Starity

Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 03. 13:25 #81
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (dori08 @ 2013.12.02. 23:04)
Strawberryman. Depressziós egy nagy...tongue.gif

Benne van ez is a pakliban, erre utaltam is...
Nézz utána a jelentésének kérlek. Miért ne lehetne az? A depresszió mindenkinél más formában mutatkozik.
2013. december 03. 13:27 #82
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (crazy134 @ 2013.12.03. 11:44)
haha, Toaster Stephen:DD a kommentekböl következtetve ti nem ismeritek az oldalt. Kb ez a szinvonal ott, ha ilyenek nem is minden nap történnek meg, ehez hasonlo durvaságok elöfordulnak, én már meg sem lepödök

Ha tényleg ennyire alacsony a színvonal ott, sírni támad kedvem...
2013. december 03. 13:42 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.12.02. 22:36)
Fú, b*szdmeg, ritkán mondom eme randa szót, de a te butaságodhoz már útlevél kell. Ostoba vagy, még hozzá nem kicsit, hanem nagyon nagyon. Továbbiakban fórumozás, észosztás és az élet értelmén való gondolkodás helyett menj a sarokba Barbie-zni, este pedig mesét nézni, mert neked jócskán az való. Undorító egy bicskanyitogató hozzászólást hánytál ide, az biztos. Büszke lehetsz magadra Kislányom! Ne válassz olyan pályát, ahol kell empátia, mert neked olyanod nincs és, ahogyan elnézem nem is lesz. Kár, hogy a hozzád hasonló p*rasztokban egyszer sem fordul meg az öngyilkosság gondolata, hisz nagy valószínűséggel a normális emberek az ilyen érzéketlen nyomorékok miatt választják a halált. Édesanyukádnak meg add át őszinte gratulációmat, hogy milyen kislányt nevelt belőled! unsure.gif

Köszönöm, hogy helyettem is elmondtad ezt neki! Ritka jó ember vagy.
A drágaságnak meg csak annyit mondanék, hogy az élet egy kalap kakit sem ér szerettek, és barátok nélkül. És egyáltanlán nem biztos, hogy ő cs*szte el az életét. Rengeteg variáció van. Sőt, az is lehet, hogy valamilyen fogyatekosággal rendelkezik, csak ezt még nem tudják. Ameddig, csak egy cikkben leírt dolgokról van tudomásod, addig ne okoskodj, és ne ítélj el másokat. Fogalmad sem lehet, hogy ennek a srácnak mi lehet a baja.
2 felhasználónak tetszik: hayley4, Beyla
2013. december 03. 13:45 #84
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Emberileg és morális értelemben ennél mélyebbre nem süllyedhetünk. Szólottam. dry.gif
2013. december 03. 14:54 #85
crazy134
crazy134
új tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 204806
de emberek, ö nem akart öngyilkos lenni, csak ki akarta vivni a felhasználok "tiszteletét" ezzel a tettel, mivel már régota téma ott, hogy valaki csináljon ilyet. Nem véletlen mászott az ágy alá, hogy minél kevesebb kér érje őt mire odaérnek a tüzoltók
2013. december 03. 14:55 #86
SuperJuniorfan
SuperJuniorfan
visszatérő vendég

StátuszSuper Junior is my everything. <3
Hozzászólás: 207
Csatolások: 95
Azonosító: 202501
Úristen milyen emberek vannak.... -.- ( ezt most a nézőkre mondtam)
2013. december 03. 16:42 #87
- törölt felhasználó -    
Szörnyű, hogy ilyen világban élünk :-(
2013. december 03. 17:32 #88
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Szerintem a srác egy percig sem gondolta komolyan, hogy megöli magát, csak egy kis hírverést akart saját magának...
2013. december 03. 17:47 #89
Sissy00
Sissy00
visszatérő vendég

StátuszYou cannot be wise until you can tell how long you were silly.
Hozzászólás: 469
Csatolások: 156
Azonosító: 210177
jézusom -.- erre...erre egyszerűen nem találok szavakat:cc
2013. december 03. 18:08 #90
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
én issssssssss Sissy00
2013. december 03. 18:37 #91
Zsófii94
Zsófii94
új tag

StátuszStay strong.♥
Hozzászólás: 33
Azonosító: 206649
Idézet (Beyla @ 2013.12.02. 22:36)
Hátha komolyan így gondolod, akkor az a helyzet, hogy nem tudod, hogy ez a srác mit érezhetett. Nagyon szerencsés embernek tartalak téged, mert nem tudod milyen az, amikor nincsen melletted senki sem. Nem tudod kinek elmondani a bajaidat, senkit sem izgat, hogy sz*rul vagy, nem kellesz senkinek sem és úgy érzed, hogyha távoznál az élők sorából, akkor sem hiányolna senki sem. K*rvára irigyellek valahol úgy magunk között szólva. Nem tudhatod, hogy mi játszódott le a srác fejében, ahogyan azt sem tudhatod, hogy mióta érezte magát úgy ahogyan. Szerintem ez nem egy gyenge pillanat volt, hanem egy segélykiáltás. Aki tényleg meg akarja tenni az szépen csöndben teszi, de ez a srác nyilvánosság előtt akarta. Figyelemért ordított, szeretetért és törődésért. Szerintem meg az a szánalmas és a gyávaság, na meg persze embertelen, hogy emberek százai nem csak végig nézték az egészet, hanem még adták is alá a lovat. Ez nem undorító egy csöppet sem? Én biztos, hogy minden erőmmel azon lettem volna, hogy lebeszéljem a srácot erről. Pluszban mindenkinek szíve-joga eldönteni azt, hogy akar élni vagy sem. Nem törhetsz pálcát valaki felett csak, mert nem úgy ítéli meg a dolgokat, mint te. Valószínűleg sosem éreztél még olyan magányt, hogy inkább a halált választanád. Mondom, becsüld meg ezt, mert nagyon szerencsés vagy!
Fú, b*szdmeg, ritkán mondom eme randa szót, de a te butaságodhoz már útlevél kell. Ostoba vagy, még hozzá nem kicsit, hanem nagyon nagyon. Továbbiakban fórumozás, észosztás és az élet értelmén való gondolkodás helyett menj a sarokba Barbie-zni, este pedig mesét nézni, mert neked jócskán az való. Undorító egy bicskanyitogató hozzászólást hánytál ide, az biztos. Büszke lehetsz magadra Kislányom! Ne válassz olyan pályát, ahol kell empátia, mert neked olyanod nincs és, ahogyan elnézem nem is lesz. Kár, hogy a hozzád hasonló p*rasztokban egyszer sem fordul meg az öngyilkosság gondolata, hisz nagy valószínűséggel a normális emberek az ilyen érzéketlen nyomorékok miatt választják a halált. Édesanyukádnak meg add át őszinte gratulációmat, hogy milyen kislányt nevelt belőled! unsure.gif

Tudod elfogadom azt a kritikát amit írtál rólam, de.
Nem hülyeség az amit írtam, hanem a saját VÉLEMÉNYEM. Bocsáss meg, nem tudtam hogy engedélyt kell kérnem tőled ha kommentelni szeretnék.Másrészt, ki vagy Te, hogy ilyeneket írsz?! Nem ismersz, nem tudod ki vagyok, nem tudod hány éves vagyok.Kurvára (már bocsánat a kifejezésért) nem tudsz Te semmit.Nem undorító a hozzászólás, voltak akik egyet is értettek velem.smileeee.gif Megnyugodhatsz nem fogok olyan pályát választani, de kösz amiért így aggódsz. Én legyek büszke magamra?! KÉPZELD AZ IS VAGYOK! De Te?! Leírod ide hogy sajnálod, hogy az olyanoknak mint Én, nem fordul a meg a fejükben az öngyilkosság? Gyönyörű ember lehetsz Te is!smileeee.gif
Nem, nem fog megfordulni (SE) ilyen dolog az eszembe, mivel van kiért és miért itt lennem.smileeee.gif Nos, höhö, átadtam és csak úgy mondom, köszönik a gratulációd és közlik veled, (biggrin.gif) hogy Ők büszkék rám, szeretnek és támogatni fognak mindenben. Büszkék arra aki lettem és hogy vannak céljaim az életben, hogy van saját véleményem egyes dolgokról. Viszont Téged csak sajnálni tudlak, mivel neked sosem lesz ilyen jó családod, mivel ha lenne nem írtál volna ilyet. Egy cseppet sem hatott meg az amit írtál, az én véleményem nem fog megváltozni. Amúgy visszatérve az empátiára és az érzéketlenségre. Ilyen belsős dolgokat majd csak azután állíts rólam miután megismertél. Rohadtul nem tudsz rólam semmit (ahogy ugyebár Én se rólad). Visszatérve erre a fiúra, ha valóban öngyilkos akar lenni az ember, akkor nem hiszem, hogy belebukik. Sajnálom ha nyers voltam, de még mindig úgy vélem, hogy az őszinteség az elsődleges.
Bocsánat amiért ilyen hosszúra sikeredett.!
(Ha még szeretnél hozzáfűzni valami a dologhoz azt privátban tedd meg, kérlek, mivel nem szeretnék mindig ide visszalépni, hogy elolvassam a véleményedet! Köszönöm!)
2013. december 03. 18:45 #92
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
szomoruu...sajnos az emberek ilyenek.. szivszoringato mennyire mocskosak tudnak lenni neha!!
2013. december 03. 18:57 #93
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Én is egyet értek azokkal aki azt írják ez nem megoldás, és, hogy nem ország világ előtt kell ezt művelni, és azokkal is, akik szerint a "nézők" is hibásak. Viszont véleménye mindenkinek lehet, nem értem miért kell ilyen durván leszólni valaki, csak mert te máshogy gondolod. Azért az is borzalmas, ahogy itt marják egymást az emberek.
2013. december 03. 19:07 #94
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Az a 200 ember ahelyett hogy nézi inkább biztatták volna hogy nincs értelme ennek vagy menjen el pszhiológushoz ha ennyire megrázta a szakítás vagy az hogy a családja kitagadta. Az emebriség ismét leszerepelt! -,-"
De az is előfordulhat hogy csak egy kis hírnévre vágyott. De ki tudja...
2013. december 03. 19:25 #95
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Bah.Ahelyett, hogy leállítanák, infantilis módon bátorítják?
2013. december 03. 19:26 #96
- törölt felhasználó -    
200 ember, nemhogy leállítani akarta volna, hanem még bíztatta is. Hova süllyedünk?
2013. december 03. 19:57 #97
- törölt felhasználó -    
Hát már nem azért, de ha annyira öngyilkos akart lenni, minek több száz ember szeme láttára csinálta?? 110.gif Megkövezhettek, de én egyáltalán nem tudom sajnálni az ilyet. Aki hülye haljon meg. Tűzgyújtás... Ennél feltűnőbb dolgot, elég nehezen talált volna. Inkább vágta volna föl csendben az ereit, vagy simán gyógyszerezte volna be magát, úgy kevesebb az esély, hogy fölfigyeljenek rá és meg tudják menteni. Ebből is látszik, hogy mi is volt az igazi szándéka... dry.gif Na jó, inkább nem folytatom, mert sokan már így is a hátuk közepére se kívánnak... rolleyes.gif Hiszem mint tudjuk itt mindenki olyan nagy szent, és ha valakinek más mer lenni a véleménye az egy kalap kaki...
2013. december 03. 20:07 #98
Dorcsi12
Dorcsi12
visszatérő vendég

StátuszAz ajtó kicsapódott és,valaki kirohant,én:-Hát ez kiviharzott.-MI??Kiviharcos??
Hozzászólás: 291
Azonosító: 199749
Bogica0430 jaja sad.gif :'(
2013. december 03. 20:15 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.12.03. 19:57)
Hát már nem azért, de ha annyira öngyilkos akart lenni, minek több száz ember szeme láttára csinálta??  110.gif  Megkövezhettek, de én egyáltalán nem tudom sajnálni az ilyet. Aki hülye haljon meg. Tűzgyújtás... Ennél feltűnőbb dolgot, elég nehezen talált volna. Inkább vágta volna föl csendben az ereit, vagy simán gyógyszerezte volna be magát, úgy kevesebb az esély, hogy fölfigyeljenek rá és meg tudják menteni. Ebből is látszik, hogy mi is volt az igazi szándéka...  dry.gif  Na jó, inkább nem folytatom, mert sokan már így is a hátuk közepére se kívánnak...  rolleyes.gif Hiszem mint tudjuk itt mindenki olyan nagy szent, és ha valakinek más mer lenni a véleménye az egy kalap kaki...

Teljesen egyetértek veled! meghajolo.gif
2013. december 03. 20:20 #100
Zsófii94
Zsófii94
új tag

StátuszStay strong.♥
Hozzászólás: 33
Azonosító: 206649
Idézet (wiky96 @ 2013.12.03. 19:57)
Hát már nem azért, de ha annyira öngyilkos akart lenni, minek több száz ember szeme láttára csinálta??  110.gif  Megkövezhettek, de én egyáltalán nem tudom sajnálni az ilyet. Aki hülye haljon meg. Tűzgyújtás... Ennél feltűnőbb dolgot, elég nehezen talált volna. Inkább vágta volna föl csendben az ereit, vagy simán gyógyszerezte volna be magát, úgy kevesebb az esély, hogy fölfigyeljenek rá és meg tudják menteni. Ebből is látszik, hogy mi is volt az igazi szándéka...  dry.gif  Na jó, inkább nem folytatom, mert sokan már így is a hátuk közepére se kívánnak...  rolleyes.gif Hiszem mint tudjuk itt mindenki olyan nagy szent, és ha valakinek más mer lenni a véleménye az egy kalap kaki...

Teljesen egyetértek én is!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!