Batánovics Lili esett ki az X-Faktorból
2013. november 11. 19:54
Gondoltam, hogy ők fognak párbajozni. Szerintem Lili jobb volt, mint Ádám.
2013. november 11. 19:57
|
|
xdBogixdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 204175 offline
|
Egyértelműen Szabó Ádámnak kellett volna hazamenni. Ádàm nagyon unalmasan énekel . Batánovics Lilinek sokkal jobb hangja van a párbaj dallt is egész szépen elénekelte . Míg Ádám csak küszködik. Nem Lilinek kellett volna hazamenni.
2013. november 11. 19:59
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Ádámnak kellett volna kiesni.Nem kedvelem túlzottan.Meg az a Fat Phoenix is húzzon haza!!
2013. november 11. 20:00
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Mi az hogy Tünde rossz? Fülpucolás nem tegnap volt ahogy elnézem... Én még soha nem szerettem ennyire X faktorost mint őt
2013. november 11. 20:01
Szegény!
Nem neki kelett volna kiesnie hanem a Szabó Ádámnak. Szerintem Lili sokkal tehetségesebb mint Szabó Ádám , de mégis ő esett ki. Hol itt az igazság?
Vagy ezt csak én látom így ?
Nem neki kelett volna kiesnie hanem a Szabó Ádámnak. Szerintem Lili sokkal tehetségesebb mint Szabó Ádám , de mégis ő esett ki. Hol itt az igazság?
Vagy ezt csak én látom így ?
2013. november 11. 20:04
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Inkább azt a 4 kölköt raknák már újra ki! Kicsit sem feltűnő, hogy ha nem is sorrendbe mondják, akkor is őket mondták először ki továbbmenetelni! Sztem tényleg lehet abban valami, hogy a retek mondta a srácnak, hogy kocc, hogy ezeket visszarakják! Rohadt egy bunda műsor ez!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 11. 20:15
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
sajnálom h ő esett ki, pedig ő volt az egyik kedvencem :/ de hát már mind1..az a lényeg h a by the way visszajött
2013. november 11. 20:23
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
NEEEEEEEEEEEEEE!!! ő volt a legjobb. nem értem miért ádám, és ő párbaozott. ők ketten voltak a legjobbk
gondolom mert roma nem szavaztak rá annyian.
de én szavztam
esett volna ki a bytheway. de gondolom ezek az önző izék nem lépnek ki. márk legalább elismerte, hogy béna volt, és kilépett. de a legbénább még igyis ez a krasznai tünde volt, neki egyszerűen borzasztó (SZERINTEM) fülsértő hangja van és neki már rég ki kellet volna esnie. blilinek volt a leggyönyörűbb hangja, és ő énekelt a legszebben, mégis ő esett ki.
legszivesebben agyonverném ezt a bénaizlésű zsűrit
a fat phonix vagy mi az is nagyon béna. a dobos pasi nem komplet!
szegény (batánovics) lili.
ő volt a legjobb!!!!
2013. november 11. 20:37
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Szegény Lili megsirattam,mondjuk mindenkit,aki eddig kiesett,vagy elhagyta az X-et kivéve Anikót
2013. november 11. 20:41
Szerintem nem neki és Ádámnak kellett volna kiesniük. Mindketten nagyon jók voltak, amúgy Lili volt a legjobb az x-faktorban. Krasznai Tündének és a Fat Phoenix-nek kéne végre kiesnie, de persze a sok tinilány a "jó pasikra" szavaznak, a nagyikák meg a Tündikére.. Többet nem fogom nézni, majd itt mindig megnézem, hogy ki esett ki és kész.
2013. november 11. 20:51
|
|
szavanna22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 215070 offline
|
Sajnálom, én szerettem őt, és úgy gondolom, hogy ez kicsit igazságtalan, mivel voltak, akik sokkal jobban megérdemelték volna, hogy kiessenek, de ez már csak így működik ebben műsorban. Én azért gratulálok Lilinek, szerintem nagyon ügyes volt, és remélem folytatja az éneklést
2013. november 11. 21:16
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Kár pedig imádtam ő volt a kedvencem
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.