Élő adásban akart véget vetni az életének a fiú
2013. december 27. 22:33
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
mi kell egy 20 éves srácnak, hogy öngyilkos legyen?Hogy jut el odáig? és a többi 200 ember? nem tudom és nem akarom elhinni, hogy 200 emberből legalább 1 ember nem akart segíteni!
2013. december 29. 10:37
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Rekus1D:
"Nem tudom ki a szánalmasabb....az a 200 ember aki végig nézte volna ahogy egy társuk meghal, vagy ez a srác aki úgy döntött véget vet az életének, a NETEN NÉZŐ KÖZÖNSÉG ELŐTT."
A depressziós, öngyilkosságra hajlamos emberek között elég gyakori, hogy közönséget igényelnek. Ez nem szánalmas, vagy feltűnési viszketegség, sokkal inkább segélykiáltás.
Az ilyen emberek valószínüleg mindenkit elvesztettek már (családot, barátokat), de szükségük van valakire, aki érezteti velük, hogy fontosak, és kell, hogy éljenek. Ilyenkor folyamodnak valamilyen közösségi médiához. A srác sem internetsztár akart lenni, hanem azt akarta, hogy a 200 idióta közül legyen legalább egy, aki azt mondja neki, "Ne csináld ezt, fontos vagy."
Viszont sajnos a legtöbb ember ezt nem érti (te sem értetted, ezért nevezted szánalmasnak), félreértik, azt hiszik, a nézettség kell neki és, hogy nem is akar öngyilkos lenni, ezért ahelyett, hogy lebeszélnék róla, inkább bíztatják, vagy szidják, így pont az ellenkezőjét érik el, mint amit az öngyilkosjelölt akar.
A beteg vígasz és segítség helyett még több gyűlöletet kap, még szánalmasabbnak és feleslegesebbnek érzi magát, ezért valóban elköveti az öngyilkosságot.
A tanulság, amit neked és a hozzád hasonlóknak le kell szűrnötök, hogy nem ismeritek a másik embert, nem tudtak semmit a helyzetéről, így nem bírálhatjátok, nem nevezhetitek szánalmasnak, mivel ami nektek csak egy szó, amit elengedtek a fületek mellett, neki lehet a ravasz, ami beleereszti azt a bizonyos golyót a fejébe. Inkább kétszer gondold meg, mielőtt kimondasz valamit, vagy inkább maradj csendben.
"Nem tudom ki a szánalmasabb....az a 200 ember aki végig nézte volna ahogy egy társuk meghal, vagy ez a srác aki úgy döntött véget vet az életének, a NETEN NÉZŐ KÖZÖNSÉG ELŐTT."
A depressziós, öngyilkosságra hajlamos emberek között elég gyakori, hogy közönséget igényelnek. Ez nem szánalmas, vagy feltűnési viszketegség, sokkal inkább segélykiáltás.
Az ilyen emberek valószínüleg mindenkit elvesztettek már (családot, barátokat), de szükségük van valakire, aki érezteti velük, hogy fontosak, és kell, hogy éljenek. Ilyenkor folyamodnak valamilyen közösségi médiához. A srác sem internetsztár akart lenni, hanem azt akarta, hogy a 200 idióta közül legyen legalább egy, aki azt mondja neki, "Ne csináld ezt, fontos vagy."
Viszont sajnos a legtöbb ember ezt nem érti (te sem értetted, ezért nevezted szánalmasnak), félreértik, azt hiszik, a nézettség kell neki és, hogy nem is akar öngyilkos lenni, ezért ahelyett, hogy lebeszélnék róla, inkább bíztatják, vagy szidják, így pont az ellenkezőjét érik el, mint amit az öngyilkosjelölt akar.
A beteg vígasz és segítség helyett még több gyűlöletet kap, még szánalmasabbnak és feleslegesebbnek érzi magát, ezért valóban elköveti az öngyilkosságot.
A tanulság, amit neked és a hozzád hasonlóknak le kell szűrnötök, hogy nem ismeritek a másik embert, nem tudtak semmit a helyzetéről, így nem bírálhatjátok, nem nevezhetitek szánalmasnak, mivel ami nektek csak egy szó, amit elengedtek a fületek mellett, neki lehet a ravasz, ami beleereszti azt a bizonyos golyót a fejébe. Inkább kétszer gondold meg, mielőtt kimondasz valamit, vagy inkább maradj csendben.
2013. december 29. 18:38
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
2013. december 31. 18:50
Nem százas?!
És az százas aki,ezt végig nézte és semmit sem tett!?-.-"
És az százas aki,ezt végig nézte és semmit sem tett!?-.-"
2014. január 03. 14:25
|
|
PLL4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 218277 offline
|
Egyszerűen nem értem...más küzdd a kórházi ágyon azért,hogy élhessen még legalább egy órát,egy egészséges ember pedig el akarja dobni magától az életet,ráadásul mind ezt egy webkamera előtt,élőben...arról a sok idiótáról pedig ne is beszéljünk,aki mindezt tétlenül végignézte...
2014. január 04. 02:43
|
likethebyoriginalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 217849 offline
|
Pedig nagyon fiatal. Szegény
2014. június 09. 19:27
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Hát igen. Amíg más beteg, könyörög az életéért, addig ő csak úgy öngyilkos szeretne lenni. Én értem, hogy kitagadták és szakítottak vele, de ilyenkor mindent rendbe kéne hozni, nem rögtön rosszul cselekedni.
És aki még buzdítja is, az már tényleg beteg. Ki lehet olyan hülye, hogy más halálát akarja látni? Én még rá se kattintottam volna, nem hogy mást is hívok. Meg kellett volna állítani, elmondani neki, hogy ez baromság, mert akkor talán még vissza is fogadták volna, de így már nem fogják, az biztos.
Persze nem az emberek hibásak a dologért, de ha már bámulni kell más öngyilkosságát, akkor vagy nézd, vagy menj el, de szerintem semmiképpen sem kell buzdítani.
Xx
És aki még buzdítja is, az már tényleg beteg. Ki lehet olyan hülye, hogy más halálát akarja látni? Én még rá se kattintottam volna, nem hogy mást is hívok. Meg kellett volna állítani, elmondani neki, hogy ez baromság, mert akkor talán még vissza is fogadták volna, de így már nem fogják, az biztos.
Persze nem az emberek hibásak a dologért, de ha már bámulni kell más öngyilkosságát, akkor vagy nézd, vagy menj el, de szerintem semmiképpen sem kell buzdítani.
Xx
2015. március 29. 16:16
Ja, hogy 4chan. Mindent értek. Mielőtt megismertem az oldalt, azt hittem, hogy a tumblr az internet szemetese.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: