16 énekes, akinek nincs szüksége playbackre
2014. február 09. 16:55
Miley-ról és Hayley-ről tudtam hogy valóban tudnak énekelni <3 Bár szerintem nem csak ennek a 16 énekesnek van szuper hangja, de ők a legismertebbek
2014. február 09. 17:14
|
|
Glambechelonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 214399 offline
|
Adam a best <3 <3 <3
2014. február 09. 17:18
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Elképesztő tehetségesek, és nem csak papíron, hanem a való életben is! Nem mellesleg Demi gyönyörű, azon a videón, mint a hangja is! Minden elismerésem nekik!
2014. február 09. 17:21
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Elbírt volna ez a lista még jópár énekest mint Jessie J, Nicole Shertzinger, Shakira, Rita Ora , Leona Lewis Alexandra Burke éés még sokan mások..De akik itt vannak azok mind tehetségesek és elég gáz hogy manapság ez rittkaságnak számít...
2014. február 09. 17:31
Értem én, hogy ízlések és pofonok, na de az, hogy Justin, Lana és Rihanna is a listán van
Lanat szeretem nagyon is, de élőben nem egy nagy szám szegény.Justinról nem nyilatkozom.Rihanna néha tud élőben énekelni néha meg nem,én semmiképp nem raknám erre a listára, mivel sokkal jobb előadók is vannak nála.
Ed és Ariana nem rosszak, de semmi extra.
Mileynak nagyon örülök, mert sajnos sokan szokták a hangját és a viselkedési stílusát is egy kalap alá venni manapság, és azt meg elfelejtik, hogy hangja ettől még van.
Xtina és Gaga egy alap ezen a listán, ahogy Beyonce is, bár őt nem szeretem kifejezetten.Lea és P!nk szintén nélkülözhetetlen, akárcsak Demi.
Személy szerint Jessie J-t hiányolom , mert ő az az énekesnő, aki még egy hamis hangot sem ejtett el élőben, sőt jobb élőben, mint lemezen.Na jó, talán kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban,de igazság is van benne
A listán lévő bármelyik énekest felülmúlja
Lanat szeretem nagyon is, de élőben nem egy nagy szám szegény.Justinról nem nyilatkozom.Rihanna néha tud élőben énekelni néha meg nem,én semmiképp nem raknám erre a listára, mivel sokkal jobb előadók is vannak nála.
Ed és Ariana nem rosszak, de semmi extra.
Mileynak nagyon örülök, mert sajnos sokan szokták a hangját és a viselkedési stílusát is egy kalap alá venni manapság, és azt meg elfelejtik, hogy hangja ettől még van.
Xtina és Gaga egy alap ezen a listán, ahogy Beyonce is, bár őt nem szeretem kifejezetten.Lea és P!nk szintén nélkülözhetetlen, akárcsak Demi.
Személy szerint Jessie J-t hiányolom , mert ő az az énekesnő, aki még egy hamis hangot sem ejtett el élőben, sőt jobb élőben, mint lemezen.Na jó, talán kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban,de igazság is van benne
2014. február 09. 17:34
Páran írták, hogy mit keres a cikkben Justin Bieber, Miley, Rihanna, satöbbi. Szerintem mindenki maga dönti el, hogy tetszik-e neki egy előadó hangja mindenféle feljavítás nélkül, élőben. Én például Ariana Grande hangjától a falra tudnék mászni, annyira idegesítő és rinyáló. De elismerem, hogy tisztán énekel, így a csaj méltán szerepel a listán. Ezek után tehát a számotokra nem kedves énekesek, énekesnők is jogosan szerepelhetnek az irományban, hiszen szépen énekelnek élőben is, függetlenül attól, hogy pár kötözködő, nagyokos tagnak tetszik-e a hangszínük, avagy sem.
2014. február 09. 17:40
|
|
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline
|
Nagyon jók a dalok és élőben is fantasztikusan éneklik a hírességek!!!
2014. február 09. 17:41
|
|
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline
|
Még Justin is!!!
2014. február 09. 17:45
Hát igen, mind nagyszerű énekes
csak elég gázos, hogy manapság a "playback-nélküliség" elég ritka:///
2014. február 09. 18:03
Ariana, Justin, Miley, Rihanna mindenképp itt a helye, hiszen nagyon jó hangjuk van. De adam lambert és az a vöröshajú gyerek..ed, na ezeknek semmi helyük, de nem csak itt hanem a világon sehol.
2014. február 09. 18:11
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
Nemcsoda hogy Justinnak nem kell playback !! Ő egy igazi tehetség <3 <3 <3 <3
2014. február 09. 18:22
Mind nagyszerű énekes bár nekem személy szerint Ariana hangja egy kicsit bántja a fülemet de elismerem, hogy ezzel párhuzamosan viszont nagyon tiszta is tehát méltán szerepel a listán. Demi hangja pedig fantasztikusan jóó
2014. február 09. 18:31
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
én is tudnám még bővíteni a listát pár névvel, de a felsoroltakkal egyetértek (már akiről láttam koncertfelvételen készített videót). csak sajnos egyesek, akik itt szerepelnek, már nem a hangjuk miatt híresek, az szinte teljesen háttérbe szorult...
2014. február 09. 18:48
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
A lista minden tagja valóban tehetséges
bár nem mindegyik a szívem csücske Pl.: Ariana,Justin,Miley,Demi
.Valahogy én nem szeretem Ariana Grande-t és a hangját,de ettől függetlenül elismerésem neki.
.Hiányolom Amy lee-t a listárol,mert szerintem playback nélkül is erőteljes hangja van.
2014. február 09. 18:51
tényleg egyetértek ezekkel. nagyon jó hangjuk van!!
2014. február 09. 18:58
|
|
Delenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 366 Csatolások: 0 Azonosító: 175326 offline
|
Adam*-* Ed*-* Lana ! Mindnek gyönyörű hangaj van!
Nem rosszmájúságból(de,lehet! 3:) ) de nekem Justin hangjából csak a kislányos báj ragadta meg a fülem...mostanra tény,hogy változott,de én semmi különlegeset nem látok benne. :/
Egyéni vélemény,elnézést a JB rajongóktól!
Nem rosszmájúságból(de,lehet! 3:) ) de nekem Justin hangjából csak a kislányos báj ragadta meg a fülem...mostanra tény,hogy változott,de én semmi különlegeset nem látok benne. :/
Egyéni vélemény,elnézést a JB rajongóktól!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: