Magyar lány lett az internet új sztárja
2014. január 27. 17:27
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nem rossz a videó és a dal se!
2014. január 27. 19:26
ez béna nem tudom hogy miért van mindenki ennyire oda ezért a hülye videóklipjéért szerintem tök béna
2014. január 27. 19:58
|
|
GreenLadyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 219826 offline
|
A klipet 4 hónapon keresztül csinálták, sminkkel és egyéb szépségtermékekkel dolgoztak. Semmi ps nincs benne, csak a klip érdekessége. Ezen nem éri meg vitázni.
Amúgy a magyar verzió milliószor jobb, mint a francia, nem is értem miért kellett a bagett-zabáló nyelvet használni. :/
Amúgy a magyar verzió milliószor jobb, mint a francia, nem is értem miért kellett a bagett-zabáló nyelvet használni. :/
2014. január 27. 20:00
|
|
bogicaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 209481 offline
|
az app (ami csak szólok mobil alkalmazás) nagyon távol áll egy számítógépes programtól ez nem app hanem program és a legújabb photoshopő cs5-ös de mindenki csak a klippet dicséri viszont szerintem inkább a csaj hangját kéne így dicsérni mert nagyon szép és a dal is nagyon tetszik
2014. január 28. 02:13
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Kreatív, az biztos
És nem rossz se a dal, se a videoklip.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: