzel a cikkel. Az meg, hogy valaki lusta, nem abból következik, hogy cigizik vagy nem... és akkor ezek a mai tudósok...
2014. március 05. 19:53 #66
Kovacs Tibor
Kovacs Tibor
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 222179
28.èv ùtàn megprobàltam leszokni ami 100.nap volt.
Viszont igazat kell,hogy adjak. 100.napig sokkal elevenebb voltam,persze az elso napokban azt sem tudtam mit is kezdjek az idovel amit a cigizèsre szàntam.Zavart amikor dohànyoztam,de mègjobban amikor nem,ha valaki a kozelembe dohànyzott.Sajnos ùjbòl dohànyzom,de azt hiszem nem sokàig,igy a kornyezetemben èlok is jobban elfogadnak. Szerintem ez mindennèl fontossabb!
2014. május 02. 11:50 #67
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
érdekes cikk, még nem hallottam arról, hogy lusták is a dohányosok.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!