Magyar lány lett az internet új sztárja
2014. január 25. 12:07
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Magyar klipekkel szemben tényleg nagyon kritikus szoktam lenni, de én is elismerem, hogy ez nagyon ötletes és szemléletes klip, nagyon jól sikerült
Egyszerű, mégis nagyszerű, és a dal is kifejezetten jó alá, nem olyan, amit ha meghallok, kikapcsolnék
Elismerésem
1 felhasználónak tetszik:
Vick019
2014. január 25. 12:15
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
A klip nagyon ötletes, fantasztikus, és rémisztő, hogy mit tudnak már photoshoppal elérni.
Boggie hangja csodálatos, de meg kell jegyezni, hogy nem az Ő dala, csak le lett fordítva franciáról magyarra. A klipér sem őt kell dicsérni, de a hangja nagyon szép. Talán ez az eddigi legjobb magyar videó klip.
Boggie hangja csodálatos, de meg kell jegyezni, hogy nem az Ő dala, csak le lett fordítva franciáról magyarra. A klipér sem őt kell dicsérni, de a hangja nagyon szép. Talán ez az eddigi legjobb magyar videó klip.
2014. január 25. 12:19
Nekem nagyon tetszik ez a dal, szuper lett. A klip nagyon ötletes, az is nagyon tetszik. Boggie igazán tehetséges énekesnő, szerintem nagyon szép hangja van. Gratulálok neki! Csak így tovább!
2014. január 25. 12:33
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ez a lány elképesztő! A klip pedig igen egyedi!
2014. január 25. 12:33
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Nagyon ötletes és super! *pacsi a lánykának!*
2014. január 25. 12:47
|
|
PellieJoeArmwenzbertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.24. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 219827 offline
|
Igazán megérdemli a sikert!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.