Starity

VV6: beköltöztek az első villalakók

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 14. 10:29 #101
- törölt felhasználó -    
Én eddog nem néztem a VV-t,de sosem fogom
2014. január 14. 11:43 #102
Akela
Akela
visszatérő vendég

StátuszAzt hiszi sok ember, de nem úgy van! Ha pár osztállyal több van, már ugathat!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 146
Csatolások: 6
Azonosító: 155994
Ennyi erővel nekem nem akar csinálni egy adatlapot valaki? Egyszer már szerepeltem én is az rtl klubbon!
2014. január 14. 12:52 #103
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Akela @ 2014.01.14. 11:43)
Ennyi erővel nekem nem akar csinálni egy adatlapot valaki? Egyszer már szerepeltem én is az rtl klubbon!

És volt legalább 15 perc? rohog.gif Mer' csak az ér ám! rohog.gif

Amúgy én is voltam a tévében, de én a tv2-n. Komplett stáb jött le hozzám, az akkori osztálytársaim meg komplett idiótának néztek, amikor azzal kezdtem reggel, hogy jön majd hozzám a tv2 a suliba. rohog.gif Aztán késő délután meg feljöttek hozzánk is forgatni. A végeredmény olyan 4-5 percnyi anyag lett, amiben egyszer nyilatkoztam (tökgáz), meg volt jópár vágókép rólam innen-onnan. Szeretne valaki nekem ezért adatlapot létrehozni? Szívesen nyilatkozom, állok rendelkezésére a kedves riportereknek. rofl.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandiiii, Bessie
2014. január 14. 13:46 #104
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
megnéztem a tegnapi összefoglalót "úgysincs semmi a tévében" alapon, és egyszerűen sokkot kaptam. van egy r*banc, aki igyekszik magát eladni érzékeny lánykának, van egy másik r*banc, aki büszkén vállalja fel, hogy huszonéves léttére teljesen kiégett, és szétb*szták, van egy irritáló páwasrác, egy izomagyúnak beállított - egyelőre nem vészes - szürke alak, aki legalább nem antipatikus első ránézésre, egy őrült - akin legalább lehet nevetni -, és egy elb*szott, hímnek csúfolt valami, akinek vékonyabbra van szedve a szemöldöke mint az enyém, szét van szolizva, és a legnagyobb büszkesége, hogy hülye mint a s*gg, de nagy a f*sza és izmos, ezért ő minden nőt megkaphat, és nincs aki ellenálljon neki. biztos én nem vagyok nő, amiért az ilyeneket pofánb*sznám már akkor, ha rám merne nézni... komolyan léteznek ilyen elvetemült, primitív és undorító emberek? és még bent sincs mindenki, bele se merek gondolni, milyen selejt embereket szedtek még össze. bízom benne igaz, amit sok helyen hangoztattnak, hogy ők csupán jól megfizetett amatőr "színészek", mert ha ez igaz, ilyen tényleg létezik, én nem akarok tovább élni. már az előző VV-k is arról szóltak, hogy mindenki dug azért a kib*szott pénzért, a családjával és saját maga megalázásával és büszkeségével - bár ezeknek nem hiszem, hogy egy fikarcnyi büszkeségük is lenne - mit sem törődve, de ez már túllépett minden határon. az eddigi évadokat bevallom, az előző kivételéven szégyen nem szégyen, megnéztem, "kikapcsolódás" gyanánt, ezt az évadot viszont kizárt, hogy épeszű ember végigszenvedje, pedig régen én is jókat szórakoztam alkalmanként azon, mekkora gyökerek is léteznek. és az elkövetkezendő x hónapban szüntelenül mindenhol erről fognak beszélni/írni, és minden egyes órán hallgathatom azt még egyes tanároktól is, hogy VV X és VV Y éppen VV Z háta mögött ezt meg azt csinálja, és VV XY milyen szörnyen cuki. hát csodálatos. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Zsófi765, Szandiiii
2014. január 14. 14:00 #105
littlebadgirrl
littlebadgirrl
új tag

Státusz,,Az emberi szív mélyére világosságot deríteni, ez a zene hitvatása"
Hozzászólás: 54
Csatolások: 0
Azonosító: 165366
hát ez gáz...való világ? na ne...az hogy egyfolytában isznak, esznek, b*sznak, meg kibeszélik a másikat miközben mindenük megvan és egy percet sem dolgoznak érte csak játzák az agyukat.. :3 könyörgöm miezmár? volt 500 pasija és büszke rá??? na ne -.-
2014. január 14. 14:06 #106
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Igen, ez a való világ egyeseknek - ami tényleg gáz valljuk be - nem véletlenül van és lesz nézettsége az ilyen műsoroknak. Reklám és jó pénzt hoz. Ide is már 6 oldalt írtatok, mégha csak azt mondta mindenki, hogy ezt tuti nem nézi. rohog.gif Szóval erről ennyit.

A mai kor celebek többségének a jelszava: botrány mindenekfelett 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Sally Sparrow
2014. január 14. 14:13 #107
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1014
Azonosító: 208604
-.- De utálom, annyira egy primitív műsor....
2014. január 14. 14:56 #108
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
De örülök neki, hogy nincs RTL II-nk, mivel így még csak véletlenül sem tudok belenézni thumbsup.gif thumbsup.gif
2014. január 14. 14:59 #109
CrainRock
CrainRock
visszatérő vendég

StátuszUnd wenn mir nachts die Sonne scheint ist niemand da der mit mir weint.
Hozzászólás: 124
Azonosító: 189653
Nem tudom mi jellemzi legjobban ezt a szennyműsort egy reklámcsatornán.. Magyarország, megint megmutattad mi kell neked! És a legszörnyűbb az, hogy ezen nevelkednek fel a gyerekek. Azt tudjátok-e hol tart a magyar nép olvasottságban? (nem a Blikk meg a többi szennylap végett) Primitív barom, aki ezt nézi.
A cikket nem olvastam el, csak a kommentemet szerettem volna hozzáfűzni.
2014. január 14. 15:46 #110
- törölt felhasználó -    
Szánalmas ez a műsor, ennél már csak a szereplői a szánalmasabbak! Nem is értem, hogy lehet ekkora hülyeséget közvetíteni. Egyszerűen borzalmas, hova süllyed a színvonal... na meg az ország... dry.gif
2014. január 14. 15:47 #111
- törölt felhasználó -    
Még egy ok, hogy ne nézzek TV-t...
2014. január 14. 15:52 #112
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Először sajnáltam hogy az RTL II hiánya miatt nem nézhetem ezt a sz@rságot (mert már annak tartom),de inkább jobb is így... Nem igazán érdekel már,mivel meguntam hogy mindig csak k***-ák meg kigyúrott izomagyak költöznek be! És csak azt nézzük hogy ezek a némberek hogy kellettik magukat meg játszák a nem létező eszüket!! dry.gif Nekem is csak az a Simon szimpatikus...
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. január 14. 16:01 #113
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
szánalmasak és szörnyűek...
2014. január 14. 16:06 #114
Dorkika Radics
Dorkika Radics
visszatérő vendég

StátuszSummer :D
Hozzászólás: 271
Azonosító: 215022
ez egy
értékrend lealacsonyító műsor
2014. január 14. 16:45 #115
- törölt felhasználó -    
Inkább mondjuk azt, hogy beköltöztek az első villatahók
2014. január 14. 17:17 #116
belluska1200
belluska1200
visszatérő vendég

Státusz#Márker
Hozzászólás: 405
Azonosító: 198304
Egyik szereplöt sem bírom. -.-
2014. január 14. 17:20 #117
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Mindig is szánalmasnak tartottam ezt a "műsort". Most is annak tartom, pedig bele se néztem. (nem is fogok)
2014. január 14. 17:28 #118
paynobabe
paynobabe
visszatérő vendég

Státusztwitter. twitter. és a változatosság kedvéért, andy samuels
Hozzászólás: 145
Azonosító: 216186
anyukam tanitotta Jozsit :DDDDDDDDD nagyon nagy arc a gyerek :DDDD
2014. január 14. 18:24 #119
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
Hát én még nem láttam belőle semmit, de nem is akarok. Egyszerre undorító és szánalmas ez a műsor. DE ha valaki egy jót akar röhögni az emberi hülyeségeken, mindenképp nézze x'D
2014. január 14. 18:35 #120
- törölt felhasználó -    
Online belenéztem egy kicsit, hogy lássam, milyen a felhozatal a négyes, ötös széria után - azt hiszem, ezt rosszul tettem. Azt a betyárját, hogy itt milyen "emberek" vannak! Társadalom legaljai, szenny az összes, (bár azok is úgy egyáltalánban, akik egy ilyen marhaságba jelentkeznek). Vannak a ribik, ahogy előttem már leírták, ellenszenves, megjátszós p,csa az összes, már az első napon úgy hisztériáznak, hogy tuti ezt a viselkedést folytatják a továbbiakban is. Annak a csajnak (nem tudom a nevét) a (mű)röhögése valami borzalmas! Aztán az az Aurelio vagy ki a fene iszonyatosan gusztustalan egy patkány, valahol olvastam róla egy olyat hogy lefeküdt egy lánnyal fogadásból, le is kamerázott mindent állítólag, és nyert rajta 20 ezret. Gratulálok! Ilyet kell nézni a tévében minden este, tényleg! Aztán ott az a kigyúrt izmos pasi, aki egyelőre hasonló szerepet tölthet be mint tavaly a VV Gergő (?. Végül meg a Simon. Na, az a pali se semmi. Valaki szerint színes egyéniség, valaki szerint meg szimplán csak nem komplett. Én például komolyan elgondolkoztam rajta, hogy ez most úgy csinál, mintha hülye lenne, vagy tényleg ilyen elmebeteg? Jesszus. Viszont lehetett rajta röhögni. Szerintem tipikusan az a fajta, akit vagy a végéig benntartanak, vagy nagyon gyorsan kidobnak. Plusz egy összefoglaló bejátszásából azt mutatták, hogy sír(?) a vécén. Val'szeg lehet valami lelki problémája, elég fura egy hapsi, könnyű lesz megtörni.
Összességében mocsok egy műsor, ez már nem olyan, mint az eddigi 2 széria, amikből láttam epizódokat(pedig már azt sem tartottam kultúrműsornak, de azért néztem, mert nem volt jobb dolgom). Úgy tűnik, mintha az összes tahó szerepet alakítana - ha nem, rémisztő, hová fajulunk szépen lassacskán. Pfuj. Utálom az ilyeneket. Ahelyett, hogy dolgoznának, tanulnának, hasznossá tennék magukat, mennek be oszt' a kamerák előtt kelletik magukat a luxusbörtönben. Alkalmanként majd bolhából csinálnak elefántot, ordítanak, (ezt főleg a nőkre értem) keménykednek (ezt meg a pasikra, pardon, páwákra) de alapjáraton semmi érdekes nem lesz benne. Úgyhogy most, hogy kicsit belekukkantottam, azt hiszem, el is hagyom a fedélzetet, és kilépek. Nekem ugyan nem hiányzik, hogy legyilkoljam az agysejtjeimet ezeknek a naplopó nyomorultaknak a bámulásával.
Viszont szívemből sajnálom azokat, akik ezt nézik majd.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!