te jó isten, én ezt nem bírtam volna nézni
és még aki nézte is, hívhatott volna neki segítséget, és csak adták alá a lovat, szégyen
nem hiszem el hogy ilyen emberek vannak
Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú
2013. december 05. 19:17
2013. december 05. 20:10
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Ezt nem nézni kellett volna, hanem megállítani. Ilyenkor undorodom a világhálótól, névtelenül minden ember nagymenő tud lenni, a valóságban meg többségük gyáva nyuszi.
2013. december 06. 15:03
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Ez a fiú nem normális, de az sem aki nézte!
2013. december 06. 18:21
Hála Istennek sikerült megmenteni
remélem a továbbiakban boldog lesz
Egész helyes srác
... élet vidámnak tűnik a képen ._.
2013. december 06. 21:35
Mennyire betegnek kell annak lennie, aki végig akar nézni egy öngyilkosságot.
2013. december 06. 21:47
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Ilyenkor tényleg lehet látni, milyen beteg világban élünk. A csávó sem gondolta ezt át, főleg mert a tűzzel nem csak saját magát, de a koleszos társait is veszélyeztette. Idióták.
2013. december 07. 00:52
Idézet (dori08 @ 2013.12.02. 23:04)
Strawberryman. Depressziós egy nagy...
olvasd el mégegyszer a kommentemet. utána talán megérted, miről írtam.
2013. december 07. 00:54
Idézet (Zsófii94 @ 2013.12.03. 18:37)
Tudod elfogadom azt a kritikát amit írtál rólam, de.
Nem hülyeség az amit írtam, hanem a saját VÉLEMÉNYEM. Bocsáss meg, nem tudtam hogy engedélyt kell kérnem tőled ha kommentelni szeretnék.Másrészt, ki vagy Te, hogy ilyeneket írsz?! Nem ismersz, nem tudod ki vagyok, nem tudod hány éves vagyok.Kurvára (már bocsánat a kifejezésért) nem tudsz Te semmit.Nem undorító a hozzászólás, voltak akik egyet is értettek velem.
Megnyugodhatsz nem fogok olyan pályát választani, de kösz amiért így aggódsz. Én legyek büszke magamra?! KÉPZELD AZ IS VAGYOK! De Te?! Leírod ide hogy sajnálod, hogy az olyanoknak mint Én, nem fordul a meg a fejükben az öngyilkosság? Gyönyörű ember lehetsz Te is!
Nem, nem fog megfordulni (SE) ilyen dolog az eszembe, mivel van kiért és miért itt lennem.
Nos, höhö, átadtam és csak úgy mondom, köszönik a gratulációd és közlik veled, (
) hogy Ők büszkék rám, szeretnek és támogatni fognak mindenben. Büszkék arra aki lettem és hogy vannak céljaim az életben, hogy van saját véleményem egyes dolgokról. Viszont Téged csak sajnálni tudlak, mivel neked sosem lesz ilyen jó családod, mivel ha lenne nem írtál volna ilyet. Egy cseppet sem hatott meg az amit írtál, az én véleményem nem fog megváltozni. Amúgy visszatérve az empátiára és az érzéketlenségre. Ilyen belsős dolgokat majd csak azután állíts rólam miután megismertél. Rohadtul nem tudsz rólam semmit (ahogy ugyebár Én se rólad). Visszatérve erre a fiúra, ha valóban öngyilkos akar lenni az ember, akkor nem hiszem, hogy belebukik. Sajnálom ha nyers voltam, de még mindig úgy vélem, hogy az őszinteség az elsődleges.
Bocsánat amiért ilyen hosszúra sikeredett.!
(Ha még szeretnél hozzáfűzni valami a dologhoz azt privátban tedd meg, kérlek, mivel nem szeretnék mindig ide visszalépni, hogy elolvassam a véleményedet! Köszönöm!)
Nem hülyeség az amit írtam, hanem a saját VÉLEMÉNYEM. Bocsáss meg, nem tudtam hogy engedélyt kell kérnem tőled ha kommentelni szeretnék.Másrészt, ki vagy Te, hogy ilyeneket írsz?! Nem ismersz, nem tudod ki vagyok, nem tudod hány éves vagyok.Kurvára (már bocsánat a kifejezésért) nem tudsz Te semmit.Nem undorító a hozzászólás, voltak akik egyet is értettek velem.
Nem, nem fog megfordulni (SE) ilyen dolog az eszembe, mivel van kiért és miért itt lennem.
Bocsánat amiért ilyen hosszúra sikeredett.!
(Ha még szeretnél hozzáfűzni valami a dologhoz azt privátban tedd meg, kérlek, mivel nem szeretnék mindig ide visszalépni, hogy elolvassam a véleményedet! Köszönöm!)
erre most csak annyit, hogy gratulálok. egyszerűen... áhh, nem, nem éri meg veled foglalkozni, kezelhetetlen.
2013. december 07. 10:48
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
milyen szülők azok akik ilyet mernek hagyni.
2013. december 07. 11:52
|
|
Tiffany Jágerszkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 195209 offline
|
Az igen!Nagyon durva!
2013. december 07. 12:55
|
|
willscheidtúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.24. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 186539 offline
|
Ilyet tesz a közösségi háló a tinikkel... Úgy érzem messzire megy már minden. Az ask.fm-en névtelen oltogatók ellen senki nem tesz semmit, pedig a legtöbb felhasználónak fáj és egyre jobban depressziósak lesznek és ez lesz a vége mindegyiknek ha folytatják. Szánalom a világ...
2013. december 07. 13:33
Ez szörnyű, de ilyet tesz a közősségi hÁló, és willscheidt nem csak a tinikkel
2013. december 07. 14:15
Hát,nagy kár,hogy a barátnője miatt vetett volna véget az életének! Ilyenekért nem szabad öngyilkos lenni,sem azért hogy a szülők kitagadnak!
2013. december 07. 14:17
meyah_ egyetértek!
A mai világban történtek inkább szégyellni valóak,mint hogy elismerőek!
A mai világban történtek inkább szégyellni valóak,mint hogy elismerőek!
2013. december 07. 14:39
|
|
Niki915visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 213890 offline
|
200 ember támogatta?! Na, én inkább őket gyújtanám fel. Végig akarták nézni, ahogy a szemük láttára meghal egy ember? Ha a helyükben lettem volna, inkább elkértem volna valamilyen elérhetőségét a srácnak és képes lettem volna órákig hallgatni, ahogy kiadja magából a dolgokat, a végén pedig egészen biztosan lebeszéltem volna az öngyilkosságról. Mondjuk valószínűleg ez lett volna a célja... Azt akarhatta, hogy valaki meghallgassa és lebeszélje (mert ugye az ilyen embereknek egy kedves szó is segít abban, hogy ne adják fel), de ehelyett csak bátorították... Hová fajul ez a világ?
2013. december 07. 14:46
|
|
Bogi00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 210660 offline
|
Nem értem hogy az emberek hogy lehetnek ennyire hülyék komolyan végig akarták volna nézni hogy öli meg magát inkább aki nézte ezt azt gyújtanám fel de most komolyan
2013. december 07. 15:10
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
Azért ilyenért nem kell öngyilkosnak lenni.. Ugyan én nem vagyok ilyen helyzetben de akkor is. ! Az a tény meg, hogy 200 ember akarta megnézni, hogy egy embertársuk meghal az pedig elborzasztó. És ez nem az internet hibája, az ilyenek találnának más módot erre. willscheidt a névtelen oltogatók ellen pedig annyit lehet tenni, hogy beállítod, hogy ne lehessen névtelenül kérdezni, meg írogatni, meg ha ennek ellenére is kapsz ilyen üziket akkor vagy ne foglalkozz velük, vagy töröld le magadat ask.fm-ről. Ezzel természetesen senkit nem akarok piszkálni meg ilyenek csak a véleményemet mondom. És persze lehet oltogatni ezért.
2013. december 07. 16:46
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Szánalmas, hogy 200 ember végig akarta nézni mindezt, bár az sem a legésszerűbb, hogy a srác hirdette az öngyilkosságát. Érdekes számomra, hogy úgymond egészen apró dolog miatt máris véget akart vetni az életének, bár nem szólok bele ilyesmibe, lehet, hogy lelkileg instabil volt, ezért érezte úgy, hogy ez a legjobb megoldás. Remélem, boldogabb életre tesz szert ezután.
2013. december 07. 16:54
Nem inkább szóltak volna a rendőrségnek..nem inkább még több embert hívnak... Hova süllyed ez az emberiség.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: