Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú
2013. december 16. 00:12
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Undorító ez a 200 ember. Én ha hallottam volna róla, mindent megpróbáltam volna elkövetni, hogy ne tegye meg, nemhogy végignézni. Lehülyézni meg nem akarom, mert ismerős az érzés. Bevallom, én is vagyok néha így vele, hogy mindent könnyebb lenne így megoldani, ezért megértem, de akkor sem akarom, hogy mások megtegyék. Örülök, hogy végül nem járt sikerrel. Az élet olykor szörnyű és igazságtalan tud lenni, de sok dolga van még. Nem adhatja fel ilyen könnyen. Kitartás neki! Fighting!
2013. december 17. 14:31
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Nikky888 igaza van..
2013. december 18. 18:08
Nem tudom ki a szánalmasabb....az a 200 ember aki végig nézte volna ahogy egy társuk meghal, vagy ez a srác aki úgy döntött véget vet az életének, a NETEN NÉZŐ KÖZÖNSÉG ELŐTT. Nem is tudom mi akart ez lenni, figyelem felkeltés, szórakoztatás, vagy mi?? Az ő döntése mit kezd az életével, bár én nem tudok olyan okot ami annyira szörnyű lenne, és hosszú ideig tartana, hogy azt ne bírd ki, de ha már egyszer így érezte, akkor mi a francért csinálta ezt így??? Az a 200 ember meg eléggé beteges lehet, ha ezt csak így végig nézi. Szánalom az egész.
2013. december 18. 21:58
Na ne már....az öngyilkosság a legkönnyebb út, nem dobhatja el az életét! Ráadásul szörnyű, hogy 200 ember nézte volna végig
hogy mik vannak...
2013. december 19. 17:42
A srác mindössze azért akarhatta ezt az öngyilkosságot élő adásban lebonyolítani, hogy így kérjen segítséget. Reménykedett, hogy lesz (legalább egy ember), aki azt mondja neki, hogy ne tegye. Ehelyett 200 ember utálkozó és önző gesztusa várt rá, ezzel megerősítve azt az érzését, hogy egyedül van, nem szereti senki és hogy nem hiányozna senkinek sem. Gondoljátok át a helyzetét, és lehet hogy számotokra a gondjai nem tűnnek elég oknak ahhoz, hogy kioltsa az életét, de neki igen is az. Nem vagyunk egyformák!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 19. 23:14
Idézet (iomiis98 @ 2013.12.19. 17:42)
A srác mindössze azért akarhatta ezt az öngyilkosságot élő adásban lebonyolítani, hogy így kérjen segítséget. Reménykedett, hogy lesz (legalább egy ember), aki azt mondja neki, hogy ne tegye. Ehelyett 200 ember utálkozó és önző gesztusa várt rá, ezzel megerősítve azt az érzését, hogy egyedül van, nem szereti senki és hogy nem hiányozna senkinek sem. Gondoljátok át a helyzetét, és lehet hogy számotokra a gondjai nem tűnnek elég oknak ahhoz, hogy kioltsa az életét, de neki igen is az. Nem vagyunk egyformák!
pontosan ezt akartam írni.
2013. december 20. 15:40
|
|
CrainRockvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.13. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 189653 offline
|
Ez a fiú..oké...meg akarta ölni magát. Találkoztam már depressziós emberrel, aki véget akar vetni az életnek és próbáltam lebeszélni..
200 ember mi a náthás rongybatekert kócengeres názáreti vezérgilisztájáért akarta végignézni, ahogy egy fiú meghal??!
A férfiúnak pszichológus a 200 idiótának meg pár pofon.. Ennyire azért az emberiség csaknem fajulhat el.. Ez a szánalom legalja!
200 ember mi a náthás rongybatekert kócengeres názáreti vezérgilisztájáért akarta végignézni, ahogy egy fiú meghal??!
A férfiúnak pszichológus a 200 idiótának meg pár pofon.. Ennyire azért az emberiség csaknem fajulhat el.. Ez a szánalom legalja!
2013. december 22. 17:11
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
melyik elmebeteg ember nézné meg ezt online élőben???.....
...ja több mint 200 elmebetg... -.-
...ja több mint 200 elmebetg... -.-
2013. december 22. 17:13
Nem tudom, hogy az borzaszt el jobban, hogy élőben akarta megölni magát, vagy az, hogy egy csomóan meg akarták nézni.
2013. december 23. 12:52
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Idézet (CrainRock @ 2013.12.20. 15:40)
Ez a fiú..oké...meg akarta ölni magát. Találkoztam már depressziós emberrel, aki véget akar vetni az életnek és próbáltam lebeszélni..
100%ban igazad van
2013. december 24. 11:59
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
ez nagyon gáz... a sok idióta
2013. december 27. 00:16
Undorító. miért nem próbálták inkább megakadályozni. Mondjuk, ez az ő élete.
2013. december 27. 00:30
|
|
LolaRoseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 211928 offline
|
iomiis98 teljesen igazad van.A sok barom.Az egy dolog hogy gyilkolós filmeket néznek az emberek na de ha nem színészek játsszák el hanem valóban öngyilkos akart lenni egy hülyének sem jutott eszébe hogy ahelyett hogy ölbetett kézzel nézi végig egy 20 éves halálát segítene rajta??????!!!!És az aki elkezte terjeszteni annak nem jutott eszébe hogy ha nem néznék meg annyian talán nem ölné meg magát vagy ez volt a célja??!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.