Starity

Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 05. 19:17 #121
- törölt felhasználó -    
te jó isten, én ezt nem bírtam volna nézni
és még aki nézte is, hívhatott volna neki segítséget, és csak adták alá a lovat, szégyen
nem hiszem el hogy ilyen emberek vannak
2013. december 05. 20:10 #122
Ncskcsk
Ncskcsk
~SHINee lover~

StátuszI hate tomatoes
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1943
Csatolások: 5
Azonosító: 147253
Ezt nem nézni kellett volna, hanem megállítani. Ilyenkor undorodom a világhálótól, névtelenül minden ember nagymenő tud lenni, a valóságban meg többségük gyáva nyuszi.
2013. december 06. 15:03 #123
krisztinaa 22
krisztinaa 22
visszatérő vendég

Státusz,,Élj a pillanatnak, mert minden más bizonytalan!"-Louis Tomlinson <3
Hozzászólás: 478
Csatolások: 0
Azonosító: 204511
Ez a fiú nem normális, de az sem aki nézte!
2013. december 06. 18:21 #124
- törölt felhasználó -    
Hála Istennek sikerült megmenteni smileeee.gif remélem a továbbiakban boldog lesz smileeee.gif Egész helyes srác smileeee.gif ... élet vidámnak tűnik a képen ._.
2013. december 06. 21:35 #125
- törölt felhasználó -    
Mennyire betegnek kell annak lennie, aki végig akar nézni egy öngyilkosságot.
2013. december 06. 21:47 #126
fanna-husy
fanna-husy
visszatérő vendég

StátuszÉrtékeld azt, amid van, mielőtt az élet megtanít értékelni azt, amid volt.
Hozzászólás: 250
Azonosító: 191618
Ilyenkor tényleg lehet látni, milyen beteg világban élünk. A csávó sem gondolta ezt át, főleg mert a tűzzel nem csak saját magát, de a koleszos társait is veszélyeztette. Idióták.
2013. december 07. 00:52 #127
- törölt felhasználó -    
Idézet (dori08 @ 2013.12.02. 23:04)
Strawberryman. Depressziós egy nagy...tongue.gif

olvasd el mégegyszer a kommentemet. utána talán megérted, miről írtam.
2013. december 07. 00:54 #128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsófii94 @ 2013.12.03. 18:37)
Tudod elfogadom azt a kritikát amit írtál rólam, de.
Nem hülyeség az amit írtam, hanem a saját VÉLEMÉNYEM. Bocsáss meg, nem tudtam hogy engedélyt kell kérnem tőled ha kommentelni szeretnék.Másrészt, ki vagy Te, hogy ilyeneket írsz?! Nem ismersz, nem tudod ki vagyok, nem tudod hány éves vagyok.Kurvára (már bocsánat a kifejezésért) nem tudsz Te semmit.Nem undorító a hozzászólás, voltak akik egyet is értettek velem.smileeee.gif Megnyugodhatsz nem fogok olyan pályát választani, de kösz amiért így aggódsz. Én legyek büszke magamra?! KÉPZELD AZ IS VAGYOK! De Te?! Leírod ide hogy sajnálod, hogy az olyanoknak mint Én, nem fordul a meg a fejükben az öngyilkosság? Gyönyörű ember lehetsz Te is!smileeee.gif
Nem, nem fog megfordulni (SE) ilyen dolog az eszembe, mivel van kiért és miért itt lennem.smileeee.gif Nos, höhö, átadtam és csak úgy mondom, köszönik a gratulációd és közlik veled, (biggrin.gif) hogy Ők büszkék rám, szeretnek és támogatni fognak mindenben. Büszkék arra aki lettem és hogy vannak céljaim az életben, hogy van saját véleményem egyes dolgokról. Viszont Téged csak sajnálni tudlak, mivel neked sosem lesz ilyen jó családod, mivel ha lenne nem írtál volna ilyet. Egy cseppet sem hatott meg az amit írtál, az én véleményem nem fog megváltozni. Amúgy visszatérve az empátiára és az érzéketlenségre. Ilyen belsős dolgokat majd csak azután állíts rólam miután megismertél. Rohadtul nem tudsz rólam semmit (ahogy ugyebár Én se rólad). Visszatérve erre a fiúra, ha valóban öngyilkos akar lenni az ember, akkor nem hiszem, hogy belebukik. Sajnálom ha nyers voltam, de még mindig úgy vélem, hogy az őszinteség az elsődleges.
Bocsánat amiért ilyen hosszúra sikeredett.!
(Ha még szeretnél hozzáfűzni valami a dologhoz azt privátban tedd meg, kérlek, mivel nem szeretnék mindig ide visszalépni, hogy elolvassam a véleményedet! Köszönöm!)

erre most csak annyit, hogy gratulálok. egyszerűen... áhh, nem, nem éri meg veled foglalkozni, kezelhetetlen.
2013. december 07. 10:48 #129
LoVe nyuszii
LoVe nyuszii

StátuszJobb teljes erőből harcolva meghalni, mint térden állva, megalázottan élni az él
Hozzászólás: 580
Azonosító: 193238
milyen szülők azok akik ilyet mernek hagyni.
2013. december 07. 11:52 #130
Tiffany Jágerszky
Tiffany Jágerszky
új tag

StátuszJelenleg a legújabb dolgokat keresek a starity-n!!!!!!!!
Hozzászólás: 20
Azonosító: 195209
Az igen!Nagyon durva!
2013. december 07. 12:55 #131
willscheidt
willscheidt
új tag

StátuszJelöljetek és szavazzatok.:) Ha szavaztál írj a falamra és visszamegy:)
Hozzászólás: 16
Azonosító: 186539
Ilyet tesz a közösségi háló a tinikkel... Úgy érzem messzire megy már minden. Az ask.fm-en névtelen oltogatók ellen senki nem tesz semmit, pedig a legtöbb felhasználónak fáj és egyre jobban depressziósak lesznek és ez lesz a vége mindegyiknek ha folytatják. Szánalom a világ...
2013. december 07. 13:33 #132
- törölt felhasználó -    
Ez szörnyű, de ilyet tesz a közősségi hÁló, és willscheidt nem csak a tinikkel
2013. december 07. 14:15 #133
- törölt felhasználó -    
Hát,nagy kár,hogy a barátnője miatt vetett volna véget az életének! Ilyenekért nem szabad öngyilkos lenni,sem azért hogy a szülők kitagadnak!
2013. december 07. 14:17 #134
- törölt felhasználó -    
meyah_ egyetértek! meghajolo.gif
A mai világban történtek inkább szégyellni valóak,mint hogy elismerőek!
2013. december 07. 14:39 #135
Niki915
Niki915
visszatérő vendég

StátuszLove Damon <3
Hozzászólás: 251
Azonosító: 213890
200 ember támogatta?! Na, én inkább őket gyújtanám fel. Végig akarták nézni, ahogy a szemük láttára meghal egy ember? Ha a helyükben lettem volna, inkább elkértem volna valamilyen elérhetőségét a srácnak és képes lettem volna órákig hallgatni, ahogy kiadja magából a dolgokat, a végén pedig egészen biztosan lebeszéltem volna az öngyilkosságról. Mondjuk valószínűleg ez lett volna a célja... Azt akarhatta, hogy valaki meghallgassa és lebeszélje (mert ugye az ilyen embereknek egy kedves szó is segít abban, hogy ne adják fel), de ehelyett csak bátorították... Hová fajul ez a világ?
2013. december 07. 14:46 #136
Bogi00
Bogi00
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Azonosító: 210660
Nem értem hogy az emberek hogy lehetnek ennyire hülyék komolyan végig akarták volna nézni hogy öli meg magát inkább aki nézte ezt azt gyújtanám fel de most komolyan
2013. december 07. 15:06 #137
- törölt felhasználó -    
Támogatták..minwek
2013. december 07. 15:10 #138
Cukibogyó01
Cukibogyó01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Csatolások: 50
Azonosító: 203851
Azért ilyenért nem kell öngyilkosnak lenni.. Ugyan én nem vagyok ilyen helyzetben de akkor is. ! Az a tény meg, hogy 200 ember akarta megnézni, hogy egy embertársuk meghal az pedig elborzasztó. És ez nem az internet hibája, az ilyenek találnának más módot erre. willscheidt a névtelen oltogatók ellen pedig annyit lehet tenni, hogy beállítod, hogy ne lehessen névtelenül kérdezni, meg írogatni, meg ha ennek ellenére is kapsz ilyen üziket akkor vagy ne foglalkozz velük, vagy töröld le magadat ask.fm-ről. Ezzel természetesen senkit nem akarok piszkálni meg ilyenek csak a véleményemet mondom. És persze lehet oltogatni ezért.
2013. december 07. 16:46 #139
KatherineGates
KatherineGates
visszatérő vendég

StátuszSpiccesen kóválygok a saját temetésemen. Milyen ironikus!
Hozzászólás: 182
Azonosító: 216048
Szánalmas, hogy 200 ember végig akarta nézni mindezt, bár az sem a legésszerűbb, hogy a srác hirdette az öngyilkosságát. Érdekes számomra, hogy úgymond egészen apró dolog miatt máris véget akart vetni az életének, bár nem szólok bele ilyesmibe, lehet, hogy lelkileg instabil volt, ezért érezte úgy, hogy ez a legjobb megoldás. Remélem, boldogabb életre tesz szert ezután.
2013. december 07. 16:54 #140
- törölt felhasználó -    
Nem inkább szóltak volna a rendőrségnek..nem inkább még több embert hívnak... Hova süllyed ez az emberiség.
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!