Ilyenkor örülök, hogy tönkrement a TV-m.
VV6: beköltöztek az első villalakók
2014. január 13. 18:34
A kisfilmek olyan szinten gusztustalanok voltak, hogy el sem tudom mondani. Főleg a két lányé és a németül beszélő srácé. Hogy engedhetik meg ezt ország-világ előtt?! Nem nézem, nem is tudom, honnan kaparták elő őket, ma az iskolában mutatta egy haverom a videót.
2014. január 13. 18:35
Azért csak belekukkantanák ,hogy hogy csinálják ott a ,,kultúrát,,
2014. január 13. 18:40
Nem akartam idén belenézni a VV6-ba, de tegnap mégis rátaláltam, amikor kapcsolgattam. Gondoltam, belenézek, hátha nem lesz rosszabb az előző évadánál. Aztán megláttam a bemutatkozásukat. Egyet tudtam csak gondolni: "Úristen, ennyi h*lye embert még életemben nem láttam!" Az első csávótól és ettől a Charlottetól szó szerint kiakadtam. Hogy lehetnek ilyen emberek a Földön? A többi sem jobb, csak egy kicsivel Simon. Ő érdekes fazon, de ez tetszik.
2014. január 13. 18:43
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18952 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Belenéztem egy kicsit tegnap, de szerintem többször nem teszem. Az RTL-nek sikerült megint beválogatnia a 'legértelmesebb' embereket.
Bár Simon szimpatikus, kicsit fura és azt hiszem ezért lett szimpi. Nézni nem fogom, de azért neki szurkolok.
Bár Simon szimpatikus, kicsit fura és azt hiszem ezért lett szimpi. Nézni nem fogom, de azért neki szurkolok.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
De direkt szedtek össze megint ennyi barmot hogy ilyen nevük van, basszus?
Szégyen ez a műsor. Az a Simon gyerek beteg ... Nem gúnyosan mondva, hanem komolyan. Mit keres ez a való világba? Az elmegyógy intézetbe lenne a helye ... És ezt nem gúnyból mondom! Én már így képernyőn keresztül is megijedtem tőle. És már el van könyvelve sztárnak ... Gratulálok!
2014. január 13. 18:46
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
"Ma este újabb lakó, Józsi érkezik meg új otthonába, aki kiiratkozott a 12. osztályból, hogy helyette inkább gyúrni járjon."
Persze, mert ha izmod van, máris boldogulsz az életben.
Istenem.
Én ugyan nem nézek VV-t, de volt szerencsém tegnap öt percet látni a végéből, mivel utána kezdődött a Mirigy-koncertfilm. Elég is volt az az öt perc... kiakadtam attól, hogy valamelyik csaj nekiállta osztani, hogy ő milyen lámpalázas (vagy valami ilyesmi). De akkor miért is jelentkezett?
Persze, mert ha izmod van, máris boldogulsz az életben.
Én ugyan nem nézek VV-t, de volt szerencsém tegnap öt percet látni a végéből, mivel utána kezdődött a Mirigy-koncertfilm. Elég is volt az az öt perc... kiakadtam attól, hogy valamelyik csaj nekiállta osztani, hogy ő milyen lámpalázas (vagy valami ilyesmi). De akkor miért is jelentkezett?
2014. január 13. 18:54
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Nagyon szégyen felhozatal. Ez az Aurelio egyértelműen egy "fele sem igaz" ember.Egy nagyképű, tuskó.Alexát alapvetően még egy aranyos lány lenne, ha nem lenne ez a direkt rájátszott műröhögése amitől falnak futok.Charlotte a legalja az egésznek.Egy felvállalós k**va aki még büszke is arra, hogy több mint 500 csávón (és még ki tudja min) túl van.Gratulálok az életviteléhez..!Simon egy beteg ember ezt már most tisztán látni.Lehet, hogy tényleg van valami beütése, de, hogy rá is játszik az is szent.Van egy olyan érzésem, hogy idő elteltével ő lesz a legnagyobb sz*rkavaró.Zsolt viszont nagyon szimpatikus!Nagyon jó a humora, nagyon jóképű, és azt leszámítva, hogy "macsó" mint ugye láthattuk, van egy érzékeny oldala ami nagyon szeretnivalónak tűnik.Izáról meg már inkább nem is mondok semmit..!
Én azt mondom, Hajrá Zsolt!
Én azt mondom, Hajrá Zsolt!
2014. január 13. 18:57
|
|
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline
|
Ez a Simon mien nyomi
D
2014. január 13. 19:01
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Elkeserítő, hogy ez a színvonal.
Egyrészt, nem értem, milyen fiatal az, akinek azaz életcélja, hogy "villalakó" legyen, ezáltal híres és világéletében semmi dolga ne legyen. Önbecsülésük sincs ezeknek a fiataloknak, egyszerűen elszomorít, hogy az emberek annyira nem akarnak dolgozni, hogy inkább hülyét csinálnak magukból (vagy némelyikük saját magát adja), csak azért hogy pénzhez jussanak.
A másik: az is megérdemli saját magát, aki ezt nézi. Erre ki kíváncsi? És miért? Az RTL Klub miért nem tud olyan műsorokat kitűzni, amik mondjuk az értelmi színvonalat legalább egy kicsit is növelik? Rendben van, hogy jön be a pénz, de arra nem gondolnak, hány gyerek nézi ezt, és azokból milyen felnőtt lesz?!
A legrosszabb az egészben, hogy ezeket a sok idióta barmot mi tartjuk el. Ingyenélő b*zik.
Legszívesebben egyenként lőném le azokat az embereket, akik erre jelentkeztek.
Egyrészt, nem értem, milyen fiatal az, akinek azaz életcélja, hogy "villalakó" legyen, ezáltal híres és világéletében semmi dolga ne legyen. Önbecsülésük sincs ezeknek a fiataloknak, egyszerűen elszomorít, hogy az emberek annyira nem akarnak dolgozni, hogy inkább hülyét csinálnak magukból (vagy némelyikük saját magát adja), csak azért hogy pénzhez jussanak.
A másik: az is megérdemli saját magát, aki ezt nézi. Erre ki kíváncsi? És miért? Az RTL Klub miért nem tud olyan műsorokat kitűzni, amik mondjuk az értelmi színvonalat legalább egy kicsit is növelik? Rendben van, hogy jön be a pénz, de arra nem gondolnak, hány gyerek nézi ezt, és azokból milyen felnőtt lesz?!
A legrosszabb az egészben, hogy ezeket a sok idióta barmot mi tartjuk el. Ingyenélő b*zik.
Legszívesebben egyenként lőném le azokat az embereket, akik erre jelentkeztek.
2014. január 13. 19:02
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nincs RTL2-m így még véletlenül sem tudom nézni ezt a szennyet, nem is bánom. Ahogy olvasom nem fogok sokat veszteni. Már az ajánló is valami borzalom volt. Az az önveszélyes gyerek ott fogja magát felkötni az már 5 mp-ből is lejött. Arról nem is beszélve, hogy az egész fészbúk azzal volt tele, hogy ezek az állatkertbe valók. Nem tudom, de ezeket nem egy villába, hanem gázkamrába kellene küldeni.
2014. január 13. 19:04
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (rózsás csenge @ 2014.01.13. 19:02)
Minek van ez a műsor???!!
Az értelmes, rengeteg szabadidővel rendelkező emberek szórakoztatására.
Beyla
2014. január 13. 19:10
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Simon az jó arcnak tűnik! Eredeti fazon a csávó!
Nem úgy mint az a nyerítőgép meg másik 2 izomagyú gyökér! Azok mekkora hulladékok!
Nem úgy mint az a nyerítőgép meg másik 2 izomagyú gyökér! Azok mekkora hulladékok!
Szandiiii
2014. január 13. 19:11
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Nem szeretem ezt a 'műsort', nem is nézem, nem is akarom, de ez a Simon gyerek nekem valamiért szimpatikus. Aranyos fiú, nem beképzelt, mint a többi izomagyú, nagyképű, 'hűdemenővagyokésmindennőálma' félék.
2014. január 13. 19:12
|
|
S. Vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 208966 offline
|
Már nem azért de ki néz ilyen betegségeget? Emberek miért kell az időtöket ilyen agyhalott dolgokkal tölteni? Nincs jobb dolgotok csak néhány pénzéhes, feltűnési viszketegséges embert nézni akik nap mint nap kínos dolgokat csinálnak ami kimondottan UNDORÍTÓ! -,-"" Rohadt szánalmas, hogy nem tudnak mást be adni csak ezt a tv-s hányadékot!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.