Batánovics Lili esett ki az X-Faktorból
2013. november 12. 15:52
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
Nem neki kellett volna kiesnie! Adam mar egy elismert magyar eloadok,aki mar feltunt egy musorban...a fat mit keres ebben a musorban?! minden heten ugyan azt adjak elo...ja bocs nem,a szoveg mas...
2013. november 12. 16:02
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
kár, pedig nagyon jó hangja van
2013. november 12. 16:32
|
|
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline
|
Én azt hittem a szabó ádám fog kiesni lili sokkal jobb vot
2013. november 12. 16:33
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
a Fat Phoneixnek már rég nem ott kéne lennie.
2013. november 12. 16:34
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Ez a legnagyob többenet ami ért engem.Komolyan mondom neki volt az egyik legnagyobb hangja.Ezért baj az hogy a nézők szavaznak nem pedig a mentorok.A Szabó Ádám is nagyon jó,de a Lili milliószor jobb.Nem neki kellett volna kiesnie,hanem a Krsznai Tündének.Az borzalmas az a nő.Ha ő megnyeri többet se nézem az X faktort.
2013. november 12. 16:47
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Mi a francért kell minden egyes X-faktor részről beszámolni? Aki nézte, tudja, mi volt benne, aki meg nem nézte, vagy megkérdez valaki mást, vagy pont letojja.
2013. november 12. 16:54
Idézet (TheDanush @ 2013.11.12. 06:17)
Vasárnap baromira fel voltam háborodva! Eddig is tisztában voltam azzal, hogy a magyar X-Faktor nem a tehetségre megy, na de ennyire feltűnően? Lili ezerszer jobban énekelt, és sokkal több érzelmet adott át, mint Ádám. Egyébként, ez a Szikora is elég rendesen eladta magát.
Szívemből beszélsz. Az X faktor csak a pénzre megy.
2013. november 12. 17:03
hát sajnálom, de szerintem egyre rosszabbul teljesített.
2013. november 12. 17:18
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Nagyon sajnálom hogy ki esett..!! Pedig ö volt a kedvencem ..!!
2013. november 12. 17:22
|
|
milesis77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 212647 offline
|
Nem tudom, miért kell oltogatni a Fat Phoneixet, nem ők tehetnek arról, hogy a Liluska gyenge előadàst nyújtott! Igenis Lili nem énekelt olyan jól, hogy tovább juthasson és ezért fölösleges a Krasznai Tüncikét meg a Fat Phoneixnet leszólni. Gyenge volt ez a Lili és engem nem hatott meg a tàvozàsa.
2013. november 12. 17:26
Nah...itt nyilvánul meg legjobban hogy az emberek manapság jobban szeretik a cuki kisfiúkat mint a tehetséges embereket.
Lilinek legalább volt is hangja, jó..aláírom hogy még élnie kell ahhoz hogy jobban átadja az érzelmeket, de legalább nem volt olyan fahang mint a drága Ádámka.
Az egy dolog hogy Lili nem egy kifejezett popalkat mert ugye nem 50 kiló, de a kilójával tud az ember kezdeni valamit, de a kappanhanggal nem!!
Szikorán ledöbbentem hogy amikor azt mondta hogy Lilinek kell mennie.
Neki legalább volt is hangja az egész mezőnyben. PLili én őszintén szólva nem tudom mit esznek annyira az emberek, én elalszok rajta!! Tündében van valami nagyon irritáló. Mielőtt bárki is félreértené nem a múltja miatt -mondjuk nem értem hogyha ennyire elakarja felejteni akkor minek hangoztatja adásról, adásra??? Mindig meg kell a múltját vmilyen okból sajnálni.
A F.Főnixet még elejinte szerettem is de amit mostanában csinálnak az NEM ZENE!!! A BTW számomra a vindíreksön Mo.-i változata. Lili kívül még Dórának van hangja.
A végén most is az lesz mint az első adásban a totál tehetségtelen fog győzni.
Az egy dolog hogy Lili nem egy kifejezett popalkat mert ugye nem 50 kiló, de a kilójával tud az ember kezdeni valamit, de a kappanhanggal nem!!
Neki legalább volt is hangja az egész mezőnyben. PLili én őszintén szólva nem tudom mit esznek annyira az emberek, én elalszok rajta!! Tündében van valami nagyon irritáló. Mielőtt bárki is félreértené nem a múltja miatt -mondjuk nem értem hogyha ennyire elakarja felejteni akkor minek hangoztatja adásról, adásra??? Mindig meg kell a múltját vmilyen okból sajnálni.
A F.Főnixet még elejinte szerettem is de amit mostanában csinálnak az NEM ZENE!!! A BTW számomra a vindíreksön Mo.-i változata. Lili kívül még Dórának van hangja.
2013. november 12. 17:29
|
|
tori123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1523 Csatolások: 17 Azonosító: 200580 offline
|
Idézet (Medkap @ 2013.11.12. 17:26)
Nah...itt nyilvánul meg legjobban hogy az emberek manapság jobban szeretik a cuki kisfiúkat mint a tehetséges embereket.
Lilinek legalább volt is hangja, jó..aláírom hogy még élnie kell ahhoz hogy jobban átadja az érzelmeket, de legalább nem volt olyan fahang mint a drága Ádámka.
Teljesen egyetértek veled
2013. november 12. 17:36
|
|
viki1995 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 1966 Csatolások: 0 Azonosító: 191436 offline
|
Már bocs,de Lili sokkal jobb volt,mint az a szépfiú! Kár hogy a hülye Szikora meg Geszti Ádámot engedte tovább. Mondjuk elméletileg a Krasznai Tünde fogja megnyerni(a mentorok szerint).Mondjuk az a legnagyobb kár,hogy én pont neki szurkoltam.Én legszívesebben akkor is falba vertem volna a fejemet,amikor mondták hogy a Fat Phoenix továbbjutott,pont a leggyengébbik. Mondjuk azt hittem hogy először Szabó Ádika fogok kiesni. De oké,mind a kettő jó volt,csak szerintem ezt úgy kellett volna hogy Ádám a ByTheWay-el vagy a kövér madarakkal párbajozik,és akkor egy tehetségtelennel kevesebb lesz a műsorban!
2013. november 12. 17:39
|
|
viki1995 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 1966 Csatolások: 0 Azonosító: 191436 offline
|
Idézet (Medkap @ 2013.11.12. 17:26)
Totál igazad van! Nem is tehetség alapján választanak!
2013. november 12. 17:47
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Idézet (milesis77 @ 2013.11.12. 17:22)
Nem tudom, miért kell oltogatni a Fat Phoneixet, nem ők tehetnek arról, hogy a Liluska gyenge előadàst nyújtott! Igenis Lili nem énekelt olyan jól, hogy tovább juthasson és ezért fölösleges a Krasznai Tüncikét meg a Fat Phoneixnet leszólni. Gyenge volt ez a Lili és engem nem hatott meg a tàvozàsa. 
Öhm.. Ismerek egy nagyon jó fülészt
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: