Magyar lány lett az internet új sztárja
2014. január 26. 10:30
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Nekem tetszik. Nagyon ötletes.
2014. január 26. 10:42
|
|
AerobicBaba9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 219513 offline
|
Nagyon tetszik gyönyörű lett
2014. január 26. 10:53
Nekem nagyon tetszik, végre, hogy egy magyar is megmutatja a tehetségét
2014. január 26. 12:07
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
Wow.Nagyon tetszik a klipp.Ez olyasfajta leleplező videó.Nagyon durva.Azt eddig is tudtam,hogy a sztárok nem léteznek photoshop nélkül,de hogy ennyi mindent elváltoztatnak.:oEgyébként nagyon jó a dal.
1 felhasználónak tetszik:
deaddreamer
2014. január 26. 15:20
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Szerintem ez az egész h*lyeség. Nincs is ilyen szerkesztő, ami megváltoztatja azt, hogy a teljes hajad, máshogy álljon. Olyan van, ami a színét, de azt, hogy oldalt legyen.. A szövege bugyuta, összefüggéstelen. A lánynak jó hangja van, azt aláírom, de ez az egész. És ezt imádják? Nem értem..
2014. január 26. 15:44
baisée
Szerintem ez az egész h*lyeség. Nincs is ilyen szerkesztő, ami megváltoztatja azt, hogy a teljes hajad, máshogy álljon. Olyan van, ami a színét, de azt, hogy oldalt legyen.. A szövege bugyuta, összefüggéstelen. A lánynak jó hangja van, azt aláírom, de ez az egész. És ezt imádják? Nem értem..
Forrás: http://starity.hu/magazin/46770-magyar-lany-lett-az-internet-uj-sztarja/#ixzz2rW2KzARo
Akkor te még nem láttál normális phozoshoppot. Ráadásul minrk csillagoztad ki a hülyeség szót? Úristrn. Sajnálni való vagy. Ha figyeltél volna, akkor értenéd a dalt. Mély értelmű, őszinte szövege van. Csak így tovább Boggie!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/46770-magyar-lany-lett-az-internet-uj-sztarja/#ixzz2rW2KzARo
Akkor te még nem láttál normális phozoshoppot. Ráadásul minrk csillagoztad ki a hülyeség szót? Úristrn. Sajnálni való vagy. Ha figyeltél volna, akkor értenéd a dalt. Mély értelmű, őszinte szövege van. Csak így tovább Boggie!!!
2014. január 26. 17:06
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Idézet (foreverdreamer18 @ 2014.01.26. 15:44)
Az a sajnálni való, aki legalább helyesen írni tud?
2014. január 26. 17:12
baisée
foreverdreamer18 írta:
Akkor te még nem láttál normális phozoshoppot. Ráadásul minrk csillagoztad ki a hülyeség szót? Úristrn. Sajnálni való vagy. Ha figyeltél volna, akkor értenéd a dalt. Mély értelmű, őszinte szövege van. Csak így tovább Boggie!!! smileeee.gif
Az a sajnálni való, aki legalább helyesen írni tud? rohog.gif Egyébként pedig ízlések és pofonok, én csak szerény véleményemet írtam le ennyi az egész. És képzeld, láttam már photoshoppot, és használok is, nem valami gagyit, hanem elég jót, szóval.. pardon.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/46770-magyar-lany-lett-az-internet-uj-sztarja/#ixzz2rWOgiw7h
Bicsi a helyes/helytelen írásért ami egyébként inkább elgépelés ( nem nagyon tidom kezelni az okostelómat
) Oh és photoshop: a nagynénim szokott így szerkeszteni.
foreverdreamer18 írta:
Akkor te még nem láttál normális phozoshoppot. Ráadásul minrk csillagoztad ki a hülyeség szót? Úristrn. Sajnálni való vagy. Ha figyeltél volna, akkor értenéd a dalt. Mély értelmű, őszinte szövege van. Csak így tovább Boggie!!! smileeee.gif
Az a sajnálni való, aki legalább helyesen írni tud? rohog.gif Egyébként pedig ízlések és pofonok, én csak szerény véleményemet írtam le ennyi az egész. És képzeld, láttam már photoshoppot, és használok is, nem valami gagyit, hanem elég jót, szóval.. pardon.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/46770-magyar-lany-lett-az-internet-uj-sztarja/#ixzz2rWOgiw7h
Bicsi a helyes/helytelen írásért ami egyébként inkább elgépelés ( nem nagyon tidom kezelni az okostelómat
2014. január 26. 17:20
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Ez csak egy klip emberek, nem a valóság! Persze, hogy nincs olyan program, amivel videót lehetne szerkeszteni, DE EZ CSAK EGY KLIP!!!! Ne írjatok már ennyi ostobaságot kérlek!
Egyébként nekem nagyon tetszik, a dal is és a klip is, mert valóban a társadalom nehezen fogadja el azt, aki nem úgy néz ki, ahogy azt ők elvárják. Csak így tovább!
Egyébként nekem nagyon tetszik, a dal is és a klip is, mert valóban a társadalom nehezen fogadja el azt, aki nem úgy néz ki, ahogy azt ők elvárják. Csak így tovább!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.