VV6: beköltöztek az első villalakók
2014. január 13. 19:12
Na a sok szajha meg a sok gyökér egy helyen. Még a reklámja is borzasztó volt. Egyes szülők meg lehet forognak a sírjukban pedig még lehet nincsenek is ott. :X
2014. január 13. 19:17
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Részvétem az ezt a szenny műsort nyomon követő entitások maradék agysejtjeinek... Ez van, sajnos, mi még itt járunk, hogy ilyen népbutító, szánalomhegy sorozatokra kíváncsi a nézőközönség. Szégyen, amit az RTL csinál...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 13. 19:19
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az eszükért egyiket se lopják el. Az izom gyurkáktól rosszul vagyok, meg azoktól akik jó pasinak álmodják magukat.
Simon csak nekem tűnik úgy, mintha Kurt Cobain-t majmolná?
A pulcsi, a külső, a testtartás, a tornacipők....
Simon csak nekem tűnik úgy, mintha Kurt Cobain-t majmolná?
2014. január 13. 19:22
Mennyi kurva, már elnézést a kifejezésért. Én kifejezetten örülök, hogy az RTL 2-ön van ez a baromság.
Szerintem mindenki tudja, hogy miként kerültek ezek bele a nagy magyar valóságba, persze.
Józsi biztos toppon lehet agyban, ha inkább hagyta a limonádé tanulást.
Bár nem izgatom magam, mert úgy sem állítottam be az retkes kettest.
Szerintem mindenki tudja, hogy miként kerültek ezek bele a nagy magyar valóságba, persze.
Józsi biztos toppon lehet agyban, ha inkább hagyta a limonádé tanulást.
Bár nem izgatom magam, mert úgy sem állítottam be az retkes kettest.
2014. január 13. 19:25
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
"...Józsi érkezik meg új otthonába, aki kiiratkozott a 12. osztályból, hogy helyette inkább gyúrni járjon."
-.-" OMG! Mennyi szánalmas hülye...
-.-" OMG! Mennyi szánalmas hülye...
2014. január 13. 19:27
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Az a Simon nem normális O.o és nem hiszem hogy nézni fogom,tele lesz megint barmokkal tuti
2014. január 13. 19:28
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
uristen. ezek az emberek nem normálisak! hogy lehet ilyen barom műsort készíteni...na és szerepelni benne?!! szánalom az egész-.-''
2014. január 13. 19:31
|
|
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline
|
Folynak a sztárok a médiából
Elég volt már a ValóVilágból
Vacsora csata, meg Hal a tortán
Letuszkolják az emberek torkán
Fitness-királynő, és Fitness-király
Mit mondhatnék? Ez mind sirály
Dik má' he. Meg zebra minta
Felpörög a sztár-körhinta.
Hitvány celebek, lógjon a beletek.
A szívtipró pasikat nézik a lányok,
Akkora macsók, hogy mindjárt hányok
A playmate-eket bámulják a faszik,
A legnagyobb hír, hogy ki kivel baszik.
A nézettségnek megvan az ára
Kurvákat emelnek piedesztálra
Müködik a bevált minta
A kaucsuk rockerek sorba állnak
Lefekszenek a médiának
A módos apuka vett egy dobot
Folytatom még, csak egy sárgát dobok
A kapcsolatban összejön minden
Így lesz egy pancserből élő Rock-Isten.
Micsoda egy világ ez, mindenki kurvul
Üdítő kivétel: Rózsaszín Pitbull.
Elég volt már a ValóVilágból
Vacsora csata, meg Hal a tortán
Letuszkolják az emberek torkán
Fitness-királynő, és Fitness-király
Mit mondhatnék? Ez mind sirály
Dik má' he. Meg zebra minta
A szívtipró pasikat nézik a lányok,
Akkora macsók, hogy mindjárt hányok
A playmate-eket bámulják a faszik,
A legnagyobb hír, hogy ki kivel baszik.
A nézettségnek megvan az ára
Kurvákat emelnek piedesztálra
Müködik a bevált minta
A kaucsuk rockerek sorba állnak
Lefekszenek a médiának
A módos apuka vett egy dobot
Folytatom még, csak egy sárgát dobok
A kapcsolatban összejön minden
Így lesz egy pancserből élő Rock-Isten.
Micsoda egy világ ez, mindenki kurvul
Üdítő kivétel: Rózsaszín Pitbull.
2014. január 13. 19:32
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Szánalmasak! -.- Józsi: Nagy ész lehetsz az biztos. Mekkora prostik lehetnek azok akik ebbe a baromságba jelentkeznek -.- Elképszető
2014. január 13. 19:33
Én képes voltam végig nézni 5 évadot, de most már ott tartok, hogy ebből a Való Világ nézésből én már "kinőttem". Cseppet se izgat már az egész. Vergődnek, káromkodnak, lejáratják magukat, keménykednek a semmire, mutogatják magukat a kamera előtt blabla.. Kit érdekel? Ép, normális elméjű embert kizárt. Komolyan hidegen hagy, és most ahogy olvastam ezt a cikket, még több idiótát képes volt összeszedni a retek klub, hogy több nézőt vonzzon a TV elé. Bent lesznek egy csomóan, akik luxusban élnek a "miért is"? Ja igen, a semmiért, és amiket pár sorral feljebb körmöltem. Ez egy tipikus gazdag, luxusbörtön, ahol különféle egyedeket vizsgálnak meg bezártság és "párbajok" alapján. A retek klub ismét hasznot fog húzni ebből az egészből, mert 2 év kihagyás után még többen képesek lesni ezt a marhaságot. Nem mondom, hogy szégyenlem, hogy néztem, mert nem és anno elnéztem, röhögtem jókat, de hogy már közel 21 évesen benőtt valamennyire a fejem lágya, az is hót ziher. Na és ez az amire büszke vagyok. Meg ha nem is fogom nézni, lesz annyi cikk a Való Világról, hogy jobban fogom tudni mi zajlik a falak mögött, mint egy bamba Tv leső. Tehát a mai nappal elkezdődött ez a cikksorozat, ami vagy fél évig volt tartani.. Szóval a retek klub annyit ér, amennyit a lakók fognak. Gratulálok, hogy erre van igény Magyarországon. Arra hogy az élősködésért kapják a pénzt.. Tele lesz a facebook, a starity és még hagy ne soroljam hány oldal velük. Már most azt kivánom, hogy vége legyen..
2014. január 13. 19:35
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Akela Ez nagyon nagy!
2014. január 13. 19:38
|
|
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline
|
Aki esetleg meg is hallgatná.
http://www.youtube.com/watch?v=7Cn2kDw3GM8
http://www.youtube.com/watch?v=7Cn2kDw3GM8
2014. január 13. 19:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem nézem ezt a sz@rt...
2014. január 13. 19:40
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Erre kell költeni a pénzt?Vajon mennyibe került a kameraberendezés,a villa bérlése vagy mi,a berendezések?Azt a pénzt másra is lehetett volna költeni...amire mondjuk szükség is lett volna...
2014. január 13. 19:43
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Megint kezdődik a népbutítás. Volt szerencsém látni belőle 5 percet. Egyik undorítóbb, mint a másik. Hihetetlen, hogy ez kell az embereknek.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.