Lustábbak a rendszeres dohányosok
2014. február 09. 18:48
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szerencsére én nem probáltam ki tényleg nagyon büdös és én nem is bírok a füst közelébe maradni én egyszerűen gyűlőlöm ez az egyik leginkább utált dolgom az életben.
2014. február 09. 19:11
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hé. Ne sértegess
2014. február 09. 20:01
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Hát én életemben nem gyújtottam még rá, mégis olyan lusta vagyok, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Plusz teljesen mindegy mennyit alszok, sose vagyok kipihent.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 09. 23:00
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
a dohányosok védelmében kijelentem, hogy ez hülyeség! én dohányzom - nem mintha ezért kitüntetést kérnék - , de heti 7 napból 6 napon keresztül minden nap járok edzésre, rendszeresen futok a busz után, hogy ne késsek el a munkahelyemről
képes vagyok fellépcsőzni a büféhez is. ha lekésem az uccsó buszt hazasétálok (3-4 km), nyáron pedig biciklivel megyek dolgozni... és mindig elviszem a kukáig a csikket!
2014. február 10. 17:25
|
|
evelyn125 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 687 Csatolások: 71 Azonosító: 138337 offline
|
na nem mondod basszus?
ehez nemkell semmiféle tudomány, elég lenne ha hozzánk bejonnének tesi orára...látni hogy ki az aki 1 kor futástol kifulad...nekem személyszerint a lépcson is nehéz felmenni, pedig nem vagyok kovér...
2014. február 10. 19:08
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Hahahahahahahahahaha ha.
2014. február 11. 17:50
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Egyébként bármilyen hasznos, NEM IGAZ! Én nem cigizem, és mindig fáradt, lusta vagyok! Egyik tanárom napi szinten cigizik, és ő meg jobban mozog mint én szóval...!
De egyébként másik tanárom(aki a táncot tanítja ő is cigizik, és egész nap szalad egyik helyről a másikra+egész nap hajnaltól késő estig csak ugrál, táncol stb., pedig ők aztán tényleg cigiznek!
2014. február 12. 11:45
Én egy időben kipróbáltam, de asszem csak 4-5 szálat szívtam eddig életemben. Drága és nem is hiányzik.
De hogy a dohányosok lustábbak lennének, én ezt nem hiszem. Szüleim dohányoznak, sok ismerősöm dohányzik, és ők pont nem támasztják alá a statisztikát. Ja, egyik ismerősöm, aki dohányzik, mellette jógázik, fut, edzőterembe jár, rúdtáncot tanul (nem a vonaglást, hanem a sportot!), szóval nem hiszem, hogy olyan lusta lenne.
Egyébként én nem dohányzom, de lustának lusta vagyok. Magyarán nem szeretek sportolni, és ha nincs különösebb okom rá, nem szoktam csak úgy sétálni sem. Hmmm... nem gyarapítom a statisztikát.
De hogy a dohányosok lustábbak lennének, én ezt nem hiszem. Szüleim dohányoznak, sok ismerősöm dohányzik, és ők pont nem támasztják alá a statisztikát. Ja, egyik ismerősöm, aki dohányzik, mellette jógázik, fut, edzőterembe jár, rúdtáncot tanul (nem a vonaglást, hanem a sportot!), szóval nem hiszem, hogy olyan lusta lenne.
Egyébként én nem dohányzom, de lustának lusta vagyok. Magyarán nem szeretek sportolni, és ha nincs különösebb okom rá, nem szoktam csak úgy sétálni sem. Hmmm... nem gyarapítom a statisztikát.
2014. február 12. 22:23
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Hát, mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogyan akarja.
2014. február 12. 22:44
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Általánosítás megint. Nagytatám több, mint negyvenöt évig dohányzott (napi 1-2 doboz volt, minimum), viszont mellette fél életét a kézilabdának szentelte. Nem depressziós, nem lusta, nem is szorong, viszont sokkal, de sokkal jobban bírja a gyaloglást, a biciklizést, a futást vagy az úszást vagy akármit mint én. Egyébként én csak ritkán jutok el addig, hogy rá is gyújtsak, de ezek az állítások (lusta, nem jó alvó, nincs motiváció, stb.) inkább rám igazak, mintsem azokra az ismerőseimre, akik erős dohányosok.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 13. 19:06
Brazil kutatók??? a fene pedig fogadni mertem volna hogy ez a felmérés is a kultúrsznob Angliából származik! tévedtem...
2014. február 15. 16:54
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
saint7 Igen, ezen én is fennakadtam
2014. február 15. 22:33
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Általánosítás. Én is dohányzom körülbelül 6 éve (hogy szalad az idő...), mégis rendszeresen sportolok. Depressziós sem vagyok mellesleg.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.