Lustábbak a rendszeres dohányosok
2014. február 16. 09:58
A néptáncosok háromnegyede kemény láncdohányos, és akkora kondival rendelkeznek, hogy a legtöbb nem dohányos megirigyelné. Ezeknek a kutatásoknak semmi értelmük. Biztos van olyan nem dohányos, aki többet bír, mint egy dohányos. Viszont az ellenkezőjére is van nem egy példa, ennél fogva a kutatás maga értelmét vesztette.
2014. február 16. 15:36
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
De nem birom a cigit. Egyre több ember dohányzik sajnos.
Nem baj csak kipusztul majd a Földünk is. Ami rettentően idegesit, hogy vannak olyan dohányosok, akik jönnek veled szembe az utcán és amikor már elszivták a cigit, akkor ledobják a földre és eltapossák. -.-
2014. február 17. 16:46
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
Mint dohányos, aki egyébként sportol,(Balett) kifejezetten nem értek egyet ezzel a cikkel! Rengetek tánctársam bagózik, és a baletton kívüli ismerőseim közül is sok a dohányos, aki amúgy rendszeresen sportol a szabadidejében.
JA és amúgy ezt a mondatfoszlányt kifejezetten sértőnek érzem:
"Büdöseknek, ápolatlanoknak...,"
A büdös még érhető...nade ápolatlan?!?! Ezt honnan?
JA és amúgy ezt a mondatfoszlányt kifejezetten sértőnek érzem:
"Büdöseknek, ápolatlanoknak...,"
A büdös még érhető...nade ápolatlan?!?! Ezt honnan?
2014. február 17. 16:59
én is cigizek, még se vagyok lusta, heti 2x megyek kondiba a barátommal (na jó, van amikor csak egyszer). és ő amúgy is focizik renszeresen. és szinte mindig csinálok valamit, szóval mi ránk is lehet mindent mondani, csak azt nem, h lusták vagyunk xD
2014. február 21. 17:06
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
A Föld nem a dohányosok miatt fog kipusztulni
Egyébként mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mit csinál, vagy mit nem. De azt abszolút felháborítónak tartom, amikor csak amiatt, hogy vki dohányzik, elítélék az egész embert, a személyiségét, és szarba se nézik onnantól kezdve. Aztán jönnek ezek a hülye jelzők amelyek egyáltalán nem törvényszerűek. Számtalan olyan embert lehetne mutatni, aki nem dohányzik, mégis lusta, akkora mint egy ház és rém büdös. Egyszóval... én sem értek egyet ezzel a cikkel. Az meg, hogy valaki lusta, nem abból következik, hogy cigizik vagy nem... és akkor ezek a mai tudósok...
Egyébként mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy mit csinál, vagy mit nem. De azt abszolút felháborítónak tartom, amikor csak amiatt, hogy vki dohányzik, elítélék az egész embert, a személyiségét, és szarba se nézik onnantól kezdve. Aztán jönnek ezek a hülye jelzők amelyek egyáltalán nem törvényszerűek. Számtalan olyan embert lehetne mutatni, aki nem dohányzik, mégis lusta, akkora mint egy ház és rém büdös. Egyszóval... én sem értek egyet ezzel a cikkel. Az meg, hogy valaki lusta, nem abból következik, hogy cigizik vagy nem... és akkor ezek a mai tudósok...
2014. március 05. 19:53
|
|
Kovacs Tiborúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 222179 offline
|
28.èv ùtàn megprobàltam leszokni ami 100.nap volt.
Viszont igazat kell,hogy adjak. 100.napig sokkal elevenebb voltam,persze az elso napokban azt sem tudtam mit is kezdjek az idovel amit a cigizèsre szàntam.Zavart amikor dohànyoztam,de mègjobban amikor nem,ha valaki a kozelembe dohànyzott.Sajnos ùjbòl dohànyzom,de azt hiszem nem sokàig,igy a kornyezetemben èlok is jobban elfogadnak. Szerintem ez mindennèl fontossabb!
Viszont igazat kell,hogy adjak. 100.napig sokkal elevenebb voltam,persze az elso napokban azt sem tudtam mit is kezdjek az idovel amit a cigizèsre szàntam.Zavart amikor dohànyoztam,de mègjobban amikor nem,ha valaki a kozelembe dohànyzott.Sajnos ùjbòl dohànyzom,de azt hiszem nem sokàig,igy a kornyezetemben èlok is jobban elfogadnak. Szerintem ez mindennèl fontossabb!
2014. május 02. 11:50
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
érdekes cikk, még nem hallottam arról, hogy lusták is a dohányosok.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: