Lustábbak a rendszeres dohányosok
2014. február 09. 15:37
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Hasznos cikk! Nem cigizem, de azért hasznos!
2014. február 09. 15:46
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Na ezt most maximálisan megcáfolom. Rendszeresen dohányzó (naponta szív x szál cigit) ismerősöm heti négyszer jár edzőterembe, másik szintén rendszeresen dohányzó ismerősöm pedig napi szinten sportol.
Én meg nemdohányzó egyénként még a testnevelésórákat sem szívesen csinálom végig, szóval erről ennyit.
Én meg nemdohányzó egyénként még a testnevelésórákat sem szívesen csinálom végig, szóval erről ennyit.
2014. február 09. 15:59
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
eéert is nem kellene cigizni
2014. február 09. 16:10
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hát nagyon nem szeretnék cigizni,remélem így is lesz!
2014. február 09. 16:14
Idézet
,,Büdöseknek,ápolatlanoknak, környezetet és másokat károsítóknak és megfontolatlanoknak már kikiáltották a dohányosokat korábban, most itt egy újabb jelző, amivel illethetjük őket – lusták."
Azt az igazi,elviselhetetlen (a nem dohányzok számára) cigaretta szagot,szerintem minden dohányoson lehet érezni,rögtön a bláz elszívása után.
Idézet
kevesebbet sétálnak, mozognak
Ezt szerintem,nem teljesen igaz.
Bagós ismerőseim,barátaim,családtagjaim napi szinten bicikliznek,s gyalogolnak.
Idézet
többnyire szorongás és depresszió jelei mutatkoznak rajtuk.
Vannak akik bolhából csinálnak elefántot..
Idézet
,,Korábbi kutatásokból az is kiderült, hogy a dohányosok általában kevesebbet alszanak, és nem tudják eléggé kipihenni magukat."
Ezt viszont külső szemlélőként már tapasztaltam.
2014. február 09. 16:48
Kicsit el van túlozva a cikk.
Ezen kívül szörnyű, hogy ez a káros szenvedély mennyit ront az emberek életmódján.
Ezen kívül szörnyű, hogy ez a káros szenvedély mennyit ront az emberek életmódján.
2014. február 09. 17:06
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Már kezdem megszokni, hogy "mi" dohányosok vagyunk az új skarlátbetűs egyének
A cikkben kb. semmi igazság nincsen, pedig én már 12 éve dohányzom és mégis több évig kereskedelemben dolgoztam, ahol mindent kellett csinálni és sok nem dohányos nem bírta úgy az iramot, mint én
Maga a cikk jó lett, csak semmi értelme...bocsánat ha ezzel megbántok valakit!
2014. február 09. 17:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
El sem tudom mondani, mennyire utálom cigit. Sosem gyújtottam rá, nem is szándékozom. Nem is hiányzik.
Személy szerint általában rossz tapasztalataim vannak a bagósakkal. Tényleg bűzlenek egy darabig. Még ha ők nem is érzik magukon. Aki nem szívja, az ki tudja szagolni egész jól, hogy ki bagózott. Persze csak x ideig, de bizony érezni lehet.
Nagyon utálom, amikor az utcán a képembe fújják a füstöt. Például leelőznek vagy huzamosabb ideig előttem mennek és bele az arcomba...
De nem egyedi eset az sem, hogy a megállókban szívják, a tiltás ellenére.
Ismerőseim tőlem is meg szokták kérdezni, rágyújthatnak-e. Ilyenkor bólintok, pedig rühellem. Szerintem sokan vagyunk így, akik betiltanák az egész műfajt, de csak hogy ne nézzék kényeskedő hülyének, beleegyeznek.
A dohányzás egy ronda pótcselekvés, amit fel sem tudok fogni, hogy miért jó. Egyáltalán minek kell kipróbálni? Büdös, az ember szája is büdös lesz tőle... Mi jó van ebben? Arról nem is szólva, hogy mennyibe kerül. Aztán emberek sírnak, hogy nincs pénzük kajára...
Természetesen nem akarok általánosítani, mert mindig vannak kivételek, és nem mondom azt, hogy minden dohányos ilyen, de bizony sokan vannak. Akinek nem inge, nem veszi magára. És örüljön neki, hogy ő az üdítő kivétel...
Személy szerint általában rossz tapasztalataim vannak a bagósakkal. Tényleg bűzlenek egy darabig. Még ha ők nem is érzik magukon. Aki nem szívja, az ki tudja szagolni egész jól, hogy ki bagózott. Persze csak x ideig, de bizony érezni lehet.
Nagyon utálom, amikor az utcán a képembe fújják a füstöt. Például leelőznek vagy huzamosabb ideig előttem mennek és bele az arcomba...
Ismerőseim tőlem is meg szokták kérdezni, rágyújthatnak-e. Ilyenkor bólintok, pedig rühellem. Szerintem sokan vagyunk így, akik betiltanák az egész műfajt, de csak hogy ne nézzék kényeskedő hülyének, beleegyeznek.
A dohányzás egy ronda pótcselekvés, amit fel sem tudok fogni, hogy miért jó. Egyáltalán minek kell kipróbálni? Büdös, az ember szája is büdös lesz tőle... Mi jó van ebben? Arról nem is szólva, hogy mennyibe kerül. Aztán emberek sírnak, hogy nincs pénzük kajára...
Természetesen nem akarok általánosítani, mert mindig vannak kivételek, és nem mondom azt, hogy minden dohányos ilyen, de bizony sokan vannak. Akinek nem inge, nem veszi magára. És örüljön neki, hogy ő az üdítő kivétel...
2014. február 09. 17:24
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Sally Sparrow egyetértek veled, nagyon sok ilyen dohányos van, és szokásosan a normális dohányosok szívják meg ezeket a dolgokat is, mint mindig mindenhol a normálisabb emberek szivnak az ujabb hülye törvények miatt. Én sem bírom a bunkó dohányos embereket, de sajnos léteznek ilyenek is
2014. február 09. 17:46
Sosem értettem mi a jó benne, és szerintem aki ma láncdohány az csak azért mert amikor először szívott akkor menőségből a barátai körébe azóta meg már függő.
2014. február 09. 18:11
Kicsit el van túlozva a cikk, dohányosok között is vannak aktívak.
2014. február 09. 18:14
A cikk szerintem egy kicsit el van túlozva. És az, hogy mindig büdösek nem feltétlen igaz....
2014. február 09. 18:29
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
én nem értek egyet. nem mindegyik dohányos büdös, és főleg nem lusta. én speciel (igen, dohányzok..) túlsúlyos vagyok, mégis, napi több mint 1 órát edzek, egészségesen étkezek, és dolgozni járok, ami ráadásul álló munka. sok nem dohányzót ismerek, aki fele ennyit nem mozog, mint én. és azt sem mondta még senki hogy büdös lennék, vagy egyebek.. lehet valami a cikkben, de nem minden dohányosra igaz.
2014. február 09. 18:44
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Anyura ez igaz. Bár néhány osztálytársamra (akik 12 évesek) is-is. És vannak ismerőseim akik cigiznek de mégis aktívak szóval el van túlozva.
Valakinek büdös (akik nem cigiznek) de akik nap mint nap elszívnak egy (akár) doboznyit már nem.
Nálunk mivel tömbházban lakunk és lift-el kell mennünk és itt vannak olyan bunkó köcsög emberek,hogy bedohányoznak a liftbe holott tudják,hogy kicsi gyerekek is laknak itt. És nekem mint asztmásnak nem tesz jót alig kapok levegőt mikor bemegyek. Persze ők ezt nem tudják de addig nem bírják ki míg a lift lemegy a 7.-ről? Annyira érthetetlen néhány ember!
Valakinek büdös (akik nem cigiznek) de akik nap mint nap elszívnak egy (akár) doboznyit már nem.
Nálunk mivel tömbházban lakunk és lift-el kell mennünk és itt vannak olyan bunkó köcsög emberek,hogy bedohányoznak a liftbe holott tudják,hogy kicsi gyerekek is laknak itt. És nekem mint asztmásnak nem tesz jót alig kapok levegőt mikor bemegyek. Persze ők ezt nem tudják de addig nem bírják ki míg a lift lemegy a 7.-ről? Annyira érthetetlen néhány ember!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: