Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú
2013. december 02. 17:22
|
|
g.erika.99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 205924 offline
|
De ráadásul még bátorítják is.
Ez a elszomorító a mai világban.
Ez a elszomorító a mai világban.
2013. december 02. 17:25
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Marha okosak voltak azok az emberek, akik még "támogatták" is!!Elment az eszük az ilyen fiataloknak, lehet hogy az ilyen helyzeten nem könnyű túl lépni, de nem megoldás, az ilyen hülyeség!Remélem jobban lesz :/
2013. december 02. 17:31
Ez beteg.. És még támogatják is!! Annak 200 embernek is elment az esze?? o.O
2013. december 02. 17:32
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Szerintem a nézők azt hitték, hogy úgysem fogja megtenni... (nem mentegetni akarom őket! Véletlenül sem.)
Nem tudom... ha én látom ezt a hirdetést valószínűleg nem hiszem el (én már csak ilyen bizalmatlan vagyok). Mondjuk az elején arra tudtam csak gondolni, hogy ha annyira meg akarja ölni magát, akkor azt nem mások előtt fogja megtenni. Úgyhogy eléggé meglepett, hogy mégis megtette, de valahogy nincs bennem szánalom iránta. Lehet rám dobálni most kígyót-békát, de vannak emberek, akiknek ennél súlyosabb gondjaik vannak, és mégsem akarják megölni magukat. Ráadásul megsérült egy társa is!
Nem tudom... ha én látom ezt a hirdetést valószínűleg nem hiszem el (én már csak ilyen bizalmatlan vagyok). Mondjuk az elején arra tudtam csak gondolni, hogy ha annyira meg akarja ölni magát, akkor azt nem mások előtt fogja megtenni. Úgyhogy eléggé meglepett, hogy mégis megtette, de valahogy nincs bennem szánalom iránta. Lehet rám dobálni most kígyót-békát, de vannak emberek, akiknek ennél súlyosabb gondjaik vannak, és mégsem akarják megölni magukat. Ráadásul megsérült egy társa is!
2013. december 02. 17:39
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Szerintem erről nem csak ő tehet ,ha mondjuk kitagadna a családom én sem tudnám mit tegyek ,hova menjek (bár mondjuk öngyilkos sem lennék) ,de azért ez elég komoly dolog.Azt viszont nem értem ,hogy miért kellett ezt mind felvenni.
2013. december 02. 17:40
Ez normális?!
Nála már csak azok a hülyébbek, akik képesek lettek volna végignézni ezt!!! Atyaég, hova süllyedünk?!
Nála már csak azok a hülyébbek, akik képesek lettek volna végignézni ezt!!! Atyaég, hova süllyedünk?!
2013. december 02. 17:41
|
|
JessyMúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 213028 offline
|
200 ember támogatta?! Na, én inkább őket gyújtanám fel. Végig akarták nézni, ahogy a szemük láttára meghal egy ember? Ha a helyükben lettem volna, inkább elkértem volna valamilyen elérhetőségét a srácnak és képes lettem volna órákig hallgatni, ahogy kiadja magából a dolgokat, a végén pedig egészen biztosan lebeszéltem volna az öngyilkosságról. Mondjuk valószínűleg ez lett volna a célja... Azt akarhatta, hogy valaki meghallgassa és lebeszélje (mert ugye az ilyen embereknek egy kedves szó is segít abban, hogy ne adják fel), de ehelyett csak bátorították... Hová fajul ez a világ? *drámai sóhaj*
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 02. 17:47
|
|
Brix3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 198914 offline
|
Szörnyű, hogy mindezt 200 ember támogatta, sőt végig is nézte! Borzadály, hova fajul a világ. Ahelyett, hogy esetleg valami elérhetőséget kérni, vagy valahova írni valami ösztönzőt. Lehet, ha végighallgatta volna valaki, nem teszi ezt. Az a valaki pedig elkönyvelhetett volna magának egy életmentést. Nem lett volna jobb mint végig nézni? Azért örülök, hogy túlélte a fiú
2013. december 02. 18:01
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
Zsófii94
Aranyom, neked meg a taplósági szinted üti meg az egy milliomodik szintet. -.-"
Addig örülj, ameddig nem kergetnek olyan lelkiállapotba, hogy csak az öngyilkosságot találod megoldásnak.
Egy mentálisan stabil és (még) erős ember, nem értheti, milyen az az érzés, amikor már nem látod értelmét annak, hogy élj..
Aranyom, neked meg a taplósági szinted üti meg az egy milliomodik szintet. -.-"
Addig örülj, ameddig nem kergetnek olyan lelkiállapotba, hogy csak az öngyilkosságot találod megoldásnak.
Egy mentálisan stabil és (még) erős ember, nem értheti, milyen az az érzés, amikor már nem látod értelmét annak, hogy élj..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 02. 18:10
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
jessym maximálisan eggyet értek!!
2013. december 02. 18:22
|
|
Zsófii94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 206649 offline
|
Akhillesz98
Mit pattogsz már?
mi az hogy taplóság?
szánalmasak az ilyen emberek és kész.Gyenge az ilyen ember.Mindenre van megoldás és nem egyből az öngyilkosságra kell gondolni..Elítélem az ilyen embereket.Gyenge emberek, akik ahelyett hogy szembenéznének a problémájukkal megfutamodnak..Én egyáltalán nem sajnálom az ilyen embereket.:ddd Meg mi az, hogy 200 ember előtt? Ha valaki öngyilkos akar lenni akkor minek kell ezt interneten, mindenki szeme láttára megtenni?! mindenkinek vannak problémái és nem az a megoldás hogy fogod és kinyírod magadat a g*cibe.
Ja és csak hogy tudd, én sose fogom ezt átélni, ugyanis a barátaim és a családom is mindenben támogat és mellettem állnak..Nem fogom annyira elcseszni az életem, hogy a szüleim kitagadjanak.Ha bármi problémád vagy közölnivalód van, akkor privátba írj, mert itt nem folytatom. ARANYOM.XDD
Mit pattogsz már?
Ja és csak hogy tudd, én sose fogom ezt átélni, ugyanis a barátaim és a családom is mindenben támogat és mellettem állnak..Nem fogom annyira elcseszni az életem, hogy a szüleim kitagadjanak.Ha bármi problémád vagy közölnivalód van, akkor privátba írj, mert itt nem folytatom. ARANYOM.XDD
2013. december 02. 18:24
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Borzasztó, hogy 200 ember képes lett volna végignézni, ahogy meghal!
Senkinek nem fordult meg a fejében, hogy valahogy megállítsa? Gondolajtok bele! Egy 20 éves srác, előtte az egész élet! És az a sok-sok ember szemrebbenés nélkül tűrte volna, ahogy megöli magát, és még támogatták is? Hihetetlen, hogy néhány emberben semennyi empátia nincs.
2013. december 02. 18:46
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.